Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, μακάρι να μπορούσα να συνδυάσω το χώρο του Leo με το catering του Μπεγνή, αλλά σίγουρα δε θα γίνεται αφού έχουν δικό τους catering στο Leo... Είμαι Μπεγνοεξαρτημένη θα έλεγα, παρότι πληρώνω χρυσή την εξάρτησή μου... Θα έλεγα όμως ότι το catering του

Μπεγνή που δοκίμασα στα πρώτα γενέθλια της κόρης μου (στο σπίτι μου)δε μου φάνηκε τόσο ακριβό όσο το ζαχαροπλαστείο γενικά και η τούρτα που έφτιαξα εκεί... Το θέμα είναι ότι πήρα γλυκά μια φορά από το ζαχαροπλαστείο Leo και ήταν χάλια το ρημάδι... Αν είναι έτσι και το catering, αλίμονο... Προτιμώ λιγότερη θέα με καλύτερο φαγητο, γιατί αν βγει χάλι, τι θα πω, ‘‘ναι αλλά κοιτάξτε σε τι θέα σας έφερα‘‘???

Άραγε θα μπορώ να δοκιμάσω με κάποιον τρόπο το φαγητό τους στο Leo, πριν κλείσω εκεί πέρα??? Αν πήγαινα σε κάποια δεξίωση ίσως...:? Είναι πολύ ρεζίλι να το ζητήσω αυτό???:oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

protoula καλημερα.οντως για αιαντειο κοιταω.τωρα θα δουμε μηπως ερθουμε κανενα σκ να κοιταξουμε κ απο κοντα.μες το καλοκαιρι πρεπει να χουμε φυγει ωστε σεπτεμβρη η μεγαλη να παει εκει σχολειο.ξερεις σαλαμινα καμια σχολη οδηγων?η καποια αλλη κοπελα αν εχει πληροφοριες?θελω για διπλωμα που πιστευω οτι εκει επιβαλλεται.ευχαριστω

νοικιαζονται αρκετα τωρα, ψαξτο

αλλα συνηθως δεν τα βαζουν στην εφημεριδα, θα πρεπει να κανεις βολτα με το αμαξι για να βρεις

σχολη οδηγων εχει στην πλατεια

α, θα πρεπει να την γραψεις απο πριν στο σχολειο μην περιμενεις τον σεπτεμβρη

ZkXkp3.png

protoula ποτε θα φυγετε για το χωριο το Πασχα?

εμεις θα ρθουμε πρωτα ο Θεος το σκ των Βαιων αλλα θα ρθουμε μαζι με κουνιαδα για να κραταει τη μικρη και εγω να κανω γενικη στο σπιτι, το κοβω οτι θα φυγω Μ. Δευτερα ξημερωμα για Αθηνα γιατι ο ανδρας μου εχει ηδη χωθει την Κυριακη των Βαιων να δουλευει Αθηνα αλλα και να παει τον αδελφο μου στο αεροδρομιο συνεπως θα γυρισει ψοφιος και μετα θα ξαναρθω Μ. Τεταρτη απογευμα και θα μεινω σερι εως Τριτη του Πασχα..

η Αρτεμις τι κανει?

Σαλαμινα χωρις οχημα δεν λεει παντως..οσο βολικος και να σαι με τις συγκοινωνιες χρειαζεται..και το Αιαντειο εχει συχνη συγκοινωνια..τι να που τα Περιστερια?!!

Διαφημίσεις

τιποτα καλε, χαρα μας να σε γνωρισουμε κι απο κοντα και να γινουμε και γειτονοπουλες!

αληθεια η μικρη σου τι ταξη παει?

prosperous δεν ξερω ακομα ποτε θα φυγουμε, μαλλον μεγαλη πεπμτη η παρασκευη, αν εισαι εδω μεγαλη τεταρτη θα βρεθουμε!

ZkXkp3.png

τιποτα καλε, χαρα μας να σε γνωρισουμε κι απο κοντα και να γινουμε και γειτονοπουλες!

αληθεια η μικρη σου τι ταξη παει?

prosperous δεν ξερω ακομα ποτε θα φυγουμε, μαλλον μεγαλη πεπμτη η παρασκευη, αν εισαι εδω μεγαλη τεταρτη θα βρεθουμε!

ok..Αν και Μεγαλη Τετατρτη δεν θα σε προλαβω..μαλλον θα ειδωθουμε πριν φυγετε!!

