Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας Εχθες ηρθα με τη μπεμπα σπιτι Γεννηθηκε 3100,53 εκατοστα στις 27-06Απο τη 2η μερα θηλαζουμε αποκλειστικα Κουραση αλλα ολα καλα Εχθες το πρωι στην εξοδο απο το νοσοκομειο ηταν 2930 Σημερα το πρωι η παιδιατρος τη βρηκε 3020 Το μωρο θηλαζει πολυ συχνα και πολλες φορες παμε απο τον ενα θηλασμο στον αλλο χωρις να μεσολαβει υπνος Η παιδιατρος μου μιλησε για συμπληρωμα ..να μην τα πολυλογω ..εσεις που θηλαζετε τοσο καιρο στειλτε μου τα στοιχεια των παιδιατρων σας που πιστευω σας στηριξαν σε αυτο Φιλια !!

Πρωτα απο ολα να σας ζησει η μπεμπουλα! Παντα γερη και δυνατη!!

Δυστυχως η ευτυχως οι περισσοτεροι παιδιατρι οπως και η δικια μου μεσα σε αυτους δεν υποστηριζουν το μητρικο θηλασμο οπως πρεπει και αποπροσανατολιζουν της μαμαδες ριχνοντας τες σε συμπληρωματα και γαλατα εμποριου..

αν θες να θηλασεις αποκλειστικα θα εχεις ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ το μωρο στο στηθος..

μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια (περιπου 40 μερες εως 3 μηνες) και να μαθεια και το παιδι να θηλαζει την ποσοτητα που του αρκει αλλα και ο οργανισμος σου να συνηθισει να παραγει το απαιτουμενο πρεπει να υποστεις τη συνεπεια αν χρειαστει να εισαι με το στηθος εξω.. δυστχυως επειδη πεφτει πανω στη λοχεια αποτελει μεγαλη κουραση και ισως καποιες μανουλες νοιωθουν οτι δεν το αντεχουν αλλα με υπομονη και επιμονη ολα θα πανε καλα..

Εφοσον το μωρο σου παιρνει ικανοποιητικο βαρος (ανοδικα παντα) δεν υπαρχει λογος συμπληρωματος..η εναρξη χορηγησης συμπληρωματος με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγησει σε αποθηλασμο αργα η γρηγορα..

αν παλι νοιωθεις οτι η εξαντληση και η λοχεια ξεπερνουν τα ορια σου και δεν αντεχεις μην πιεστεις να συνεχισεις εφοσον τελικα δεν θα σαι εσυ καλα.. σημασια ειναι να εισαι εσυ καλα και ανθεκτικη για να μπορεις να ανταπεξελθεις στις αναγκες του παιδιου σου..

ομως αν θελεις να συνεχισεις να προσπαθεις αφενος θηλαζε ελευθερα και τακτικα, και οποτε σου το ζηταει το παιδι (μην ακους τα περι προγραμματων πχ ανα 3 η 4 ωρες..το παιδι θα σε καθοδηγησει), να προσεχεις την υγιεινη του στηθους (να το αεριζεις και να κανεις πλυσεις με αλατονερο η φυσιολογικο ορο για να αποφευγεις ερεθισμους στις θηλες), να τρως οπως στην εγκυμοσυνη καλα και υγιεινα, ΠΑΝΤΑ να πινεις πολλα νερα και σουπιτσες και να κοιμασαι οταν σου δινεται η ευκαιρια..

αυταααα.. καλη συνεχεια και καλο σαραντισμο κουκλες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είμαι κι εγώ... Να σου ζήσει το μωράκι σου malina:-D να είναι καλότυχο και να σας κάνει ευτυχισμένους, και καλό κουράγιο τώρα... Αν θυμάμαι καλά έχεις τους γονείς σου εκεί οπότε με λίγη βοήθεια ώστε να μην επιβαρύνεσαι με δουλειές σπιτιού, θα αντέξεις το ξενύχτι... Κάθε φορά που χάνεις την υπομονή σου, να σκέφτεσαι πόσο σημαντικό είναι το δώρο του θηλασμού προς το παιδί και να κάνεις υπομονή...

