Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εμείς είχαμε το ίδιο θέμα με εσάς μάλλον. Εμένα έκανε χημειοθεραπείες και μετά το σπέρμα ήταν χάλια. Ευτυχώς είχε κάνει κατάψυξη πριν τις χημειοθεραπείες και χρησιμοποιήσαμε εκείνο το σπέρμα!Πολύ καλές οι βλαστοκυστες σου κ άψογο το ενδομήτριο! Λογικά θα πάει μια χαρά! Στο εύχομαι!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου κι αν είναι να έρθει και δεύτερο θα έρθει.. Το θέμα είναι να έχουμε την υγεία μας. Όταν αρρώστησε ο άντρας μου έκλαιγε κι εγώ νόμιζα ότι ήταν επειδή φοβόταν. Εκείνος όμως έκλαιγε γιατί του είπε ο γιατρός ότι δε θα μπορέσει να κάνει παιδί. Που να φανταστούμε ότι θα κάνουμε τελικά και ότι θα πάμε και για δεύτερο! Αυτό που είναι γραμμένο στον καθένα τελικά.. έτσι πιστεύω. Κι αν δεν έρθει δεύτερο δεν πειράζει.. έχουμε παιδάκι.. κ υγεία!

συμφωνω απολυτως σε ολα. γι αυτο πλεον λεω υγεια και τιποτα αλλο. τι ηλικια εχεις εσυ κοπελα μου; εχεις καλα εμβρυακια;

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

πασχαλιτσα εφοσον δεν σε ικανοιποιουν τα Σεληνια, εχεις σκεφτει να μετακομισετε σε καποιο αλλο μερος της Σαλαμινας?

κοτες θελω κι εγω.......δεν εχω δικο μου σπιτι ομως δυστυχως

κοριτσια πολυ θλιβερα τα γεγονοτα των προηγουμενων ημερων...

τσπ

φιλια

1550379xbnvdb2rfb.gif

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι έγινε ρε κορίτσια, σα να έχει πέσει η ομάδα... Καλά ε, μόλις μου το σύνδεσε ο αδερφός μου... Τέλεια, τώρα θα τα λέμε συχνά...

Λοιπόν εγώ για Αιάντειο έψαχνα ή Ρέστη ως Ηλιακτή αλλά δεν βρήκα κάτι τότε... :(Ήθελα μονοκατοικία γιατί είχα 3 σκύλους, τώρα έχω 2. Και τώρα θέλω να φύγω αλλά δεν ξέρεις πόσο σκέφτομαι τη μετακόμιση και όλα αυτά... Βασικά έχουμε αγοράσει οικόπεδο στην Κύριζα (με δάνειο, μη φανταστείς τίποτα άλλο) και θέλουμε να χτίσουμε εκεί, πάντα αυτό ήταν το όνειρό μας με τον άντρα μου... Θα δούμε... Τώρα που κάναμε παιδί, μας κακοφαίνεται λίγο... Το δημοτικό στην Κακή Βίγλα είναι χάλια από ότι μου έχουν πει... Τέλος πάντων πιστεύω να τα πούμε και από κοντά...

καλε δεν εχει δημοτικο στην κακη βιγλα, νηπειαγωγειο εχει

η αδερφη μου εστειλε κ τις 2 τις ανιψιες μου εκει και το λατρεψε

αν τα καταφερετε να χτισετε στην κυριζα!

λοιπον κοριτσια...ζεστανε ο καιρος κι ολο μπουτακια εξω ειμαστε χιχι

ZkXkp3.png

καλε δεν εχει δημοτικο στην κακη βιγλα, νηπειαγωγειο εχει

η αδερφη μου εστειλε κ τις 2 τις ανιψιες μου εκει και το λατρεψε

Καλημέρα

....λοιπόν "στα χαρτιά" φαίνεται πως υπάρχει δημοτικό στη Κακη Βίγλα, με δασκάλους, διευθυντές κλπ κλπ. Όλοι αυτοί πληρώνονται :evil: :evil: αλλά είναι ........το σχολείο φάντασμα :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!! ..........κι έτσι τα παιδιά πάνε στο Αιάντειο δημοτικό!!!!!!!!!!!!

Νηπιαγωγείο φυσικά και έχει (πραγματική οντότητα), με καταπληκτική δασκάλα, λίγο παλιό το κτίριο, αλλά είναι ζεστό, καθαρό και ασφαλές!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλημέρα

....λοιπόν "στα χαρτιά" φαίνεται πως υπάρχει δημοτικό στη Κακη Βίγλα, με δασκάλους, διευθυντές κλπ κλπ. Όλοι αυτοί πληρώνονται :evil: :evil: αλλά είναι ........το σχολείο φάντασμα :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!!! ..........κι έτσι τα παιδιά πάνε στο Αιάντειο δημοτικό!!!!!!!!!!!!

μπορεις να βρεις αποδειξη για αυτο η να μου πεις πως μπορω να ψαξω

θελω να κανω καταγγελια. δεν ειναι δυνατον να πληρωνουμε κερατιακα!

(καλε, σουπερ το καροτσοποδηλατο! το δοκιμασαμε χτες, πολυ γελιο! μονο που εχουν φυγει τα αυτοκολλητα απο τον ηλιο και θα τα κολλησω με κολλα οκ?)

