Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα από την .... βραδινή βάρδια!!!:mrgreen:

Λοιπόν ετοιμάζω βαλίτσες και ξημερώματα Δευτέρας φεύγω για Αμερική. Ο άντρας μου με περιμένει!!!:-D:grin::-D Χαίρομαι που θα τον δω, λυπάμαι που αφήνω πίσω το κοριτσάκι μου και στο σύνολο το κυρίαρχο συναίσθημα είναι άγχος να πάω και να γυρίσω καλά στο παιδάκι μου!

Αμάν αυτό το πράγμα που με τραβάνε από δυο μεριές!!!! Ο άντρας μου το έχει καταλάβει ότι η ζυγαριά γέρνει πια προς τη μικρή και μου λέει προχθές "έχεις και έναν άντρα κάπου δεν ξέρω αν το θυμάσαι!!!" :rolleyes: κι εγώ τα πήρα :twisted:και του είπα "ε, δεν σου είπα εγώ να γίνεις ναυτικός, τα παράπονά σου στη μαμά σου!!!" Τί να κάνω δηλαδή;;; Νιώθω πως ξεριζώνομαι που φεύγω από το παιδί μου έστω και για λίγες μέρες, έστω και αν το κρατάει η μάνα μου που ξέρω πόσο την λατρεύει!:(

Τέλος πάντων σας χαιρετώ και θα τα πούμε όταν θα δώσει ο Θεός να πιάσουν ξανά λιμάνι και θα μπορέσω να φύγω!:mrgreen:

Πολλά φιλιά και καλό χειμώνα δεν εύχομαι ακόμα γιατί πάλι έχει καύσωνα!!!:tongue: Εις το επανιδείν λοιπόν και εις το επαναγράφειν...:P

αχ βρε καμαρια μου εσεις με τους ανδρες ναυτικους.. νομιζω (εχω μια μικρη εμπειρια σχετικα) οτι ποτε δεν ξερουμε τι θα αντιμετωπισουμε με τους ανδρες ναυτικους οταν ιδιως οι οικογενειακες υποχρεωσεις μεγαλωσουν.. υπομονη και πανω απο ολα κουραγια και σε εσας και σε οσους σας βοηθουν γιατι ειστε μανα και πατερας ταυτοχρονα.. σιγουρα ομως καποιοι μπαμπαδες ναυτικοι θα ηθελαν πολυ να ταν διαφορετικη η ζωη τους αλλα τα ρημαδια τα λεφτα ειναι που κανουν τη διαφορα στον ματαιο τουτο κοσμο..

καλο ταξιδι και με το καλο να γυρισεις πισω στο παιδι σου!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου γεια σας

σας γραφω στα γρηγορα εν μεσ διαλειμματος απτις προετοιμασιες

επιτελους τελειωσα με τις προσκλησεις (τα εφτιαξε η μαμα μου ζωγραφισμενα στο χερι ολα)

και τωρα μπαινει σε σειρα η γενικη του σπιτιου καθως την αλλη βδομαδα ξεκινω κ τα μαθηματα

Καλο φθινοπωρο να χουμε ολες

φιλια

ZkXkp3.png

καλο φθινοπωρο να χουμε Protoula και να επισκεπτομαστε το τοπικ πιο συχνα..

αν και ο χειμωνας θα βοηθησει αρκετα σε αυτο!!

Πλακα πλακα δυο μηνες σχεδον ειμασταν στο εξοχικο και μονο με εσενα μπορεσα να βρεθω δυο φορες.. του χρονου ισως να το οργανωσουμε καλυτερα!!

που στε ολες οι Σαλαμινιες καλε??

Εμεις εχθες γυρισαμε μονιμα στην Αθηνα και δυστυχως αφησαμε πισω την ηρεμια και την φθινοπωρινη ομορφια της νησου..

