Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια στην παραλία της Κακής Βίγλας έχει τη γιορτή της Σαρδέλας

δεν εχω παει ποτε στης Κακης Βιγλας αλλα στων Περιστεριων καθε χρονο βρισκομαι..οχι οτι ειναι κατι σπουδαιο αλλα ειναι ενα meeting point..

prosperous ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην ειναι τιποτα!

στο συγγρου εχει τους καλυτερους γιατρους!

και μια αναμονηηηηηηηηηη αλλο πραγμα...

βεβαια θα την παω και στο Μητερα αποψε να δω και εκει τι θα μου πουν..γιατι αυριο δεν ξερω τι θα καταφερω να κανω με το Συγγρος..μεθαυριο κλεινει το παιδοδερματολογικο και δεν ξερω τι θα καταφερω με το συνωστισμο..και οπως αντιλαμβανεσαι δεν ειναι μερος για να χεις ενα μωρο παιδι ωρες ατελειωτες, παροτι θα παω πριν για να πιασω σειρα..

Διαφημίσεις

Prosperous σου εύχομαι να είναι όλα περαστικά και να μην ταλαιπωρηθείς πολύ!

Protoula εμείς κατά τις 7.30 λέμε γιατί έχω μεγάλο θέμα με τον ήλιο και τη ζέστη... Εχθές εδώ στα Σελήνια δεν μπορούσα να κάτσω στην αυλή ούτε στις 8, από τη ζέστη και την υγρασία δεν μπορούσα να ανασάνω... Μπήκα μέσα και είχα κλιματισμό ως το βράδυ βράδυ...

ασχετο.. στην ετησια συνελευση μας προχθες μας ειπαν οτι ειχαν ερθει απο εναν δημοσιο οργανισμο και πρωτυτερα απο εναν ιδιωτικο και ειχαν παρει δειγματοληψιες απο το θαλασσινο νερο σε διαφορες περιοχες του νησιου και το ιδιωτικο ειχε κρινει το νερο ακαταλληλο για κολυμβηση ενω το δημοσιο ελεγε οτι ειναι εν μερη ακαταλληλο αλλα οχι προς αποφυγη για κολυμβηση.. και οτι αν βαλουμε πανω μας λαδι φαγητου θα κλεισουν οι ποροι και δεν θα...κινδυνευουμε..

εμεις ειμαστε στην ανοιχτη πλευρα του νησιου και παρα τη ρυπανση δεν ειχαμε ποτε καποιο γεγονος απο μυκητιασεις η αλλες παθησεις..προσωπικα το χω παθει στα Σεληνια 20 χρονια πριν!! Ποτε αλλωτε...

prosperous να πας μια κυριακη που δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ κοσμο!

εγω οταν ειχα παθει την αλλεργια με τα σπυρακια ειχα παει κυριακη

αδεια ολοι οι δρομοι, αδειο και το νοσοκομειο

εναν κυριο ειχε μονο πριν απο μενα!!!!!

για αυτο σου λεω τσαμπα θα φας ταλαιπωρια σημερα, να πας κυριακη

ZkXkp3.png

πασχαλιτσα θα πω νωριτερα για κατι δουλειες και γιατι θα εχει πολυ κοσμο και δεν μπορουμε να κατσουμε μπροστα κ να βλεπουμε

μολις ερθεις παρε με τηλ να σου πω που καθομαστε αν δεν με δεις οκ? φιλια

ZkXkp3.png

prosperous να πας μια κυριακη που δεν εχει ΚΑΘΟΛΟΥ κοσμο!

εγω οταν ειχα παθει την αλλεργια με τα σπυρακια ειχα παει κυριακη

αδεια ολοι οι δρομοι, αδειο και το νοσοκομειο

εναν κυριο ειχε μονο πριν απο μενα!!!!!

για αυτο σου λεω τσαμπα θα φας ταλαιπωρια σημερα, να πας κυριακη

ναι αλλα εχει παιδο δερματολογικο τμημα το οποιο δουλευει με τα εξωτερικα αλλα μεθαυριο σταματαει λογω καλοκαιριου και ξαναρχιζει 31/8..θελω τουλαχιστον μια αποψη πειστικη..

Διαφημίσεις

prosperous διάβασα το απόγευμα για την ταλαιπωρία σας, σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου περαστικά!!!! και κάνε μια βόλτα από τον δερματολόγο του ΙΚΑ εδώ, να πάρεις μια ακόμα γνώμη, είναι πολύ καλός!!!!

Εμείς δεν μπορέσαμε να έρθουμε Αιάντειο, γιατί δούλευε ο μπαμπάς μας και δεν είχα το αυτοκίνητο!!!!!!!!!

Η ζέστη είναι τρομερή, σήμερα εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ. Ενώ το πρωί κατά τις 7:00 - 7:30 έξω ήταν σκέτος παράδεισος, μετά ήταν κόλαση!!!!!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

prosperous διάβασα το απόγευμα για την ταλαιπωρία σας, σου εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου περαστικά!!!! και κάνε μια βόλτα από τον δερματολόγο του ΙΚΑ εδώ, να πάρεις μια ακόμα γνώμη, είναι πολύ καλός!!!!

Εμείς δεν μπορέσαμε να έρθουμε Αιάντειο, γιατί δούλευε ο μπαμπάς μας και δεν είχα το αυτοκίνητο!!!!!!!!!

Η ζέστη είναι τρομερή, σήμερα εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ. Ενώ το πρωί κατά τις 7:00 - 7:30 έξω ήταν σκέτος παράδεισος, μετά ήταν κόλαση!!!!!!!!

καλησπερα, πως λεγεται ο δερματολογος στο ΙΚΑ εκει? και τι ωρες?

καλησπερα, πως λεγεται ο δερματολογος στο ΙΚΑ εκει? και τι ωρες?

Λέγεται Οικονόμου και είναι περίπου από τις 11 μέχρι τις 3. Κάπου μέσα στην Κούλουρη έχει και ιατρείο, αλλά δεν ξέρω που ακριβώς

έχω πάει δυο φορές για μένα και μια για την Ηλέκτρα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Λέγεται Οικονόμου και είναι περίπου από τις 11 μέχρι τις 3. Κάπου μέσα στην Κούλουρη έχει και ιατρείο, αλλά δεν ξέρω που ακριβώς

έχω πάει δυο φορές για μένα και μια για την Ηλέκτρα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη

με αυτον εκλεισα 18/8 στις 11.15 το πρωι.. το ΙΚΑ που ειναι?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...