Μy beba τι γίνεται; Πως τα πας; Αντέχεις;

Εγώ μόλις χθες γύρισα από τις διακοπές στην Κρήτη όπου πέρασα αρκετά καλά (ε, δεν μπορείς να κάνεις και ό, τι θες με ένα μωρό)... Πάντως τα Χανιά είναι πανέμορφα και από τις λίγες πόλεις της επαρχίας όπου θα έμενα ευχαρίστως αν μου δινόταν η ευκαιρία...

Εύχομαι του χρόνου να είναι και ο μπαμπάς μας εδώ και να περάσω λίγο πιο ξεκούραστα τις διακοπές...

Τώρα θα αρχίσουμε τα μπανάκια στη Σαλαμίνα... Δεν πειράζει όμως, άλλοι άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε πουθενά για μπάνιο, οπότε πάλι καλά που πήγαμε και μια βδομάδα διακοπές...

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να δω πότε επιτέλους θα συναντηθούμε...

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μετα τον ενα θηλασμο ακολουθει και 2ος και 3ος με 5λεπτα ή 10λεπτα διαλλειματα ο ενας απο τον αλλο Το μωρο ειναι αρκετες ωρες τη μερα ξυπνιο ,καποια στιγμη κοιμαται για 30 λεπτα 40 λεπτα το πολυ 1,5 2 ωρες (με εξαιρεση σημερα τη νυχτα που πηγαινε να κλεισει 5ωρο και την ξυπνησα Βαζει συνεχεια το χερι στο στομα και μετα απο αρκετους θηλασμους και ψαχνει στηθος σε οποιον την κραταει και ας εχει μολις φαει Η ψυχολογικη μου κατασταση ειναι αθλια και κλαιω συνεχεια αλλα το παλευω

xtZRp3.png

Καλησπέρα κορίτσια

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου, καλό σαραντισμό

Η παιδιατρος μου μιλησε για συμπληρωμα ..να μην τα πολυλογω ..εσεις που θηλαζετε τοσο καιρο στειλτε μου τα στοιχεια των παιδιατρων σας που πιστευω σας στηριξαν σε αυτο Φιλια !!

Εμ το παράξενο θα ήταν να μην σου μίλαγε για συμπλήρωμα.

Τις 40 πρώτες μέρες ΔΕΝ έχει ωράριο με τον θηλασμό, μπορεί να θηλάζεις συνεχόμενα για ώρες, να σταματήσει και μέχρι να πας τουαλέτα να θέλει να ξαναρχίσει.

Εγώ από την αρχή με τον τρόπο μου ξεκαθάρισα ότι ΔΕΝ δίνω ξένο, ΔΕΝ θέλω συμβουλές περί θηλασμού και βάρους, ΔΕΝ με ενδιαφέρουν οι καμπύλες στο βιβλιάριο, ΔΕΝ με νοιάζει πόσα γραμμάρια πήρε σε ένα μήνα!!!!!!!

όλα αυτά φυσικά στο δεύτερο παιδί, στη μικρή έδωσα συμπλήρωμα λίγο πριν σαραντήσει!!!!! και τελικά μέχρι τον έκτο έβγαζα με το θήλαστρο και έδινα και ξένο!!!!!

Το ότι ψυχολογικά αισθάνεσαι χάλια είναι απολύτως λογικό και αν κάποια σου πει ότι δεν πέρασε αυτή την φάση θα λέει ψέματα.

Νομίζεις ότι για το υπόλοιπο της ζωής σου θα είσαι με ένα βζ έξω και θα ξεσκατίζεις ένα μωρό, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα, λίγες βδομάδες και κατόπιν στρώνουν τα πράγματα

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

malina μου κουράγιο! Κάνε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν. Εγώ δεν κατάφερα να την θηλάσω πάντως τη δικιά μου.. Νοίκιασα και νοσοκομειακό θήλαστρο και μαγια μπύρας πήρα, αλλά το αποτέλεσμα μηδέν. Μου κόπηκε εντελώς το γάλα. Συνέχισε λοιπόν με υπομονή όσο μπορείς, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το μωράκι σου είναι να το θηλάσεις.

