Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

αχ ποσο ζηλευω που βρεθηκατε.. ηθελα αλλα δεν μπορουσα να αφησω την μανα μου..ηρθε και θα φυγει αυριο..

ελπιζω να τα καταφερουμε αλλη φορα..

ειπαμε για οσες θα ναι Σαλαμινα..το αλλο σκ ειναι και η γιορτη της Σαρδελλας στα Περιστερια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια

Εδω κοντα μενει ενας δικηγορος και μας συμβουλεψε να μαζευτουμε να παμε να κανουμε παραπονα στο δημαρχειο.Δε νομιζω οτι θα βγαλουμε κατι αλλα το σκετομαι.

Ναι, χ?στηκε ο δήμαρχος!!!!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

καλημερααααα

λοιπον χτες περασαμε τελεια, καταπληκτικα, υπεροχα!

τα μικρα παιζανε στην αυλη, στο δωματιο ομορφα και καλα

κοινως ξεσαλωσανε χιχι

οι μαμαδες περασανε ακομα πιο ωραια μπορω να πω

να το επαναλαβουμε συντομα παρακαλω!!!!

φιλακια

ZkXkp3.png

κελι καλως ηρθες κι απο δω!

την επομενη φορα θα ρθεις κι εσυ για καφε οκ?

α και στην γιορτη της σαρδελας εγω θα παω "θεου θελοντος και βενζινης επιτρεποντος"

χαχα

ZkXkp3.png

κελι καλως ηρθες κι απο δω!

την επομενη φορα θα ρθεις κι εσυ για καφε οκ?

α και στην γιορτη της σαρδελας εγω θα παω "θεου θελοντος και βενζινης επιτρεποντος"

χαχα

το Θεου ειναι το εκκρεμες..το βενζινη μαλλον εχιε ηδη λυθει..

Διαφημίσεις

Κορίτσια διάβασα σε ένα πανό σήμερα στο Αιάντειο ότι τη Δευτέρα στην πλατεία Αιαντείου στις 7.30μμ θα έχει Καραγκιόζη και ταχυδακτυλουργό και κάτι τέτοια... Τί λέτε; Πάμε; Πλάκα θα έχει...

ωραιο ακουγεται πασχαλιτσα, λεω να παμε!

στην γορτη της σαρδελας δεν εχω ξαναπαει αλλα πιστευω οτι θα ναι κατι το ωραιο

αν κι εγω δεν προτιμω την πολυκοσμια γενικοτερα

εβαλα κ βενζινη σημερα, λιγη αλλα πιστευω οτι θα με βγαλει μεχρι να ληξει...

καληνυχτα

ZkXkp3.png

αχ ποσο ζηλευω που βρεθηκατε..

κι εγω :) αλλα δεν μπορο να παω πουθενα χορις το μικρο... και συγγνωμη που γραφω σπανια, αλλα το διαβαζο ολα! ποτε θα ειναι γιορτη της Σαρδελλας?

Διαφημίσεις

Πότε καλέ σήμερα;;;

:lol: :lol: :lol:

Πήγαμε μια βόλτα........

.........βασικά ήταν μια γιορτή να "την κλαίνε οι ρέγγες" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:!!!!!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φαντάζομαι... Σούπερ ουάου οργάνωση ε;:mrgreen:

Λοιπόν, οι τέντες μπήκανε, της μικρής είναι πραγματικά φοβερή, δεν ζεσταίνεσαι καθόλου από κάτω... Τώρα η άλλη της αυλής, μπήκανε κάπως σ#@%$ τα σίδερα από αισθητικής απόψεως, αλλά ευτυχώς δε σκάω αφού δεν είναι δικό μου το σπίτι και δεν είχα άλλη λύση... Αν την έβαζα όπως έπρεπε, θα έπεφταν όλα τα νερά μέσα στον παιδότοπο της μικρής... ο οποίος προς το παρόν είναι καλυμένος με άμμο και δεν θέλω να σας πω τι χρώμα έχει η μικρή όταν βγαίνει από εκεί μέσα...

Λοιπόν εγώ το αποφάσισα για τη Δευτέρα, θα πάω στο Αιάντειο, παρότι θα είμαι Κορυδαλλό από το πρωί...

Καλημερα σκοπευα εγω μεχρι πριν δυο ωρες που μου πε ο γιατρος οτι εχει μια κυστη στο στηθος της η μικρη και αναγκαστικα θα μεινουμε Αθηνα αποψε για να την παμε να την δουν στο Μητερα και αυριο στο Συγγρος...ελπιζω να μην ειναι τοσο δυσκολα αντιμετωπισημη.

Παντως καλα να περασετε αποψε, οπως ειπα ειχα σκοπο να ρθουμε και εμεις να χαζολογησουμε...του χρονου τωρα πια!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...