Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια με το καλο να γεννησετε..

εγω θελω πολυυυυ να μαι στη θεση σας τωρα...και θα μαι.. πο θα μου παει.. ελπιζω το φθινοπωρο κατι να γινει.. μονο να μην αποβαλλω η να μην εχω αλλα σοβαρα προβληματα με νοιαζει και ας ουρω καθε μισαωρο και ας νοιωθω σαν φρεγατα..δεν ειναι και για παντα..

και οσες θελετε να θηλασετε ακουστε τι σας λεει ο γκουρου του θηλασμου η protoula..

καλη λευθερια!

Με το καλό να γεννήσετε κορίτσια μου... Βλέπω πολλά καροτσάκια να κυκλοφορούν στα Σελήνια...

Η δικιά μου ξεροσταλιάζει έξω από το νηπιαγωγείο (τι θα την κάνω;;;) δεν είναι ούτε 3 χρονών και η γλώσσα της και το μυαλό της είναι για 5! Πάντα έτσι ήμασταν, πολύ πίσω κινητικά, πολύ μπροστά νοητικά και γλωσσικά... Θα πάω να κοιτάξω γι΄αυτόν το σταθμό "η παρεούλα μας", αν και δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά δεν έχει τίποτε άλλο στο νησί και δε θέλω από φέτος να τρέχουμε...

Βρε κορίτσια δεν ξέρει καμια για σχολή μπαλέτου εδώ στη Σαλαμίνα; Προς το παρόν η κυρία ακούει τραγούδια στο mad tv και χορεύει... Είδε την Καλομοίρα και αμέσως της τράβηξε το ενδιαφέρον:"μαμά πως τη λένε αυτή την κοπέλα, μου αρέσει πολύ!!!" :-D

Λοιπόν εγώ δεν είχα σκοπό να πάω διακοπές φέτος, αντί αυτού είχα αποφασίσει και ξεκίνησα να φτιάχνω μια παιδική χαρά στην αυλή για τη μικρή, αλλά μου βρέθηκε μια ευκαιρία να πάω στην Κρήτη στα Χανιά, στο σπίτι μιας φίλης της κουμπάρας μου (η ιδιοκτήτρια δεν θα είναι εκεί) και αφού μόνο τα εισιτήρια θα πληρώσω, λέω να μην το χάσω αυτό...

Όταν θα φτιάξω την παιδική χαρά θα σας ενημερώσω, να έρθετε για... εγκαίνια:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

εμεις ταλαιπωρουμαστε με ιωση απο την περασμενη εβδομαδα και δεν βλεπω να ξεμπερδευουμε ακομη.. αρα δεν θα ρθουμε παλι αυτο το σκ οπως υπολογιζα και πανω απο ολα.. δεν προκειται να αρχισουμε μπανια πριν τπν Ιουλιο τελικα...και τα υπολογιζα διαφορετικα..

τεσπα εμεις και λογω εξοχικου αλλα και επειδη αντικειμενικα ειναι καλυτερα απο αποψη θαλασσας κανουμε μπανιο απο Περανι και μετα ιδιως στις Κολωνες ειναν πολυ καλα μεχρι και το Σατερλι..

Εξισου καθαρα αλλα πλεον γινεται Ο χαμος παροτι ειναι μακρυα ειναι τα Κανακια..

Αιαντειο και λοιπα μονο σε περιπτωσεις εκτακτες..

Κι εγώ συμφωνώ ότι από Πέρανη ως Σατερλί είναι οι πιο καθαρές παραλίες... Η πλάκα είναι ότι εδώ στα Σελήνια κάνουν κανονικά μπάνιο, και ο παιδίατρός μου, μου είπε με έμφαση χωρίς να τον ρωτήσω: "μην τυχόν και βάλεις το παιδί εδώ να κάνει μπάνιο!!!". Συνήθως πηγαίνουμε στην Πέρανη ή στο Σατερλί εμείς...

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!

Αν κατάλαβα καλά, σπουδάζεις κάτι;

Καλέ τι σόι ανήλικη θα ήμουν αν δεν ήμουν φοιτήτρια???!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Νυφικό διάβασα, επέτειο διάβασα, τις καλύτερες ευχές μου!!!!!

