Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ετ σε φυσικό κύκλο την επόμενη φορά που θα έχεις (μάλλον) δύο βλαστοκύστες και να πάρεις ή και να μην πάρεις το ωάριο σου. Εννοώ ετ σε φυσικό κύκλο γιατί έχεις καλό ενδομήτριο. 

Η αλήθεια είναι πως το 24% δεν είναι και κανένα τραγικό νούμερο για να θεωρηθεί προβληματικό. Συνήθως πάνω από 30% ξεκινούν τα σοβαρότερα προβλήματα. Και στην ουσία οι 8 βλαστοκύστες το αποδεικνύουν δλδ δεν ξέρω πόσο σου πήρε να τις μαζέψεις αλλά είναι ένα καλό νούμερο και περιμένουμε να δούμε εγκυμοσύνη. Έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους; Εσύ έχεις κάνει μικροβιωμα ή υστεροσκοπηση; Έχεις ελέγξει το περιβάλλον της μήτρας; Εγώ προσωπικά μετά από 2 αποβολές θα πήγαινα σε προεμφυτευτικό είτε του άρεσε είτε δεν του άρεσε του γιατρού, δεν θα τον ρώταγα ιδιαίτερα να είμαι ειλικρινής. 
      2 αποβολές και 2 μη εμφυτεύσεις δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην τύχη να είμαι ειλικρινής. 

Γιατί είναι 5% οι καλές μορφές. Είναι λογικό. 5% μορφολογία είναι εντός φυσιολογικών ορίων. 

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

καλημερα στις Σαλαμινιες φιλες..

εμεις θα ρθουμε αυριο το βραδυ αλλα θα κανουμε δουλειες ολο το σκ γιατι θα μετακομισουμε κατι επιπλα στο ενα διαμερισμα.. ευελπιστω οτι θα κανω και κανενα μπανιο για αρχη αν και τη μικρη την εχω ακομη σε καραντινα λογω του αιφνιδιου εξανθηματος..

κατα τ'αλλα ολα ειναι καλα..

περιμενω την 5/7 να παμε διακοπουλες μια βδομαδα το Πηλιο και μεσα του μηνα θα κατοικοεδρευουμε για εναμιση μηνα στο ομορφο νησι..

με το καλο να γεννησετε οι εγκυουλες και στα δικα μας οσες θελουν να αποκτησουμε δευτερο μωρακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας γειτονακια!!

Αυτο το Σαββατο θα ξαναπαω στο γιατρο και ειπε οτι θα με βαλει μαλλον την Πεμπτη για καισαρικη Τοτε θα ειμαι 39 +2..ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα δεν ειχα φανταστει οτι θα ειχα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

Εχω λιγη αγωνια...και πολυ περιεργεια για την μπεμπουλα μου

My Beba αυτη η κυρια εχει απλα τελειωσει το ΤΕΙ της μαιευτικης και δεν δουλευει για χρονια στο αντικειμενο..δεν αναλαμβανει παρα μονο σε φιλικο επιπεδο να ενημερωσει για τα πολυ βασικα Μου εδωσε και καποιες σημειωσεις που εχω βρει και στο internet

Πολλα φιλακια σε ολες

xtZRp3.png

με το καλο να ερθετε prosperous και να κανετε μπανιο οταν κοιμαται η μικρη να μην ζηλευει χιχι.

malina με το καλο να γεννησεις κι εσυ! καισαρικη γιατι θα κανεις? δεν θυμαμαι αν σε ξαναρωτησα

ZkXkp3.png

malina με το καλο να γεννησεις κι εσυ! καισαρικη γιατι θα κανεις? δεν θυμαμαι αν σε ξαναρωτησα

Eιχα κανει με καισαρικη πριν 3 χρονια ενα προωρο κοριτσακι που δυστυχως δεν ειναι πια μαζι μας

Ο γιατρος μου ειναι αντιθετος για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη Φιλια!

xtZRp3.png

Eιχα κανει με καισαρικη πριν 3 χρονια ενα προωρο κοριτσακι που δυστυχως δεν ειναι πια μαζι μας

Ο γιατρος μου ειναι αντιθετος για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη Φιλια!

τι λες βρε παιδι μου?? εισαι αγωνιστρια.. να σαι παντα καλα, γερη, να χεις μια καλη λευθερια, να ναι υγιεστατο το μωρακι σας και να το χαιρεστε καθε μερα που περναει..

με το καλο!!

Διαφημίσεις

Γεια σας γειτονακια!!

