Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

pashalitsa υπομονη και καλη προσαρμογη,

protoula..η Παναγια μαζι σας ολα να πανε καλα..

εγω εκανα αποξυνση τελικα αφου δεν γινοταν τιποτε απο μονο του και ολα καλα..θεμα συνηθειας χαχα..ελπιζω οτι ηταν και η τελευταια σχετικη ταλαιπωρια..καλυτερα next time..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια

αυριο το πρωι μπαινουμε για χειρουργειο

σας ευχαριστω για τις ευχες σας

πασχαλιτσα μου εφυγε ο μπαμπας παλι? αχ αχ αχ κουραγιο βρε κοριτσι

να κανονισουμε καμια συναντηση παλι οκ? μολις ειναι καλα κι η αρτεμουλα

φιλια

ZkXkp3.png

Prosoperous ευχομαι γρηγορα περαστικα και το επομενο να μεινει

Pashalitsa να ειναι καλοταξιδος ο αντρουλης σου!

Protoula αντε να ξεμπερδευεις και σιδερενια!

Η μπεμπουλα μου ψηλωνει και δεν της κανει τιποτα..την κουρεψα λιγο εχθες και ειναι σαν αγορακι Την δηλωσαμε Αντιγονη πιστευω οτι της παει πολυ αυτο το ονομα!

Ειναι γενικα υσηχο μωρακι αλλα οταν κλαιει σου σπαει τα τυμπανα χι χι

Εχω γινει χαζομαμα ρε κοριτσια..τελειως ομως....

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τρελη επιτυχια η επεμβαση!

η αρτεμουλα ειναι καλα κ για 20 μερες βαζει 4 φορες τη μερα σταγονες κ κολλυριο

θα κανονισω κατιτις μικρο για τα γεννεθλια της εδω στο σπιτι μαλλον θα ρθειτε να τη δειτε ε?

φιλια πολλα

ZkXkp3.png

Ρε συ malina, την κούρεψες κιόλας???? Η δικιά μου είχε πολλά μαλλάκια από την ώρα που γεννήθηκε, αλλά τώρα ενώ έχουν μακρύνει της έχουν πέσει τα μισά. Η παιδίατρος μου είπε ότι έτσι γίνεται και δεν έχει πρόβλημα... αλλά να την κουρέψω ούτε λόγος!

Ρε συ malina, την κούρεψες κιόλας???? Η δικιά μου είχε πολλά μαλλάκια από την ώρα που γεννήθηκε, αλλά τώρα ενώ έχουν μακρύνει της έχουν πέσει τα μισά. Η παιδίατρος μου είπε ότι έτσι γίνεται και δεν έχει πρόβλημα... αλλά να την κουρέψω ούτε λόγος!

Ηταν σαν κατι νταλικιερηδες του 80 το παιδακι μου:-D Στη μεση καραφλιτσα και στις ακρες ουρες που πεφτανε μακριες τριχες και τις εβρισκα στ στομα της Δεν ξερω πώς μου ηρθε αλλα το αποτελεσμα μου αρεσει Εσεις πώς θα την φωναζετε Εχετε αποφασισει;

Ακουσα κι εγω οτι μετα το χρονο κουρευουνε τα μωρακια Ποιος ο λογος;

xtZRp3.png

κοριτσια μου τρελη επιτυχια η επεμβαση!

η αρτεμουλα ειναι καλα κ για 20 μερες βαζει 4 φορες τη μερα σταγονες κ κολλυριο

θα κανονισω κατιτις μικρο για τα γεννεθλια της εδω στο σπιτι μαλλον θα ρθειτε να τη δειτε ε?

φιλια πολλα

Μπράβο, μπράβο, σιδερένια! Θα έρθουμε στα γενέθλια, αν δεν τύχει κάτι, γιατί τώρα τελευταία περνάω μια γκαντεμοκατάσταση κάθε λίγο και λιγάκι... Μήπως φταίει που έχω παρατήσει τον καθρέφτη του αυτοκινήτου σπασμένο από το κάθαρμα που τον έσπασε;;;:twisted:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 13 ΜΗΝΩΝ!!ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ...ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 13 ΜΗΝΩΝ!!ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

Γεια σου καρδιες2 και καλώς ήλθες! Είσαι από Αγρίνιο ε; Εμένα η μαμά μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό (γονείς επτανησιώτες) και η αδελφή του άντρα μου είναι στο Αγρίνιο ή μάλλον έξω από το Αγρίνιο, στην Κυψέλη αν έχεις ακουστά... 2 φορές το χρόνο τουλάχιστον είμαι Αγρίνιο λοιπόν!

ευχαριστω γιωτουλα μου!

σημερα μας ανεβασε 38 πυρετο η καρδουλα μου....

αιντε να δουμε

πασχαλιτσα γρηγορα γρηγορα να τον αλλαξεις τον καθρεφτη, εχει πανω την ενεργεια του καθαρματος που το σπασε!

ZkXkp3.png

ευχαριστω γιωτουλα μου!

αιντε να δουμε

πασχαλιτσα γρηγορα γρηγορα να τον αλλαξεις τον καθρεφτη, εχει πανω την ενεργεια του καθαρματος που το σπασε!

Περάστικά σας... Είναι η ταλαιπωρία του οργανισμού από το χειρουργείο νομίζω...

Για τον καθρέφτη πήρε ο άντρας μου την αντιπροσωπεία και ρώτησε και του είπαν 250ευρώ συν την εργασία!!! Και από τον Ιούνιο έχω δώσει για επισκευές στο αυτοκίνητο πάνω από 1000ευρώ ρε συ! Σέρβις για 120000χλμ (και όχι στην αντιπροσωπεία), και δυο παράθυρα ηλεκτρικά μπροστά που χάλασαν με διαφορά 2 μηνών (και να σκεφτείς ότι δεν τα πολυανοίγω, ειδικά στην πόλη). Θα περιμένω να πληρωθεί ο άντρας μου για να τον φτιάξω! Πάντως για καινούριο αυτοκίνητο δεν μας κόβω πριν περάσει 3ετία τουλάχιστον!

ευχαριστω γιωτουλα μου!

αιντε να δουμε

τι λες βρε Γιαννα μου!!γιατι τωρα;περαστικα σας!!να μου λες τα νεα σας να μαθενω!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...