Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

ωραια prosperous οποτε θες να κανονισουμε για σαββατο πρωι με τα υπολοιπα κοριτσια να βρεθουμε?

αν ερθεις απο τεταρτη, ενημερωσε με για να συναντηθουμε κ πριν την παρασκευη

σας χρωσταμε μια επισκεψη που λεει κ ο β.

αν και βασικα οσο θα στε εδω θελω να εκμεταλευτω την ευκαιρια και να σας δουμε οσο πιο πολυ μπορουμε

καλη χρονια μαλινα, προφανως ξεκινησατε δοντακια κ σου ειναι ετσι ανησυχη ε? αχ μωρε, θελω κι εγω λιγη μωρουδιλα!

κοριτσια θα μπορεσετε να συναντηθουμε τωρα που θα ναι εδω κ η prosperous?

Λοιπόν Σάββατο πρωί με βολεύει μια χαρά εμένα να συναντηθούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

protoula καλημερα και να χαιρεσε τον αντρουλη σου να ειναι παντα γερος!!!λοιπον κανονιστε για σαββατο αλλα μετα της 11 για να εχω ταιση τα κοριτσακια μου θα παρω μονο την μεγαλη η μικρουλα θα ειναι με τον μπαμπα της!!στειλε μου μυνημα για ωρα....!!!

κοριτσια γκρινια εχει πολυ και η δικια μου βγαζει δοντακια....κοιματε ομως δεν εχω προβλημμα στον υπνο.Εμεις τα βγαζουμε μεγαλες τα δοντακια μας,ειμαστε 14 μηνων και εχουμε μολις 4 δοντακια φανταστειτε τι πονο περναει το μωρο μου,τα ουλα μας ειναι ποιο σφηκτα τωρα και δυσκολευετε πολυ το μωρο μου!!!Φανταστειτε τι γκρινια εχουμε.....ΥΠΟΜΟΝΗ κοριτσια και Αγιος Ο Θεος!!!!!!!

protoula Τεταρτη βραδυ θα ρθουμε (αυριο δηλαδη) πρωτα ο Θεος και συμφωνησαμε να την κοπανησουμε για Αθηνα Σαββατο απογευμα.. Δηλαδη γυρω στις 16.0-17.00 θα πρεπει να αρχισω τα μαζεματα για να φθασω σπιτι κατα τις 21.00-22.00 αρα κανονιστε ποτε σας βολευει για ομαδικη συναντηση εκτος αν ερθετετα Θεοφανεια το βραδυ σε εμας βολτουλα η αν ερθουμε εμεις ανημερα της γιορτης σου..οτι και οπως θες..

τηλεφωνιομαστε

γεια σας κοριτσια!

πετυχα την underage στο καραβακι κ μου ειπε να κανονισουμε σαββατο πρωι στο σπιτι της ομαδικη συναντηση

οποτε να της πω κατα τις 12 το σαββατο? βολευει ολες μας?

οποια θα ερθει ας μου στειλει πμ η σμσ για να της δωσω το τηλ της underage κ οδηγιες για το σπιτι της σε οσες δεν ξερουν οκ?

καρδιες δεν το ηξερα οτι σφιγγουν τα ουλα μεγαλωνοντας! πωπω πρεπει να ποναει παρα πολυ η κακομοιρα!

prosperous να κανονισουμε καλυτερα για θεοφανεια να ρθουμε εμεις που δεν θα δουλευει κι ο β.?

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

πετυχα την underage στο καραβακι κ μου ειπε να κανονισουμε σαββατο πρωι στο σπιτι της ομαδικη συναντηση

οποτε να της πω κατα τις 12 το σαββατο? βολευει ολες μας?

οποια θα ερθει ας μου στειλει πμ η σμσ για να της δωσω το τηλ της underage κ οδηγιες για το σπιτι της σε οσες δεν ξερουν οκ?

καρδιες δεν το ηξερα οτι σφιγγουν τα ουλα μεγαλωνοντας! πωπω πρεπει να ποναει παρα πολυ η κακομοιρα!

prosperous να κανονισουμε καλυτερα για θεοφανεια να ρθουμε εμεις που δεν θα δουλευει κι ο β.?

Εγώ είμαι ΟΚ για το Σάββατο και το σπίτι της underage το ξέρω!

