Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Καλη Σαρακοστη σε ολες!!

Τη Κυριακη πηγαμε στο καρναβαλι των Σεληνιων και νοιωσαμε λιγακι την αποκρια..

μικρο μεν και ατσουμπαλο αλλα ειχε την πλακα του και ειδαμε κοσμο διαφορων ηλικιων με πολυυυυ χιουμορ..

μονο να μην ηταν οι απειροι γυφτοι με τα μπαλονια και ολα τα σχετικα gadgets των ημερων που τους εβρισκες παντου σε ενοχλητικο βαθμο..κατα τ'αλλα ειχε πλακα..

μαλιστα ειχαν καλεσει και το μπαζο την Μαριαννα Ντουβλη την οποια ειχαν βαλει πανω σε αρμα μαλλον για να παραστησει την θεα του ερωτα η την βασιλισσα αλλα μεχρι και οι φωτογραφοι γελουσαν και σχολιαζαν το χαλι της..απορω ποσα πηρε για να παραστει..anyway ηταν ολα καλα..την επομενη παρολο τον πολυ αερα που βεβαια μας βοηθησε να πεταξουμε ευκολα τον αετο μας ειχε καλη ημερα και η μικρη χαρηκε το παιχνιδι την αυλη..

αντε και του χρονου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου καλημερα!!!!

επανηλθε το ιντερνετ!!!!

θα σας γραΨΩ αργοτερα κ τα νεα μας, τωρα παμε για εξωτερικες δουλιτσες

φιλια πολλα πολλα

μου λειψατε

ZkXkp3.png

Thanomanoula

καλως ηρθες στην παρεα μας!

λοιπον εμεις το σαββατο πηγαμε στην γιαγια μου στο χωριο μονοημερη να την δουμε (γιατι ποιος ξερει ποτε θα ναι η τελευταια φορα - τωρα στο τσακ την γλιτωσε με υγρο στους πνευμονες) το βραδυ γυρισε κι ο αντρουλης μου που ελειπε

και την κυριακη παιξαμε με την φιλη μας Χριστουλα "αλα μασκε"

μετα πηγαμε κ στις ξαδερφες μας που ειχαν μινι μασκε παρτακι

ωραια ητανε

την κ δευτερα σπιτι οι τρεις μας για ξεκουραση

αυτα

μυξουλες εχουμε ακομα λιγες

α και χτες κοιμηθηκαμε 8μιση ωρες σερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια πολλα τα λεμε αυριο

ZkXkp3.png

Καλημέραααααα

protoula ωραια περάσατε απο ότι διαβάζω. Και του χρονου!!!! Ευχομαι οτι καλύτερο για την γιαγιά σου.

Τα υπολοιπα κορίτσια που είστε????? Χαθήκαμε!!!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

α και χτες κοιμηθηκαμε 8μιση ωρες σερι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια πολλα τα λεμε αυριο

???????πως καταφερνει η μικρη να κοιμαται σερι?? δεν της δινεις συμπληρωμα αν θυμαμαι καλα...απο μονη της δηλαδη?

εμενα ακομη ξυπναει ανα δυωρο..εχω κουραστει να μαι ειλικρινης γιατι δουλευω πια πολλες ωρες και γυρναω ψοφια..

πες μου το μυστικοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...τυχερουλα!

καλημερα καλημερα

ακουω για το μωρο που αρπαξαν απο το ελενα, αχ μακαρι να το βρουν...

οχι δεν της δινω συμπληρωμα και την κοιμιζω στο κρεββατι μας (μεχρι τον απριλιο που θα παει σε δικο της), συνηθως κοιμαται 4ωρο-3ωρο-2ωρο-2ωρο λογω των δοντιων της. οταν δεν εχει δοντια κοιμαται 5ωρο η 6ωρο-3ωρο-2ωρο, αλλα αυτη ηταν μια απο τις σπανιες φορες που κοιμηθηκε τοσο πολυ. Δεν ξερω γιατι και πως, αφου το πρωι ελεγα οτι δεν γινεται καποια στιγμη πρεπει να ξυπνησε κ να μην το θυμαμαι!

κατα τα αλλα πως πατε κοριτσια? ολα καλα?

ZkXkp3.png

Γεια σου Μινα μερες έχω να σε ακούσω. Ναι ευτυχώς δοξα τον θεο, πωπω φαντασου τι περασαν αυτοι οι γονεις!!!! παναγια μου ουτε στον χειροτερο εχθρο μου

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...