Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααα

μπραβο βρε πασχαλιτσα, τα καταφερατε κι εσεις!!!!!!

λοιπον τωρα που ειναι εδω κ η prosperous να κανονισουμε συναντηση κοριτσια!

protoula!!

ξεχασατε τον τιγρη στο σπιτι μας και τον ανακαλυψα εχθες στις ανασκαφες μου στα παιχνιδια!!

Θα περασουμε το απογευμα να στον αφησουμε!!

φιλια!

Διαφημίσεις

ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, σήμερα έδωσα και το δεύτερο μάθημα!!!!!!!!!

Όποτε θέλετε κανονίστε να βρεθούμε!!!!!!!!!!!!

γεια σας κοριτσια :)

μηπως ξερει καμια απο εσας το παιδιατρο Ανδρεα Βιλιωτη στην σαλαμινα στα παλουκια?

είναι ακριβώς απέναντι από τον μεγάλο Κανάκη, έχω δει την ταμπέλα!!!!!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Nαι, και εγω εχω δει την ταμπελα, αλλa δεν ξeρω αν εiναι καλoς.. Hθελα να eχω παιδιατρο στη Σαλαμίνα, αλλa θeλω καποιος να εχει παει το παιδι του και να τον συστηνει :)

πηγαμε σημερα για μπανιο στην παραλια περιστερωνες ηταν πολυ καθαρα αλλα φοβαμε ακομα να βαλω το μωρο μεσα τι λετε?:confused:

ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, σήμερα έδωσα και το δεύτερο μάθημα!!!!!!!!!

Όποτε θέλετε κανονίστε να βρεθούμε!!!!!!!!!!!!

Καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Τελικά είδα ότι είσαι στο ΕΑΠ. Μπράβο σου!!! Πως αντέχεις βρε παιδί μου έγκυος, με άλλα δυο παιδιά και τρέχεις και δίνεις μαθήματα μέσα στη ζέστη;;; Τί να σου πω, είσαι παράδειγμα προς μίμηση εσύ!!!!!:D

Καλέ, πού είναι η παραλία Περιστερώνες;;; Σε ποια περιοχή;;; Εγώ δεν πήγα πουθενά για μπάνιο γιατί τις Κυριακές γίνεται ο κακός χαμός πλέον... Πόσο ακριβώς είναι το μωρό τώρα Meda; Νομίζω ότι είναι πολύ μικρό, αλλά πάρε και τη γνώμη του γιατρού...

Διαφημίσεις

Και συνεχίζω εγώ να μιλάω μόνη μου... Όποτε κανονίσετε για εξόρμηση -συνάντηση, εγώ είμαι μέσα, εκτός απροόπτου.

Λοιπόν ακούστε ένα πρόβλημα τώρα. Πήγα και πήρα προσφορά από τεντάδες για να βάλω μια τέντα στην αυλή και να σκεπάσω και το χώρο παιχνιδιού της μικρής. Το θέμα είναι ότι ο ένας τεντάς (ο Στάθης αν τον ξέρετε) μου είπε να μην βάλω τεντόπανο αλλά ένα ειδικό πλαστικό, γαλλικό, που δε θερμαίνεται και δεν καίγεται, γιατί λέει είναι πιο δροσερό από τα τεντόπανα λέει. Λέει, αλλά εγώ να τον πιστέψω ή θα την πατήσω και θα πάνε χαμένα τα λεφτουδάκια μου;;; Μήπως να βάλω τεντόπανο να είμαι σίγουρη;;; Πείτε καμμια γνώμη γιατί θα σκάσω... Πρέπει να τα παραγγείλω αύριο μεθαύριο το πολύ...Επίσης αν ξέρετε κάποιον που να ξέρετε ότι κάνει καλή δουλειά, να μου τον συστήσετε, γιατί πάω στα τυφλά όπως καταλαβαίνετε...

αχ πασχαλιτσα μου δυστυχως δεν ξερω καποιον να σου συστησω.

εχω μια ιδεα, δεν παιρνεις τηλ σε κανα 2 αλλους τενταδες να ρωτησεις ποιο απο τα 2 συστυνουν αυτοι?

κοριτσια το ξερω οτι ειναι τελευταια στιγμη, αλλα μπορει καμια σας για καφεδακι το απογευμα σημερα? η και συναντηση για μπανακι στη θαλασσα.

ZkXkp3.png

Και συνεχίζω εγώ να μιλάω μόνη μου... Όποτε κανονίσετε για εξόρμηση -συνάντηση, εγώ είμαι μέσα, εκτός απροόπτου.

