Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

αχ πασχαλιτσα μου δυστυχως δεν ξερω καποιον να σου συστησω.

εχω μια ιδεα, δεν παιρνεις τηλ σε κανα 2 αλλους τενταδες να ρωτησεις ποιο απο τα 2 συστυνουν αυτοι?

κοριτσια το ξερω οτι ειναι τελευταια στιγμη, αλλα μπορει καμια σας για καφεδακι το απογευμα σημερα? η και συναντηση για μπανακι στη θαλασσα.

Protoula δυστυχώς άργησα να κοιμήσω την κόρη μου και μόλις τώρα κοιμήθηκε, οπότε δεν θα προλάβουμε σήμερα για μπάνιο ή βόλτα. Πήγα και στον παιδικό σταθμό "η παρεούλα μας" σήμερα και τον είδα... Ωραίος και κυρίως καθαρός μου φάνηκε... 230 ευρώ το μήνα θέλει με πρόγευμα και σχολικό, ως τις 1.30 το μεσημέρι... Καλά μου φαίνεται... Θα μιλήσουμε και με τον μπαμπά και θα δούμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το πέρασαααααααα το μάθημα!!!!!!!!!!!!!!!!

η Σαλαμινια αγορα ειναι απαραδεκτη..το βλεπω σε αρκετα πραγματα......

ΑΑΑΑαααααα φιλενάδα υπερβάλλεις!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Μέχρι μεταχειρισμένο λάπτοπ μου πούλλησαν!!!!!!!

Ο πατέρας μου λεει "Από Κουλουριώτη και σπίρτα να αγοράσεις πρέπει να τα δεις μήπως είναι καμμένα"!! :lol: :lol:

Εμείς τις τέντες τις βάλαμε σε αυτόν που είναι πριν το Dia, και μείναμε ευχαριστημένοι!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

με το καλο οι τεντες πασχαλιτσα!

σπιτακι εχω της fisher price και ειναι καλο, αλλα κατω δεν εχει πατωμα και δεν το συνιστω για χωμα μονο για αυλη η μπαλκονι.

δημητρα πιστευω οτι θα ερθουμε στην γιορτη της σαρδελας φετος! οποτε ειναι κ μια καλη ευκαιρια για να βρεθουμε ολες μαζι.

αν βεβαια εχει ληξει η απεργια των βυτιοφορων.

εμεις μειναμε απο βενζινη. ουτε μεχρι το κεντρο υγειας δεν μας φτανει!!!!!! οποτε κοριτσια μου οποια μπορει κ θελει, σπιτι θα ειμαι κερναω καφε!

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

με το καλο οι τεντες πασχαλιτσα!

σπιτακι εχω της fisher price και ειναι καλο, αλλα κατω δεν εχει πατωμα και δεν το συνιστω για χωμα μονο για αυλη η μπαλκονι.

δημητρα πιστευω οτι θα ερθουμε στην γιορτη της σαρδελας φετος! οποτε ειναι κ μια καλη ευκαιρια για να βρεθουμε ολες μαζι.

αν βεβαια εχει ληξει η απεργια των βυτιοφορων.

εμεις μειναμε απο βενζινη. ουτε μεχρι το κεντρο υγειας δεν μας φτανει!!!!!! οποτε κοριτσια μου οποια μπορει κ θελει, σπιτι θα ειμαι κερναω καφε!

καλημερα..

εχθες Protoula ο Β ειχε ξεχασει να βαλει βενζινη στο Mazda (ενω στο αλλο που χουμε απο την πλευρα του Περαματος ειχε φουλαρει) και δεν βρισκαμε σταγονα στη Σαλαμινα (ας μην ανοιξω το στομα μου για τα συγκεκριμενα βενζιναδικα τωρα...αφηστε το..ολοκληρη Αθηνα μεχρι και σημερα εδινε..50 πρατηρια σε ολο το νησι πως στον κορακα εξαντληθηκαν σε ενα πρωινο????) και σκοπευαμε να ρθουμε να το αφησουμε κοντα στο σπιτι σας γιατι δεν θα τσουλαγε μεχρι Περιστερια μεχρι να ανακληθει η απεργια αλλα τελικα βρηκαμε super και βαλαμε 10 ευρω και με αυτη θα πηγαινοερχομαστε Περιστερια - Αιαντειο πρωι και απογευμα οπου απο κει θα περνουμε το λεωφορειο του Αιαντειου απο και προς το λιμανι για να ανεβαινουμε Αθηνα..

