Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

pashalitsa, αχ κοπέλα μου αυτό με το φέρι είναι ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ που έχω από τότε που ήρθα εδώ. Όλο σκέφτομαι πως θα γεννήσω στα Παλούκια ή στη Φανερωμένη περιμένοντάς το κι αυτό θα χαλάσει/δεν θα έρχεται/θα είναι γεμάτο κτλ....

Θα γεννήσω στο Μητέρα πάντως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ήρθες meda! Να σου ζησει!!!!

φρεσκια μανούλα ε? πως σου φαίνεται?

θηλαζεις η οχι?

Καλημερα καλημερα

τι μου κανετε? ολα καλα?

εγω το σκ ειχα απαρτια την οικογενεια μου.....τι παθανε καλε κ ηρθαν ολοι μαζι?

τσπ ωραια ητανε!

την τριτη φευγω κ για την κουμπαρουλα μου που θα μου βαφτισει τη μικρη μου κ θα γυρισουμε πεμπτη

ενα αγχος το εχω βασικα, γιατι εχει ξεκινησει κ το γιογιο κ να δω τι θα κανω...

694419xnep5ynyhd.gif

αληθεια πασχαλιτσα, τι εκανες παιδι μου στις 6μιση το πρωι???????????????? μουτσ

ZkXkp3.png

κορίτσια ευχαριστω! ναι, είμαι πολύ χαρουμενι φρεσκια μανουλα, αγορακι μου ειναι 1,5 μηνων, θηλαζω...protoula, εσυ θηλαζεις ακομα?

my_beba, πρωτο μωρakι?

pashalitsa, και εγω εψαχνα σπιτι εδο με την κοιλια :D

pashalitsa, αχ κοπέλα μου αυτό με το φέρι είναι ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ που έχω από τότε που ήρθα εδώ. Όλο σκέφτομαι πως θα γεννήσω στα Παλούκια ή στη Φανερωμένη περιμένοντάς το κι αυτό θα χαλάσει/δεν θα έρχεται/θα είναι γεμάτο κτλ....

Θα γεννήσω στο Μητέρα πάντως!

Μπράβο, γέλασα με την ψυχή μου πρωί πρωί!!!:lol::lol::lol:

Τί λες παιδί μου, τί είναι αυτά που λες???

Με το που θα φτάσεις στην προβλήτα και θα πεις εσύ ή όποιος σε συνοδεύει ότι γεννάς, θα φύγει απευθείας φέρυ για Πέραμα, δε θα μπεις στο ίδιο με τους άλλους θα μπεις μόνη σου στο φέρυ και θα φύγεις επί τόπου, με αυτό που υπάρχει σε επιφυλακή!!! Γι΄αυτό ηρέμησε σε παρακαλώ και συγκεντρώσου στις κλωτσιές του μωρού:cool:.

Κι εγώ στο Μητέρα γέννησα, ξεκίνησα και 7.30 το πρωί που είναι δύσκολη ώρα και κανένα πρόβλημα δεν είχα! :cool:

Διαφημίσεις

Πάντως πρέπει να έχεις ήσυχο μωρό γιατί εγώ με 1,5 μηνών βρέφος, προσπαθούσα να βρω χρόνο να κάνω... μπάνιο!!! Ήταν πολύ μικρούλα και θήλαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Καλημέρα!!! Μένω Αγίου Νικολάου 29, πολύ κοντά είμαστε!!! :)

Εγω ειμαι λιγο ψηλοτερα στα ορη στα αγρια βουνα..Πούντα το λενε εδω

Παιδια η μπεμπουλα μου εφτασε τα 2200 Την Παρασκευη την ειδαμε!!!!

Οσο για το φερυ μην ανυσηχεις..εγω πριν 3 χρονια ειχα μεταφερθει με εκαβ σε αψογο χρονο

Φιλια γειτονακια!!!!!!

xtZRp3.png

καλημερα μανουλες, εγκυουλες κλπ..

με το καλο οι εγκυουλες και καλη ανατροφη οι φρεσκιες..

protoula καλη αρχη με το γιογιο και εγω οταν θα φερω τη μικρη τον Ιουλη κατω (Σαλαμινα) θα αρχισουμε γιογιο..

θελει χρονο και υπομονη

εμεις θα ρθουμε μαλλον αυτο το σκ..(δεν ειναι βεβαιο δυστυχως)

θα τα πουμε συντομα..

φιλια

pashalitsa, το ξέρω ρε'συ, κι ο άντρας μου έτσι μου τα λέει αλλά δεν πείθομαι με τπτ. Τελος πάντων, ο,τι είναι να γίνει ας γίνει.

malina, εκεί είναι όντως λίγο "αγριευτικά"! Να χαίρεσαι την μπεμπούλα σου κι εσύ! Εγώ είδα τη δική μου πριν μια εβδομάδα και ήταν 1800γρ.:-D

Εμείς έχουμε πολλά κλάμματα.. Νομίζω ότι είναι κωλικοί, μικρος μου κοιμάται πολύ λίγο, γι 'αυτό θηλαζω συχνά. Το ξέρω - υπομονη υπομονη υπομονη! :)

my_beba , κοιμησου όσο μπορεις τώρα!!! :D

Διαφημίσεις

Meda, σε καταλαβαίνω απόλυτα, εγώ έφτανα σε σημεία απελπισίας, να κλαίω από τα νεύρα μου και τέτοια αλλά το πείσμα πείσμα με το θηλασμό παρόλες τις δυσκολίες... Καλό κουράγιο, πραγματικά, εύχομαι για σένα να μην είναι τόσο δύσκολο όσο ήταν για μένα... Εμένα είναι ζήτημα αν κοιμόταν 6-7 ώρες το 24ωρο και αυτές σε 45λεπτα με 1ώρα το πολύ... Κολικούς είχαμε και ο γιατρός δε με άφηνε να της δώσω τίποτα...

Τώρα που το σκέφτομαι, πολύ χαίρομαι που μεγάλωσε...

και εγω ετσι κοριτσια θηλαζα καθε 1,50 -2 ωρες καμια φορα συχνοτερα 4 φορες περασα μεσα στη νυχτα κρισεις νευρων αλλα την επομενη ημουν καλα και συνεχιζα..μετα μαλλον μου γινε συνηθεια και μεχρι τωρα δεν εχουμε κοιμηθει πανω απο 3-4 ωρες..αλλα παιδακια στρωνουν πιο ευκολα.. με τη δικη μου εχει δρομο η ιστορια..

μπραβο σε οσες προσπαθουν και θελουν να προσπαθησουν και συγχαρητηρια για οτι και να καταφερετε να κανετε. Μην νοιωσετε τυψεις αν δεν μπορειτε ψυχολογικα και σωματικα να συνεχισετε...σημασια εχει η προσπαθεια..βεβαια με λιγο πεισμα μετα γινεται ρουτινα..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...