Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Ηρθα κ εγω :tongue::tongue: τελευταια κ καταιδρωμενη... στειλτε ρε κανα πμ στο κανονικο αφου ξερετε εδω ειμαι σπανιος πελατης :mrgreen:

Αντε κανονιστε και αλλη συναντηση να ερθουμε κ εμεις.. εμεις μπορουμε καθε μερα ολες τις ωρες.. διακοπες κανουμε :-D:-D:-D

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυγατε ολες;; Διακοπουλες εεε;;

Τι ζεστη ειναι αυτη εφετος;; Αντε να δροσισει λιγακι

Τι αλλο να πω..Η μικρουλα μου μεγαλωνει Εφτασε τους 60 ποντους(πηρε απο τον μπαμπα για καλη της τυχη)

Εφαγα ηττα,καπνισα μετα απο11 μηνες Απο προχθες εχω κανει 3 τσιγαρα

Ειμαι τελειως εξαρτημενη τελικα Ευτυχως που θηλαζω αλλιως θα ειχα πεσει με τα μουτρα Η ξενερα ειναι οτι μετα απο το τσιγαρο πρεπει να πλενεσαι καλα για το μωρο

Να περνατε καλα οπου και αν ειστε!!!!!! Κανετε ενα μπανιο και για μενα!!!

xtZRp3.png

Τι διακοπούλες καλέ, εδώ είμαστε και λιώνουμε!!!

Σήμερα πήγαμε για μπάνιο στην Ψάθα και περάσαμε πολύ ωραία!!!

Είχα να πάω εκεί από παιδί και δεν θυμόμουν πόσο όμορφα είναι! Η κόρη μου λύσσαξε να κολυμπάει και να παίζει όλη μέρα! Έχει πέσει ξερή και κοιμάται, τί ευτυχία σπάνια είναι αυτή, αυτό το παιδί έχει πιο ελαφρύ ύπνο και από ελάφι...

Malina από βολτούλες τι κάνεις, βγαίνετε καθόλου ή λόγω ζέστης κάθεστε μέσα;

Είπα ότι ήμουν τυχερή που κοιμόταν βαρια η κόρη μου ε; Ε, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις... Κατά τις 4 το πρωί ακούω μέσα στον ελαφρύ εκείνη τη στιγμή ύπνο μου φσσσσσσσσσσσσσσ!!! Τί έγινε ρε παιδιά λέω;;; Έχω αφήσει το λάστιχο του ποτίσματος ανοιχτό στο δέντρο απ΄έξω από την κρεβατοκάμαρα;;; Όοοοοοχι, ήταν η μικρή που άνοιξε το λάστιχο το δικό της πάνω στο κρεβάτι..... Κλάψ! Μέχρι και την πικέ κουβερτούλα που ήταν σκεπασμένη έβρεξε... Όλα τα άλλαζα μέσα στη νύχτα... Ευτυχώς υπήρχε σελτές και τη γλίτωσε το στρώμα!!!

καλησπερα κοριτσια.. καλη επιστροφη σε οσες ερχονται απο διακοπες (συμπεριλαμβανομενου της protoulas) και σε οσες ακομη διακοπαρουν..

εμεις μεχρι μεσα Σεπτεμβρη θα μαστε Σαλαμινα αν και εγω πηγαινοερχομαι λογω δουλειας.

Να σας ενημερωσω οτι δειλα δειλα στον οικισμο μας (ΔΕΗ -Χαλιωτη) με πρωτοβουλια της συζυγου του Προεδρου του τοπικου συλλογου που αγαπαει πολυ τα παιδια και κανει οτι μπορει για να τους προσφερει ενδιαφεροντα, στησαμε και ξεκινησαμε απο το περασμενο σαββατοκυριακο (και μεχρι το σαββατοκυριακο 11-12/9 και αν ειμαστε καλα απο του χρονου παλι το Πασχα και ολο το καλοκαιρι θα επαναλειτουργησουμε) μια βιβλιοθηκη -λεσχη συναντησης για τα μικρα και μεγαλα παιδια οπου εχουμε δραστηριοτητες οπως: Δανειστικη βιβλιοθηκη ορισμενου χρονου (ακομη φτωχη αλλα εχει εναν ορισμενο ογκο για να γινει εφετος η δουλεια μας), ομαδικα παιχνιδια, παρουσιασεις παιδικων βιβλιων, καλλιτεχνιες, ζωγραφικη με την μονη προυποθεση να εγγραφουν μελη τα παιδια (όλα ειναι δωρεάν και η προσφορά μας ειναι εντελώς εθελοντική) και βεβαια δεχομαστε την συμμετοχη παιδιών και γονέων από άλλες περιοχές εφόσον ενδιαφέρονται.

