Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με εσάς μάλλον. Εμένα έκανε χημειοθεραπείες και μετά το σπέρμα ήταν χάλια. Ευτυχώς είχε κάνει κατάψυξη πριν τις χημειοθεραπείες και χρησιμοποιήσαμε εκείνο το σπέρμα!Πολύ καλές οι βλαστοκυστες σου κ άψογο το ενδομήτριο! Λογικά θα πάει μια χαρά! Στο εύχομαι!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι αν είναι να έρθει και δεύτερο θα έρθει.. Το θέμα είναι να έχουμε την υγεία μας. Όταν αρρώστησε ο άντρας μου έκλαιγε κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή φοβόταν. Εκείνος όμως έκλαιγε γιατί του είπε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί. Που να φανταστούμε ότι θα κάνουμε τελικά και ότι θα πάμε και για δεύτερο! Αυτό που είναι γραμμένο στον καθένα τελικά.. έτσι πιστεύω. Κι αν δεν έρθει δεύτερο δεν πειράζει.. έχουμε παιδάκι.. κ υγεία!

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Δηλώνω κι εγώ παρούσα, αν και οι ψυχολογία μου είναι στα πατώματα τις τελευταίες μέρες... Εγώ έχω κλειστεί στο σπίτι οικειοθελώς!!! Τί έχω πάθει δεν ξέρω αλλά δεν με βλέπω καθόλου καλά!!! Τέλος πάντων, φάση είναι και θα περάσει πιστεύω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολοι ετσι ειμαστε νομιζω!!οταν εχεις παιδια γενικος κλεινεσε και σε πιανουν τα ψυχολογικα σου!!με εχουν πιασει εμενα!!!οοοοοοοοο ουυυυυυυ πολλες φορες !!απογοητευση κλαμα κ.λ.π αλλα τι να κανουμε οταν βλεπεις αυτα τα προσωπακια να σου χαμογελουν και να σου λενε σε αγαπω μαμα τοτε λες χαλαλι!!:D

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ .ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ .ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΝΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.

Έλα καλέ,γιατί ετσι πεσμένη η ψυχολογία σου;είμαι και εγω κλεισμένη όχι κάθε μέρα αλλά εντάξει όχι να τα βλέπω όλα μαύρα;που μένεις σαλαμίνα;πώς σε λένε;

Διαφημίσεις

Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο!!! Κάποιες γυναίκες όταν κλείνονται στο σπίτι να μεγαλώσουν τα παιδιά ηρεμούν και κάποιες τρελαίνονται! Ε, εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία!

καλημερα κοριτσιααααα

πιστευω οτι η γυναικα που μενει σπιτι πρεπει ή να εχει πολλες δραστηριοτητες ή πολλους γνωστους κ φίλους για να μπορει να διατηρει την ψυχοσυνθεση της σε καλα επιπεδα

δεν ειναι ότι δεν δουλευουμε κοριτσια ειναι οτι δεν συναναστρεφομαστε με τον εξω κοσμο που μας χτυπαει ασχημα

πηγαμε στον οφθαλμιατρο και ειναι καλα η μικρη αλλα συνεχιζουμε τις σταγονες μεχρι να ξεκοκκινησει τελειως το ματι

θα κανονισουμε καμια συναντηση underage για παρασκευη πρωι?

ZkXkp3.png

Protoula πολυ ευχαριστα τα νεα σας!!!! Οσο για τη δουλεια εγω ειμαι αποεκεινες που εχουν ηρεμησει στο σπιτι Ισως επειδη δουλευα τρελλα ωραρια σε συνθηκες μεγαλης ψυχικης φορτισης Με αγχωνει το γεγονος οτι θα πρεπει να ξαναδουλεψω..φρικαρω τελειως.. Η μικρη μου τρωει κρεμα..εχει πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!

xtZRp3.png

αχ ωρες ωρες θα θελα να μην δουλευα αλλα ειμαι βεβαιη οτι δεν θα ειχα προβλημα να το κανα απο ..χομπι..

αλλα προς το παρον και συμφωνα με τις παρουσες συνθηκες.. μια χαρα κανω και εχω δουλεια.. μην το πειτε ουτε του παππά!!

Η κορη μου εχει συναχι απο χθες και μαλλον θα σηκωσει πυρετο αφου μαθαινω οτι ειναι ζαβλακωμενη αλλα αν αυριο ειναι απυρετη θα ρθουμε Σαλαμινα για το σκ η μεχρι το Σαββατο το βραδυ για να στολισουμε και εκει το δενδρακι μας..

μαλινα ειμαι κι εγω της ηρεμιας που ειμαι σπιτι! απλα ξεφευγω που δουλευω λιγο τα απογευματα στο σπιτι

αλλιως θα μουν ολη μερα σε εσας τις σαλαμινιωτισσες φιλεναδες.....χαχα

προσπερους αν ερθετε σαλαμινα ειδοποιησε με να βρεθουμε οκ?

σημερα ειχαμε για αλλη μια φορα διακοπη ρευματος!!!!!!!!!!!!!!

underage & kardies που ειστε καλε?

μακια

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

next time φιλεναδα γιατι η ιωση της μικρης δεν σταθηκε εμποδιο να ρθουμε ως το νησι αλλα δεν ηταν και η ιδανικη συνθηκη για επισκεψεις γενικα και ειδικα!!

το επομενο σκ που λεμε να ξαναρθουμε για τελευταια φορα για το τρεχον ετος ισως το καταφερουμε.. μετα πρωτα ο Θεος μας κοβω για 4ημερο των Φωτων που πεφτει και η γιορτουλα σου!!

φιλακια!

φιλακια κοριτσι!

εμεις μαλλον βρηκαμε σπιτι καλο για να μετακομισουμε, αμα το κλεισουμε θα το γιορτασω!

σημερα επεσε λιγο το κρυο...

καλημερα!!

ωραια!! που το βρηκατε? Αιαντειο η σε αλλη περιοχη? Let me know!!

φιλακια κοριτσι!

εμεις μαλλον βρηκαμε σπιτι καλο για να μετακομισουμε, αμα το κλεισουμε θα το γιορτασω!

σημερα επεσε λιγο το κρυο...

Άντε βρε με το καλό!!! Αν και το σπίτι που μένεις μου άρεσε πολύ που ήταν δίπλα σε δάσος! Αλήθεια που βρήκες; Στο Αιάντειο ή κάπου αλλού (το αποκλείω μάλλον αυτό με τη δουλειά σου...) Λένε ότι έχουν αρχίσει και πέφτουν τα ενοίκια... Παρατήρησες εσύ κάτι τέτοιο;;; Πως είναι τώρα η μικρή με τα ματάκια της; Όλα καλά;

καλημερα ναι ολα καλα πανε με τα ματια της δοξα το θεο

στην 21η σταση το βρηκα στο αιαντειο και ναι ειναι ελαφρως φθηνοτερο!!!!

και καινουργιο!!!!

μια χαρα, αντε να δω ποτε θα μετακομισουμε.....

κι εμενα μου αρεσε πασχαλιτσα, αλλα εχει παρα πολλα κακα το παρον σπιτι.....

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...