Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα κοπελιές. Εμείς θα μαζευτούμε οικογενειακώς στην Κύριζα. Φέτος θα έχουμε τη χαρά να είναι ο άντρας μου εδώ και είμαι πολύ χαρούμενη... Φεύγει την Τρίτη για Αμερική, ίσα που προλάβαμε δηλαδή το Πάσχα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλες!!!

Malina δεν ξέρω αν μένεις κοντά στον Άγιο Νικόλαο, αλλά τα βεγγαλικά σίγουρα θα τα άκουσες... Ήταν σκαμμένη και η πλατεία στη μέση και βρήκαν ευκαιρία...Χαμός έγινε... Ευτυχώς και η δικιά μου ήταν απτόητη...

Χριστος ανεστη! Και του χρονου με υγεια..εμεις περασαμε ενα ησυχο και ηλιολουστο Πασχα στη ΔΕΗ-Χαλιωτη αν και φετος ο κοσμος δεν ηταν τοσος οσος αλλες χρονιες αλλα και παλι την φασαρια του την ειχαμε..τωρα εχω αφησει κορη και θεια εκει και εγω παω και ερχομαι Αθηνα για δουλεια και το Σαββατο το βραδυ θα επιστρεψουμε στην βαση μας εν Αθηναις..και μετα παλι τα σκ θα ρχομαστε και σιγα σιγα θα αρχισουμε και τα μπανακια τα καλοκαιρινα και Ιουλιο-Αυγουστο θα τις εχω παλι στο εξοχικο μονιμα..

η μικρη εχει ξετρελαθει με τον ηλιο, τη θαλασσα, τα λουλουδια, τα χωματα, τα χρωματα και δεν την πιανουμε!καλα ειναι..

Διαφημίσεις

καλημερα!

πολυ χαρηκα με το ποστ σου prosperous, ειναι τοσο χαρουμενο και αισιοδοξο!

μακαρι να μπορεσεις καποια στιγμη να ερθεις και μονιμα στο νησι και να το απολαμβανει η μικρη σου καθε μερα!

εμεις το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε....γκρινια, κλαμα και οδυρμος.....στηθος βαλε - στηθος βγαλε...ουτε με αυτο δεν ανακουφιζοταν! Μετα απο 2 κουταλακια ντεπον και επαλειψη με την αλοιφη για τα δοντια ετσι? τσπ, σημερα θα την παμε στον παιδιατρο...

αυτα τα νεα μας...ΑΤΙΜΑ ΔΟΝΤΙΑ οι κυνοδοντες....

σας ευχομαι μια γλυκια γλυκια καλημερα

prosperous θα σε παρω μετα τον παιδιατρο να κανονισουμε για καφεδακι

φιλια

ZkXkp3.png

Άσε protoula, δε θέλω να θυμάμαι... Πυρετός, γκρίνια, και καυστικές διάρροιες, που της κατάκαιγαν το δέρμα σε λίγα λεπτά λες και ήταν οξύ... Είχα τρελαθεί εντελώς, με κορτιζονούχες κρέμες ήμασταν...:(

Άσε protoula, δε θέλω να θυμάμαι... Πυρετός, γκρίνια, και καυστικές διάρροιες, που της κατάκαιγαν το δέρμα σε λίγα λεπτά λες και ήταν οξύ... Είχα τρελαθεί εντελώς, με κορτιζονούχες κρέμες ήμασταν...:(

αχ τωρα με αυτα που μου ειπες καπως ησυχασα......ειχα αρχισει να αμφισβητω τον εαυτο μου και να πιστευω οτι κατι αλλο εχει το παιδι μου!

βασικος λογος για αυτο ειναι οτι εχει βγαλει μικρα σπυρακια / δροτσιλι στο προσωπο απο την πρωτη μερα του πυρετου και ακομα δεν εχουν φυγει

ισως να εγιναν επειδη 2 μερες κοιμοταν πανω μου και αναψε δεν ξερω...

