Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω είμαι μέσα αν είναι κάπως αργούτσικα,από 6 και μετά, αν θες στείλε μου με π.μ. το τηλ. σου ή τη διεύθυνσή σου... Τι γλυκά να φέρω;;;;;;:-D:-D:-D

Α, όταν είχες γράψει για να πάμε για μπάνιο είχα γράψει ένα μεγάλο μήνυμα αλλά σβήστηκε ρε γμτ. και σου έλεγα ότι θα έρθω αν μου εγγυηθείς ότι δεν θα υπάρχουν πουθενά μέλη της greenpeace που θα αρχίσουν ξαφνικά να με σπρώχνουν προς τη θάλασσ, ως συμπαθές θηλαστικό που έχασε τα νερά του...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλίνα, καλό σαραντισμό, κάπου θα σε πετύχω, θα αρχίσω να ρωτάω κάθε μωρομαμά στο φούρνο και στο μάρκετ "Καλέ, μήπως είσαι η μαλίνα;;;":D:D:D:D:D

Εγώ άκουγα τις βλακείες της μάνας μου και όχι μόνο το μωρό δεν έβγαλα έξω 40 μέρες αλλά μια μέρα που κόντεψα να σαλτάρω και πήγα με τον άντρα μου στο σούπερ στα Αμπελάκια, άκουσα τον εξάψαλμο...

Εγώ άκουγα τις βλακείες της μάνας μου και όχι μόνο το μωρό δεν έβγαλα έξω 40 μέρες αλλά μια μέρα που κόντεψα να σαλτάρω και πήγα με τον άντρα μου στο σούπερ στα Αμπελάκια, άκουσα τον εξάψαλμο...

:lol: :lol: :lol: :lol: Κι εγώ την μαμά μου άκουσα "ότι αυτά είναι βλακείες" κι έβγαινα έξω από την πρώτη μέρα. Το μόνο που για 40 μέρες απέφυγα να πάω σε κάποιο σπίτι, όχι για μένα ή το μωρό, αλλά μη τυχόν πέσω σε κανέναν προληπτικό!!!(πάλι κατά προτροπή της μητέρας μου)!!!!!!!

πιστεψέ με δεν πάθαμε απολύτως τίποτα!!!!!!

εγώ για αύριο είμαι μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

κοριτσια σας περιμενω

και μετα των συζυγων σας αν θελετε, γιατι κι ο δικος μου εδω θα ειναι.

αυριο εχουμε διακοπη ρευματος μεχρι τις 4 οποτε παρτε με τηλεφωνο οκ?

φιλια πολλα

ZkXkp3.png

υστερογραφο

εγω το σαρανταημερο που λενε νομιζω οτι το κρατησα

οχι γιατι ετσι πρεπει, αλλα γιατι δεν μπορουσα να περπατησω καλα καλα και να κατσω με τραβουσαν πολυ τα ραμματα

ZkXkp3.png

φιλενάδα θα σου τηλ. αύριο το πρωί,

αυριο εχουμε διακοπη ρευματος μεχρι τις 4

...... :evil: :evil: :evil: Με τσαντίζει αυτό το πράγμα!!!!!!!!! και ιδίως τώρα καλοκαιριάτικα τους ήρθε!!!!!!!!! μας βλέπω την άλλη εβδομάδα να είναι η σειρά μας!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Ούτε στα Αντικύθηρα να μέναμε πια με αυτό το ρεύμα... Αμάν!!!