ελπιζω οτι η απεργια θα χει λυθει μεχρι την Δευτερα..αλλιως θα επιστρατευσουμε το αλλο αυτοκινητο η και καθολου...θα δουμε..

εχει παραλυσει το συμπαν!!

Μπραβο underage για το μαθημα

pashalitsa μου εγω εχω συνεργατες τενταδες λογω της δουλειας αρα μονο το φερυ θα τους πληρωσω αν τελικα τους χρειαστω..και απο οτι ξερω απο παλαιοτερη συζητηση

Protoula τα περισσότερα σπιτάκια (ακόμα και τα ακριβά) δεν έχουν πάτωμα... Αλλά δεν με πειράζει γιατί έχω προβλέψει και θα βάλω κάτω χλοοτάπητα συνθετικό. Δεν ήξερα ότι έχει η εταιρία αυτή σπιτάκι. Που το βρίσκω;;; Στα jumbo υπάρχει για να το δω;

Ο πατέρας μου κοντεύει να μείνει από βενζίνη αλλά εγώ είχα φουλάρει εγκαίρως (90!!!!!! ευρώ έδωσα στην ετέκα, τι την ήθελα την κατοστάρα;;;) Τώρα ετοίμασα μπιφτέκια και φεύγω για Κύριζα να τα ψήσουμε και να φάμε όλοι μαζί (έχει έρθει και ο αδερφός μου).

Λοιπόν αύριο θα την πάρω τη μικρή να πάμε να δει και εκείνη το "σχολείο"!!! Θέλω να την πάω, θέλω να κάνει παρέα με άλλα παιδάκια αλλά τρέμω τις ασθένειες που θα περάσει...

Εμείς βενζίνη φουλάραμε το Σάββατο από το Αιάντειο και μετά ξαναγεμίσαμε την Κυριακή (γιατί κάναμε χιλιόμετρα την Κυριακή) στο Ικόνιο, πάντως τη Δευτέρα το πρωί σε όλα τα βενζινάδικα γινόταν πανικός!!!!!!!!!!!!

μπραβο underage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποσα αλλα εχεις? τελειωσες?

για φέτος τελείωσα, έχω άλλα ......10!!!!!!! δυο έχω τελειώσει

μη γελάτε σας βλέπω

Διαφημίσεις

για φέτος τελείωσα, έχω άλλα ......10!!!!!!! δυο έχω τελειώσει

μη γελάτε σας βλέπω

αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι!!

η ΕΤΕΚΑ απο τη μερια του Περαματος εχει καθημερινα βενζινη και ουρα φυσικα καθως διαθετει δικο του βυτιοφορο.

Γεια σας γειτονακια!!!

Εμεις βγηκαμε την Κυριακη βολτιτσα στα τοπικα mini market φουρνο και τα ρεστα..

Η μπουμπου ξεραθηκε στον υπνο

Σαραντιζει σε 9 μερες

Ειναι κομματακι νευρικουλα και οταν πειναει βγαζει τρελλες τσιριδες

Ωρες ωρες ειναι πολυ ηρεμη Εχει βγαλει και σπυρακια ακμης

Φιλιααα

xtZRp3.png

Γεια σας γειτονακια!!!

Σαραντιζει σε 9 μερες

Φιλιααα

xtZRp3.png

Γεια σας γειτονακια!!!

Σαραντιζει σε 9 μερες

Φιλιααα

αντε και σιγα σιγα πιο πολλες βολτουλες.. καλη προσαρμογη!!

η ΕΤΕΚΑ απο τη μερια του Περαματος εχει καθημερινα βενζινη και ουρα φυσικα καθως διαθετει δικο του βυτιοφορο.

αυτό μπήκα να γράψω κι εγώ!!!!!!!! η ουρά περπατάει γρήγορα γιατί έχει πολύ προσωπικό

Είναι μετά τον Σκλαβενίτη και την Opel, στο Ικόνιο απέναντι ακριβώς από τον ΟΛΠ.

Επίσης σήμερα έχει η ΕΤΕΚΑ στην Αιαντείου!!!!!!!!!!! αλλά ΠΟΛΥΥΥΥ ουρά φτάνει σχεδόν μέχρι το "λιόγερμα"!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...