Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσι μου καλή επιτυχία! Έχω ένα γιο 2 ετών με εξωσωματική. Έπιασα με την πρώτη ετ, κατά την οποία πηγαινοερχομουν με ΚΤΕΛ αυθημερόν γιατί μενω επαρχια. Ούτε το ΚΤΕΛ ούτε η τουαλέτα ούτε ο 40 κιλών σκύλος μου, που τραβουσα την 4η μέρα της ετ, με έκαναν να χάσω το έμβρυο. Έπιασα με την πρώτη. Επίσης δεν είχα συμπτώματα. Ούτε τα φυσιολογικά που έχουμε λόγω φαρμάκων. Τίποτα απολύτως. Είχα μια νορμάλ εγκυμοσύνη με μερικές αναγουλες. Μέχρι τη χοριακή σκέψου θετικά όσο μπορείς. Μην ψάχνεις για συμπτώματα.. θα τρελαθεις. Κι αν έχεις, θα είναι από τα φάρμακα είτε μείνεις εγκυος είτε όχι. Λίγο υπομονή. Εγώ θα ξανακάνω ετ σε 2 εβδομάδες περίπου. Οπότε θα τα λέμε εδώ. Εσυ θα κάνεις χοριακή την επόμενη Τετάρτη; Τι βαθμολογίας βλαστοκυστες έβαλες και πόσο ενδομήτριο είχες; 

Σε ευχαριστω κοπελα μου. Να χαιρεσαι το παιδι σου! Καλη επιτυχια να εχεις. Τα χω ξαναπερασει κ εγω πριν πολλα χρονια ομως κ εχω ξεχασει τα παντα. Εχω κανει αλλες τρεις εξωσωματικες. Ειχα δυο αποβολες κι μια εγκυμοσυνη που οδηγησε στο παιδακι μου ειναι τωρα 6. Γι αυτο ειπα πριν ειμαι 11 χρονια στο κουρμπετι. Οποτε καταλαβαινεις πανε 7 και βαλε χρονια απο την τελευταια ετ μου. Δεν θυμαμαι ουτε πως ενιωθα ουτε αν ειχα τιποτα. Το στηθος μονο νομιζω, τωρα ομως δεν εχω το παραμικρο. Νιωθω πρωταρα. Και πλεον ειμαι και 37χρονων. Οποτε ολα μου φαινονται πιο δυσκολα. Τωρα εβαλα βλαστοκυστες μια 3αβ και μια 4αα. ενδομητριο 9,5αρι. Δεν εχω αλλα εμβρυα και δεν προκειται να αποκτησω γιατι οπως ειπα ο αντρας μου εχει τοσο σοβαρο θεμα που δεν θα μπορεσει να ξαναβρεθει σπερμα. Κι αυτα εγιναν με απειρο κοπο, χρημα και θεραπειες 2 ετων και τελικα βιοψια ορχεων. Θαυμα ηταν και που εγιναν να στο πω ετσι. Οποτε ειναι η τελευταια προσπαθεια κι αν κατσει, εκατσε. Το θελουμε πολυ, αλλα πραγματικα πλεον επειδη εζησα παρα πολλα και μανι μανι τον τελευταιο καιρο χασαμε τρια πολυ αγαπημενα προσωπα, λεω το παν ειναι η υγεια. Προσπαθω να το εκλογικευω γιατι αλλιως θα τρελαθω. Ειναι πολυ δυσκολο να ξερεις οτι δεν εχεις την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησεις αν θελεις . 

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

καλημερα!

να βαρεθουμε? ποτε καλε! εισασταν τοσο ευγενικες, περιποιητικες και παιξανε τοσο ομορφα και τα μικρα μας!

Πρωτομαγια εμεις θα λειπουμε δυστυχως...εχουμε γαμο!

τσπ

για να ακουσω, τι κανετε οι υπολοιπες? που χαθηκατε?

ανοιξε ο καιρος, για να κανονισουμε και καμια συναντηση

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!

Κοριτσια σκεφτομαι ολο το φαγητο...ειμαι στα +11 κιλα και την Παρασκευη παω για doppler και θα με ξαναζυγισουν..μπρρρρ

Σημερα κλεινω την 29η εβδομαδα !!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω ιδιαιτερα εκανα για χρονια..δασκαλα ειδικης αγωγης, τα τελευταια χρονια υπολειτουργουσα γιατι με ειχαν φαει τα δρομολογια ..αλλα.. με εχει κουρασει πολυ αυτη η δουλεια..ασε που το τεβε δεν αντεχεται..

Φιλιααα!!!

xtZRp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!

Κοριτσια σκεφτομαι ολο το φαγητο...ειμαι στα +11 κιλα και την Παρασκευη παω για doppler και θα με ξαναζυγισουν..μπρρρρ

Σημερα κλεινω την 29η εβδομαδα !!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω ιδιαιτερα εκανα για χρονια..δασκαλα ειδικης αγωγης, τα τελευταια χρονια υπολειτουργουσα γιατι με ειχαν φαει τα δρομολογια ..αλλα.. με εχει κουρασει πολυ αυτη η δουλεια..ασε που το τεβε δεν αντεχεται..

Φιλιααα!!!

πλεον το να εισαι ελευθερος επαγγελματιας δεν παιζει αν δεν εχεις πλατες οικονομικες..και ο ανδρας μου ως εμπορος πληρωνει ΟΑΕΕ 800 ευρω το διμηνο! πως να βγουν?? αφηστε που με τα νεα μετρα πρεπει να δηλωνει το λιγοτερο 600 ευρω το τριμηνο στην εφορια.. χαλια μαυρα..

αντε με το καλο και υπομονη..λιγες εβδομαδες σου μεινανε..

