Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

καλημεραααα

χτες κοριτσια περασαμε παααρα πολυ ωραια με την πασχαλιτσα!

γλωσσα δε βαλαμε μεσα......ενα σας λεω μονο πηγα στις 5 κ εφυγα στις 9!!!!

αχ, ωραια ητανε, θα το επαναλαβουμε συντομως!

ευχαριστουμε για την φιλοξενια σας

(τα τυροπιτακια απαιχτα κοριτσια)

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο Κοριτσακια μου!!! εις το επανιδειν!!

protoula με το καλο να ρθειτε και στο σπιτικο μας.. θα παθουμε Overdose αφου μετα τα γενεθλια μας θα σας δουμε παλι των Θεοφανειων το σκ..χαχα!!!

Φιλακια στο Αρτεμακι που το λατρευουμε!!

Κορίτσια καμια άλλη θα έρθει; Malina, my beba???? Underage που είσαι καλέ εσύ ΖΕΙΣ;;;;; Kardies2 δε σου λέω αφού είναι άρρωστα τα παιδιά σου...

Καλημερα και χρονια σας πολλα!!θα κανονισουμε εκει 8 με 9 γενναρη θα ειναι και ενταξει τα μωρακια μου!!

Κορίτσια αξιώθηκα και έφτιαξα επιτέλους μελομακάρονα, όποια θέλει κερνάωωωωωωωωωωωωωω! Αύριο φτιάχνω κουραμπιέδες και μεθαύριο βασιλόπιττα! Μόλις τελείωσα, μου βγήκε λίγο η πίστη γιατί ήθελα να τα κάνω και γεμιστά τρομάρα μου αλλά το ευχαριστήθηκα. Είχα να κάνω γλυκά τα Χριστούγεννα από πριν να γίνω μανούλα!

Όποτε κανονίσουμε για συνάντηση εγώ είμαι μέσα εννοείται (εκτός απροόπτου υγείας την μικρής).

Διαφημίσεις

αντε και του χρονου με το καλο! φετος δεν εφτιαξα, αν και χρονο εχω παραδοξως...

τσπ του χρονου ελπιζω να ειμαι καλυτερα και να φτιαξω

μια γλυκια καλημερα σε ολες

ZkXkp3.png

Καλή χρονιά να έχουμε κορίτσια όλες μας με της πανέμορφες οικογένειες μας!!να είμαστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!!διώξτε της κακές στιγμές και πλάστε της καλες καινούργιες που θα έρθουν!!:lol:

καλη χρονια κοριτσια, να χαιρεστε τις οικογενειες σας και χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν/ουν. ελπιζω να περασατε ολες παρα πολυ ωραια και να χαρηκατε τις πολυτιμες οικογενειακες στιγμες σας.

ευχομαι το νεο ετος να ειναι καλοτυχο για ολους μας

φιλια πολλα

και κανονιζουμε συναντηση για 8 η 9 του ιαν, μην ξεχνιομαστε....για να βλεπω συμμετοχες!

ZkXkp3.png

καλη χρονια σε ολες και να χαιρομαστε τα μικρα μας και οσες προσπαθουν η περιμενουν επομενα με το καλο να ρθουν μεσα στο χρονο οπως και οταν πρεπει..

protoula ετρεχα σαν τον Βεγγο αυτες τι ημερες και εχθες Κυριακη ειχα βαφτιση και γενεθλια και λειπαμε ολη την ημερα..συνεπως θα ειδωθουμε την Παρασκευη το βραδυ στην γιορτη σου καθως μαλλον θα ρθουμε απο Τεταρτη βραδυ μεχρι Σαββατο βραδυ (ηθελα μεχρι Κυριακη αλλα δεν θα χω χρονο να ξεστολισω στην Αθηνα και ετσι μειωσα τις ημερες..)

εις το επανιδειν λοιπον!

Διαφημίσεις

Καλή χρονια !!!!!

