Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Το καλοκαίρι θα κλείσω τα 42. Τα έμβρυα είναι από τα 39 μου. Είχα 8 βλαστοκυστες. Είχα βάλει τότε τις 2. Εμφυτευτηκαν αλλά το δεύτερο δεν προχώρησε, δεν ήταν υγιές. Αυτά που έχουν μείνει, είναι δύο 4ΑΑ (αυτες θα βάλω τώρα), μια 4ΒΑ και 3ΒΒ 5ης μέρας. Κι έχω κι άλλες δύο 6ης μέρας, η μία 5ΑΑ και η άλλη 5ΒΒ.

• Μου αρέσει 1

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Γεια σου καρδιες2 και καλώς ήλθες! Είσαι από Αγρίνιο ε; Εμένα η μαμά μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό (γονείς επτανησιώτες) και η αδελφή του άντρα μου είναι στο Αγρίνιο ή μάλλον έξω από το Αγρίνιο, στην Κυψέλη αν έχεις ακουστά... 2 φορές το χρόνο τουλάχιστον είμαι Αγρίνιο λοιπόν!

ευχαριστω για το καλος ωρισμα!!Κυψελη;πρωτη φορα την ακουω!!πως λεγοντε εαν επιτρεπετε;τωρα ποια το αγρινιο εγινε μια πανεμορφη μεγαλη πολη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω για το καλος ωρισμα!!Κυψελη;πρωτη φορα την ακουω!!πως λεγοντε εαν επιτρεπετε;τωρα ποια το αγρινιο εγινε μια πανεμορφη μεγαλη πολη!!

Η Κυψέλη είναι ακριβώς μετά το Στράτο!

Protoula σιδερενια η μικρη!!!!! Να της πεσει και ο πυρετουλης

Prosperous ευχομαι να το ξεχασεις το συντομοτερο

Παναγιωτα καλως ηρθες!!!!

Εγω ειμαι λιγο στα κατω μου..μαφου ο καλος μου ισως φυγει απο τη δουλιτσα του..και το μελλον προβλεπεται δυσοιωνο....

xtZRp3.png

Protoula σιδερενια η μικρη!!!!! Να της πεσει και ο πυρετουλης

Prosperous ευχομαι να το ξεχασεις το συντομοτερο

Παναγιωτα καλως ηρθες!!!!

Εγω ειμαι λιγο στα κατω μου..μαφου ο καλος μου ισως φυγει απο τη δουλιτσα του..και το μελλον προβλεπεται δυσοιωνο....

Όταν λες να φύγει εννοείς να φύγει με τη θέλησή του ή να απολυθεί;;;; Αχ μη μου πεις ότι θα τον απολύσουν... :(

Εσύ αν θυμάμαι καλα δούλευες πριν την εγκυμοσύνη, τώρα τί σκέφτεσαι να κάνεις;;;

Ηταν σαν κατι νταλικιερηδες του 80 το παιδακι μου:-D Στη μεση καραφλιτσα και στις ακρες ουρες που πεφτανε μακριες τριχες και τις εβρισκα στ στομα της Δεν ξερω πώς μου ηρθε αλλα το αποτελεσμα μου αρεσει Εσεις πώς θα την φωναζετε Εχετε αποφασισει;

Ακουσα κι εγω οτι μετα το χρονο κουρευουνε τα μωρακια Ποιος ο λογος;

Εμείς είμαστε σε διαπραγματεύσεις ακόμα για το όνομα. Δηλαδή το σκεφτόμαστε από'δώ, το σκεφτόμαστε από'κει... τα ονόματα των παππούδων δε μας πολυαρέσουν, άσε που η πεθερά έχει κάνει κάτι χαζομάρες τώρα τελευταία και δενννννν! Το πιο πιθανό είναι να την πούμε Στεφανία, στο όνομα του αγαπημένου μου παππού!;)

Πάντως εγώ δεν θέλω να την κουρέψω μωρέ... περιμένω πώς και πώς να μακρύνουν λίγο τα μαλλάκια της να της βάζω κοκκαλάκια, λαστιχάκια και τέτοια.:tongue:

Διαφημίσεις

Όταν λες να φύγει εννοείς να φύγει με τη θέλησή του ή να απολυθεί;;;; Αχ μη μου πεις ότι θα τον απολύσουν... :(

Εσύ αν θυμάμαι καλα δούλευες πριν την εγκυμοσύνη, τώρα τί σκέφτεσαι να κάνεις;;;

Εγινε ενα σκηνικο ..το Σαββατο και τσακωθηκε με το αφεντικο. Σημερα θα δουμε τι θα γινει Μη φανταστεις οτι ειναι καμια δουλεια της προκοπης..του ποδαριου ειναι Αλλα αυτους τους καιρους που η ανεργια βαραει αν σου βαζουν ενσημο (εστω και μισο) πρεπει να τους προσκυνας Εγω εκλεισα το ΤΕΒΕ και χωρις μπλοκακι δεν ειναι ευκολο.. Ασε που δουλευα Αθηνα Δεν εχω και καποιον να μου κραταει το μωρο Η μανα μου αν και μενει εδω δουλευει τρελλα ωραρια Ευτυχως που δεν εχουμε ενοικιο αν και το σπιτακι μας ειναι ολιγον τρυπα μας εχει γλυτωσει απο τη χρεωκοπια:-D:grin:

xtZRp3.png

κοριτσι μου ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια του αντρα σου, κι αν ακομα φυγει απο κει να βρει κατι καλυτερο πολυ πολυ συντομα!