Η προσπαθεια γινεται οπως προανεφερα εντελως εθελοντικα, ηδη μετραμε 40 μελη (καλος αριθμος για την περιοχη μας) και μακαρι, ευχομαι, ελπιζω, ονειρευομαι οτι θα γινει θεσμος και θα κρατησει μια σταθερα για τα επομενα χρονια με μονο σκοπο να μπορει να προσφερει εστω και κατι λιγο στα παιδια μας.

Βεβαια ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη και ελπιζω οτι και αλλοι γονεις ιδιως οι ντοπιοι θα βοηθησουν προσφεροντας ιδεες και χρονο.

Οι ωρες και ημερες λειτουργιας ειναι: Σαββατοκυριακα 28-29/8, 4-5/9, 11-12/9 και ωρα 19.00-20.00 (το χαμε 19.30-20.30 αλλα επειδη αρχιζει να μικραινει η ημερα το αλλαζουμε)..

το Σαββατο 28/8 θα κανουμε ζωγραφικη στον τοιχο της παιδικης χαρας, ενω τη Κυριακη 29/8 θα λειτουργησουμε με το κανονικο μας προγραμμα.

Οι βασικες ηλικιες που συμμετεχουν ειναι 4-8, από 8 και πάνω είναι καθαρά στην επιλογή του παιδιού μιας και σε αυτες τις ηλικιες τα ενδιαφεροντα ειναι πιο τεχνολογικα και δεν μπορουμε ακομη να προσφερουμε τετοιες δραστηριοτητες αλλα εννοειται οτι τα παιδια και αυτων των ηλικιων ειναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτα και μπορουν οχι μονο να συμμετεχουν αλλα να βοηθησουν και τα μικροτερα.

φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.. καλη επιστροφη σε οσες ερχονται απο διακοπες (συμπεριλαμβανομενου της protoulas) και σε οσες ακομη διακοπαρουν.....

Εντάξει εμείς οι μόνιμες στη Σαλαμίνα υποτίθεται ότι κάνουμε διακοπές διαρκείας!!!!!!

Τελικά πήγατε στον δερματολόγο? τι σας είπε?

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Εντάξει εμείς οι μόνιμες στη Σαλαμίνα υποτίθεται ότι κάνουμε διακοπές διαρκείας!!!!!!

Τελικά πήγατε στον δερματολόγο? τι σας είπε?

οχι τελικα δεν πηγα γιατι ειδα πως με τις αλοιφες δεν γινοταν κατι και αποφασισαμε να μην την παμε παλι σε δερματολογο και να παμε κατευθειαν σε χειρουργο στο Παιδων και περιμενω μια γνωστη μας που εργαζεται εκει να μιλησει σε εναν χειρουργο που τον διαφημιζει ως καλο.. ειδομεν..

εσυ βρε πως πας??το φαγες το καλοκαιρι

καλησπερα κοριτσια.. καλη επιστροφη σε οσες ερχονται απο διακοπες (συμπεριλαμβανομενου της protoulas) και σε οσες ακομη διακοπαρουν..

εμεις μεχρι μεσα Σεπτεμβρη θα μαστε Σαλαμινα αν και εγω πηγαινοερχομαι λογω δουλειας.

Να σας ενημερωσω οτι δειλα δειλα στον οικισμο μας (ΔΕΗ -Χαλιωτη) με πρωτοβουλια της συζυγου του Προεδρου του τοπικου συλλογου που αγαπαει πολυ τα παιδια και κανει οτι μπορει για να τους προσφερει ενδιαφεροντα, στησαμε και ξεκινησαμε απο το περασμενο σαββατοκυριακο (και μεχρι το σαββατοκυριακο 11-12/9 και αν ειμαστε καλα απο του χρονου παλι το Πασχα και ολο το καλοκαιρι θα επαναλειτουργησουμε) μια βιβλιοθηκη -λεσχη συναντησης για τα μικρα και μεγαλα παιδια οπου εχουμε δραστηριοτητες οπως: Δανειστικη βιβλιοθηκη ορισμενου χρονου (ακομη φτωχη αλλα εχει εναν ορισμενο ογκο για να γινει εφετος η δουλεια μας), ομαδικα παιχνιδια, παρουσιασεις παιδικων βιβλιων, καλλιτεχνιες, ζωγραφικη με την μονη προυποθεση να εγγραφουν μελη τα παιδια (όλα ειναι δωρεάν και η προσφορά μας ειναι εντελώς εθελοντική) και βεβαια δεχομαστε την συμμετοχη παιδιών και γονέων από άλλες περιοχές εφόσον ενδιαφέρονται.

