Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να 'μαι κι εγώ!!!!!!! :oops: :oops: Ξέρω θα πάρω το βραβείο της εξαφανισμένης, αλλά ...δεν προλαβαίνω

Γεια σας και πάλι κορίτσια... Αυτος ο παιδικός που είναι μετά το φανάρι στη Λ. Ιπποκράτους που υποχρεωτικά στρίβουμε για το λιμάνι μου φάνηκε ψιλοαπαίσιος... Το αστεράκι λέγεται... Αναρωτιέμαι ποιος να είναι αυτός που είναι στη Νέα Σαλαμίνα και έχει και σχολικό...

Τελικά έγινε καμια συνάντηση το σκ που πέρασε ή όχι;

Υπάρχει κι άλλος ένας παιδικός στα Παλούκια, στη Θέτιδος η Παρεούλα, στρίβεις όπως λεει η πασχαλίτσα στο φανάρι κλπ και μετά στρίβεις στο στενό που είναι το βενζινάδικο ΕΤΕΚΑ αριστερά. Ή στο στενό μέσα στου Κανάκη (κεντρικό) εκεί που είναι η Παρουσίαση κάνεις δεξιά προς Παλούκια. Είναι ένα μεγάλο ζουζουνίστικο κτίριο, δείχνει πολύ ωραίο και γενικώς έχω ακούσει καλά λόγια

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλημέρα !!!!

Και εγω ''χαμενη'' ειμαι ...οταν δεν ειμαι στην δουλεια μου παιρνει το κομπιουτερ ο Γιαννακης...!!!

Καλα ειμαστε ολοι ελπιζω να ειστε καλα και εσεις και τα παιδακια σας !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα εχω 3 παιδακια κ σκεφτομαστε να ερθουμε μονιμα στη σαλαμινα.βολευει πολυ κ απο αποψη δουλειας.ενδιαφερομαστε για μονοκατοικια οχι διαμερισμα κ μεχρι 500 ευρω.οποια γνωριζει κατι ας μου στειλει πμ.γενικα η ζωη εκει ειναι καλα?το προβλημα ειναι οτι δεν θα εχω καθολου βοηθεια κ αυτο μου ερχεται καπως.καποια που να γνωριζει οτιδηποτε για εκει θα με βοηθουσε αρκετα.ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλημερα

ηρθαμε Σαλαμινα το Σαββατο το πρωι αλλα αφου ψωνισαμε πηγαμε σπιτι αφησαμε τα πραγματα και κατεβηκαμε παραλια οπου η μικρη επαιξε κατω απο τον ηλιο κανα μισαωρο και το κατευχαριστηθηκε..ηθελε να μπει και στη θαλασσα αλλα την κραταγα με νυχια και με δοντια..μας ακουσε το μισο νησι μεχρι να την παμε σπιτι..μετα κλειστηκαμε μεσα αφου ο καιρος αρχισε να χαλαει και τελικα ο μπαμπας την επομενη δεν πηγε για δουλεια και κατσαμε να παιζουμε με τη μικρη και νωρις το μεσημερι μαζεψαμε και φυγαμε αρον αρον γιατι ειχαμε μια υποχρεωση..

sorry protoula αλλα η μονη στιγμη που σκεφθηκα να σας τηλεφωνησω ηταν το Σαβαβτο κατα τις 10.00 που μασταν και κοντα αλλα θυμηθηκα που λες οτι η μικρη σου κοιμαται εκεινες τις ωρες και αποφασισα να μην σας κουρασουμε αυτη τη φορα..την επομενη ελπιζω να τα πουμε..

καλησπερα εχω 3 παιδακια κ σκεφτομαστε να ερθουμε μονιμα στη σαλαμινα.βολευει πολυ κ απο αποψη δουλειας.ενδιαφερομαστε για μονοκατοικια οχι διαμερισμα κ μεχρι 500 ευρω.οποια γνωριζει κατι ας μου στειλει πμ.γενικα η ζωη εκει ειναι καλα?το προβλημα ειναι οτι δεν θα εχω καθολου βοηθεια κ αυτο μου ερχεται καπως.καποια που να γνωριζει οτιδηποτε για εκει θα με βοηθουσε αρκετα.ευχαριστω

καλως να μας ερθεις!

για ποια περιοχη ενδιαφέρεσαι?