Σήμερα το μεσημέρι - ναι την ώρα που ακόμα και η πλαζ του Αιαντείου ήταν τίγκα και ερχόταν το ένα φέρρυ μετά το άλλο - εγώ έτρεχα .....να δώσω μαθηματικά!!!! Μαζοχισμός στο μεγαλείο του :lol:

Κατά τα άλλα είμαι πτώμα, τα πόδια μου έχουν γίνει σαν της Αθηνάς (ναι καθόλα άκομψης μασκότ των Ολυμπιακών αγώνων)

Ζέστη δεν είχα συνειδοτοποιήσει ότι είχε τόση, μέχρι εχθές που πήγα μέχρι το S.M και είδα το θερμόμετρο 44 :shock: και έκανα την εξής διαπιστωση ότι κι εγώ και τα παιδιά "κοιμόμασταν με χειμωνιάτικες πυζάμες"!!!!

........δηλ. από τα πολλά μαθηματικά ......μάλλον έκαψα φλάτζα

και έχω κι άλλο ένα μάθημα να δώσω σε 13 μέρες

lol-045.gif

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Είσαι φοιτήτρια και έγκυος στο τρίτο σου παιδί;;; :shock::shock::shock::shock::shock:Μη μου πεις ότι τρέχεις στο Μαθηματικό στου Ζωγράφου και δίνεις μαθήματα;;; Καλά, με έχεις στείλει αδιάβαστη... Τι να σου πω κοπέλα μου, μεγάλη μαγκιά, μπράβο σου και πάλι μπράβο σου...

Διαφημίσεις

Α, τώρα έβλεπα το τικεράκι της underage και συνειδητοποίησα ότι στις 25 βδομάδες εγκυμοσύνης κατάλαβα ότι είμαι έγκυος!!!!!!!!!!! Δηλαδή δεν το κατάλαβα ακριβώς, ο γιατρός μου το είπε!!! (Ορκίζομαι, δεν είμαι καθυστερημένη απλά άσχετη ως πρόσφατα με το όλο θέμα και συνέβαιναν πολλά συνταρακτικά στη ζωή μου...). Ναι, ναι, ήταν ακριβώς πριν από 3 χρόνια... Η μικρή μου γεννήθηκε και ένα μήνα νωρίτερα, οπότε όπως καταλαβαίνετε εγώ βίωσα την εγκυμοσύνη του... σκύλου (2 μήνες περίπου)!!! Καλά τώρα γελάω αλλά εγώ έκανα 1 χρόνο να βγώ από το σοκ που έπαθα στις 7 Ιουνίου του 2007!!! Εεεε, σας βλέπω, μη γελάτε!!!:D:D:D

Αυτό το παιδί είχε την Παναγία και το προστάτευε και γι΄αυτό έζησε και βγήκε αρτιμελές!!! Δε νομίζω γυναίκα να έχει κάνει χειρότερη εγκυμοσύνη από τη δική μου!!! Τους περισσότερους μήνες δεν το γνώριζα και όταν το έμαθα κατέρρευσα γιατί ήμουν σίγουρη ότι το παιδί θα βγει με πρόβλημα με τόσα που είχα κάνει... Ευτυχώς που δεν καπνίζω και δεν πίνω γενικά γιατί αυτά είναι τα μόνα που δεν έκανα...:mrgreen:

Κι εγω που νομιζα οτι ειχα σπασει καθε ρεκορ..Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη το καταλαβα στην 17η εβδομαδα.Κι εγω την εγκυμοσυνη του σκυλου ειχα γιατι γεννησα πολυ προωρα

xtZRp3.png

Κι εγω που νομιζα οτι ειχα σπασει καθε ρεκορ..Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη το καταλαβα στην 17η εβδομαδα.Κι εγω την εγκυμοσυνη του σκυλου ειχα γιατι γεννησα πολυ προωρα

Όχι καλέ, όλα τα ρεκόρ τα έσπασε ένα ζευγάρι αμερικανών, όπου ο άντρας πήρε τηλ. το εκεί ΕΚΑΒ να έρθει να πάρει τη γυναίκα του γιατί είχε φοβερούς πόνους στην κοιλιά...(γινόταν ηχογράφηση της κλήσης εντωμεταξυ)και ξαφνικά ακούγεται αυτός να φωνάζει σοκαρισμένος, ενώ η κοπέλα από το ΕΚΑΒ ζητούσε διευκρινήσεις: "Ω θεέ μου, ω θεέ μου, η γυναίκα μου μόλις έκανε ένα μωρό!!!!!!" Γέλασα με την ψυχή μου όχι γιατί ήταν αστείο, ίσα ίσα το ντοκουμέντο ήταν σοκαριστικό, αλλά γιατί σκέφτηκα: "Ευτυχώς Θεέ μου, υπάρχει έστω και ένας πάνω στον πλανήτη που είναι χειρότερο βλήμα από μένα...":mrgreen:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...