Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , MK2012 είπε:

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που πήγα για ωοληψια τον Μάρτιο του 2024. Είχα τρομερή αισιοδοξία και ένιωθα ανακούφιση που αποφάσισα να λύσω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με εξωσωματική. Little did I know πως θα συνεχίζουμε ως σήμερα κ θα γυρνάμε σχεδόν στο μηδέν. Εν τω μεταξύ είναι τόση η πληροφόρηση που δε ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Νόμιζα πως κάπως τα έχω δρομολογήσει.  Ο γιατρός που έχω ως τώρα μέχρι πρότινος ήταν σχετικά αισιόδοξος απλά δεν έπαιρνα τις απαντήσεις που ήθελα γιατί δε φαινόταν να τους απασχολεί η ποιότητα των εμβρύων και το σπερμα ή ο,τι άλλο μπορώ να αλλάξω κ να ψάξω. Είναι παράλογο να συνεχίζουμε το ίδιο πράγμα εφόσον δε δούλεψε μετά από τόσες ωοληψιες. Το δείγμα είναι επαρκές. 

Προφανως όπως κ εσυ περιέγραψες ενοχικά απέναντι στο σύζυγό μου και απέναντι στον ευατο μου που όλα αυτά τα χρόνια ήμουν η τρελή εργασιομανής καριερίστα και εθελοτυφλούσα μπροστά στο πρόβλημα. Έλεγα όταν θα έρθει η στιγμή να προσπαθήσουμε θα μπορέσουμε. Μια δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή , μια μόλις είχα αλλάξει δουλειά , μια περίμενα μια προαγωγή. Πλέον δεν έχει σημασία. Πλέον έχει αλλάξει όλη μου η κοσμοθεωρία τον τελευταίο χρόνο για το τι είναι σημαντικό κ τι όχι. Για αυτό είμαι ευγνώμων. 

Με το χέρι στην καρδιά δε μπορώ να πω αν βλέπω φως πια στην άκρη του τούνελ για εμένα.

Ουδέν κακό αμιγές καλού! Μπορεί αν δεν ασχολιοσουν με την δουλειά να μην είχατε χρήματα για να προχωρήσετε αν εμφανιζόταν τότε κάποιο θέμα . 

Μπορεί αν ξεκινούσες πιο νωρίς προσπάθειες να έμενες έγκυος εύκολα λόγο ηλικίας  αλλά λόγο κακής ποιότητας ωαρίων Κ κληρονομικότητας να γεννιόταν ένα παιδί με προβλήματα που δεν φαίνονται από τους κλασικούς υπερήχους Κ εξετάσεις Κ τώρα να ήσουν με ένα παιδί με πρόβληματα από τα 25 σου ....

Οπότε μην σκέφτεσε ενοχικά ότι έχει γίνει έγινε . Κάνε την προσπάθεια σου από εδώ Κ πέρα όσο πιο προσεκτικά μπορείς Κ μην απελπιζεσε όλα θα γίνουν δεν σου έχει αποκλείσει κανείς τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

εμεις λειπαμε το σκ. πηγαμε κ στις 2 γιαγιαδες κ ξεσαλωσαμε!

εκλεισα κ νυφικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το σεπτεμβρη θα κανουμε τον γαμο κ την βαφτιση μαζι!

φιλακια

Μπράβο, μπράβο!!! Άντε με το καλό...

Λοιπόν κορίτσια, το σιδεράκι μου τα έφτυσε και ορκίστηκα ότι δεν ξαναπαίρνω philips!!! Έχετε καμια ιδέα, τίποτα να μου προτείνετε;;;:confused:

Κάτι μου είπαν για τα rowenta ότι είναι πολύ καλά...

Α, και τι θα γίνει με εκείνη τη συνάντηση που λέγαμε;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για σιδερο δεν εχω ιδεα!

για τη συναντηση ειμαι μεσα. μονο να πουμε μερος κ ωρα.

προτεινω flamingo που εχει κ δραστηριοτητες για τα παιδια μετα τις 6 ομως. ε, τι λετε?

ZkXkp3.png

ποτε θα βρεθειτε καλε???

εγω πρωτα ο Θεος λεω να ρθουμε Παρασκευη και μαλλον θα γυρισουμε Σαββατο βραδυ στην Αθηνα.

Που ειναι αυτο το flamingo κυρια δασκαλα? τι ειναι? παιδοτοπος? εγω τη μικρη δεν την παω ακομη σε παιδοτοπους γιατι τα μεγαλυτερα δεν προσεχουν και κουτρουβαλιαζονται με τα μικροκαμωμενα οπως η δικια μου..

γεια σας κοριτσια!

εμεις λειπαμε το σκ. πηγαμε κ στις 2 γιαγιαδες κ ξεσαλωσαμε!

εκλεισα κ νυφικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το σεπτεμβρη θα κανουμε τον γαμο κ την βαφτιση μαζι!

φιλακια

ελα βρε συ Protoula!! Με το καλο!!

Ποτε δεν μου πες κατι σχετικο.. δεν ρωτησα κιολας..αυτα αν θελει ο αλλος τα συζηταει..

μπραβο σας παιδια.. ολα θα πανε καλα.. που θα γινει ο γαμος? Αιαντειο?

τωρα το αποφασισαμε για αυτο κ δεν στο ειχα πει! καλε ουτε η κουμπαρα μου δεν το ξερει ακομα οτι θα γινουν τελικα μαζι! η γαιδουρα ακομα δεν της το εχω πει!

τσπ στο αιαντειο θα γινει.

το φλαμινγκο ειναι μια δημοτικη καφετερια στο κεντρο της σαλαμινας, πριν τα γκουντιζ. εκει απεξω εχει πλατεια με αυτοκινητακια με κερματα κλπ κ απεναντι εχει κουνιες.