Ε, ρε τί μου θυμίζετε με τα δόντια... Πρώτο δόντι 13 μηνών και κάναμε ακόμα και πυρετό με τα δόντια αλλά το χειρότερο ήταν η διάρροια που ήταν τόσο καυστική ώστε μια φορά μέσα σε 15 λεπτά, από το Σκλαβενίτη στο Κερατσίνι ως τον Κορυδαλλό, άνοιξε τρύπες με αίμα στο πιπί της!!! Έπαθα σοκ και δεν μπορούσα να συνέλθω μιλάμε! Έγκαυμα που της άνοιξε το δέρμα μέσα σε λίγα λεπτά και ένα μωρό να έχει μείνει από το κλάμα!!!:( Τέλος πάντων... Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι!!!

καλημερα

protoula η μικρη απο χθες εχει καταρροη (ακομη δεν πρεπει να χει εκδηλωσει κανενα πυρετο) καλως εχοντων των πραγματων θα ρθουμε στην Σαλαμινα αποψε αλλα κατω απο αυτες τις συνθηκες δεν θα βρεθουμε για να παιξουν οι μικρες διοτι υπαρχει περιπτωση να κολλησει την μικρη σου..

πολυ κριμα γιατι σκοπευα να σας κανω και το τραπεζι αυριο το βραδυ...:(

παρολα αυτα την Παρασκευη θα κανονισω να περασουμε για να σου αφησω μερικα δωρακια που εχω για σας με την ευκαιρια των ονομαστικων σας εορτων..συνεπως δεν θα καθησουμε απλα θα ευχηθουμε και θα θα φυγουμε..

λυπαμαι για την εξελιξη αλλα μαλλον οπως προεβλεπα η συμμετοχη μας σε δυο παιδικα παρτυ το περασμενο σκ δεν θα μπορουσε να ειναι..αναιμακτη! Καποιος θα την πληρωνε...και εκατσε οπως το προβλεψα..

θα μιλησουμε και τηλεφωνικα..

φιλια

κοριτσια εγω ειμαι χαλια

η εχω γαστρεντεριτιδα η ειμαι εγκυος δεν εξηγειται αλλιως

αν συμβαινει το 2ο θα σου ρθω προσπερους, αν ισχυει το 1ο θα αποφυγω να σας κολλησω και για το σαββατο βλεπουμε αν θα ρθω

ZkXkp3.png

θα γινει η συναντηση κανονικα απλα εγω δεν ξερω αν θα καταφερω να ρθω οκ?

θα ναι στο σπιτι της underage κατα τις 12:00 το σαββατο

θα παρευρεθουν οι κατωθι

underage

pasxalitsa

kardies

prosperous

(& προτουλα αν ειναι καλα)

συμφωνειτε?

αν ναι να στειλω σμσ κ στην underage γιατι δεν μπαινει εδω συχνα

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

protoula θελω να μου στειλεις μυνημα εαν θα εισαι και εσυ τελικα οκ;εστω να εχω και εσενα που σε ξερω καλυτερα και που ξερεις και τα κοριτσια εσυ απο εμενα...να εχω καποιον δικο μου ανθρωπο.την παρασκευη στειλε μυνημα εαν θα εισαι σε παρακαλω για να ξερω....!!!

κοριτσια μου ειμαι αρρωστη και δεν θα μπορεσω να ερθω

επισης ειναι αρρωστη και η prosperous κ δεν θα ερθει

και η underage δεν ξερω αν ειναι καλυτερα

οποτε ακυρωνεται η εμφανιση μας το σαββατο το πρωι λογω ανωτερας βιας

τωρα οποια κοπελα θελει ας παρει ενα τηλ την underage αν ειναι καλα να συνταθουν οκ?

καρδιες δεν θα μπορεσω τελικα αλλα θα το κανονισουμε με την πρωτη ευκαιρια οκ?

ψαχνω για γυναικολογο εδω σαλαμινα για δειτε εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1854536#post1854536 αν εχετε καποιον υποψη σας να μου πειτε

φιλια

ZkXkp3.png

Κορίτσια χαίρομαι που το ακυρώσατε γιατί κι εγώ έχω τραπέζι να πάω αύριο το μεσημέρι-απόγευμα (χθες βράδυ μου το είπαν) και θα ζοριζόμουν αν ερχόμουν...

Protoula τί έγινε; Πάμε για το δεύτερο;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...