η ζωη εδω ειναι χαλαρη και ωραια

τα μικροπροβληματα της επαρχιας τα εχει βεβαια, αλλα αξιζει τον κοπο για τα παιδια

αν δεν οδηγεις δεν το συνιστω ομως, οι συγκοινωνιες εδω δεν βολευουν

οσο για την βοηθεια, εξαρταται στον ανθρωπο κ πως εχει συνηθισει

κι εγω μονη μου ειμαι ολη μερα αλλα δεν μου φαινεται

σε αλλους ομως μπορει να ειναι μεγαλο προβλημα

ZkXkp3.png

sorry protoula αλλα η μονη στιγμη που σκεφθηκα να σας τηλεφωνησω ηταν το Σαβαβτο κατα τις 10.00 που μασταν και κοντα αλλα θυμηθηκα που λες οτι η μικρη σου κοιμαται εκεινες τις ωρες και αποφασισα να μην σας κουρασουμε αυτη τη φορα..την επομενη ελπιζω να τα πουμε..

ωραια περασατε διαβαζω...μπραβο μπραβο

το σαββατο το πρωι ειχα μαθημα, οποτε δεν θα μπορουσα να βρεθουμε:|

ελπιζω να ερθετε το επομενο σκ κ να μας "κουρασετε":p

ZkXkp3.png

protoula ευχαριστω .δεν ξερω για ποια περιοχη να δω.καπου παντως κοντα σε σχολειο για την μεγαλη.τα αλλα 2 ειναι μικρα.μ αρεσει που θα φυγω απο τη ζωη της αθηνας αλλα εχω κ λιγο αγχος.χαρηκα που λες οτι γενικα ειναι ενταξει εκει οι ρυθμοι.εχεις να προτεινεις καποια περιοχη?ευχαριστω

Διαφημίσεις

protoula ευχαριστω .δεν ξερω για ποια περιοχη να δω.καπου παντως κοντα σε σχολειο για την μεγαλη.τα αλλα 2 ειναι μικρα.μ αρεσει που θα φυγω απο τη ζωη της αθηνας αλλα εχω κ λιγο αγχος.χαρηκα που λες οτι γενικα ειναι ενταξει εκει οι ρυθμοι.εχεις να προτεινεις καποια περιοχη?ευχαριστω

αιαντειο αιαντειο που μαι εγω!

το σχολειο ειναι διπλα και το καλοκαιρι θα ανοιξει κ το σουπερ μαρκετ!

βασικα αν δεν δεις τις περιοχες να σου κανει καποια το κλικ...

εμεις κοριτσια εδω στις επαλξεις! η μικρη κοιμαται για 1η φορα απο τις 20:30!

κατα τα αλλα σχετικα καλα

ηρθε κι η γιαγια μου σημερα να μας επισκεφτει κ επεσε στον δρομο κ χτυπησε το γονατο της.....ξεκινησε να γινεται επικινδυνη να κυκλοφορει μονη της στο δρομο....δεν βλεπει καλα γμτ

τσπ σας ευχομαι 659036m3ulwmm403.gif

απο τωρα, γιατι θα μου εξαφανιστειτε παλι :-D

ZkXkp3.png

Συγγνώμη protoula, αν δε σε ζαλίζω, ή όποια άλλη κοπέλα μπορεί να μου πει, αναρωτιέμαι αν το κτήμα leo αξίζει τον κόπο για να κάνω το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης μου... Ο χώρος φαίνεται καλός αλλά δεν ξέρω για το catering... Για του Μπεγνή ας πούμε ξέρω ότι είναι καλό αλλά δεν έχω καμια γνώμη από άλλο άτομο για το συγκεκριμένο... Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ειίναι χρήσιμη...

το catering του Μπεγνη ειναι αρκετα καλο αλλα επισης ακομη πιο ακριβο..τωρα τελευταια εχουν ανοιξει διαφορα επονομαζομενα..κτηματα στο νησι αλλα δεν εχω αποψη για την ποιοτητα που προσφερουν..

Συμφωνώ ότι το catering του Μπεγνή είναι πολύ καλό αλλά επίσης και ακριβό. Είχε αναλάβει το φαγητό στην δεξίωση του γάμου και όλοι ήταν ενθουσιασμένοι. Για το φαγητό του Leo δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Για χώρους υπάρχει το resort Melina και το Λιόγερμα αλλά δεν έχουν δικό τους catering. Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη νομίζω ότι το Λιόγερμα συνεργάζεται μόνο με τον Μπεγνή, αλλά αυτό στο λέω με επιφύλαξη. Τέλος υπάρχουν αρκετές ταβέρνες καθώς και το αναψυκτήριο, κοντά στο Δημαρχείο, όπου γίνονται και εκεί δεξιώσεις γάμου.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...