Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άντε prosperous με το καλό να σου έρθει όποτε επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!

Πρωτούλα σας περιμένουμε ότι ώρα θέλετε!!!!

Γύρω στις 12:30 φέρνει το ταξί και την Ηλέκτρα

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

κλαησπεραααα

σημερα πηγαμε στην ynderage και περασαμε υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα το επαναλαβουμε λιαν συντομως!

μην ξεχασεις να μου στειλεις τα στοιχεια της παιδοοφθαλμιατρου ετσι?

παω για μαθημα φιλιαααααα

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

χεχε κι εγω το ιδιο σκεφτομουν χτες!

που ειστε καλεεεεεεεεεε?

prosperous παιζει μια περιπτωση να μαι εδω το σκ,οποτε θα κανονισω να βρεθουμε

θα σου στειλω πμ αν ειναι οκ?

φιλιααααααα

ZkXkp3.png

χεχε κι εγω το ιδιο σκεφτομουν χτες!

που ειστε καλεεεεεεεεεε?

prosperous παιζει μια περιπτωση να μαι εδω το σκ,οποτε θα κανονισω να βρεθουμε

θα σου στειλω πμ αν ειναι οκ?

φιλιααααααα

ok εγω δεν ξερω αν θα φυγουμε αυθημερον το Σαββατο το απογευμα η τη Κυριακη απο Σαλαμινα. Θα μιλησουμε. Ελπιζω και ο καιρος να ειναι καλυτερος γιατι εδω κανει ψυχρα. Μηπως παμε για καφε προς ΝΑΤΟ και παιξουν οι μικρες στην παραλια..οτι θες εσυ θα κανουμε!

στο νατο θα γινετε χαμος απο κοσμο

για σαββατο αποκλειεται μονο αν μπορεσετε κυριακη

τσπ αν ειναι θα σε ειδοποιησω κ κανονιζουμε τοτε

φιλια

οι υπολοιπες που ειστε καλε?

ZkXkp3.png

λοιπον σχεδον τον εχω πεισει.....90% σιγουρο για σαββατο απογευμα....που θα μαζευτουμε ομως? τα δικα μας ειναι μικρα για παιδοτοπο κ σπιτι μου δεν χωραμε ειναι μικρο!

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

θα σας ελεγα να ρθειτε στο δικο μου αλλα και ειμαστε μακρυα αλλα θα μαστε και μπαχαλο. Εχουμε μερες να παμε και ειδες Protoula τι αχουρι ειναι..θελει ωρες μαζεματος..βασικα ψιλοντρεπομαι που ναι τοσο παραμελημενο το σπιτι αλλα τι να κανουμε! εξοχικο το χουμε και δεν μενουμε μονιμα ωστε να καταναλωνουμε τοσο χρονο οσο χρειαζεται..μονο τα καλοκαιρια. Τωρα αν εχετε διαθεση να ρθειτε, κανενα προβλημα αρκει να το επιβεβαιωσουμε το Σαββατο το πρωι γιατι υπαρχει παντα η περιπτωση να γυρισουμε Αθηνα το Σαββατο το απογευμα και να μην βρεθουμε καθολου.

Απο Κακη Βιγλα δεν ξερω πολλα γιατι εχω παει ως περαστικη απειρες φορες αλλα οχι για καφε.

Σεληνια αν ξερει καμια κοπελια κανενα μερος που να βολευει και γονεις και παιδια ειμαστε μεσα..αλλωστε βγαινεις ευκολα μεσω Κακης Βιγλας..ειναι ΤΣΑΚ πισω απο το βουνο.

Το ΝΑΤΟ το πα με το σκεπτικο να βρισκομασταν κατα τις 11-11.30 και επειδη οι καφετεριες ειναι πανω στην παραλια συνεπως μπορουμε να ειμαστε μαζι και με τα παιδια.

Το να παμε σκετα σε μια καφετερια περισσοτερο θα υποχρεωσει τα μωρα να ειναι δεσμευμενα σε μια καρεκλα η ενα καροτσι η αν τα εχουμε αμολημενα να τρεχουμε ξοπισω τους (τουλαχιστον εγω που η δικια μου δεν μασαει και αν δει δρομο φευγει) για αυτο και επισημαινω να ειναι ενα μερος που να μπορουμε να κανουμε και δραστηριοτητες μαζι τους (σε αυτες τις ηλικιες μονο συναντησεις σε σπιτι η σε παιδικεςς χαρες εξυπηρετουν. Εμενα ο παιδοτοπος δεν ειναι στις προτιμησεις μου διοτι συνηθως ειναι και μεγαλυτερα παιδια εκει και η μικρη μου δεν ειναι ακομη σε ηλικια να μπερδευεται αναμεσα τους και να γλιτωνει απο αγαρμπα χτυπηματα)

συνεπως! οπως καταλήξετε ενημερώστε με..

εγω δεν εχω προβλημα να ρθω σπιτι σου αν μπορεις και θελει κ η underage

καλυτερα θα παιξουν σε σπιτι παρα σε παιδικη χαρα οπου κ θα τα κυνηγαμε

κατι αλλο

εμας θα ναι κι ο μπαμπας μας μαζι οκ?

ZkXkp3.png

εγω δεν εχω προβλημα να ρθω σπιτι σου αν μπορεις και θελει κ η underage

καλυτερα θα παιξουν σε σπιτι παρα σε παιδικη χαρα οπου κ θα τα κυνηγαμε

κατι αλλο

εμας θα ναι κι ο μπαμπας μας μαζι οκ?

ωραια τοτε..ελατε σε μενα..θα ναι και ο ανδρας μου αρα θα χουν παρεα τα αγορια μας!!!

Θα μιλησουμε το Σαββατο το πρωι..θα χαρω πολυ να σας δω..:D

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!

Εκεί κολλήσατε, δόξα τω θεώ εδώ σαν παιδική χαρά είμαστε!!!! :lol: :lol: :lol:

Μόνο Πρωτούλα μου ότι αποφασίσετε, επειδή δεν μπαίνω συχνά στείλε μου μην. στο κινητό!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...