Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια σε όλες...έχω αρκετό καιρό να μπω...διότι ως συνήθως τρέχω. Καλά τσικνίσατε διαβάζω..άντε να ντυθουμε και καρναβαλάκια...και να υποδεχτούμε και την Καθαρή Δευτέρα...που είναι στο δρόμο. Εγώ δεν τσίκνισα, διότι ήμουν Θεσσαλονίκη, μόνη μου (οκ με παρέα..) αλλά χωρίς τον άντρα μου και το μωρό. Είχα καιρό να είμαι με κοριτσοπαρέα και ένιωθα άγχος που άφηνα για πρώτη φορά την Κορίνα. Όμως όλα καλά πήγαν...και καλά πέρασα...και η μικρή δεν με αναζήτησε ιδιαιτέρως. Οπότε τώρα σχεδιάζω την επόμενη εξόρμηση...

για να σας ρωτησω Σαλαμινιες..

μπορειτε να μαθετε αν και ποια μερα θα κανει καρναβαλι ο Δήμος Σαλαμινος η κανενας τοπικος φορεας πχ του Αιαντείου? Γιατι θα μαστε εκει το τριημερο και θα θελα να ντυθω με τη μικρη αλλα να χουμε καπου να παμε..αλλιως να κατσω Αθηνα και να περιμενω το καρναβαλι του Ρεντη..Αμαν πια φετος!! Τιποτε δεν μας καθησε!Τη προηγουμενη Κυριακη ολα Θεοστραβα..ουτε παρτυ, ουτε καρναβαλι Μοσχατου και χιλιες δυο αναποδιες! τς τς τς!! Αμ δεν θα το αφησω να του περασει!! Το πολυ πολυ να ντυθουμε και να περιφερομαστε ολη μερα ετσι μεσα στα βουνα και στα λαγκαδια!!

περιμενω ενημερωση απο τις ντοπιες..δεν μπορει!! ρωτηστε κανα γειτονα! καποιος θα ξερει!!

καλημερα

στα γρηγορα

δεν ξερω για καρναβαλι, αλλα εχει μονιμο λουνα παρκ που μπορειτε να πατε

εκει ολα τα παιδακια θα ναι ντυμενα

πα για μαθημα θα μπω αργοτερα φιλια

ZkXkp3.png

καλημερα

στα γρηγορα

δεν ξερω για καρναβαλι, αλλα εχει μονιμο λουνα παρκ που μπορειτε να πατε

εκει ολα τα παιδακια θα ναι ντυμενα

πα για μαθημα θα μπω αργοτερα φιλια

δεν εννοεις τον παιδοτοπο στην Λεωφορο Αιαντειου?!

Λουνα παρκ? που??

ξερω παιδικη χαρα διπλα απο την κεντρικη ψαραγορα..

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ?ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΛΙΝ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΒΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ .ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ,ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ,ΕΛΠΙΖΩ!!!

Κάπου διάβασα ότι θα κάνουν καρναβάλι στα Σελήνια ...και μάλιστα είχε και ένα τηλέφωνο για να πάρεις στολή από κάποιον Σύλλογο...σε περίπτωση που ήθελες να συμμετάσχεις. Για τον Δήμο Σαλαμίνας δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση...και δεν μας έχει έρθει κάτι στα σχολεία. Αν μάθω θα σας πω...

περαστικα σας μαγκι!

κι εμεις σημερα ειμαστε με μυξες

και το βραδυ ξυπνουσε και ανα 2ωρο

για να δουμε σημερα...

Καλημέρα!

Πως πέρασε η νύχτα?

Να της σηκωσεις λιγο την κουνια ,βοηθαει πολυ οταν ειναι μπούκωμένες οι μυτούλες τους και να ανοιγεις συχνα το σπιτι να αλλαζει ο αερας.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

περαστικα στα αρρωστουλια μας..

εμας η μικρη ειτε κοιμαται στην κουνια της ειτε μαζι μας οταν εχει συναχι της βαζω δυο μαξιλαρια η ενα παχυ για να κοιμαται με κλιση ωστε να μην μενουν οι μυξουλες πισω..

επισης βαζουμε πολλους ορους στη μυτη (πιστευω οτι οι αμπουλες κανουν καλη δουλεια) και συνηθως πριν τον υπνο προσπαθω να της τραβαω τις μυξες με Otrisalin αν και γινεται χαμος γιατι το φοβαται..

θελει υπομονη, καλο αερισμο και να διατηρειται η μυτη υγρη...

Στα Σεληνια ποτε εχε το καρναβαλακι? τη Κυριακη η ανημερα της Καθαρας?

Ο Δημος Σαλαμινος γεικα διαφημιζει οτι την αποκρια κανει καρναβαλι και κουλουμα με παραδοσιακα εδεσματα, κρασι και μουσικη αλλα δεν αναφερει τιποτε συγκεκριμενα για που και ποτε..αν και με ενδιαφερει μονο το θεμα του καρναβαλιου...κουλουμα θα κανουμε στα Περιστερια με την οικογενεια μου..

λοιπον..μπηκα στο Site Του Δήμου Αμπελακίων και διαβασα περσινη δημοσίευση (μια χαρα δουλευει το site μια φορα το χρονο κανουν δημοσιεύσεις) και λεει ότι περσι εγινε το καρναβαλι στα Σεληνια με αρματα και μασκαραδες την τελευταια Κυριακη των Αποκρεω δηλαδη μια μερα πριν την Καθαρα Δευτερα, αρα μαλλον και για φετος κατι τετοιο θα ισχυει..πηρα τηλεφωνο αλλα δεν απαντα κανεις στον δημο και στο δημοτικο διαμερισμα μαλλον θα απεργουν ομως αν μαθω κατι θα σας το μεταφερω..και λογικα εμεις θα παμε..ευκαιρια ειναι να δουμε και πως τα γιορταζει το νησι..

Γεια σας, μένω Κερατσίνι αλλά έχουν οι γονείς μου εξόχικό στα Σελήνια. Είχα πετύχει τυχαία το Καρναβάλι πριν από δύο χρόνια και ήταν πολύ ωραία. Τότε ήταν την τελευταία Κυριακή. Λογικά τότε γίνεται.

λοιπον εμαθα..

μαλιστα πηρα τηλεφωνο στο δημο Αμπελακιων και η κυρια στο τηλεφωνο μασουλαγε αγενεστατα το μεσημεριανο της..

anyway..

την ερχομενη Κυριακη στις 15.00μ.μ. θα πραγματοποιηθει το καρναβαλι στη παραλία των Σεληνίων..

ελπιζω οτι δεν θα βρεχει γιατι ετσι ελεγε η προγνωση του καιρου..κατα τ'αλλα μαλλον οι εντυπωσεις θα ειναι θετικες..οπως και να χει εκτος αν ριχνει καρεκλες..εμεις θα παμε..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...