Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

καλημερα ναι ολα καλα πανε με τα ματια της δοξα το θεο

στην 21η σταση το βρηκα στο αιαντειο και ναι ειναι ελαφρως φθηνοτερο!!!!

και καινουργιο!!!!

μια χαρα, αντε να δω ποτε θα μετακομισουμε.....

κι εμενα μου αρεσε πασχαλιτσα, αλλα εχει παρα πολλα κακα το παρον σπιτι.....

Να σου πω, είναι ένα που λέει η αγγελία με 600ευρώ τα 100 τμ, σε οικόπεδο 300τόσα τμ; Αν είναι, δε μου φαίνεται και φτηνό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααα

τελικα δεν το προλαβαμε το σπιτι, δεν πειραζει, καθε εμποδιο για καλο.....θα βρουμε καλυτερο ειμαι σιγουρη!

τα 600 για μονο 100τμ δεν ειναι ακριβα, για προ κρισης εποχες...

ZkXkp3.png

καλημεραααα

τελικα δεν το προλαβαμε το σπιτι, δεν πειραζει, καθε εμποδιο για καλο.....θα βρουμε καλυτερο ειμαι σιγουρη!

τα 600 για μονο 100τμ δεν ειναι ακριβα, για προ κρισης εποχες...

protoula καλημερα!!ολα καλα;πως πατε;δεν σου απαντησα εκεινη την μερα στο μυνημα κινητου που μου εστειλες ειχα πολυ δουλεια και μετα φυγαμε για αγρινιο που ειμαι ακομα!!αυριο ερχομαι σαλαμινα διοτι αρχιζει η πολυ δουλεια!!κανονισε να ερθω και για το κουρεμα που λεγαμε....καλα ρε συ 600ευρω για σπιτι 100τμ;δεν ειναι ακριβα;εγω νομιζω πως ειναι παρα πολυ ακριβα μπορεις να βρεις και ποιο οικονομικα σπιτια...εκτος και εαν μπορειτε να τα βγαλετε περα!!!πολλα φιλακια και τα λεμε!!

Λοιπόν εγώ πληρώνω 600 ευρώ ενοίκιο αλλά είναι μονοκατοικία ανεξάρτητη 140τμ, σε 500τμ οικόπεδο. Υποτίθεται ότι ήταν καινουρια αλλά την πάτησα άσχημα. Το μισό σπίτι είναι καινούριο και στο άλλο μισό έγινε πλήρης ανακαίνιση σε ένα σπίτι παμπάλαιο, όπου μπορεί πλακάκια,ντουλάπες και όλα γενικά να είναι καινούρια (εκεί την πάτησα γιατί ήταν και φρεσκοβαμμένο, αλλά η πλάκα στο παλιό κομμάτι (κρεβατοκάμαρες, μπάνιο) είναι παμπάλαια και μπάζει νερά σε ένα σημείο όταν βρέχει πολύ :!::!::!: και στις κρεβατοκάμαρες και λουτρό τα ταβάνια έχουν γεμίσει μαυρίλες...

Το σαλόνι είναι μια χαρά και στις κρεβατοκάμαρες δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από την υγρασία... Πριν μερικούς μήνες έπεσε το γύψινο του ταβανιού πάνω στη ντουλάπα :!::!::!: και αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν πέσει από την άλλη πλευρά που είναι τα κεφάλια μας!!!:roll:

Τέλος πάντων, η μικρή είναι αρρωστούλα... Έχει φοβερό συνάχι και ανέβασε και 38,4 πυρετό πριν λίγη ώρα... Ελπίζω να μην ανέβει τώρα τη νύχτα...

Διαφημίσεις

καλημερα

πασχαλιτσα πρεπει να μετακομισεις γιατι με αυτη την μουχλα μπορειτε να παθετε σοβαρα αναπνευστικα προβληματα!!!!!!

περαστικα στην κουκλα σου!!!!!!!!

underage μας ξεχασες

εμεις τελικα δεν στολισαμε φετος.....δεν εχω ορεξη

ZkXkp3.png

κοριτσια εχω μια ιδεα....κανονιζουμε χριστουγεννιατικη η πρωτοχρονιατικη συναντηση?

αυτη η την αλλη εβδομαδα να βρεθουμε καπου ολες μαζι να παιξουν τα μικρα μας, τι λετε?

ZkXkp3.png

καλημερα

πασχαλιτσα πρεπει να μετακομισεις γιατι με αυτη την μουχλα μπορειτε να παθετε σοβαρα αναπνευστικα προβληματα!!!!!!

περαστικα στην κουκλα σου!!!!!!!!

underage μας ξεχασες

εμεις τελικα δεν στολισαμε φετος.....δεν εχω ορεξη

Ευχαριστώ για τα περαστικά... Χθες βράδυ είχα αυτή τη συζήτηση με τον άντρα μου και με πιέζει να μετακομίσουμε... Θα δούμε...

καλησπέρα κορίτσια

θα κανονισουμε καμια συναντηση underage για παρασκευη πρωι?

Τώρα το είδα!!!!!!!! :oops: :oops:

Μέρες θέλω να σε πάρω τηλ.!!!!!!!

Θα σε πάρω αύριο σίγουρα

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

καλε underage κ πασχαλιτσα, τα βραδυα σερφαρετε για αυτο δεν σας πετυχαινω?

ωραια αρα δευτερα 27 δεκ (μετα θα λειπω) πρωι ή απογευμα ποιες μπορειτε να συναντηθουμε?

ZkXkp3.png

ωραια αρα

δευτερα 27 δεκ

πασχαλιτσα

προτουλα

καποια αλλη?

κι εμείς, για πρωί καλύτερα, θα σε πάρω τηλ. αύριο για επιβεβαίωση!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...