Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα.......

Όπως τα λεει η πρωτούλα είναι

παροχη των νηπιων και του δημοτικου ειναι δωρεαν

το γυμνασιο κ το λυκειο πληρωνουν τα παιδια μισο εισητηριο, βγαζουν μαθητικη καρτα....

Το ταξί το παρέχει ο δήμος ή η νομαρχία, νομίζω ότι ούτε του γυμνασίου - λυκείου πληρώνουν εισιτήριο. Μόνο αν δεν έχουν ή χάσουν τη κάρτα πληρώνουν κανονικά!!!

Όσο για το ταξί, ένα θα σας πω. Έτυχε να έχω το αυτοκίνητο και πήγα να τη πάρω και ΔΕΝ ήρθε μαζί μου, ακολούθησα το ταξί :lol: :lol: :lol:. Όλα τα παιδιά τον λατρεύουν τον οδηγό που τα μεταφέρει!!!!!!!!!!!!!!

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλησπέρα.......

Όπως τα λεει η πρωτούλα είναι

Το ταξί το παρέχει ο δήμος ή η νομαρχία, νομίζω ότι ούτε του γυμνασίου - λυκείου πληρώνουν εισιτήριο. Μόνο αν δεν έχουν ή χάσουν τη κάρτα πληρώνουν κανονικά!!!

Όσο για το ταξί, ένα θα σας πω. Έτυχε να έχω το αυτοκίνητο και πήγα να τη πάρω και ΔΕΝ ήρθε μαζί μου, ακολούθησα το ταξί :lol: :lol: :lol:. Όλα τα παιδιά τον λατρεύουν τον οδηγό που τα μεταφέρει!!!!!!!!!!!!!!

ναι??? ωραια..αν και εγω δεν θα εμπιστευομουν σε κανεναν το πηγαινε ελα του παιδιου μου..αν ειναι γυμνασιο θα ειναι διαφορετικα αλλα δημοτικο και κυριως νηπιο με τιποτε!!! Μονο σε μεγαλη αναγκη, η με γονεις αλλων παιδιων που ξερω...

βεβαια ειναι λογικο το ατομο που χουν επιλεξει να ναι εμπιστος ανθρωπος αλλα εμενα δεν μου φθανει..

ναι??? ωραια..αν και εγω δεν θα εμπιστευομουν σε κανεναν το πηγαινε ελα του παιδιου μου..αν ειναι γυμνασιο θα ειναι διαφορετικα αλλα δημοτικο και κυριως νηπιο με τιποτε!!! Μονο σε μεγαλη αναγκη, η με γονεις αλλων παιδιων που ξερω...

βεβαια ειναι λογικο το ατομο που χουν επιλεξει να ναι εμπιστος ανθρωπος αλλα εμενα δεν μου φθανει..

κι εγω αυτης της αποψης ειμαι, αλλα τον ανθρωπο μπορεις να τον γνωρισεις και αν τον εμπιστευετεις καλως...αν οχι θα πρεπει να κανεις διαδρομες!

παντως εχει δικιο η underage, ολα τα παιδια θελουν να πανε με το ταξι!

ZkXkp3.png

καλημεραααααααααα

που ειστε καλε εξαφανισμενες ολες? φτου σας, αν δεν γραψω εγω δεν εχουμε καθολου κινηση:(

τα νεα μας

το σαββατο ηρθε ο αδερφος του αντρα μου για επισκεψη....ειχε κ επετειο 4 μηνων με την κοπελα του...χιχι, λετε να φαμε κουφετα?

αλλαξε επιτελους και τον καναπε στο σαλονι....ηρθε το σαλονι γωνια που ειχαμε στο χωριο και επιτελους εχουμε χωρο!

α, τα πιο σπουδαια νεα δεν σας τα ειπα!

ναι ναι

ω ναι

καλα διαβαζετε

εκανα επιτελους γυμναστικη! κοιλιακους της πετρουλακη να συμμαζεψουμε λιγο την κοιλιτσα μας ενοψει καλοκαιριου:mrgreen:

τι κανετε εσεις? τα νεα σας?

αντε καλε...περιμενω...πως τα περασατε το σκ?

μουτσ μουτσ

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααα

που ειστε καλε εξαφανισμενες ολες? φτου σας, αν δεν γραψω εγω δεν εχουμε καθολου κινηση:(

τα νεα μας

το σαββατο ηρθε ο αδερφος του αντρα μου για επισκεψη....ειχε κ επετειο 4 μηνων με την κοπελα του...χιχι, λετε να φαμε κουφετα?