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε καλά, βέβαια έχω σαλτάρει με το "μέσα". Έχω και την πεθερά και τη μάνα μου που επιμένουν να μην βγούμε από το σπίτι μέχρι τον σαραντισμό..

Ποια θα είναι η ώρα που θα χώσω τη μικρή στο αυτοκίνητο και θα πάμε βόλτα στα Κανάκια δεν ξέρω!!! :tongue:

pashalitsa μια χαρά!!! Διακοπές στην Κρήτη με το παιδάκι σου!!! Η καλύτερη φάση!:-)

Διαφημίσεις

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι μετα τον ενα θηλασμο ακολουθει και 2ος και 3ος με 5λεπτα ή 10λεπτα διαλλειματα ο ενας απο τον αλλο Το μωρο ειναι αρκετες ωρες τη μερα ξυπνιο ,καποια στιγμη κοιμαται για 30 λεπτα 40 λεπτα το πολυ 1,5 2 ωρες (με εξαιρεση σημερα τη νυχτα που πηγαινε να κλεισει 5ωρο και την ξυπνησα Βαζει συνεχεια το χερι στο στομα και μετα απο αρκετους θηλασμους και ψαχνει στηθος σε οποιον την κραταει και ας εχει μολις φαει Η ψυχολογικη μου κατασταση ειναι αθλια και κλαιω συνεχεια αλλα το παλευω

λυπαμαι παρα πολυ που κλαις

γιατι βρε κοριτσι μου? κοιτα τι εχεις καταφερει ως σημερα!

ενα σουπερ μπεμπακι, γερο δυνατο, το οποιο κ θηλαζει μια χαρα!

tseer up κοριτσι! φυσικο ειναι να στρεσαρεσαι απο την κουραση, αλλα ολα θα ξεπεραστουν πολυ πολυ συντομα! ουτε που θα το καταλαβεις οτι θα περασει ο καιρος!

οσο για το ερωτημα σου

το μωρακι σου κανονικα θηλαζει. ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ κ ειναι και επιθυμητη για να σου ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

κοιτα να κοιμασαι οποτε κοιμαται κ οταν κανει μαραθωνιους θηλασμους μπορεις να εισαι ξαπλωμενη η να παρακολουθεις τιβι η οτι αλλο σε χαλαρωνει.

αν θυμαμαι καλα εκανες καισαρικη. πως πας με τα ραμματα? λογικα θα δυσκολευεσαι με τις δουλειες του σπιτιου....εχεις βοηθεια απο καποιον?

αυριο γυριζω σαλαμινα. ξερω οτι θα θες να τηρησεις τον σαραντισμο, αλλα εαν θελεις μπορω να ερθω...

φιλακια πολλα στην λεχωνα κ στο μπεμπακι μουτσ

ZkXkp3.png

malina μου κουράγιο! Κάνε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα στρώσουν. Εγώ δεν κατάφερα να την θηλάσω πάντως τη δικιά μου.. Νοίκιασα και νοσοκομειακό θήλαστρο και μαγια μπύρας πήρα, αλλά το αποτέλεσμα μηδέν. Μου κόπηκε εντελώς το γάλα. Συνέχισε λοιπόν με υπομονή όσο μπορείς, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το μωράκι σου είναι να το θηλάσεις.

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε καλά, βέβαια έχω σαλτάρει με το "μέσα". Έχω και την πεθερά και τη μάνα μου που επιμένουν να μην βγούμε από το σπίτι μέχρι τον σαραντισμό..

Ποια θα είναι η ώρα που θα χώσω τη μικρή στο αυτοκίνητο και θα πάμε βόλτα στα Κανάκια δεν ξέρω!!! :tongue:

pashalitsa μια χαρά!!! Διακοπές στην Κρήτη με το παιδάκι σου!!! Η καλύτερη φάση!:-)

μια χαρα σε ακουω εταιρη λεχωνα μας! μπραβο μπραβο!