Αυτο το Σαββατο θα ξαναπαω στο γιατρο και ειπε οτι θα με βαλει μαλλον την Πεμπτη για καισαρικη Τοτε θα ειμαι 39 +2..ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα δεν ειχα φανταστει οτι θα ειχα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

Εχω λιγη αγωνια...και πολυ περιεργεια για την μπεμπουλα μου

My Beba αυτη η κυρια εχει απλα τελειωσει το ΤΕΙ της μαιευτικης και δεν δουλευει για χρονια στο αντικειμενο..δεν αναλαμβανει παρα μονο σε φιλικο επιπεδο να ενημερωσει για τα πολυ βασικα Μου εδωσε και καποιες σημειωσεις που εχω βρει και στο internet

Πολλα φιλακια σε ολες

Άντε, άντε και σε λίγο καιρό δεν θα έχεις και πολύ χρόνο για ίντερνετ... Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου...

Εγώ δυστυχώς ταλαιπωρούμαι από ίωση από εχθές με φοβερό πυρετό και διάρροιες και είμαι ένα κουρέλι...:(

Καλημέρα σε όλες!!!

Λοιπόν κοπελιές, την Τετάρτη 16/06 μπήκα στο "Μητέρα" και τώρα έχω την Μπέμπα μου!!! Πολύ δύσκολα όλα, η καισαρική ήταν ένα θρίλερ κτλ... Αλλά η μπέμπα με έχει αποζημειώσει για όλα, είναι ήσυχη και γλυκιά (αν και δεν μου μοιάζει καθόλου). Έχω ένα θέμα με τον θηλασμό(δεν τα καταφέρνουμε) αλλά το παλεύουμε.

Φιλιά πολλά σε όλες!

Καλημέρα σε όλες!!!

Λοιπόν κοπελιές, την Τετάρτη 16/06 μπήκα στο "Μητέρα" και τώρα έχω την Μπέμπα μου!!! Πολύ δύσκολα όλα, η καισαρική ήταν ένα θρίλερ κτλ... Αλλά η μπέμπα με έχει αποζημειώσει για όλα, είναι ήσυχη και γλυκιά (αν και δεν μου μοιάζει καθόλου). Έχω ένα θέμα με τον θηλασμό(δεν τα καταφέρνουμε) αλλά το παλεύουμε.

Φιλιά πολλά σε όλες!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

Χωρις αγχος και με υπομονη ολα θα γινουν.. αν θελεις τοσο να θηλασεις μπορεις να ζητησεις συμβουλες απο τον Συνδεσμο Θηλασμου Ελλαδος υπαρχει και σχετικο site της www.llli.org οπου εκει θα βρεις τηλεφωνα πιστοποιημενων συμβουλων..

καλο σαραντισμο

οποια αλλη πληροφορια θες ρωτα και εμας..

Ευχαριστώ για τις ευχές!

protoula το θέμα είναι πως επειδή κράτησαν το μωρό στην παρακολούθηση τις 3 από τις 4 μέρες που ήμασταν στην κλινική, δεν μπόρεσα να τη βάλω καθόλου στο στήθος μου. Έβγαζα το λίγο γάλα που είχα με το θήλαστρο. Όταν ήρθαμε σπίτι προσπάθησα να την κάνω να θηλάσει αλλά επειδή είναι μικρούλα (2550 kg) έχει μικρό στοματάκι κι εγώ έχω μαλακές θηλές. Δεν τα καταφέραμε λοιπόν και όσο πάνε οι μέρες αυτό που βγάζω με το θήλαστρο είναι όλο και λιγότερο. Έχω απογοητευτεί και το παιδί τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με ξένο....:|

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Nα σου ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακαρι να τα καταφερετε με το θηλασμο..κι εμενα το αγχος μου ειναι αυτο..

xtZRp3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές!

protoula το θέμα είναι πως επειδή κράτησαν το μωρό στην παρακολούθηση τις 3 από τις 4 μέρες που ήμασταν στην κλινική, δεν μπόρεσα να τη βάλω καθόλου στο στήθος μου. Έβγαζα το λίγο γάλα που είχα με το θήλαστρο. Όταν ήρθαμε σπίτι προσπάθησα να την κάνω να θηλάσει αλλά επειδή είναι μικρούλα (2550 kg) έχει μικρό στοματάκι κι εγώ έχω μαλακές θηλές. Δεν τα καταφέραμε λοιπόν και όσο πάνε οι μέρες αυτό που βγάζω με το θήλαστρο είναι όλο και λιγότερο. Έχω απογοητευτεί και το παιδί τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με ξένο....:|

κουκλα μου πολυ λυπαμαι:(

μην τα παρατησεις ομως μπορεις να πετυχεις αποκλειστικο θηλασμο, αρκει να επικοινωνησεις με την αγλαια η καποιον αλλο συμβουλο θηλασμου και να γραψεις εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28229&page=100 για να παρεις οδηγιες.

για να κανεις επαναγαλακτισμο και να περασεις μετα σε αποκλειστικο θηλασμο πρεπει να αρχισεις συστηματικες αντλησεις και να νοικιασεις νοσοκομειακο θηλαστρο.

αν δεν κανεις τα παραπανω το γαλα σου ολο και θα μειωνεται. επισης οσο δινεις ξενο υπονομευεις την γαλουχια σου, για αυτο ειναι απαραιτητο να επικοινωνησεις με καποιον ειδικο το συντομοτρο δυνατο.