Η προσπαθεια γινεται οπως προανεφερα εντελως εθελοντικα, ηδη μετραμε 40 μελη (καλος αριθμος για την περιοχη μας) και μακαρι, ευχομαι, ελπιζω, ονειρευομαι οτι θα γινει θεσμος και θα κρατησει μια σταθερα για τα επομενα χρονια με μονο σκοπο να μπορει να προσφερει εστω και κατι λιγο στα παιδια μας.

Βεβαια ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη και ελπιζω οτι και αλλοι γονεις ιδιως οι ντοπιοι θα βοηθησουν προσφεροντας ιδεες και χρονο.

Οι ωρες και ημερες λειτουργιας ειναι: Σαββατοκυριακα 28-29/8, 4-5/9, 11-12/9 και ωρα 19.00-20.00 (το χαμε 19.30-20.30 αλλα επειδη αρχιζει να μικραινει η ημερα το αλλαζουμε)..

το Σαββατο 28/8 θα κανουμε ζωγραφικη στον τοιχο της παιδικης χαρας, ενω τη Κυριακη 29/8 θα λειτουργησουμε με το κανονικο μας προγραμμα.

Οι βασικες ηλικιες που συμμετεχουν ειναι 4-8, από 8 και πάνω είναι καθαρά στην επιλογή του παιδιού μιας και σε αυτες τις ηλικιες τα ενδιαφεροντα ειναι πιο τεχνολογικα και δεν μπορουμε ακομη να προσφερουμε τετοιες δραστηριοτητες αλλα εννοειται οτι τα παιδια και αυτων των ηλικιων ειναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτα και μπορουν οχι μονο να συμμετεχουν αλλα να βοηθησουν και τα μικροτερα.

φιλια σε ολες

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Βέβαια το δικό μου έχει να πιεί πολύ γάλα και πολλά ψωμιά να φάει μέχρι να μπορέσει να συμμετέχει! Είμαστε πολύ νινί...

Μου άρεσε πολύ που διάβασα πως γίνεται κάτι τέτοιο εδώ στη Σαλαμίνα.

Έμενα για 12 χρόνια σε ένα προάστιο της Θεσσαλονίκης πριν παντρευτώ και μετακομίσω εδώ, κι εκεί υπήρχαν άπειροι σύλλογοι, πολλές φορές και δημοτικές κινήσεις που προσέφεραν διάφορα μαθήματα αν είχες το χρόνο και τη διάθεση. Εγώ παρακολουθούσα ένα τμήμα ζωγραφικής του δήμου, και παρέδιδα μαθήματα αγγλικών στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ της περιοχής. Ήταν δωρεάν όλα αυτά, νομίζω κάποιο συμβολικό ποσό ζητούσαν για τα λειτουργικά έξοδα. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάτι ανάλογο κι εδώ? Δεν θα με χαλούσε καθόλου να αφήνω τη μικρή στον πατέρα της κανένα διωράκι και να πηγαίνω κάπου να "ξεσκάω"...;)

Καλή αρχή πάντως!

Και αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια που περνάει από το χέρι μου, ευχαρίστως να βοηθήσω.:D

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Βέβαια το δικό μου έχει να πιεί πολύ γάλα και πολλά ψωμιά να φάει μέχρι να μπορέσει να συμμετέχει! Είμαστε πολύ νινί...

Μου άρεσε πολύ που διάβασα πως γίνεται κάτι τέτοιο εδώ στη Σαλαμίνα.

Έμενα για 12 χρόνια σε ένα προάστιο της Θεσσαλονίκης πριν παντρευτώ και μετακομίσω εδώ, κι εκεί υπήρχαν άπειροι σύλλογοι, πολλές φορές και δημοτικές κινήσεις που προσέφεραν διάφορα μαθήματα αν είχες το χρόνο και τη διάθεση. Εγώ παρακολουθούσα ένα τμήμα ζωγραφικής του δήμου, και παρέδιδα μαθήματα αγγλικών στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ της περιοχής. Ήταν δωρεάν όλα αυτά, νομίζω κάποιο συμβολικό ποσό ζητούσαν για τα λειτουργικά έξοδα. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάτι ανάλογο κι εδώ? Δεν θα με χαλούσε καθόλου να αφήνω τη μικρή στον πατέρα της κανένα διωράκι και να πηγαίνω κάπου να "ξεσκάω"...;)

Καλή αρχή πάντως!