απο την αλλη ειμαι πιο κοντα στη δουλεια μου και προλαβαινω το πρωι να βλεπω τη μικρη μου γιατι ομολογω οτι τα πηγαινε ελα με κουραζαν 1 1/2 -2 ωρες να παω και αλλες τοσες να ρθω και ειχαμε και αυτοκινητο)..

του χρονου παλι να μαστε καλα θα κατσουμε κανα διμηνο οπως φετος..και βεβαια το Πασχα θα μαστε εκει και τωρα το χειμωνα 1-2 σκ το μηνα..

αυταααα.. να περνατε καλα!!

καλη αρχη στα παιδακια σας που πανε σχολειο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Εγώ εδώ είμαι, απλά στο PArentscafe δεν μπαίνω συχνά. Προτιμάω το άλλο, διαβάζω κάτι συζητήσεις που σφάζονται!:mrgreen:

Πολλά φιλιά σε όλες!:P

ναι εδω μαλλον δεν εχουν σασπενς!! :tongue: καλημερα!

underage να σου ζήσει! Πάντα καλότυχη και γερή!!!

Κορίτσια θέλω να σας ζητήσω κάτι, μιας και είμαι καινούρια στη Σαλαμίνα και δεν έχω πολλούς γνωστούς εκτός από εσάς. Σκέφτομαι πως θέλω να απασχοληθώ κάποιες ώρες της ημέρας αλλά δεν βρίσκω κάτι που να με βολεύει με το ωράριο. Δηλαδή θα ήθελα κάτι για απόγευμα, από τις 6 και μετά που θα μπορεί ο άντρας μου να κρατάει τη μικρή ή και Σαββατοκύριακα ακόμα. Από προσόντα, άστα να πάνε.. Αν ακούσετε κάτι, θα σας είμαι υπόχρεη αν μου στείλετε μήνυμα.

Thanks!!

Underage να σου ζήσει η μπεμπούλα!!!!!!!!

Επέστρεψα πριν από λίγες μέρες μαζί με το σύζυγο και μετά από τρομερή ταλαιπωρία... Αναγκάστηκε να ξεμπαρκάρει γιατί έπαθε επιμόλυνση με στρεπτόκοκκο σε ένα τραυματισμό που είχε στο πόδι και η κατάσταση δεν εξελισσόταν καθόλου καλά... Έτσι φύγαμε και οι δυο από τη Βενεζουέλα... Τώρα είναι όλα υπό έλεγχο ευτυχώς...

Άντε καλό χειμώνα να έχουμε...

Διαφημίσεις

UNDERAGE να σου ζησει η μπεμπουλα.. αντε και στα δικα μας ελπίζω συντομα..

protoula με το καλο η γαμοβαφτιση

pasxalitsa Περαστικα ευχομαι συντομα και τελος καλα ολα καλα..ειστε πισω

πασχαλιτσα περαστικα στον αντρα σου!

καλως ηρθες πισω.

prosperous σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου.

ειμαι πτωμα και συνεχιζω το καθαρισμα του σπιτιου

ενα σας λεω.....20 ατομα ηταν σπιτι μου το πρωι του γαμου και απο αυτα τα 14 ντυθηκαν εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λεμα αργοτεραααα φιλια

ZkXkp3.png

πασχαλιτσα περαστικα στον αντρα σου!

καλως ηρθες πισω.

prosperous σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου.

ειμαι πτωμα και συνεχιζω το καθαρισμα του σπιτιου

ενα σας λεω.....20 ατομα ηταν σπιτι μου το πρωι του γαμου και απο αυτα τα 14 ντυθηκαν εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λεμα αργοτεραααα φιλια

αυτο σκεφτομουν.. ποσους ειχες και ποσοι ντυθηκαν σε σενα.. αντε κουραγιο..ετσι ειναι ο αποηχος των γιορτων! Κουραστικος αλλα αξιζει τον κοπο.. να μιλησουμε οι δυο μας καποια στιγμη τηλεφωνικα..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...