Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

καλημερα σε ολες..

εμεις ειχαμε παει Βολο για διακοπες απο 5/7 και γυρισαμε προχθες.. καλα ηταν..

την ερχομενη Παρασκευη θα ρθουμε Σαλαμινα μεχρι τελη Αυγουστου.. εγω βεβαια θα εργαζομαι και θα πηγαινοερχομαι καθημερινα αλλα θα κανω και τα μπανακια μου και θα μαι εκει τα σκ και θα παρω και μια αδειουλα ακομη τον Αυγουστο..αρα φιλες μου ελπιζω να βρεθουμε για κανα καφε.. ερχομαστε και εμεις Σεληνια, Αιαντειο, Κακη Βιγλα και οπου αλλου..

protoula φιλια στην κουκλα σου.. και εμεις εχουμε κανει σοβαρη προοδο με τα κακα μας.. καθημερινα την βαζω στη λεκανη (οχι γιογιο, δεν το θελει) και κανει τσισα και κακα της.. αλλα εκτος απο τα κακα της τα τσισα δεν τα ζηταει αλλα κανει οταν τη βαζω.. ειμαστε σε καλο δρομο νομιζω..

αυταααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

prosperous σε σκεφτομουν εντονα σημερα κοριτσι, ολα καλα?

αντε μολις μας ερθετε ξερεις ε, θα κατασκηνωσω σπιτι σου χιχι

με το γιογιο μια χαρα εισαστε! μπραβο μπραβο!

εμεις κλεισαμε ημερομηνια για τον γαμο-βαφτιση, 26 σεπτεμβρη τελικα!

φιλακια παω για νανι!

ZkXkp3.png

Γεια σας κορίτσια να μαι πάλι κι εγώ εδώ τις μεγάλες ώρες... Παρακολουθώ τις εξελίξεις στη χώρα μας και αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει Ελλάδα σε 20 χρόνια από τώρα... Μου φαίνονται τόσο τρελά αυτά που ακούω γύρω μου... Πριν από 14 χρόνια τσακώθηκα με τους γονείς μου γιατί είχα σχέση με άντρα του εμπορικού ναυτικού (το θεώρησαν πολύ κατώτερο για εμένα) και σήμερα δοξάζω το Θεό που τον πήρα όχι μόνο γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω αλλά και γιατί δεν ανησυχώ αν θα έχουμε να φάμε αύριο και δεν αναγκάζομαι να τρέχω σε 2 δουλειές εγώ και σε άλλες 5 αυτός! (και οι γονείς το ίδιο βέβαια) Πως άλλαξαν έτσι τα πράγματα;;; Ελπίζω να μη σας ψυχοπλάκωσα...:roll:

pashalitsa όντως, δύσκολα τα πράγματα.. Εγώ όταν τα σκέφτομαι με πιάνει κατάθλιψη. Ο άντρας μου είναι ηλεκτρονικός σε μια εταιρεία και έχουμε καταντήσει αυτά που βγάζει από τα "έξτρα" (επιδιορθώσεις, επισκευές κτλ) το απόγευμα να είναι περισσότερα από τον κανονικό του μισθό.

Α! Αν έχετε καμιά χαλασμένη τηλεόραση, καμιά κεραία, κανέναν συναγερμό να περάσετε... εδώ είμαστε!;)

Άλλο θέμα: η μπέμπα μου που την πήραμε από την κλινική 2550Kg μέσα σε 26 μέρες έγινε 3280Kg!!! Και πήρε και 5 πόντους ύψος! Πολύ το χάρηκα όταν μας το είπε η παιδίατρος, ανησυχούσα πολύ στην αρχή που ήταν έτσι μικρούλα. Τώρα τελευταία έπινε ανά 3 ώρες γύρω στα 100 ml γάλα. Από χτες όμως πίνει γύρω στα 60-70ml και μάλιστα χτες το βράδυ δεν ξύπνησε καθόλου. Δηλαδή κοιμήθηκε από τις 11 ως τις 6 το πρωί συνεχόμενα.. Από τη μία εμείς κατευχαριστηθήκαμε τον συνεχόμενο ύπνο μετά από τόσο καιρό, από την άλλη....... μήπως έπαθε τίποτα η μικρή???? Δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά βέβαια, και ζωηρή είναι, και τα κακά της τα κάνει, όλα κανονικά. Τι λέτε κι εσείς?