φιλια!

θα το κανονισουμε στα σιγουρα!

ασε περιμενω και απο καποια αλλη ψυχη, ονοματα δε λεω (underage), για καφεδακι!

ελπιζω να ναι ολα καλα βρε ψυχη και να μην σε εχουμε χασει για κατι δυσαρεστο

ο κουνιαδος σου? ολα καλα? η μικρη?

φιλια

ZkXkp3.png

protoula η κορη μου παει 2α δημοτικου.ο 2ος ειναι 3 χρ. κ ο 3ος 6 μηνων.σε περιπτωση που θελω να δουλεψω παιδικοι κ βρεφονηπιακοι υπαρχουν η μονο ιδιωτικοι?ολοημερο σχολειο γινεται εκει στα δημοτικα?ξερει καποια κοπελα?επισης αν συμβει (χτυπα ξυλο)κ χτυπησει κανενα παιδι υπαρχει κατι εκει η πρεπει να κατεβαινω κατω? θα χαρω πολυ κ εγω να σας γνωρισω.πιστευω γρηγορα να προσαρμοστω.αν κ μερικοι με απογοητευουν με σκεψεις του τυπου που πας με 3 παιδια μονη και τετοια.ειμαι 29 χρονων δεν με φοβιζουν οι αλλαγες κ αν δεν τις κανω τωρα ποτε θα τις κανω οταν θα χουν μεγαλωσει τα παιδια κ θα ναι πιο δυσκολα?αλλωστε για μενα η αθηνα ποτε δεν ηταν οτι καλυτερο. ενταξει αγχος εχω αλλα απ οτι βλεπω καλα ειναι εκει.συγγνωμη αν ρωταω πολλα κ γινομαι κουραστικη αλλα προτιμω να τα μαθω απο μητερες που η καθημερινοτητα τους ειναι εκει παρα απο ασχετους.φιλια σε ολες κ παλι ευχαριστω για το χρονο σας.

protoula η κορη μου παει 2α δημοτικου.ο 2ος ειναι 3 χρ. κ ο 3ος 6 μηνων.σε περιπτωση που θελω να δουλεψω παιδικοι κ βρεφονηπιακοι υπαρχουν η μονο ιδιωτικοι?ολοημερο σχολειο γινεται εκει στα δημοτικα?ξερει καποια κοπελα?επισης αν συμβει (χτυπα ξυλο)κ χτυπησει κανενα παιδι υπαρχει κατι εκει η πρεπει να κατεβαινω κατω? θα χαρω πολυ κ εγω να σας γνωρισω.πιστευω γρηγορα να προσαρμοστω.αν κ μερικοι με απογοητευουν με σκεψεις του τυπου που πας με 3 παιδια μονη και τετοια.ειμαι 29 χρονων δεν με φοβιζουν οι αλλαγες κ αν δεν τις κανω τωρα ποτε θα τις κανω οταν θα χουν μεγαλωσει τα παιδια κ θα ναι πιο δυσκολα?αλλωστε για μενα η αθηνα ποτε δεν ηταν οτι καλυτερο. ενταξει αγχος εχω αλλα απ οτι βλεπω καλα ειναι εκει.συγγνωμη αν ρωταω πολλα κ γινομαι κουραστικη αλλα προτιμω να τα μαθω απο μητερες που η καθημερινοτητα τους ειναι εκει παρα απο ασχετους.φιλια σε ολες κ παλι ευχαριστω για το χρονο σας.

να σου ζησουν!

για παιδικους σταθμους δεν γνωριζω να σου πω, ολοημερο εχει παντως.

αν συμβει κατι για πρωτες βοηθειες εχει το κεντρο υγειας

θα προσαρμοστεις γρηγορα καθοτι θα εχεις το προνομιο πριν εγκατασταθεις να γνωριζεις καλες φιλεναδες με παιδια:-D

οντως οσο πιο μεγαλα ειναι τα παιδια, τοσο πιο δυσκολο ειναι να δεχτουν τις αλλαγες

οταν ερθεις απο δω, στειλε μου μηνυμα να βρεθουμε απο κοντα για καφεδακι να σε ενημερωσω και πιο αναλυτικα;)

α, ξεχασα το πιο βασικο! στο σχολειο τα πηγαινουν και τα φερνουν ταξι και λεωφορεια στο σχολειο! τα καλα της επαρχιας αυτα:P

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

θα το κανονισουμε στα σιγουρα!

