Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

σας ευχαριστω κοριτσια!

δυστυχως δεν μπορουμε να το γιορτασουμε λογω της εγχειρησης....

εσεις τι κανετε κοριτσια? ολα καλα?

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΗ !!ΥΓΕΙΑ...ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ;ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΗΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΑ;ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΓΩ..!!!!ΙΩΑΝΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

ΕΙΠΑ και εγω!! Κουφαθηκα απο τωρα? Η μου χτυπαει τη πορτα ο Αλτσχαιμερ???!!!

Αντε εις αυριον λοιπον οι ευχες και επισημως!!

φιλακια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ;ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑ;

καλημερα kardies !!!!!!!

καλα παμε με τα ματια της στις 7 του μηνος εχουμε και την εξεταση απτον γιατρο να μας πει πως παει

η prosperous εχει εξοχικο εδω, δεν μενει μονιμα

ZkXkp3.png

καλημερα kardies !!!!!!!

καλα παμε με τα ματια της στις 7 του μηνος εχουμε και την εξεταση απτον γιατρο να μας πει πως παει

η prosperous εχει εξοχικο εδω, δεν μενει μονιμα

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ;

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΒΡΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙΡΕ!!ΛΙΓΟ.....ΛΙΓΟ...Η ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

kardies θα κανονισουμε συναντηση μετα τον οφθαλμιατρο, θελω να παρω το οκ πρωτα

(ασε που θελω και κουρεμα)

φιλακια στις κουκλες σου!

ΚΟΡΙΣΤΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΛΑ Η ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από'μένα και καλό μήνα!

Τι Δεκέμβρης είναι αυτός, σαν Σεπτέμβρης μοιάζει με τόση ζέστη και τόσες ΜΥΓΕΣ!

Φιλιά σε όλες σας:-)

ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΣ;ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!

Kardies2 κομμώτρια είσαι? Ρε μπας και πας σε σπίτια να κανονίσουμε να έρθεις και σ'εμένα?

ΝΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΙΜΑΙ!!!ΠΑΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ!!ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΡΕΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΩ!!:-D

αχ βρε κοριτσια θελω να περασουν αυτες οι μερες και να μας πει το οκ ο γιατρος γιατι εχω σκασει εδω μεσα

κι εγω κι η μικρη δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑ

ZkXkp3.png

Protoula σε καταλαβενω απολυτα!!μην λες για κλεισουρα παρε παραδειγμα απο εμενα!!ευτυχος που εχω και την δουλεια και βγενω λιγο εξω!!Να λες βνα πανε ολα καλα στην μικρη και χαλαλι το κλεισιμο!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...