κριμα για τον θηλασμο....παντως αν θες να κανεις επαναγαλακτισμο και να τη θηλασεις την μπεμπα πες μου να σου στειλω τον συνδεσμο που πρεπει να διαβασεις!

ZkXkp3.png

λοιπον

πασχαλιτσα κανετε μπανακι ε? μπραβο σας! εμεις με ενα ειμαστε ακομη...

πηγαμε οφθαλμιατρο....3 νοεμβριου η εγχειρηση

underage θα σου ρθω μες τη βδομαδα....πεμπτη μπορεις?

ZkXkp3.png

Protoula και Αρτεμούλα σας περιμένω όποιο πρωινό θέλετε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή επιτυχία στην επέμβαση

. Έχω και την πεθερά και τη μάνα μου που επιμένουν να μην βγούμε από το σπίτι μέχρι τον σαραντισμό..

πλάκα κάνεις!!!!!!!! και κάθεσε και τις ακούς :shock: :shock:

Από την ίδια μέρα που βγήκα από το μαιευτήριο έκανα όλες τις εξωτερικές μου δραστηριότητες κανονικά και φυσικά αφού ήθελα μόνο να θηλάζω έπαιρνα και το μωρό μαζί μου!!!!!

κανονικά οδήγηση, σούπερ μάρκετ, λογοθεραπείες για την μικρή, τα πάντα!!!!!!!!!!

19 ημερών ο μικρός πήγα στα κεντρικά της ΔΕΗ στα Καμίνια. με το μωρό στο καθισματάκι παραμάσχαλα, για να κάνω φασαρία γιατί έπρεπε να μου έχουν συνδέσει το ρεύμα ένα μήνα πριν!!!!!!!

Πήγα στο φούρνο να πάρω ψωμί και η υπάλληλος πήγε να με εξυπηρετήσει "κατά προτεραιότητα" λόγω εγκυμοσύνης και έμεινε κόκκαλο όταν είδε ότι έλλειπε η κοιλιά μου, αφού με είχε δει πέντε μέρες πριν έγκυο!!!!!!

Εκεί που τήρησα τον σαραντισμό ήταν στους ανεπιθύμητους συγγενείς. καθώς δεν δεχόμουν επισκέψεις από όσους δεν κάνω κέφι!!!!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

λυπαμαι παρα πολυ που κλαις

γιατι βρε κοριτσι μου? κοιτα τι εχεις καταφερει ως σημερα!

ενα σουπερ μπεμπακι, γερο δυνατο, το οποιο κ θηλαζει μια χαρα!

tseer up κοριτσι! φυσικο ειναι να στρεσαρεσαι απο την κουραση, αλλα ολα θα ξεπεραστουν πολυ πολυ συντομα! ουτε που θα το καταλαβεις οτι θα περασει ο καιρος!

οσο για το ερωτημα σου

το μωρακι σου κανονικα θηλαζει. ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ κ ειναι και επιθυμητη για να σου ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

κοιτα να κοιμασαι οποτε κοιμαται κ οταν κανει μαραθωνιους θηλασμους μπορεις να εισαι ξαπλωμενη η να παρακολουθεις τιβι η οτι αλλο σε χαλαρωνει.

αν θυμαμαι καλα εκανες καισαρικη. πως πας με τα ραμματα? λογικα θα δυσκολευεσαι με τις δουλειες του σπιτιου....εχεις βοηθεια απο καποιον?

αυριο γυριζω σαλαμινα. ξερω οτι θα θες να τηρησεις τον σαραντισμο, αλλα εαν θελεις μπορω να ερθω...

φιλακια πολλα στην λεχωνα κ στο μπεμπακι μουτσ

H καισαρικη ειναι σαν να μην την εκανα Καμια σχεση με την προηγουμενη που σερνομουνα για ενα μηνα Για τα πλυντηρια εχω τη μανα μου Την τηλεοραση την εχω αποσυρει Ευχαριστω για τη στηριξη

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

Μαλίνα, με τον/την παιδίατρο τι έκανες; Βρήκες τίποτα;

Εγώ ψάχνω συνθετικό χλοοτάπητα και τέντα για το παρκάκι της μικρής...