ασε περιμενω και απο καποια αλλη ψυχη, ονοματα δε λεω (underage), για καφεδακι!

ελπιζω να ναι ολα καλα βρε ψυχη και να μην σε εχουμε χασει για κατι δυσαρεστο

ο κουνιαδος σου? ολα καλα? η μικρη?

φιλια

:oops: :oops: :oops:

είμαι γαϊδούρα το ξέρω, αλλά έχω μπλέξει με το ΕΑΠ και τα παιδιά. Δυσάρεστο δόξα τω Θεώ δεν συμβαίνει τίποτα, το αντίθετο θα έλεγα, έχω ευχάριστο νέο!!! ...θα πρέπει να προσθέσω και το ανάλογο τικεράκι.

Εντωμεταξύ λείψαμε και κάποιες μέρες για διακοπές, πήγαμε στη Μάνη!!!

Λοιπόν για κετερινγκ του Λεό διάβασα, όχι δεν έχω ακούσει καλά λόγια ούτε κι εγώ!!!!

Αναζήτηση περιοχής διάβασα. Σχετικά με τα σχολεία, φυσικά πρέπει να κάνεις νωρίς την εγγραφή, τα νήπια τα "μαζεύουν" με τα ταξί και τα μεγαλύτερα με λεωφορείο, εκτός αν είσαι συγκεκριμένη απόσταση μακρυά από τη "λεωφόρο", οπότε έρχεται ταξί!!!!!!!!!

Αυτοκίνητο γενικώς επιβάλλεται, είναι δύσκολες - αλλά όχι και αδύνατες οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία. Στο νησί βρίσκεις τα πάντα, αλλά δεν είσαι και μακρυά από τον Πειραιά!!!

Αιάντειο είναι αρκετά καλή περιοχή και με σχετικά συχνή συγκοινωνία!!!!!!!

Ολοήμερα δημοτικά υπάρχουν, αν χτύπα ξύλο χτυπήσει το παιδί, ...πας Παίδων (το μόνο αρνητικό), αν εσύ αρρωστήσεις, ...πας στο εφημερεύων. Το Κέντρο Υγείας είναι για τα "μπάζα" :evil: :evil: :evil:

........Πάω να εξαφανιστώ πάλι!!! :oops: :oops: :oops:

Επεξεργάστηκαν by underage

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

με το καλο το νεο μελος!! αυτα ειναι σουπερ νεα!!

σημερα ειχα παει σε μια συναντηση της LLL με θεμα τον απογαλακτισμο και ειδα εκει ενα ζουζουνι απιστευτο κουκλι 4 μηνων και με επιασε αφενος συγκινηση και νοσταλγια για την κορη μου που ηταν μακρυα μου αφετερου απιστευτη επιθυμια να κανω και δευτερο παιδι..

οταν λετε τα νηπια τα μαζευουν με ταξι τι εννοειτε? επι πληρωμη η ειναι παροχη του νηπιακου προς εξυπηρετηση των οικογενειων? δηλαδη εγω αν μεινω Σαλαμινα και παει η μικρη σε νηπιακο στο Αιαντειο (εχει απο οσο ξερω ετσι δεν ειναι?) θα ρχεται ταξι και καλα? (βεβαια σιγα μην αφησω εγω το παιδι μου να το πηγαινοφερνει ξενος αλλα λεμε..ετσι να ξερουμε τι γινεται)

Στα Περιστερια το χειμωνα υπαρχει ενα δρομολογιο των 6.55 που εινια το λεγομενο σχολικο (σε αυτο επισης πληρωνουν εισιτηριο τα παιδια? η ειναι παροχη των σχολειων?)

παροχη των νηπιων και του δημοτικου ειναι δωρεαν

το γυμνασιο κ το λυκειο πληρωνουν τα παιδια μισο εισητηριο, βγαζουν μαθητικη καρτα δηλαδη

το ταξι ειναι απολυτα ασφαλες καθοτι μεζευει αρκετα παιδακια, δεν ειναι μονο το δικο σου

και τον ανθρωπο μπορεις να τον γνωρισεις

η αδερφη μου οταν εμενε εδω πηγαιναν και τις δυο ανιψιες μου στο νηπιο το ταξι και στο δημοτικο το σχολικο(εμενε κοντα στην σταση)

συμφερει σε λεωωωωω

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...