1058164oc4qfh4cca.gif

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Αχ καταχάρηκα που σας πέτυχα!!!!! Είμαι έγκυος στην 32η εβδομάδα και μένουμε στα Σελήνια εδώ και έξι μήνες περίπου. Εγώ έρχομαι από τη Θεσσαλονίκη και οι μόνοι που ξέρω στη Σαλαμίνα είναι ο άντρας μου και η οικογένειά του. Υπέροχοι άνθρωποι αλλά...λίγοι! Θα χαρω πολύ να μπω στην παρέα σας!

:-D

Meda kai beba mou καλώς ήρθατε στην παρέα μας.:)

Χαίρομαι που μπαίνει <νέο αίμα> στην παρέα και στο νησί γιατί όταν μετακόμισα εγώ εδώ με κοιτούσαν όλοι -οι εκτός Σαλαμίνας- λες και τους είπα ότι θα πήγαινα στη...Γαύδο!!!

Λοιπόν, η μικρή μου γίνεται τον Αύγουστο 3 χρονών και καθώς έχω βαρεθεί πια να πετάμε πετρούλες στη θάλασσα και να κάνουμε κούνια ως δραστηριότητα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια σοβαρή σχολή μπαλέτου εδώ στη Σαλαμίνα να την πάω από Σεπτέμβρη ... Μία που έχω δει να διαφημίζεται της Τίνας Μπεγνή, ξέρει καμια τίποτα...???

Αν ξέρετε καμιά πληροφορία θα σας είμαι υπόχρεη...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Είμαι καινούρια στη Σαλαμίνα (6 στάση Αιάντειο) και εχω ένα μωρακι.

Θα χαρω πολύ να μπω στην παρέα σας! :)

Το μωράκι σου είναι αγοράκι ή κοριτσάκι και τι ηλικία έχει;

Καλά τώρα που έβαλα εγώ τη σύνδεση, που εξαφανιστήκατε όλες???

Καλά πάει ο καιρός, άντε σε λίγο θα ανάψω και το τζάκι...:)

Καλημέρα!!!!!!

Αχ καταχάρηκα που σας πέτυχα!!!!! Είμαι έγκυος στην 32η εβδομάδα και μένουμε στα Σελήνια εδώ και έξι μήνες περίπου. Εγώ έρχομαι από τη Θεσσαλονίκη και οι μόνοι που ξέρω στη Σαλαμίνα είναι ο άντρας μου και η οικογένειά του. Υπέροχοι άνθρωποι αλλά...λίγοι! Θα χαρω πολύ να μπω στην παρέα σας!

:-D

Δε μου λες γειτόνισσα, που στα Σελήνια μένεις??? Εγώ μένω Πανθέας, 4 στενά πάνω από την εκκλησία, να σου δώσω να καταλάβεις...

Δε μου λες γειτόνισσα, που στα Σελήνια μένεις??? Εγώ μένω Πανθέας, 4 στενά πάνω από την εκκλησία, να σου δώσω να καταλάβεις...

Καλημέρα!!! Μένω Αγίου Νικολάου 29, πολύ κοντά είμαστε!!! :)

Καλημέρα!!! Μένω Αγίου Νικολάου 29, πολύ κοντά είμαστε!!! :)

Ναι πολύ κοντά, όντως... Πω πω, 32 εβδομάδων ε? Τόσο ήμουν όταν έκλεισα για να νοικιάσω το σπίτι στα Σελήνια... Με την κοιλιά τούρλα έψαχνα σπίτι εγώ...Τέλος πάντων, με το καλό σου εύχομαι να γεννήσεις! Άντε και να μας πεις με ποιο φέρυ θα κάνεις την ιδιωτική σου βολτίτσα... Θα σου το έχει πει ο άντρας σου φαντάζομαι ότι με το που θα φτάσετε στα φέρυ, θα τους πείτε ότι είναι επείγον και θα πάρετε το φέρυ που είναι σε αναμονή για τα επίγοντα... Αλήθεια, σε ποιο μαιευτήριο γεννάς?

Ναι πολύ κοντά, όντως... Πω πω, 32 εβδομάδων ε? Τόσο ήμουν όταν έκλεισα για να νοικιάσω το σπίτι στα Σελήνια... Με την κοιλιά τούρλα έψαχνα σπίτι εγώ...Τέλος πάντων, με το καλό σου εύχομαι να γεννήσεις! Άντε και να μας πεις με ποιο φέρυ θα κάνεις την ιδιωτική σου βολτίτσα... Θα σου το έχει πει ο άντρας σου φαντάζομαι ότι με το που θα φτάσετε στα φέρυ, θα τους πείτε ότι είναι επείγον και θα πάρετε το φέρυ που είναι σε αναμονή για τα επίγοντα... Αλήθεια, σε ποιο μαιευτήριο γεννάς?

Σόρυ κορίτσια, ελπίζω να μη σας βγήκε το ματάκι, τα επείγοντα εννοούσα... Είναι νωρίς, δεν έχουν ζεσταθεί τα δαχτυλάκια στο πληκρολόγιο..:roll:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...