αντε να τα πουμε απο κοντα φιλενας!

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

τωρα το αποφασισαμε για αυτο κ δεν στο ειχα πει! καλε ουτε η κουμπαρα μου δεν το ξερει ακομα οτι θα γινουν τελικα μαζι! η γαιδουρα ακομα δεν της το εχω πει!

τσπ στο αιαντειο θα γινει.

το φλαμινγκο ειναι μια δημοτικη καφετερια στο κεντρο της σαλαμινας, πριν τα γκουντιζ. εκει απεξω εχει πλατεια με αυτοκινητακια με κερματα κλπ κ απεναντι εχει κουνιες.

αντε να τα πουμε απο κοντα φιλενας!

Μπραβο βρε κοριτσι μου!!

Ωραια πραγματα ακουω..και ειναι σουπερ ο συνδυασμος!!!

Με το καλο σας ευχομαι!!!

Δεν το ξερω το flamingo αλλα καταλαβαινω που λες..

Εμεις αυριο θα ρθουμε (εχουμε και επετειο γαμου 4 χρονων) και θα φυγουμε Σαββατο βραδυ μαλλον γιατι την Κυριακη εχω ενα μνημοσυνο να παω.

Η μικρη εκανε ξαφνικα πυρετο προχθες μαλλον απο δοντια γιατι δεν ξανακανε, κατα τ'αλλα καλα την βλεπω..

να ζησετε παντα ευτυχισμενοι!

ποσο βραδυ θα φυγεις? εγω επειδη θα ειμαι αθηνα το πρωι δεν μπορω νωριτερα απτις 6.

αν προκειται να φυγετε νωρις, να κανονισουμε την συναντηση αλλη μερα.

ZkXkp3.png

να ζησετε παντα ευτυχισμενοι!

ποσο βραδυ θα φυγεις? εγω επειδη θα ειμαι αθηνα το πρωι δεν μπορω νωριτερα απτις 6.

αν προκειται να φυγετε νωρις, να κανονισουμε την συναντηση αλλη μερα.

κοιτα να δεις.. αν ειναι να βρεθουμε γυρω στις 6.00 το απογευμα μπορω να κανονισω να ρθουμε φευγοντας για Αθηνα γιατι δεν λεει να γυρισουμε στο εξοχικο και μετα απο λιγο να ξανακανουμε την ιδια διαδρομη για την επιστροφη.. αρα καπακι μετα απο σας να φυγουμε.

Να μιλησουμε Σαββατο πρωι τοτε να μου πεις τι να κανουμε..:wink:

Εξαφανίστηκα λιγάκι γιατί είμαι εκτός Σαλαμίνας... Λοιπόν, πότε θα ξέρουμε σίγουρα για την συνάντηση;

Prosperous, να τα εκατοστήσετε με τον άντρα σου!!!

Οι εγκυούλες του νησιού τι κάνουν; Για δώστε κανένα σημείο... επαφής!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου παω αθηνα για σκ, οποτε το κανονιζουμε το επομενο σκ που θα ερθει ξανα κ η prosperous, για να ειμαστε ολες μαζι οκ? φιλακια πολλα και να περασετε τελεια!!!!!

ZkXkp3.png

Καλημέρα!! Πού είστε καλέ όλες? Χαθήκατε!!

Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι πως έχω μπει αισίως στην 36η εβδομάδα, η κοιλιά μου είναι πλέον τεραστίων διαστάσεων, δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί δεν βολεύομαι με τίποτα, ιδρώνω και ζεσταίνομαι και τρώωωωωωωωω πολύ!

Εσείς?

Εγω παλι ειμαι 37 +2 Η κοιλια ειναι τεραστια μερικες φορες νομιζω οτι δεν μπορουν να κρατησουν τα ποδια μου τοσο βαρος

Παντως στον υπνο δεν εχω κανενα προβλημα Κοιμαμαι σαν πουλακι

Το τρεξιμο στην τουαλετα ειναι πολυ συχνο ..ευτυχως που το σπιτι ειναι πολυ μικρο ..θα με ειχαν φαει τα δρομολογια

Το Σαββατο παω στο γιατρο

Εχθες ηρθε μια μαια φιλη της μαμας μου, και μου εφερε υλικο γιια θηλασμο..Καναμε προβα θηλασμου με ενα αρκουδακι

Καλημερα σε ολες σας!!!!!!!!!!!

xtZRp3.png

Καλημερα!κοντευει ο καιρος κοριτσια ε? αντε με το καλο!

η συχνοουρια ειναι πολυ σπαστικη....θυμαμαι ξυπνουσα καθε 2 ωρες...

κοριτσια να παρετε στο μαιευτηριο μαζι σας τα βιβλια θηλασμου σας, καθως και τηλεφωνο συμβουλου θηλασμου.

μην εμπιστευτειτε κανεναν που μπορει να σας πει οτι δεν εχετε γαλα. εσεις θα επιμεινετε στον θηλασμο ακομα κι αν χρειαζεται να ξυπνατε το μωρακι σας ανα 1 ωρα για να κατεβει το γαλα. μην ξεχασετε οτι εχετε δικαιωμα στον αποκλειστικο θηλασμο και να το απαιτησετε!

φιλακια στις κοιλιτσες!

ZkXkp3.png

malina θέλω κι εγώ!!!! Για τη μαία εννοώ, αν μπορείς στείλε μου σε μήνυμα τηλέφωνο κτλ για να επικοινωνήσω μαζί της.

protoula αχ ναι την ξέχασα τη συχνοουρία. Τι βάσανο!!!! Μου'ρχεται να βάλω πάμπερς. Όλη την ώρα τουαλέτα και άντε να σηκωθείς έτσι όπως πονάνε και τα πόδια..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...