Διαφημίσεις

pashalitsa όντως, δύσκολα τα πράγματα.. Εγώ όταν τα σκέφτομαι με πιάνει κατάθλιψη. Ο άντρας μου είναι ηλεκτρονικός σε μια εταιρεία και έχουμε καταντήσει αυτά που βγάζει από τα "έξτρα" (επιδιορθώσεις, επισκευές κτλ) το απόγευμα να είναι περισσότερα από τον κανονικό του μισθό.

Α! Αν έχετε καμιά χαλασμένη τηλεόραση, καμιά κεραία, κανέναν συναγερμό να περάσετε... εδώ είμαστε!;)

Άλλο θέμα: η μπέμπα μου που την πήραμε από την κλινική 2550Kg μέσα σε 26 μέρες έγινε 3280Kg!!! Και πήρε και 5 πόντους ύψος! Πολύ το χάρηκα όταν μας το είπε η παιδίατρος, ανησυχούσα πολύ στην αρχή που ήταν έτσι μικρούλα. Τώρα τελευταία έπινε ανά 3 ώρες γύρω στα 100 ml γάλα. Από χτες όμως πίνει γύρω στα 60-70ml και μάλιστα χτες το βράδυ δεν ξύπνησε καθόλου. Δηλαδή κοιμήθηκε από τις 11 ως τις 6 το πρωί συνεχόμενα.. Από τη μία εμείς κατευχαριστηθήκαμε τον συνεχόμενο ύπνο μετά από τόσο καιρό, από την άλλη....... μήπως έπαθε τίποτα η μικρή???? Δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά βέβαια, και ζωηρή είναι, και τα κακά της τα κάνει, όλα κανονικά. Τι λέτε κι εσείς?

Εγώ νομίζω ότι δεν έχει τίποτα, μάλλλον πριν έπινε παραπάνω γάλα για να αυξήσει το σχετικά μικρό βάρος γέννησης, και τώρα πίνει κανονικά!!! 100γρ μου φαίνονται πάρα πολλά για νεογέννητο... Είναι πολύ νωρίς για να κάνει πρόγραμμα στον ύπνο, παρόλα αυτά είσαι τυχερή που κοιμήθηκες έστω και ένα βράδυ... Εγώ που θήλαζα, την πρώτη φορά που ξύπνησε η μικρή και έκλαιγε για γάλα και πήγα στην κουζίνα για νερό και είδα ότι χάραζε (6 το πρωί) και δεν ήταν μαύρος ο ουρανός, έπαθα σοκ, έμεινα εκστατική... Κοίταζα τον ουρανό και δεν το πίστευα... Και μιλάμε ότι ήταν 8 μηνών και τότε κόβαμε τον θηλασμό...

αααααχχχ.. μια χαρα ειστε εσεις!! και τα μωρα σας σε καλο δρομο ειναι και καλο προγραμμα κανουν.. εμεις ειμαστε 18 μηνων, θηλαζοντα και απο την ημερα της γεννησεως μας μεχρι σημερα ξυπναμε τη νυχτα καθε 2 ωρες στην καλυτερη...

μπραβο βρε protoula... με το καλο ο γαμος..βολικη η αλλαγη..

Βρε κοριτσάκι μου πως αντέχεις;;; Εμένα ζορίστηκε τρελά ο θυρεοειδής με τον θηλασμό και την εγκυμοσύνη, από έναν απλό υποθυρεοειδισμό, κατέληξα μέσα σε ένα χρόνο με όζους μικρούς και αυτοάνοσο... Ζορίστηκα πάνω από τις δυνάμεις μου το ξέρω πολύ καλά αλλά ήθελα να θηλάσει τόσο πολύ... Ξεπέρασα 100 εμπόδια για να το κάνω και δεν είχα τότε και τη στήριξη από το φόρουμ... Κόντεψα να τρελαθώ και δεν εννοώ μόνο το ξενύχτι...