Λοιπόν ακούστε ένα πρόβλημα τώρα. Πήγα και πήρα προσφορά από τεντάδες για να βάλω μια τέντα στην αυλή και να σκεπάσω και το χώρο παιχνιδιού της μικρής. Το θέμα είναι ότι ο ένας τεντάς (ο Στάθης αν τον ξέρετε) μου είπε να μην βάλω τεντόπανο αλλά ένα ειδικό πλαστικό, γαλλικό, που δε θερμαίνεται και δεν καίγεται, γιατί λέει είναι πιο δροσερό από τα τεντόπανα λέει. Λέει, αλλά εγώ να τον πιστέψω ή θα την πατήσω και θα πάνε χαμένα τα λεφτουδάκια μου;;; Μήπως να βάλω τεντόπανο να είμαι σίγουρη;;; Πείτε καμμια γνώμη γιατί θα σκάσω... Πρέπει να τα παραγγείλω αύριο μεθαύριο το πολύ...Επίσης αν ξέρετε κάποιον που να ξέρετε ότι κάνει καλή δουλειά, να μου τον συστήσετε, γιατί πάω στα τυφλά όπως καταλαβαίνετε...

εγω εχω φωναξει Σαλαμινιους τενταδες στο σπιτι (ΟΑΣΗ, PARADISE και μαλλον εκ παραδρομης απο τον Σταθη) για να μου δωσουν προσφορα για αλλαγη τεντοπανου και αφενος ηταν πανακριβοι σε σχεση με την Αθηνα αφετερου παραηταν λαμογια γιατι και noname εταιρειες εφερναν και δεν εκαναν καλους διακανονισμους..αυτα περσι.. και ετσι οταν με το καλο θα βαλουμε θα παρουμε απο Αθηνα που χουμε γνωστους και με καλυτερες τιμες..

η Σαλαμινια αγορα ειναι απαραδεκτη..το βλεπω σε αρκετα πραγματα..

Παραλια Περιστερωνες????? Τα Περιστερια τα ξερω (μιας και μενουμε απο εκει..) αλλα Περιστερωνες δεν ξερω..εκτος αν ειναι καμια μικρη τοπικη ονομασια σε καποιον ορμο...

protoula εμεις ως συνηθως θα παμε για μπανιο κατα τις 19.00 υποθετω αποψε αλλα κοντα σε εμας δηλαδη ΔΕΗ η Περιστερια..τωρα με τις απεργιες των βυτιοφορων δεν ειναι και για πολλες μετακινησεις..

αν βεβαια εχει συννεφια μπορει και να μην παμε και να κατσουμε να καθαρισουμε την βαρκα..αναλογα με το τι κεφια θα χουμε μολις φθασουμε..ειναι και ταξιδι ολοκληρο το ατιμο!

α ναι.. σημερα εχει το Πανηγυρι της Αγιας Παρασκευης που ναι επι της αρχης της παραλιας Αιαντειου (αφου εχουμε αφησει την πολη της Σαλαμινας)

και στις 7/8 ημερα Σαββατο στον Αγ. Νικολαο Περιστεριων (δεν ξερω αν η ημερομηνια ειναι σωστη αλλα καθε χρονο γυρω στις 8 με 10/8 το κανουν) θα χουμε τη γιορτη της Σαρδελλας στα Περιστερια το βραδυ οπου εκει εχουν μουσικη και ο συλλογος αλιεων μοιραζει δωρεαν ψητη σαρδελα, μπυρες και αναψυκτικα ...θα ναι ωραια ευκαιρια και για συναντηση και για βραδυνο μπανακι διπλα στην παραλια και εχει και παιδικη χαρα, και καντινα και πολυ κοσμο..

επισης τον 15υγουστο στο ιδιο σημειο εχει την περιφορα της Παναγιας την παραμονη το βραδυ και ανημερα το πρωι μετα τη θεια λειτουργια και την αρτοκλασια ειναι εθιμο απο παλια (το χε ξεκινησει μια ντοπια) μοιραζουν πιατα με μπακαλιαρο, σκορδαλια, τυρι και αφθονο κρασι.. να γινεσαι ντιρλα στις 11 το πρωι λεμε!!! Αλλα ειναι σουπερ φαση!

underage φιλια και μπραβο για την προοδο σου..ελπιζω να σε δουμε συντομα!

Τελικά παρήγγειλα από το Στάθη γερμανικό τεντόπανο DAS για την αυλή, από στοκ όμως ύφασμα που είχε για να έρθει φτηνότερο και το γαλλικό blackout M2 άκαυστο πλαστικό ύφασμα για την παιδική χαρά. Όλα μαζί θα μου πάνε 900Ε, χωρίς διακανονισμό όμως και χωρίς απόδειξη.(Περίπου 24 τετραγωνικά για την παιδική χαρά και 20 τετραγωνικά για την αυλή.) Μου είπε ότι έχουν κατεβάσει τις τιμές από πέρσυ. Πάντως σε έναν που ρώτησα στον Κορυδαλλό μου είχε πει πολύ ακριβότερα. Ίσως βέβαια Αθήνα να υπάρχουν καλύτερες τιμές αλλά δεν θα σε χρεώσουν φορτηγό, μεταφορά και τέτοια; Τέλος πάντων τώρα αρχίζει η αναζήτηση για σπιτάκι και τσουλήθρα. Αν έχετε καμμια ιδέα μου λέτε...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...