Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Εγώ θα σας πω την άποψή μου για τον Μπεγνή σαν εξυπηρέτηση γιατί... μου τα έκανε μαντάρα. 30 Ιανουαρίου φέτος παντρευτήκαμε. Η κουνιάδα μου που έχει πάρει και κετερινγκ για τα γενέθλια του ανηψιού από'κεί επέμενε να κλείσουμε την τούρτα σ'αυτόν γιατί μας έλεγε πως είναι ο καλύτερος. Εγώ σαν καινούρια στη Σαλαμίνα, είχα φάει κάτι πάστες από το ζαχαροπλαστείο και μου φάνηκαν νοστιμότατες. Πήγαμε εκεί λοιπόν, διαλέξαμε μια ωραιότατη πανάκριβη τούρτα 3όροφη, δώσαμε ημερομηνία και μέρος (και τα τηλέφωνά μας) και ήμασταν ήσυχοι για την τούρτα. Την προηγούμενη του γάμου τους πήρε μάλιστα η κουνιάδα μου τηλέφωνο αν είναι όλα εντάξει και η κοπέλα που απάντησε είπε χαμογελώντας "εσείς μην ασχολείστε μ'αυτό, αφήστε το πάνω μας, δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνουμε τούρτα γάμου".

Έρχεται λοιπόν η ώρα που φτάνουμε στη δεξίωση μετά το γάμο. Η τούρτα άφαντη. Παίρνει τηλέφωνο ο μαγαζάτορας εκείνη τη στιγμή στον Μπεγνή. Του λένε "έρχεται, έρχεται". Προφανώς την ξέχασαν εντελώς, και το αποτέλεσμα ήταν να φέρουν μια τυχαία άσχετη τούρτα που είχαν πρόχειρη, που δεν ήταν βέβαια 3όροφη και να συμπληρώσουν με παστάκια, τα οποία μάλιστα μόλις τα άνοιξαν στο μαγαζί είδαν πως είναι αναποδογυρισμένα.

Τελικά για να μη γίνουμε εντελώς ρεζίλι, περιμέναμε να φύγει ο περισσότερος κόσμος και σερβίραμε ό,τι μπορούσαμε από την τούρτα και όσα παστάκια σώθηκαν. Φυσικά δεν πληρώσαμε τίποτα, ο ίδιος ο Μπεγνής μας ζήτησε συγγνώμη (ήταν και γνωστός του άντρα μου τρομάρα του), αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Καταλαβαίνω πως τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά εμάς μας σπάσανε τα νεύρα τη μέρα του γάμου μας κι εγώ αυτό δεν το συγχωρώ.

Από όπου και να κάνεις το catering pashalitsa, να το τσεκάρεις και να το διπλοτσεκάρεις για να μην γίνεις ρεζίλι όπως εμείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα πασχαλιτσα!

εμεις ειμαστε ακομα στην αναρρωση απο το κρυωμα μας, αλλα επιτελους ειδαμε τις ξαδερφες μας σημερα λιγακι και ξεδωσαμε (γιατι δεν παλευοταν αλλο η γκρινιαααααα)

φιλακιαα

Τι καλά!!!

Κοριτσια θελω να γνωριστουμε!! Αν κανονισετε συναντηση ενημερωστε με

Το σπιτι μας ειναι παρα πολυ μικρο και δυστυχως δεν μπορω να σας καλεσω Οταν καλοκαιριασει βεβαια μπορουμε να καθησουμε στην αυλη που ειναι αρκετα μεγαλη!!

xtZRp3.png

μαλινα εχουμε το ιδιο προβλημα χωρου

το σαλονι μου ειναι στην κυριολεξια μια κουτσουλια και ουτε τα γεννεθλια της μικρης δεν μπορω να κανω

ευελπιστω να μετακομισουμε σε καλυτερο σπιτι τον ιουνη....

πως πανε τα μπεμπακια του καφε μας? γραψτε μας νεα τους!

ZkXkp3.png

Protoula σε καταλαβαινω!

Τα νεα μας λοιπον Η μικρη μου ειναι ενα αγγελουδακι φτου να μην τη ματιασω ! Αυτες τις μερες θα ερθει η παιδιατρος να δουμε και την αναπτυξη της Πρεπει να την παω στο Παιδων να δουνε το φυσημα στην καρδουλα της (ολο μου το σοι εχει φυσημα) και το αναβαλω συνεχεια

Τωρα κοιμαται και την χαζευω σαν χαζομαμα...