το οτι οντως εχετε σπιτι δικο σας ειναι παααρα πολυ σημαντικο

εμεις δυστυχως ακομη νοικιαζουμε και δεν προβλεπεται τιποτε αλλο...

ZkXkp3.png

Καλημέραααααααα!

Malina χαίρομαι που ξεπεράστηκε το πρόβλημα... Τσάμπα άγχος βρε παιδί μου!

Protoula τί κάνει η μικρή; Πέρασε ο πυρετός;

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κανένα παιδικό θεατρικό έργο που να έχει δει καμια και να είναι καλό;

καλημερα

ειπα μια μερα να ξυπνησω πριν τη μικρη μου, αλλα δεν το βλεπω...

ναι ναι μολις ξυπνησε

λοιπον πυρετο δεν ξανακανε αλλα ειναι κρυωμενη!

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

photo.php?fbid=1516252080025&set=a.1516236879645.70661.1646184849&pid=1252202&id=1646184849album.php?aid=70661&id=1646184849

pashalitsa, το ξέρω ρε'συ, κι ο άντρας μου έτσι μου τα λέει αλλά δεν πείθομαι με τπτ. Τελος πάντων, ο,τι είναι να γίνει ας γίνει.

malina, εκεί είναι όντως λίγο "αγριευτικά"! Να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου κι εσύ! Εγώ είδα τη δική μου πριν μια εβδομάδα και ήταν 1800γρ.:-D

παραθέτω μερικές φωτο απο την δικημου 7μηνιτισα όπως είναι τώραalbum.php?aid=70661&id=1646184849

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, μακάρι να μπορούσα να συνδυάσω το χώρο του Leo με το catering του Μπεγνή, αλλά σίγουρα δε θα γίνεται αφού έχουν δικό τους catering στο Leo... Είμαι Μπεγνοεξαρτημένη θα έλεγα, παρότι πληρώνω χρυσή την εξάρτησή μου... Θα έλεγα όμως ότι το catering του

Μπεγνή που δοκίμασα στα πρώτα γενέθλια της κόρης μου (στο σπίτι μου)δε μου φάνηκε τόσο ακριβό όσο το ζαχαροπλαστείο γενικά και η τούρτα που έφτιαξα εκεί... Το θέμα είναι ότι πήρα γλυκά μια φορά από το ζαχαροπλαστείο Leo και ήταν χάλια το ρημάδι... Αν είναι έτσι και το catering, αλίμονο... Προτιμώ λιγότερη θέα με καλύτερο φαγητο, γιατί αν βγει χάλι, τι θα πω, ʽʽναι αλλά κοιτάξτε σε τι θέα σας έφεραʽʽ???

Άραγε θα μπορώ να δοκιμάσω με κάποιον τρόπο το φαγητό τους στο Leo, πριν κλείσω εκεί πέρα??? Αν πήγαινα σε κάποια δεξίωση ίσως...:? Είναι πολύ ρεζίλι να το ζητήσω αυτό???:oops::oops::oops:

Λοιπον επειδή εδω στη Σαλαμίνα οι φήμες ταξιδευουν αρκετά περίεργα, υποκινούμενες συνηθως απο συμφέροντα, ζήλιες και όχι μόνο, απλά ενημερωτικά σας λέω ότι στο Leo, μπορούσε κανείς πέρυσι που ρώτησα

οχι απλά να δοκιμάσει, αλλά και να έχει δοκιμαστικό γεύμα μαζι με άλλα ζευγάρια, οργάνωνε κατι τέτοιο, μία ή δύο φορές το μηνα. Είχα δοκιμάσει παλιότερα, ήταν πολύ καλό. Σαφώς δεν ήταν ντροπη να ζήταγες δοκιμή, και δυστυχως να μην αρκειστε σε φήμες

καλημερα πασχαλιτσα!

εμεις ειμαστε ακομα στην αναρρωση απο το κρυωμα μας, αλλα επιτελους ειδαμε τις ξαδερφες μας σημερα λιγακι και ξεδωσαμε (γιατι δεν παλευοταν αλλο η γκρινιαααααα)

φιλακιαα

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...