Protoula θα σε πάρω το πρωί... Αν περιμένεις από εμένα να φέρω σύζυγο... θα περιμένεις πολύ.... Αυτή τη στιγμή βρίσκεται αγκυροβολημένος έξω από τις Μπαχάμες, στο δεξαμενόπλοιο που δουλεύει... Σε αυτό το σπίτι υπάρχουν μόνο θηλυκά, από τους ανθρώπους μέχρι... τους σκύλους!!!:mrgreen:

εγω κοριτσακια δεν ξερω αν θα καταφερω να ρθω γιατι θα φθανω στο νησι εκεινη την ωρα απο την δουλεια και ωσπου να παμε σπιτι (Περιστερια), να φαμε ολοι μαζι και να τακτοποιηθουμε θα παει 19.00 με 19.30 και εκεινη την ωρα το πολυ να παμε για κανενα μπανιο οικογενειακως διοτι φιλοξενω και την μανα μου..οποτε μαλλον θα ναι δυσκολο..αφηστε δε που αν πω στον ανδρα μου να ξανα οδηγησει προς Αιαντειο αφου μολις θα χουμε παει σπιτι θα με βρισει :tongue:.. για μας καλυτερο ειναι οι Παρασκευες και τα σκ η αν το ξερω απο την προηγουμενη για καθημερινη..

αν δεν τα καταφερουμε καλα να περασετε..ελπιζω να σας δω στην γιορτη της Σαρδελας το αλλο σκ στα Περιστερια.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Εχω 4 παιδια, μενω κι εγω Σαλαμινα και ειπα να μπω στην παρεα σας....

Τι απελπιστικη κατασταση ειναι αυτη με το ρευμα!!Στις 5 ηρθε,εσεις εχετε προβλημα;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Αχ,συγγνωμη μολις ειδα πιο πανω οτι ειχατε αυτη την κουβεντα.Εγω τους πηρα για 2η φορα τηλεφωνο και εκανα παραπονα αν και δε φταινε ουτε αυτοι οι ανθρωποι.Ηταν ενας πολυ ευγενικος κυριος και μου ειπε οτι αλλαζουν τους μετασχηματιστες αν καταλαβα καλα,ειναι παλιο το συστημα και δεν αρκει λογω αυξησης πληθυσμου του νησιου.Παντως σε εμας αυτη η κατασταση ειναι απο το Νοεμβριο.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Περάσαμε πολύ ωραία!!!!!!!!!!

Κορίτσια κανονίστε όποια μέρα θέλετε σπίτι μου

Keli καλωσόρισες!!!!!!!!!!!!!! να σου ζήσουν τα πιτσιρίκια σου.

είναι τραγική η κατάσταση με τις διακοπές ρεύματος

Κάθε φορά που παίρνω τηλ. λεω "δεν φταίτε εσείς προσωπικά, απλώς έτυχε και σηκώσατε το τηλ." και αρχίζω....... Την τελευταία φορά που είχα πάρει τηλ. μου απαντάει ο υπάλληλος ότι πριν από μένα τον είχε πάρει η γυναίκα του και το έβριζε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Protoula αν μπορείς στείλε μου το τηλ. του ιερέα που σου ζήτησα γιατί το ξεχάσαμε!!!!!!!!!

Αχ ωραία ήτανε, μίλησα και με δυο ανθρώπους και έφτιαξε η διάθεσή μου... Η μικρή νύσταζε τόσο που στα σκαλιά της εισόδου έπεφτε...

Keli καλώς ήρθες στην παρέα μας και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Εγώ έχω μια ζουζούνα 3 χρονών! Σε ποιο μέρος της Σαλαμίνας είσαι εσύ;

Καλημερα κοριτσια,ευχαριστω για το καλωσορισμα.Να σας ζησουν κι εσας τα παιδακια σας.Εγω μενω πολυ κοντα στην προτουλα.Γνωριζομαστε απο παλια και κανει και μαθημα στην μεγαλη μου κορη.

Underage κι εγω το ιδιο ακριβως του ειπα,δεν φταιτε εσεις αλλα......εσεις θα τα ακουσετε..:)

Εδω κοντα μενει ενας δικηγορος και μας συμβουλεψε να μαζευτουμε να παμε να κανουμε παραπονα στο δημαρχειο.Δε νομιζω οτι θα βγαλουμε κατι αλλα το σκετομαι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...