xtZRp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Εγώ θα σας πω την άποψή μου για τον Μπεγνή σαν εξυπηρέτηση γιατί... μου τα έκανε μαντάρα. 30 Ιανουαρίου φέτος παντρευτήκαμε. Η κουνιάδα μου που έχει πάρει και κετερινγκ για τα γενέθλια του ανηψιού από'κεί επέμενε να κλείσουμε την τούρτα σ'αυτόν γιατί μας έλεγε πως είναι ο καλύτερος. Εγώ σαν καινούρια στη Σαλαμίνα, είχα φάει κάτι πάστες από το ζαχαροπλαστείο και μου φάνηκαν νοστιμότατες. Πήγαμε εκεί λοιπόν, διαλέξαμε μια ωραιότατη πανάκριβη τούρτα 3όροφη, δώσαμε ημερομηνία και μέρος (και τα τηλέφωνά μας) και ήμασταν ήσυχοι για την τούρτα. Την προηγούμενη του γάμου τους πήρε μάλιστα η κουνιάδα μου τηλέφωνο αν είναι όλα εντάξει και η κοπέλα που απάντησε είπε χαμογελώντας "εσείς μην ασχολείστε μ'αυτό, αφήστε το πάνω μας, δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνουμε τούρτα γάμου".

Έρχεται λοιπόν η ώρα που φτάνουμε στη δεξίωση μετά το γάμο. Η τούρτα άφαντη. Παίρνει τηλέφωνο ο μαγαζάτορας εκείνη τη στιγμή στον Μπεγνή. Του λένε "έρχεται, έρχεται". Προφανώς την ξέχασαν εντελώς, και το αποτέλεσμα ήταν να φέρουν μια τυχαία άσχετη τούρτα που είχαν πρόχειρη, που δεν ήταν βέβαια 3όροφη και να συμπληρώσουν με παστάκια, τα οποία μάλιστα μόλις τα άνοιξαν στο μαγαζί είδαν πως είναι αναποδογυρισμένα.

Τελικά για να μη γίνουμε εντελώς ρεζίλι, περιμέναμε να φύγει ο περισσότερος κόσμος και σερβίραμε ό,τι μπορούσαμε από την τούρτα και όσα παστάκια σώθηκαν. Φυσικά δεν πληρώσαμε τίποτα, ο ίδιος ο Μπεγνής μας ζήτησε συγγνώμη (ήταν και γνωστός του άντρα μου τρομάρα του), αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Καταλαβαίνω πως τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά εμάς μας σπάσανε τα νεύρα τη μέρα του γάμου μας κι εγώ αυτό δεν το συγχωρώ.

Από όπου και να κάνεις το catering pashalitsa, να το τσεκάρεις και να το διπλοτσεκάρεις για να μην γίνεις ρεζίλι όπως εμείς.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ!!! ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΕΤΣΙ;;; Εγώ χρησιμοποίησα το catering του στα πρώτα γενέθλια της μικρής μου (έγινε χαμός από τον κόσμο εδώ) και έφτιαξα και την τούρτα. Η άποψή μου είναι η εξής: Το catering ήταν άψογο από κάθε άποψη και σε λογική τιμή. Η τούρτα ήταν επίσης άψογη, ακριβώς αυτό που παρήγγειλα ήταν αυτό που φέρανε. ΟΜΩΣ, η τούρτα ήταν πανάκριβη (αν θυμάμαι καλά χρέωνε έξτρα 10ευρώ ανά κιλό το σχέδιο!!!! Δηλαδή θέλαμε 30-40 ευρώ μόνο για το σχέδιο!!!) Και σαν εσωτερικό δεν μου έκανε το χατήρι να βάλει μέσα αυτά που ήθελα εγώ, ούτε και αν τα πλήρωνα έξτρα!!! Οπότε απλά δεν ξαναέφτιαξα ποτέ τούρτα σε αυτόν!!!

Διαφημίσεις

βρε?? στις 18/11 δεν ειναι τα γενεθλια της Αρτεμις? Παλι τα χω χασει?

εγω παιδια αγοραζα γλυκα παλιοτερα απο το Μπεγνη (μετα προτιμησα το Figaro στο Αιαντειο γιατι ειχε καλυτερεψει τα προιοντα του..πλεον πηρε παλι τον κατηφορο) αλλα εν καιρο ο Μπεγνης ανεβαζε αισθητα τις τιμες.. ομοια και για τις τουρτες..

οσον αφορα το catering δεν εχω απολυτως προσωπικη αποψη αλλα απο φιλη που χει κανει για επαγγελματικο σκοπο αλλα και στα πλαισια της διοργανωσης του γαμου μου το 2006 οταν ζητησα προσφορα με σκοπο να κανω το γαμο στα Περιστερια (πραγμα που τελικα δεν εγινε ποτα) ηταν στη λιστα των ακριβων για μενα catering..