εγω εχω την θεια-κουμπαρα μου η οποια θα γεννησει με καισαρικη τη Δευτερα αλλα την εχουν πιασει πονοι απο τωρα και την κραταει ο γιατρος με τοκολυτικα για να φαει τον μηνα της..και αλλη μια φιλη που και εκεινη γενναει αυτες τις ημερες..

αχ..ωραιες στιγμες..θελω και εγωωωωωωω...

Χρόνια πολλά και από εμένα...διαβάζαζω τα νέα σας και πολύ χαίρομαι που περνάτε καλά. Ιδιαίτερα τώρα που έχει ανοίξει ο καιρός τα απογεύματα απολαμβάνουμε τις βόλτες μας στην παιδική χαρά και την παραλία. Αν κανονίσετε συνάντηση είμαστε μέσα...

Καλημερα!! Ποσο θελω βολτιτσα..τωρα που ανοιξε ο καιρος ειναι δυσκολο να καθεσαι στο κρεββατι..αααχχ:-)

Την Παρασκευη εχω το doppler και θα ρωτησω τον γιατρο αν παμε για φυσιολογικο (εχω μια καισαρικη πριν 2,5 χρονια)..Για να δουμε..

Φιλιααα!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

την κραταει ο γιατρος με τοκολυτικα για να φαει τον μηνα της..

γιατι? πρεπει να κανει οπωσδηποτε καισαρικη για ιατρικους λογους?

ευχομαι να πανε ολα καλα

ZkXkp3.png

μαλινα ευχομαι καλα νεα και να σου πει κι ο γιατρος για φυσιολογικο τοκετο!

για συναντηση κοριτσια θα κανονισουμε ετσι?

ελενη αν μπορεις κι εσυ μηπως να το κανονισουμε περαμα?

ZkXkp3.png

σημερα οργωσαμε τον πειραια

πτωμα ειμαι

πηγα και σε μια δουλεια τσαμπα λογω λαθος πληροφοριων...

τσπ

πηραμε γιογιο, θα κανουμε πρωτες αναγνωριστικες πτησεις χεχε για να δουμε

φιλια

ZkXkp3.png

γιατι? πρεπει να κανει οπωσδηποτε καισαρικη για ιατρικους λογους?

ευχομαι να πανε ολα καλα

εχει ηδη γεννησει με καισαρικη το πρωτο της παιδι τον Νοεμβριο του 2008..(αρκετα προσφατα δηλαδη)

καλη αρχη με το γιογιο protoula και εμεις αν και το εφαρμοσαμε πειραματικα και αρχικα με ενθουσιασμο μετα δεν ειμασταν αρκετα συνεπεις και σταματησε να το δεχεται..ετσι το καλοκαιρι θα αρχισουμε τις επιμονες προσπαθειες..

το καλο ειναι οτι σιγα σιγα λεει ποτε κανει κακα (πριν τα κανει) η τσισα (Αυτα οχι παντα)..

εχει ηδη γεννησει με καισαρικη το πρωτο της παιδι τον Νοεμβριο του 2008..(αρκετα προσφατα δηλαδη)

καλη αρχη με το γιογιο protoula και εμεις αν και το εφαρμοσαμε πειραματικα και αρχικα με ενθουσιασμο μετα δεν ειμασταν αρκετα συνεπεις και σταματησε να το δεχεται..ετσι το καλοκαιρι θα αρχισουμε τις επιμονες προσπαθειες..

το καλο ειναι οτι σιγα σιγα λεει ποτε κανει κακα (πριν τα κανει) η τσισα (Αυτα οχι παντα)..

με το καλο το 2ο....δυστυχως αναγκαστικη η καισαρικη! ευχομαι γρηγορη αναρρωση, ετσι ωστε να κρατησει στην αγκαλια της οσο πιο συντομα γινεται το μωρακι της!

κι η δικια μου ειχε αρχισει να λεει τα κακα της και εχει 1 μηνα που το σταματησε για αυτο κ ειπα να προσπαθησω γιογιο...ειδωμεν

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!!!!!!!!!!!!!! Πρωτούλα σου εύχομαι σύντομα τον γιο

...........Και κάτι άλλο ρε κορίτσια, ακούω ότι εδώ στη Σαλαμίνα λέει τα δημόσια σχολεία είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ότι δεν υπάρχει ανάγκη ιδιωτικού σχολείου... Τί γνωρίζετε επί του θέματος;;;

Λε κορίτσια άκουσα τυχαία από μια κυρία που στέλνει το παιδί της στο ιδιωτικό - πρώτη δημοτικού - ότι είναι 30 παιδιά στην τάξη :shock: :shock: :shock:

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

underage φχαριστω φχαριστω

κι σε εσενα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!

περιμενω καφεδακι οποτε μπορεσεις οκ?

αληθεια πως πας απο εμετους και τετοια?

ευχαριστώ!!!!!!!!!

Θέλεις να κανονίσουμε να έρθετε με την Αρτεμούλα κάποιο πρωινό αυτή την εβδομάδα, όποιο σε βολεύει, εκτός από την Τρίτη που θέλω να κατέβω Πειραιά για κάτι δουλίτσες?

Από εμετούς ....άλλο τίποτα, κυκλοφορώ με μια νάυλον σακούλα στην τσέπη και όταν οδηγάω μια στο τιμόνι του αυτοκινήτου :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλημέρα οκ έγινε, αν αλλάξει κάτι θα σου στείλω μήνυμα στο κινητό!!!!!!

Ότι ώρα σε βολεύει εννοείται.

Όσο για τους εμετούς, αν κρίνω από τα άλλα δυο που είχα μέχρι 5 λεπτά πριν βγούνε :lol: :lol:, έχουμε καιρό, αλλά ναι σίγουρα περνάει :lol: :lol: :lol: :lol:!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...