ZkXkp3.png

κουκλα μου πολυ λυπαμαι:(

μην τα παρατησεις ομως μπορεις να πετυχεις αποκλειστικο θηλασμο, αρκει να επικοινωνησεις με την αγλαια η καποιον αλλο συμβουλο θηλασμου και να γραψεις εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28229&page=100 για να παρεις οδηγιες.

για να κανεις επαναγαλακτισμο και να περασεις μετα σε αποκλειστικο θηλασμο πρεπει να αρχισεις συστηματικες αντλησεις και να νοικιασεις νοσοκομειακο θηλαστρο.

αν δεν κανεις τα παραπανω το γαλα σου ολο και θα μειωνεται. επισης οσο δινεις ξενο υπονομευεις την γαλουχια σου, για αυτο ειναι απαραιτητο να επικοινωνησεις με καποιον ειδικο το συντομοτρο δυνατο.

νοσοκομειακο θηλαστρο ειναι οτι καλυτερο μπορεις να χρησιμοποιεις για τον επαναγαλακτισμο αλλα πρεπει να επιμενεις και να αφηνεις τη μικρη στο στηθος.. και να περιορισεις το ξενο γαλα.. γιατι αν της δινεις ξενο γαλα συνεχεια δεν προκειται να προτιμησει το στηθος..

στο μπιμπερο η θηλαστικη κινηση ειναι ελαχιστη και το γαλα ρεει πιο ευκολα, ενω στον θηλασμο πρεπει να προσπαθησει πολυ και και αρκετη ωρα για να παρει το ζητουμενο.. συνεπως πρεπει να μαθει να θηλαζει..

ελπιζω να μην σε μπερδευω, οπως ειπε σωστα και η protoula μιλα πρωτα με καποιον συμβουλο θηλασμου να σε βοηθησει ειναι δωρεαν και απλα πρεπει να τον αναζητησεις.

Κοριτσια γεια σας Εχθες ηρθα με τη μπεμπα σπιτι Γεννηθηκε 3100,53 εκατοστα στις 27-06Απο τη 2η μερα θηλαζουμε αποκλειστικα Κουραση αλλα ολα καλα Εχθες το πρωι στην εξοδο απο το νοσοκομειο ηταν 2930 Σημερα το πρωι η παιδιατρος τη βρηκε 3020 Το μωρο θηλαζει πολυ συχνα και πολλες φορες παμε απο τον ενα θηλασμο στον αλλο χωρις να μεσολαβει υπνος Η παιδιατρος μου μιλησε για συμπληρωμα ..να μην τα πολυλογω ..εσεις που θηλαζετε τοσο καιρο στειλτε μου τα στοιχεια των παιδιατρων σας που πιστευω σας στηριξαν σε αυτο Φιλια !!

xtZRp3.png

Κοριτσια γεια σας Εχθες ηρθα με τη μπεμπα σπιτι Γεννηθηκε 3100,53 εκατοστα στις 27-06Απο τη 2η μερα θηλαζουμε αποκλειστικα Κουραση αλλα ολα καλα Εχθες το πρωι στην εξοδο απο το νοσοκομειο ηταν 2930 Σημερα το πρωι η παιδιατρος τη βρηκε 3020 Το μωρο θηλαζει πολυ συχνα και πολλες φορες παμε απο τον ενα θηλασμο στον αλλο χωρις να μεσολαβει υπνος Η παιδιατρος μου μιλησε για συμπληρωμα ..να μην τα πολυλογω ..εσεις που θηλαζετε τοσο καιρο στειλτε μου τα στοιχεια των παιδιατρων σας που πιστευω σας στηριξαν σε αυτο Φιλια !!
η παιδιατρος που ειχα δεν με στηριξε κι αυτη συμπληρωμα μου ελεγε να δωσω γιατι δεν επαιρνε πολυ βαρος. κι εγω της ειπα "αν το μωρο μου θελει κι αλλο γαλα, απλα θα θηλασω πιο συχνα κ για περισσοτερη ωρα!" και μια χαρα τα πηραμε τα κιλα μας, φτου φτου

να σου ζησει κοριτσι μου! μπεμπα νταρντανα εκανες!

και τα κιλα σας μια χαρα ειναι, μην σου πω οτι ειναι και αρκετα! γιατι θελει να σου δωσει συμπληρωμα? επειδη θηλαζει τοσο συχνα? μα ετσι ειναι ο θηλασμος, τουλαχιστον στην αρχη!

αντι να σας δωσει και συγχαρητηρια που τα καταφερνετε τοσο καλα στον θηλασμο παει να σας αποθηλασει?:evil::evil::evil:

τσπ, μην ακους ΚΑΝΕΝΑΝ και συνεχισε ετσι, κι αστην να χτυπιεται!!!!

966866qire797jbw.gif

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...