Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Ευτυχώς η μικρή είναι πάρα πολύ καλύτερα τώρα... Τελικά η εχινάκεια κάνει τρομερή δουλειά... Κακώς που δεν της την έδινα προληπτικά!

Λοιπόν, Δευτέρα πρωί, όχι ώρα έναρξης μεροκάματου όμως έτσι;;;:-P:razz::tongue:

Έχει δει καμια πρόβλεψη καιρού; Θα το κοιτάξω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

malina εσυ τι ωρα μπορεις? που θα σε βολευε? θες να ερθεις αιαντειο στο σπιτι μου? ειναι λιγο μικρο αλλα ολοι οι καλοι χωρανε!

εγω για πρωι δεν εχω προβλημα, κατα τις 10:30-11:00?

ZkXkp3.png

καλημερα

κανονιζετε συναντηση ε??!! κριμα που δεν θα μαι παλι εκει..

ισως πεταχτουμε Σαλαμινα 30/12 αλλα θα παμε για μια δουλεια χωρις τη μικρη και οχι για διασκεδαση...στο τσακ μπαμ και μετα θα ρθουμε για 4 μερουλες 6/1-9/1..

ελπιζω οτι τοτε θα βρεθουμε ανετα protoula..

Διαφημίσεις

ωραια, kardies εσυ θα ρθεις?

protoula καλημερα και χρονια πολλα για της ημερες σε ολα τα κοριτσια!!εγω εχω κοσμο δυσκολο το βλεπω διοτι δεν μου κανουν τιποτα:evil::evil::evil::evil: αλλα και σε θεμα δουλεια λογο δουλειας μου οπως καταλαβενετε!!!ειναι και αρρωστες οι μικρες μου!!ελπιζω να κανονισετε κατι και μετα της γιορτες!!!φιλια πολλα και να περασετε καλα!!

δεν πειραζει κοριτσι, καλες γιορτες να εχουμε!

πριν τη γιορτη μου θα χει ερθει κι η prosperous οποτε θα κανονισουμε κ τοτε συναντηση

ποια ημερομηνια σε βολευει εσενα μεταξυ 6-9/01?

ZkXkp3.png

Χρόνια πολλά κορίτσια!!! Να είστε καλά και του χρόνου με υγεία! Εμένα οι καλεσμένοι μου, μόλις έφυγαν και θα μείνει εδώ μόνο ο αδερφός μου και η νύφη μου και σήμερα το βράδυ... Τελικά ισχύει για αύριο ή άκυρο;;; Εγώ μπορώ από αύριο το απόγευμα στο σπίτι μου αν θέλετε να έρθετε (να προλάβω να μαζέψω το βομβαρδισμένο) και όποια άλλη μέρα δηλαδή... (ελάτε καλε, στο σαλόνι δεν έχουμε υγρασία...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:). Εκτός και αν θέλετε το πρωί που λέγαμε κάπου αλλού!

χρονια πολλα κοριτσια

να χαιρεστε κ τους δικους σας ανθρωπους που γιορταζουν

πασχαλιτσα εγω θα ρθω αυριο το απογευμα σπιτι σου! τι ωρα θες?

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

Περάσαμε ωραία με την protoula, συζητήσαμε και τα ... φιλόδοξα επαγγελματικά μας σχέδια, φάγαμε και... τα τυροπιτάκια που έφτιαξε η κόρη μου χτες!!! Ελπίζω την άλλη φορά να μαζευτούμε και περισσότερες!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...