βεβαια για τετοιες εκδηλωσεις πρεπει εδω στην Αθηνα και στα περιχωρα να αναμενουμε τα ..ακριβοτερα..δυστυχως αν και μια ερευνα αγορας μπορει παντα να φερει και εκπληξεις οπως συνεβει στην περιπτωση του γαμου μου που συγκριτικα με πολλες αλλες εταιρειες σε καποιον χωρο στο Μπουρναζι εκανα τραπεζι με 26 ευρω το ατομο σε εναν αξιοπρεπεστατο χωρο με πολυ καλο φαγητο (οπως ειπαν οι περισσοτεροι) και αριστο σερβις..(οχι ταβερνα και τετοια..χωρις για δεξιωσεις μικρος και ζεστος)

τεσπα..

εμενα η μικρη μεγαλωνει..μιλαει ακαταπαυστα.. λεει πολλες λεξουλες και δεν της ξεφευγει μυγα..

δοξα το Θεο ειμαστε καλα στην υγεια μας, εγω εχω αναρρωσει απο την τελευταια περιπετεια με την αποξυνση και περιμενω να περασει λιγο ο καιρος και να ξαναβαλουμε μπροστα..(δεν θα το αφησω να του περασει χαχα!!)

προς το παρον ετοιμαζομαστε για τα χριστουγεννα.. εδω στην Αθηνα εχουν αρχισει τα μαγαζια να πουλανε χριστουγεννιατικα αλλα πνευμα τετοιο δεν υπαρχει.. θα ναι δυσκολα οικονομικα και πιστευω οτι τα επομενα θα ειναι ακομη πιο δυσκολα..για πολλους..

εμεις δεν εχουμε ερθει Σαλαμινα σχεδον ενα μηνα τωρα αλλα ελπιζω οτι θα γινει ενα απο τα δυο επομενα σκ..

μαλλον εγω εχω τον μεγαλυτερο χωρο για να σας υποδεχθω αλλα α) ειμαστε πιο μακρυα απο ολες σας για να μπορειτε να ρθειτε

και β) ειναι εξοχικη κατοικια και ειμαστε ολιγον μπαχαλο..ιδιως τωρα που ειναι χειμωνας και λειπουμε!

αλλα αν θελετε δεν υπαρχει προβλημα.. ενα Σαββατο η μια Κυριακη πρωι

αυτα απο μενα..

καλο υπολοιπο!

καλημερα καλημερααααα

τι μου κανετε?

εγω σημερα ειμαι χωρις τσιγαρα και θελω να μην παω να αγορασω ετσι για να κανω ενα διαλειμμα........για να δουμε ποση ωρα θα αντεξω, χαχα

αυριο εχει γεννεθλια η μικρη κοριτσια, αλλα σας ευχαριστω για τις ευχες σας!

αναφορικα με τον μπεγνη, ειχε παρει το κειτερινγκ η αδερφη μου κι εκτος απτο οτι ηταν λιγα τσιμπημενο, τις ειχε κανονισει λαθος τις ποσοτητες (του ειχε πει αριθμο ατομων κ κανονισε αυτος τα κιλα) και καταληξαμε να παιρνουμε κοτοπουλα και τηγανητες πατατες απτο ψητοπωλειο!!!!!!!!!!!!!!

τα φαγητα ηταν σε επιπεδο κειτερινγκ, αλλα οχι οπως ειναι γευστικα τα σπιτικα φαγητα

μαλινα, για να πας στο παιδων πρεπει να εχεις ραντεβου και αν παρεις σημερα θα σου κλεισουν για 2-3 μηνες μετα, οποτε μην αργεις

αυτα κοριτσια

να εχετε μια υπεροχη ημερα

ZkXkp3.png

κόλλημα εγω με το 18 !!! Εισαι σιγουρη κοπελια οτι στις 17 ειναι τα γενεθλια του παιδιου σου??:tongue: :tongue: :tongue:

προκατ να τα εκαστοστησει η μουριτσα και εμεις να σας δουμε συντομα..

Διαφημίσεις

καλα μιλαμε τετοιο μπερδεμα δεν εχει ξαναγινει!!!!

οχι καλε! στις 18 εχει γεννεθλια η μικρη, απλα εγω νομιζα οτι σημερα ειναι τεταρτη χαχα

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά εγώ η καημένη ακολουθώ το τικεράκι για τα γενέθλια!!!

οχι καλε! στις 18 εχει γεννεθλια η μικρη, απλα εγω νομιζα οτι σημερα ειναι τεταρτη χαχα

ΕΙΠΑ και εγω!! Κουφαθηκα απο τωρα? Η μου χτυπαει τη πορτα ο Αλτσχαιμερ???!!!

Αντε εις αυριον λοιπον οι ευχες και επισημως!!

φιλακια

Χρόνια πολλά!!!! Να τα εκατοστήσετε!!! (ελπίζω να μην τα λέω πάλι σε λάθος χρόνο)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...