Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

και ξαναγραφω μονη σαν το λεμονι...

εμεις σημερα εχουμε τον μπαμπα μας εδω, λογω απεργιων δεν πηγε για δουλεια

ωραι ωραια

αν εξαιρεσω το γεγονος οτι εχω να γλειψω το σπιτι σημερα...

εσεις?

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια! Να ΄μαι πάλι εδώ μετά από πολύ καιρό... Να σας πω βρε κορίτσια με τους παιδικούς σταθμούς τι παίζει εδώ στη Σαλαμίνα; Υπάρχει τίποτα που να αξίζει από ιδιωτικούς;Σκέφτομαι να τη βάλω κάπου τη μικρή μου από Σεπτέμβρη που θα είναι 3 γιατί έχει λυσσάξει να μου ζητάει να πάει σχολείο με τα παιδάκια... Του Ηλιάδη από νήπιο ξεκινάει μου φαίνεται...

Υπάρχουν δύο παιδικοί σταθμοί ιδιωτικοί για τους οποίους έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν θυμάμαι τα ονόματά τους...Ο ένας είναι στα Παλούκια και ο άλλος στην Νέα Σαλαμίνα και έχει και σχολικό.

καλημερα κοριτσακια..

ο ενας παιδικος πρεπει να ειναι σε μια μονοκατοικια πάνω στο δρόμο που πάει προς τα φέρυ μποουτ στο δεξί χέρι μετά το φανάρι που στρίβουμε αναγκαστικά αριστερά για το λιμάνι (δεν ξερω τις οδούς δυστυχως)..μου φαινεται ότι δεν πρεπει να χει αυλή εκτός αν έχει από πίσω..ρωτήστε πάντως..

εμεις θα ρθουμε το επομενο σκ αφου θα χει μπει ο μηνας να χω πληρωθει για να μπορυμε να κινηθουμε..πλακα πλακα για να ρθω ενα σκ Σαλαμινα θελουμε εισιτηρια πλοιου πηγαινε ελα 14 ευρω (αφου πηγε 6,90 απο τους παναθλιους) και κατι να παρεις ψιλολοιδια ενα 30-50αρι αν βαλεις και βενζινη το θες στο νερο..χαλια..και υποτιθεται οτι ψωνιζουμε η φερνουμε πραγματα απο την Αθηνα..εχει γινει ασυμφορη η κατασταση//

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι κορίτσια... Αυτος ο παιδικός που είναι μετά το φανάρι στη Λ. Ιπποκράτους που υποχρεωτικά στρίβουμε για το λιμάνι μου φάνηκε ψιλοαπαίσιος... Το αστεράκι λέγεται... Αναρωτιέμαι ποιος να είναι αυτός που είναι στη Νέα Σαλαμίνα και έχει και σχολικό...

Τελικά έγινε καμια συνάντηση το σκ που πέρασε ή όχι;

Γεια σας και πάλι κορίτσια... Αυτος ο παιδικός που είναι μετά το φανάρι στη Λ. Ιπποκράτους που υποχρεωτικά στρίβουμε για το λιμάνι μου φάνηκε ψιλοαπαίσιος... Το αστεράκι λέγεται... Αναρωτιέμαι ποιος να είναι αυτός που είναι στη Νέα Σαλαμίνα και έχει και σχολικό...

Τελικά έγινε καμια συνάντηση το σκ που πέρασε ή όχι;

ναι αυτο το σταθμο ελεγα..αν δεν εχεις μπει μεσα πηγαινε τουλαχιστον να δεις τι παιζει γιατι οντως απ εξω δειχνει χαλια..

Διαφημίσεις

γεια σα κοριτσια

πρωινη πρωινη ειμαι σημερα

πως περασατε?

εμεις το σαββατο παιζαμε ολη μερα με τη γιαγια μας κ την κυριακη με τον μπαμπα

χτες ειχε βολτες το προγραμμα λογω διακοπης ρευματος 8:30-18:00

ευτυχως που το ακλουσε ο αντρουλης μου κ ειχα μαγειρεψει

ZkXkp3.png

καλημερα

παλι αναβαθμιση δικτυου κανουν? πολλες ωρες διακοπη..τσ..τσ

πως ειναι ο καιρος κατω? εδω κανει λιγο κρυο..

θα παμε στο εξοχικο αυτο το σκ..μαλλον απο Παρασκευη βραδυ, θα δουμε γιατι εχω το ιδιο απογευμα και γυναικολογο αλλιως Σαββατο νωρις το πρωι..

η Αρτεμουλα τι κανει?

τελικα σκεφτομαι να κανουμε Πασχα Σαλαμινα και οχι Αθηνα.. βεβαια το σπιτι ειναι μαυρα χαλια αφου δεν μενουμε εκει και τα σκ που παω δεν εχω μαζι μου την κουνιαδα μου η την μανα μου για να κρατησουν τη μικρη και να κανω δουλειες αλλα μαλλον θα επιστρατευσω μια απο τις δυο το σκ των Βαιων για να συμμαζεψω το κατω διαμερισμα την μια μερα που ολο και καποιον θα φιλοξενησω και το επανω που συνηθως μενουμε εμεις τον χειμωνα θα το κανω λιγο τη μια μερα και το υπολοιπο Μεγαλη Πεμπτη που θα μαι σιγουρα εκει απο Μ. Τεταρτη βραδυ...αν μεινω Αθηνα δεν θα χω ολο αυτο το νοικοκυρεμα γιατι θα χει πεσει κοντα και η γιορτη του ανδρα μου και της κορης μου (25/3) και θα ναι το σπιτι καθαρο αλλα δεν λεει Πασχα στην Αθηνα και ας διαθετω αυλη μεγαλη..

protoula τελικα δεν θα ερθουμε αποψε Παρασκευη στο εξοχικο..ειπαμε Σαββατο πρωι αν ειναι καλη μερα να ξεκινησουμε να ρθουμε Σαλαμινα και η που θα μεινω μεχρι τη Κυριακη το βραδυ η που θα γυρισω αυθημερον το Σαββατο..δεν ξερω αν αυτη τη φορα θα βρεθουμε..βλεποντας και κανοντας...μετα μαλλον θα ξαναρθω των Βαιων νωριτερα δεν νομιζω εκτος απροοπτου γιατι 25 του μηνα γιορταζει μπαμπας και κορη και θελω να κανω γενικη το σπιτι..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...