Το μωρο μου με εχει λιωσει...Τα κανει συνεχεια και δεν προλαβαινω να την πλενω Επισης δεν κοιμαται κατα τη διαρκεια της ημερας τελευταια ενω θελει να κοιμηθει δεν μπορει και γκρινιαζει Με ειχε καλομαθει η σκατουλα τοσο καιρο

xtZRp3.png

Καλή χρονιά και από'μένα!

malina σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και η δική μου είναι μέσα στη γκρίνια ρε γμτ. Είναι σε υπερένταση, γκρινιάζει γιατί θέλει να κοιμηθεί και μετά ξαναγκρινιάζει γιατί από την γκρίνια της δεν κοιμάται. Ίσως είναι από τα δόντια δεν ξέρω... τρώει τα χέρια της εδώ και κανένα μήνα αλλά δόντι δεν είδαμε ούτε για δείγμα. Τι να πω... υπομονή! Πολλά φιλιά και σε όλες τις υπόλοιπες συντοπίτισες. :P

ωραια prosperous οποτε θες να κανονισουμε για σαββατο πρωι με τα υπολοιπα κοριτσια να βρεθουμε?

αν ερθεις απο τεταρτη, ενημερωσε με για να συναντηθουμε κ πριν την παρασκευη

σας χρωσταμε μια επισκεψη που λεει κ ο β.

αν και βασικα οσο θα στε εδω θελω να εκμεταλευτω την ευκαιρια και να σας δουμε οσο πιο πολυ μπορουμε

καλη χρονια μαλινα, προφανως ξεκινησατε δοντακια κ σου ειναι ετσι ανησυχη ε? αχ μωρε, θελω κι εγω λιγη μωρουδιλα!

κοριτσια θα μπορεσετε να συναντηθουμε τωρα που θα ναι εδω κ η prosperous?

ZkXkp3.png

Καλή χρονιά και από'μένα!

malina σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και η δική μου είναι μέσα στη γκρίνια ρε γμτ. Είναι σε υπερένταση, γκρινιάζει γιατί θέλει να κοιμηθεί και μετά ξαναγκρινιάζει γιατί από την γκρίνια της δεν κοιμάται. Ίσως είναι από τα δόντια δεν ξέρω... τρώει τα χέρια της εδώ και κανένα μήνα αλλά δόντι δεν είδαμε ούτε για δείγμα. Τι να πω... υπομονή! Πολλά φιλιά και σε όλες τις υπόλοιπες συντοπίτισες. :P

Τα δόντια μπορεί να ενοχλούν πολύ καιρό πριν σκάσουν! Δες αν έχει φουσκώσει κάπου το ούλο της γιατί τότε είναι δόντι... Υπομονή κορίτσι...

Καλή χρονια !!!!!

Το μωρο μου με εχει λιωσει...Τα κανει συνεχεια και δεν προλαβαινω να την πλενω Επισης δεν κοιμαται κατα τη διαρκεια της ημερας τελευταια ενω θελει να κοιμηθει δεν μπορει και γκρινιαζει Με ειχε καλομαθει η σκατουλα τοσο καιρο

Χα, χα μπήκατε στις στερεές τροφές για τα καλά και σε έχει τρελάνει στο άλλαγμα πάνας ε;

Την πλένεις και τη νύχτα; Μπορείς να πάρεις μικρά υποσέντονα και να την καθαρίζεις με μπόλικο χαμομηλόνερο πάνω στην αλλαξιέρα (πέταμα μετά το υποσέντονο) για να μην πλένεις συνεχώς στο μπάνιο-νιπτήρα, ειδικά νυχτερινές ώρες... Επίσης μου είχαν πει (δεν το είχα δοκιμάσει όμως) ότι είναι πολύ καλός ο αφρός της Frezyderm για τα κακάκια αν είσαι εκτός σπιτιού ή δεν μπορείς να την πλένεις 15 φορές τη μέρα ας πούμε... Εγώ είχα πάθει τενοντίτιδα από το συνεχές σήκωμα από το λίκνο και το θηλασμό και το άλλαγμα και έψαχνα να βρω λύσεις γύρω στους έξι μήνες, όπως κι εσείς τώρα... Κορίτσια καλή υπομονή, τα θυμάμαι και με διατρέχει ένα ρίγος καθώς είχα ένα πολύ δύσκολο μωρό, που μεταμορφώθηκε σε πολύ καλό παιδάκι μετά τους 15-18 μήνες...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...