σημερα εν τω μεταξυ την αλλαζα πανα και ειδα στην πατουσα της 3 κοκκινομπλε σημαδια σαν μελανιες και τρομαξα! τελικα ειχε βαφτει απο τα χρωματα που ζωγραφιζε το βραδυ το ανακαλυψα κοιτωντας την καλτσα της, αλλα μεχρι να το δω......

τσπ αυτα τα λιγα ..ερωτηση: οταν θα βγαλει τους κατω κυνοδοντες να περιμενω τα ιδια και χειροτερα?:(

ZkXkp3.png

αχ τωρα με αυτα που μου ειπες καπως ησυχασα......ειχα αρχισει να αμφισβητω τον εαυτο μου και να πιστευω οτι κατι αλλο εχει το παιδι μου!

βασικος λογος για αυτο ειναι οτι εχει βγαλει μικρα σπυρακια / δροτσιλι στο προσωπο απο την πρωτη μερα του πυρετου και ακομα δεν εχουν φυγει

ισως να εγιναν επειδη 2 μερες κοιμοταν πανω μου και αναψε δεν ξερω...

σημερα εν τω μεταξυ την αλλαζα πανα και ειδα στην πατουσα της 3 κοκκινομπλε σημαδια σαν μελανιες και τρομαξα! τελικα ειχε βαφτει απο τα χρωματα που ζωγραφιζε το βραδυ το ανακαλυψα κοιτωντας την καλτσα της, αλλα μεχρι να το δω......

τσπ αυτα τα λιγα ..ερωτηση: οταν θα βγαλει τους κατω κυνοδοντες να περιμενω τα ιδια και χειροτερα?:(

καλημερα!

τι εγινε με τον παιδιατρο?πηγατε?

protoula προλαβαινω να σας δουμε μονο Σαββατο η αυριο το απογευμα και αυτο με ερωτηματικο γιατι ο συζυγος βαριεται τα πηγαινε ελα και μολις θα χουμε γυρισει απο Αθηνα..καταλαβαινεις..αντε να τον κουνησεις..

αν θελετε να ρθειτε σε εμας ειστε ευπροσδεκτοι..

Διαφημίσεις

Εμένα και στους κυνόδοντες και στους τραπεζίτες, πάνω κάτω, αριστερά δεξιά, τα ίδια χάλια μου έκανε...

Να σε ρωτήσω κάτι protoula, εσένα όταν κάνεις μαθήματα ποιος σου κρατάει τη μικρούλα;;;

Και κάτι άλλο ρε κορίτσια, ακούω ότι εδώ στη Σαλαμίνα λέει τα δημόσια σχολεία είναι σε πολύ καλό επίπεδο και ότι δεν υπάρχει ανάγκη ιδιωτικού σχολείου... Τί γνωρίζετε επί του θέματος;;;

καλημερα

στα γρηγορα γιατι ερχεται η γιαγια μου!

οταν εχω μαθημα η μικρη παιζει διπλα μου. Αν ειναι ο αντρας μου στο σπιτι τοτε καθεται μαζι του και παιζει. Επειδη απο οταν γεννηθηκε εργαζομαι, η μικρη εχει συνηθισει να καθεται ησυχα οταν ερχονται οι μαθητες μου κι ετσι δεν εχω προβλημα.

Τα δημοσια νηπιαγωγεια, το δημοτικο και το γυμνασιο εδω στο Αιαντειο ειναι εξαιρετικα και πιστευω οτι δεν χρειαζεται ιδιωτικο σχολειο. Για το Λυκειο δεν εχω ακουσει τιποτα ωστε να σχηματισω γνωμη.

αυτα φευγωωωω

ZkXkp3.png

καλημερα!!

πως τα περνατε? βλεπω πεσμενες τις Σαλαμινιες φιλες μας..ελα να συμμετεχουμε στο καφε..!!

αρχισε η ομορφη εποχη του νησιου αν και θα βουλιαξει παλι απο κοσμο..

τωρα εμεις θα ρθουμε παλι την Πρωτομαγια..

σας ευχαριστουμε για την επισκεψη Protoula ελπιζω να μην βαρεθηκατε..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...