Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

χαχα περαστικα σας βρε πασχαλιτσα μου!

εγω τελικα εχω αλλεργια στο bref professional κ γεμισα με κοκκινα σπυρακια παλι

σημερα σηκωθηκα καλυτερα αλλα θα δειξει...

περαστικα βρε και σε εσενα και στην αρρωστη μας pashalitsa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα περαστικα σας βρε πασχαλιτσα μου!

εγω τελικα εχω αλλεργια στο bref professional κ γεμισα με κοκκινα σπυρακια παλι

σημερα σηκωθηκα καλυτερα αλλα θα δειξει...

Καλά αυτά τα χημικά των απορρυπαντικών είναι το κάτι άλλο... Στην εφηβεία είχα τρομερή αλλεργία στα απορρυπαντικά αλλλά σιγά σιγά υποχώρησε με τα χρόνια...

Περαστικά επίσης...

Διαφημίσεις

καλε ξεχασα να σας πω οτι σημερα ειναι η πρωτη γιορτη της κορουλας μου!

να την χαιρομαστε!

γιορτη η γενεθλια?????

Τα γενεθλια δεν ειναι τον Νοεμβριο?????????

Χρονια πολλα καθυστερημενα..

ενημερωσε με σχετικα..

εγω τελικα εχω παλλινδρομησει (μαζι και αλλες 3 φιλες μου????!!!!! δεν ξερω τι συναστρια ειχε τον Αυγουστο- Σεπτεμβριο..) και τωρα περιμενω λιγες μερες μηπως αποβαλλω αλλιως απο βδομαδα θα μπω για αποξυνση..

αντε και περαστικα μας.. απο το νεο ετος παλι με το καλο..

Καλημέρα

είχα να μπω καιρό :oops:

Σας ευχαριστώ για τις ευχές

Prosperus :( :( αυτό ήταν το τελευταίο που περίμενα να ακούσω!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Με βουλωμένες μύτες είμαστε και όλοιιιιιιιι εμείς και φυσικά κόλλησε και το μωρό

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλημέρα

είχα να μπω καιρό :oops:

Σας ευχαριστώ για τις ευχές

Prosperus :( :( αυτό ήταν το τελευταίο που περίμενα να ακούσω!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Με βουλωμένες μύτες είμαστε και όλοιιιιιιιι εμείς και φυσικά κόλλησε και το μωρό

συμβαινουν και αυτα..δυστυχως η ευτυχως... Αλλα θα επιβιωσω..

περαστικα σε ολους σας, ιδιως στο μπεμπακι..

τελικα ειχε γιορτη ονομαστικη η Αρτεμουλα.. τα γενεθλιακια ειναι 18/11..κοντευουν δηλαδη!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ!

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!

Περαστικά σε όλους underage!

Prosperous λυπάμαι πάρα πολύ γι΄αυτό που άκουσα...:-( Καλή δύναμη σου εύχομαι και με το καλό από του χρόνου όπως έγραψες...

Protoula εκείνη η επέμβαση που είχες κανονίσει για κάπου τώρα κοντά δεν ήταν;

Είμαστε σε ευθεία προετοιμασιών για αναχώρηση του άντρα μου στις επόμενες 3-5 μέρες... Αμερική θα πάει και ως συνήθως έχω τρελό άγχος για τις πτήσεις...

Διαφημίσεις

Underage σε παρακαλώ στείλε μου με μήνυμα το κινητό σου ή/και το σταθερό γιατί άλλαξα συσκευή, τα έκανα σαλάτα με τα μηνύματα και τελικά δεν έχω το τηλ. σου πουθενά! Βρε παιδί μου αυτή τη σχολη μπαλέτου που μου είπες εκεί στου Μπερεδήμα δεν τη βρίσκω πουθενά!!! Στραβή είμαι ήθελα να ήξερα;;; Η άλλη στην Ιπποκράτους δε μου γεμίζει το μάτι αλλά θα πάω να ρωτήσω... Μήπως ξέρει καμια άλλη κοπελιά να μου πει τίποτα, να με διαφωτίσει;;;

Protoula καλή επιτυχία στην επέμβαση σου εύχομαι, όλα να πάνε όσο πιο καλά γίνεται!

My beba δυστυχώς δεν ξέρω τίποτα για γυναικολόγο εδώ στη Σαλαμίνα, πηγαίνω σε μια γυναικολόγο στη Νίκαια, Κατερίνα Κορφιάτη τη λένε και είναι πολύ καλή καθώς φαίνεται...

underage να σου ζησει!!!!!!!!!!!

my beba ουτε εγω εχω γυναικολογο στη Σαλαμινα και δεν ξερω (ειχα του οαεε τον Ανικητο Μακρενογλου αλλα δεν με ειχε εξετασει ποτε)

Prosperous ευχομαι να μην χρειαστει χειρουργειο..λυπαμαι πολυ..

Protoula με το καλο να ξεμπερδευεις απο το χειρουργειο σου

Να ειστε ολες καλα!

xtZRp3.png

Γεια σααααααας! Καλή βδομάδα και καλό μήνα κορίτσια! Τί κάνετε; Εμείς εδώ, μόνες μας πια καθώς ο μπαμπάς μας έφυγε από το Σάββατο πρωί πρωί... Τώρα σφίγγουμε τα δόντια και συνεχίζουμε...:?

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα κι από εμένα!

pashalitsa μου κουράγιο, θα περάσει γρήγορα ο καιρός και θα ξανάρθει ο αντρούλης σου. Καλό του ταξίδι!

Την ψάχνω λίγο με το γυναικολόγο ρε γμτ γιατί μετά τη γέννα δε μου τα λέει καλά... Τέλος πάντων, καλή σας μέρα!:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...