Χθες πλήρωσα όλους τους λογαριασμούς του μήνα και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό με τα λεφτά που έδωσα...Αυτές οι τράπεζες μας έχουν πιεί το αίμα... Τέλος πάντων, τώρα της το έταξα και θα το φτιάξω το πάρκο...

Protoula να σε ρωτήσω κάτι; Εμείς τελειώσαμε τη φάση με το γιογιο στη διάρκεια της μέρας, μου το λέει πάντα και δεν έχουμε ατυχήματα. Σήμερα της είπα ότι δε θα της βάλω πάνα τη νύχτα και αν αισθανθεί να έρχονται τσίσα να με ξυπνήσει και να μου το πει. Πράγματι πριν από λίγο σηκώθηκε και φώναζε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, "μαμά τσίσαααααα". Της φύγανε λίγα στον ύπνο της αλλά λίγα όμως, τα υπολοιπα τα έκανε στην τουαλέτα αλλά κόντευε να πέσει κάτω από τη νύστα.... Και αναρωτιέμαι εγώ, μήπως βιάζομαι πολύ; Μήπως το παιδάκι δεν μπορεί ακόμα να κρατήσει τα τσίσα του τη νύχτα και εγώ το ταλαιπωρώ χωρίς να πρέπει; Τώρα της έβαλα πάνα και θα δω αν θα την έχει βρέξει ως το πρωί... Δεν ξέρω τι να κάνω...

καλημεραααα

ειμαστε στην αυλη με τις ξαδερφες μας και παιζουμε!

εσεις πως τα περνατε κοριτσια?

περονοσπορος οντως πασχαλιτσα! χαχα

με το γιογιο το βραδυ, αν δεις οτι η μικρη σου συνεχιζει να κουτουλαει απτην νυστα μπορεις να το καθυστερησεις λιγο, αλλα αφου συνεργαστηκε τοσο καλα προσπαθησε το καμια βδομαδα κ βλεπεις

ZkXkp3.png

καλημεραααα

ειμαστε στην αυλη με τις ξαδερφες μας και παιζουμε!

εσεις πως τα περνατε κοριτσια?

περονοσπορος οντως πασχαλιτσα! χαχα

με το γιογιο το βραδυ, αν δεις οτι η μικρη σου συνεχιζει να κουτουλαει απτην νυστα μπορεις να το καθυστερησεις λιγο, αλλα αφου συνεργαστηκε τοσο καλα προσπαθησε το καμια βδομαδα κ βλεπεις

Καλά είμαι πολύ περήφανη μαμά (και πολύ αγχώδης επίσης)! Σήμερα κοιμηθήκαμε όλη νύχτα χωρίς πάνα και δεν κατουρηθήκαμε καθόλου!!! Εγώ όμως είχα αγχωθεί παρόλο που είχα βάλει σελτεδάκι κάτω από το παιδί και κάθε φορά που η μικρή στριφογυρνούσε εγώ πεταγόμουν και ρωτούσα:"Μήπως θες τσίσα;" Αλλά η μικρή ξανακοιμόταν... Ξύπνησε στις 4 και μου είπε "μαμά σήκω, τσίσα". Αυτό ήταν... Εγώ την ξαναρώτησα και στις 6,στις 7, στις 8, αλλά η μικρή με αγνοούσε... Ξαναπήγε στις 9.15 που ξύπνησε... Καλά μιλάμε δεν το πιστεύω... Μεγάλωσε πια το μωράκι μου...

Για την περίπτωση που δεν το καταλάβατε, κοιμόμαστε μαζί και όταν έρχεται ο μπαμπάς, οοοόλοι μαζί!!!

Ο άντρας μου μου δήλωσε πως αν τύχει και κάνουμε άλλο παιδί,θα πάει να αγοράσει ένα κρεβάτι σαν την πλατεία Συντάγματος:-D:-D:-D.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...