Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια ωοληψια έκανα κ μάζεψα τις 8 . Είχα δώσει 12 ωράρια. Έκανα υστεροσκοπηση κ έβγαλα κ ένα μικρό πολυποδακι. Μικροβιωμα δεν έχω ελέγξει όχι. Καρυότυπο έχουμε κάνει ναι.

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

χαχα, πεστα prosperous!

εγω ναι την θηλαζω ακομα την μικρη μου! πρωι βραδυ μονο πια βεβαια, αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερουμε κ θα φτασουμε μεχρι τα 2 της χρονια! απο κει κ μετα και να μην ξαναπιει σταγονα γαλα στη ζωη της θα ναι καλυμμενη!

κοριτσια με το καλο να ρθουν τα μπεμπε σας!

μην φοβασαι για το φερυ καλε, οπως στα λενε τα κοριτσια θα πας!

αληθεια θα γεννησετε φυσιολογικα η με επισκληριδιο κοριτσια?

meda τι γλυκο χαμογελακι ειναι αυτο καλε? φτου φτου σκορδα!

(σβησε την φωτο μετα, ειναι δημοσιο το φορουμ, το βλεπει ο πασα ενας!!!!)

μπραβο με τον θηλασμο! παληκαρι εισαι!

ποσους θηλασμους κανετε? σου κοιμαται την νυχτα?

για κολικους εχω διαβασει οτι μπορει να φταιει αν τρωει πολλα γαλακτοκομικα η μητερα, ψαξτο.

τωρα που τα σκεφτομαι κι η δικια μου ετσι ητανε στην αντιστοιχη ηλικια (ναι ναι κι εγω εκανα μπανιο με το μωρο να σπαραζει στα χερια του μπαμπα της) αλλα στο τριμηνο ειχαμε παρει το κολαϊ!

κοριτσια μου φευγω αυριο, παω στην κουμπαρουλα μου, θα γυρισω πεμπτη βραδυ

φιλακια πολλα

α και περιμενω σελιδες να διαβασω ετσι?:wink:

(Επισης κοριτσια μην γραφετε ακριβη διευθυνση εδω...ποτε δεν ξερεις...)

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο είναι να είσαι μητέρα:wink:

Το πρωτο χαμογελο του μικρου μου:D

28506_1456198202610_1162990519_31349138_7843984_n.jpg

Τέλειος ο μπεμπάκος σου και το χαμογελάκι του, να σου ζήσει!!! Αυτές οι στιγμές δεν ξεχνιούνται ποτέ!!!

Κορίτσια, όποια θέλει μου λέει, τι δουλεια κάνουν οι άντρες σας; Εμένα ο δικός μου τη χειρότερη με διαφορά θα έλεγα, είναι μηχανικός στο εμπορικό ναυτικό....(αχ, αχ, αχ και βαχ, βαχ, βαχ)

Από τότε που κάναμε παιδί, κάθε φορά που φεύγει τον πιάνει κατάθλιψη... Την πρώτη φορά που έφυγε, ήταν 3,5 μηνών το μωρό και παραλίγο να τα βροντήξει όλα και να γυρίσει πάνω στον 1 μήνα δουλειάς...

Από τότε που έκανα το μωρό αισθάνομαι να με τραβάνε με ένα σχοινί από τη μια ο άντρας μου και από την άλλη το μωρό... Αναγκαστικά, για να σπάει το 6μηνο μοναξιάς, πρέπει να πηγαίνω 1 μήνα μαζί του και να αποχωρίζομαι το παιδί... Μεγάλη πίκρα... Τέλος πάντων, αυτά έχουν οι θάλασσες...

pashalitsa, κι εγώ δεν ήξερα και ρώτησα τον άντρα μου. Μου είπε πως είναι κάπου κοντά στα Αμπελάκια (αν άκουσα καλά γιατί είχα και κάτι καούρες εκείνη την ώρα ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ)...

Διαφημίσεις

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι κορίτσια, εσάς που είστε από Σαλαμίνα. Μήπως έχει καμιά σας γιατρό τον κύριο Απόστολο Χριστοφοράτο? Τι γνώμη έχετε γι'αυτόν ή αν έχετε ακούσει ίσως κάτι....?

Ρε κορίτσια, κατατοπίστε και εμένα την "ξένη", πού είναι η Πούντα;;;:confused:

Ξερεις που ειναι το "Γαλαζιο" απεναντι απο την παραλια στα Σεληνια ;

Λοιπον εκει αρχιζει μια αποτομη ανηφορα που περνα και απο το σπιτι του Δημαμαρχου Αμπελακιων(λεμε τωρα) Στο τελος αυτης της ανηφορας και δεξια καπου εκει..αν μου τα εχουν πει καλα ειναι η Πουντα

xtZRp3.png

αληθεια θα γεννησετε φυσιολογικα η με επισκληριδιο κοριτσια?

Εγω εχω ηδη μια καισαρικη και ενω ειχα ελπιδες οτι ο γιατρος μου θα δεχθει να δοκιμασουμε για φυσιολογικο..εκεινος μου το απεκλεισε ..

Επομενως καισαρικη με ολα τα σχετικα

xtZRp3.png

Ξερεις που ειναι το "Γαλαζιο" απεναντι απο την παραλια στα Σεληνια ;

Λοιπον εκει αρχιζει μια αποτομη ανηφορα που περνα και απο το σπιτι του Δημαμαρχου Αμπελακιων(λεμε τωρα) Στο τελος αυτης της ανηφορας και δεξια καπου εκει..αν μου τα εχουν πει καλα ειναι η Πουντα

Ααααα, κατάλαβα!!! Εμένα μου αρέσει εκεί, έχει πολύ πράσινο... :-)

Άντε malina, η ουρά του γαϊδάρου σου έμεινε... Μόνο που τον τελευταίο μήνα δεν ξέρεις που να βάλεις την κοιλιά σου...:-D Εγώ λόγω και μεγάλου βάρους, δεν μπορούσα να βολευτώ πουθενά και το μόνο που με έσωσε ήταν ένα μεγάλο μακρόστενο μαξιλάρι ειδικό γι΄αυτή την περίσταση, που το χρησιμοποιείς και στο θηλασμό... Σώθηκα πραγματικά...

Διαφημίσεις

Παίρνουν και προνήπια εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Η φοίτηση είναι υποχρεωτική για τα νήπια. Οπότε αν περισσεύουν θέσεις καλύπτονται με προνήπια. Συνήθως τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρχες Σεπτεμβρίου, που οριστικοποιούνται και οι εγγραφές.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...