αλλαξε επιτελους και τον καναπε στο σαλονι....ηρθε το σαλονι γωνια που ειχαμε στο χωριο και επιτελους εχουμε χωρο!

α, τα πιο σπουδαια νεα δεν σας τα ειπα!

ναι ναι

ω ναι

καλα διαβαζετε

εκανα επιτελους γυμναστικη! κοιλιακους της πετρουλακη να συμμαζεψουμε λιγο την κοιλιτσα μας ενοψει καλοκαιριου:mrgreen:

τι κανετε εσεις? τα νεα σας?

αντε καλε...περιμενω...πως τα περασατε το σκ?

μουτσ μουτσ

αντε καλε!! ετσι οπως το γραφες ελεγα οτι θα ακουσω πως εισαι εγκυος!!

Εισαι και σε θαλασσα διπλα αρα επιβαλλεται να φροντισεις την εμφανιση εν οψει καλοκαιριου..αλι σε μενα που δεν εχω κουραγια..

α ναι..εγω ειμαι συναχωμενη βαρυα και ελπιζω να την γλιτωσει η μικρη..θα δειξει..μεθαυριο γιορταζει κιολας με τον μπαμπα της και εχω ενα καρο δουλειες..μεχρι και το Πασχα...:?

καλημεραααααα

οχι καλε, αν ημουν εγκυος δεν θα σας ειχα πει οτι περιμενω αποτελεσματα?

χιχι εκανα κ σημερα γυμναστικη κ εχουν πιαστει οι κοιλιακοι μου....

εσεις πως τα πατε?

μουτσ μουτσ

ZkXkp3.png

με το καλο το καινουργιο μπεμπε του καφε μας!

εχετε δει φυλο η οχι ακομα?

παιδιατρο δεν εχω να σου ζυστησω καποιον που να εμεινα προσωπικα ευχαριστημενη

στην αρχη που γεννηθηκε η μικρη εφερνα στο σπιτι την παιδιατρο των ανιψιων μου, αλλα δεν μου εδινε σωστες συμβουλες για τον θηλασμο και την σταματησα

για τα εμβολια κλπ της κορης μου την πηγαινω πλεον στο κεντρο υγειας...

ZkXkp3.png

με το καλο το καινουργιο μπεμπε του καφε μας!

εχετε δει φυλο η οχι ακομα?

παιδιατρο δεν εχω να σου ζυστησω καποιον που να εμεινα προσωπικα ευχαριστημενη

στην αρχη που γεννηθηκε η μικρη εφερνα στο σπιτι την παιδιατρο των ανιψιων μου, αλλα δεν μου εδινε σωστες συμβουλες για τον θηλασμο και την σταματησα

για τα εμβολια κλπ της κορης μου την πηγαινω πλεον στο κεντρο υγειας...

Κοριτσακι ειναι το μωρακι μου Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

malina καλως ηρθες στο τοπικ..με το καλο το μωρακι σου να ρθει..και να σε γνωρισουμε απο κοντα..θα ρθουμε μια μερα με την Protoula Σεληνια για καφεδακι..

Εμενας εορταζε ο συζυγος και η κορουλα εχθες και ειχαμε κοσμο και ωραια αναστατωση..βεβαια ειμαστε μαμα και κορη με συναχι αλλα ελπιζω οτι συντομα θα το ξεπερασουμε..

αποψε θα ρθουμε Σαλαμινα για να κανω δουλειες για το Πασχα..

φιλια σε ολες

ιιιιιιιιιιιιιιιι οιμε τι επαθα!

βρε κοριτσι μου δεν σε θυμηθηκα καθολου χτες!

φτου μου φτου μου φτου μου

κλεινω να σε παρω τηλ, μπας και εξιλεωθω...

ZkXkp3.png

καλημερα!!

malina καλως ηρθες στο τοπικ..με το καλο το μωρακι σου να ρθει..και να σε γνωρισουμε απο κοντα..θα ρθουμε μια μερα με την Protoula Σεληνια για καφεδακι..

Αχχ κοριτσια ..ο καφες θα περιμενει για μετα τη γεννα ..γιατι τη βγαζω στο κρεββατι απο την αρχη της εγκυμοσυνης..

Θα χαρω πολυ να τα πουμε !!!!

xtZRp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...