Και αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια που περνάει από το χέρι μου, ευχαρίστως να βοηθήσω.:D

σε ευχαριστουμε παρα πολυ για την προσφορα.. η αληθεια ειναι οτι

επειδη ειναι μακρυα (λιγο πριν τα Περιστερια) δεν θα διευκολυνει πολυ τις μαμαδες απο αλλες περιοχες να ερχονται και πιστευω οτι θα εχει περισσοτερο τοπικου χαρακτηρα απασχοληση (απο μια ωρα τα σκ μονο τους εαρινους και καλοκαιρινους μηνες για τα παιδια).. εμεις ελπιζω οτι ιδιως του χρονου (γιατι 12/9 ειναι η τελευταια συναντηση) θα αποδειξουμε τις προθεσεις και το εθελοντικο μας εργο..αλλωστε το τσαμπα ουδεις το εμισησε..πιστευω.. αρκει να μαστε καλα, να μαστε εκει και να υπαρχει η υποστηριξη τουλαχιστον του συλλογου..και ολα θα γινουν..

μπα εγω την δικη μου κορη (19 μηνων) θα την βαλω να βουτηξει τα χερια στην μπογια το ερχομενο Σαββατο οπου θα χρωματισουν τον τοιχο της παιδικης χαρας ολα τα μελη για να αφησει το ...στιγμα της!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

εχουμε επιστρεψει απτη δευτερα, αλλα πνιγομαι να βαλω σε ταξη το σπιτι κ να γι τις προετοιμασιες του γαμου-βαφτισης

για αυτο και δεν σας εγραψα

αααα το ωραιο δεν σας το ειπα

το αμαξι μας χαλασε κ αλλαζουμε το σασμαν

μονο αυτο μας ελειπε αλλα τελος παντων

ειμαστε ακομα χωρις αμαξι και δεν ξερω ποτε θα το παρουμε, οποτε δεν ξερω ακομη ποτε θα μπορω για συναντηση οκ?

φιλια πολλα κοριτσια, μου λειψατε

ZkXkp3.png

γεια σας κοριτσια!

εχουμε επιστρεψει απτη δευτερα, αλλα πνιγομαι να βαλω σε ταξη το σπιτι κ να γι τις προετοιμασιες του γαμου-βαφτισης

για αυτο και δεν σας εγραψα

αααα το ωραιο δεν σας το ειπα

το αμαξι μας χαλασε κ αλλαζουμε το σασμαν

μονο αυτο μας ελειπε αλλα τελος παντων

ειμαστε ακομα χωρις αμαξι και δεν ξερω ποτε θα το παρουμε, οποτε δεν ξερω ακομη ποτε θα μπορω για συναντηση οκ?

φιλια πολλα κοριτσια, μου λειψατε

ισως να περασουμε το απογευμα που θα κατεβασει ο ανδρας μου τη κουνιαδα στα καραβακια..θα δουμε και θα σου τηλ.

Κορίτσια καλησπέρα από την .... βραδινή βάρδια!!!:mrgreen:

Λοιπόν ετοιμάζω βαλίτσες και ξημερώματα Δευτέρας φεύγω για Αμερική. Ο άντρας μου με περιμένει!!!:-D:grin::-D Χαίρομαι που θα τον δω, λυπάμαι που αφήνω πίσω το κοριτσάκι μου και στο σύνολο το κυρίαρχο συναίσθημα είναι άγχος να πάω και να γυρίσω καλά στο παιδάκι μου!

Αμάν αυτό το πράγμα που με τραβάνε από δυο μεριές!!!! Ο άντρας μου το έχει καταλάβει ότι η ζυγαριά γέρνει πια προς τη μικρή και μου λέει προχθές "έχεις και έναν άντρα κάπου δεν ξέρω αν το θυμάσαι!!!" :rolleyes: κι εγώ τα πήρα :twisted:και του είπα "ε, δεν σου είπα εγώ να γίνεις ναυτικός, τα παράπονά σου στη μαμά σου!!!" Τί να κάνω δηλαδή;;; Νιώθω πως ξεριζώνομαι που φεύγω από το παιδί μου έστω και για λίγες μέρες, έστω και αν το κρατάει η μάνα μου που ξέρω πόσο την λατρεύει!:(

Τέλος πάντων σας χαιρετώ και θα τα πούμε όταν θα δώσει ο Θεός να πιάσουν ξανά λιμάνι και θα μπορέσω να φύγω!:mrgreen:

Πολλά φιλιά και καλό χειμώνα δεν εύχομαι ακόμα γιατί πάλι έχει καύσωνα!!!:tongue: Εις το επανιδείν λοιπόν και εις το επαναγράφειν...:P

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...