καλησπεραααα

ναι κοριτσια σε μερικες μανουλες ειναι ζορι ο θηλασμος, αλλα τουλαχιστον ξεπερνιουνται τα εμποδια!

τωρα οσο για το "που παμε" συμφωνω κι εγω......σε μερικα χρονια δεν ξερω αν θα θεωρουμαστε οτι ζουμε και στο "οριο της φτωχιας"!

εμεις ξεσαλωσαμε σημερα με τις ανιψιες μας και 2 φιλες τους που ειχαμε παει επισκεψη. τωρα γυρισαμε και κοιμαται το μαναρι μου!

μεγλαωσε ξαφνικα ρε κοριτσια! σημερα οταν φευγαμε πηγε σε καθε ενα κοριτσι ξεχωριστα ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗς κ τις αγκαλιαζε κ τους εδινε φιλακι και τους ελεγε γεια!

παγωτο εμεινα!

αυτααααα

φιλακια

ZkXkp3.png

Λοιπόν, όταν η κόρη μου προσπαθεί να πλησιάσει ένα άγνωστο κοριτσάκι για να κάνουν παρέα, με πιάνουν νευρικά γέλια... Πρώτα πάει κοντά του, δε μιλάει συνήθως, χαμογελάει με μια φάτσα αστεία που σε πιάνουν τα γέλια ούτως ή άλλως... Μετά συνήθως λέει γεια σου κοριτσάκι ή αγοράκι και μετά αρχίζει να το χαϊδεύει στο μπράτσο και να του γελάει... Σου λέει δεν μπορεί, κάπου θα σπάσει...:D:D:D Μαφία παδί μου...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια :)

μηπως ξερει καμια απο εσας το παιδιατρο Ανδρεα Βιλιωτη στην σαλαμινα στα παλουκια?

Βρε, βρε, που είσαι εσύ χαμένη;;; Δυστυχώς δεν τον ξέρω... Είναι καλά το μωράκι σου;;;

καλημεραααα

οντως μαφια πασχαλιτσα! χιχι να δω τι θα κανει η δικια μου στην αντιστοιχη ηλικια!

κι εγω δεν τον ξερω τον παιδιατρο δυστυχως

ωραια μερα για μπανιο σημερα κοριτσια!

ZkXkp3.png

καλησπεραααα

ναι κοριτσια σε μερικες μανουλες ειναι ζορι ο θηλασμος, αλλα τουλαχιστον ξεπερνιουνται τα εμποδια!

τωρα οσο για το "που παμε" συμφωνω κι εγω......σε μερικα χρονια δεν ξερω αν θα θεωρουμαστε οτι ζουμε και στο "οριο της φτωχιας"!

εμεις ξεσαλωσαμε σημερα με τις ανιψιες μας και 2 φιλες τους που ειχαμε παει επισκεψη. τωρα γυρισαμε και κοιμαται το μαναρι μου!

μεγλαωσε ξαφνικα ρε κοριτσια! σημερα οταν φευγαμε πηγε σε καθε ενα κοριτσι ξεχωριστα ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗς κ τις αγκαλιαζε κ τους εδινε φιλακι και τους ελεγε γεια!

παγωτο εμεινα!

αυτααααα

φιλακια

αχ τι καλοοοο παιδακι!!!

εμενα η δικια μου δεν δινει παιχνιδια σε αλλα παιδακια και γενικα επειδη δεν εχουμε παιδακια στον κυκλο μας αρχιζει να παρουσιαζει εγωκεντρικη συμπεριφορα.. θα μαλλιασει η γλωσσα μου να την κανω να μαθει να ειναι πιο συνεργασιμη..εχουμε δρομο..

Τι γίνεται κορίτσια; Λίγο πεσμένη τη βρίσκω την ομάδα... Δεν ξέρω τι έχω τις τελευταίες μέρες, δεν έχω διάθεση ούτε για μπάνιο ούτε για τίποτα... Η μικρή τα κατάφερε, δεν βρέχεται ούτε στον ύπνο της!!!! Τώρα τσιμπάω ποπουδάκο ελεύθερα και κάθε στιγμή!!! Τέλος οι πάνες!!! Ζήτωωωωωωω!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...