Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Εμενα μου ειχε στειλει invitation ενα φιλος πριν απο 2μιση χρονια περιπου και ανοιξα λογαριασμο για να δω τι παιζει. Ειδα οτι ηταν ψιλο βλακεια και δεν ασχοληθηκα και τωρα ειδικα που ολοι το εμαθαν και με ολα αυτα που ακουω λεω καλα κανω και δεν μπαινω. Γιατι λεω για πιο λογο να μπω? Να μιλησω με φιλους? Αφου ειναι φιλοι δεν θα τους δω? Δεν θα μιλησουμε στο τηλ? Οποτε αστο τωρα μη συνεχισω περι του θεματος.

ο Αργυρης (μαιμουδακι) δεν μπουσουλαει. Δεν το εχουμε βρει το κολπο. Στεκομαστε ορθιοι και φερνουμε βολτες με τη στρατα.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χεχεχε έτσι πρέπει τώρα χεχε αστον να το χαρει πριν αρχισουν τα βασανάκια του σχολειου και λοιπα και λοιπα....

Ειναι πολύ καλύτερα αλλά έχει ακομη συνάχι και για να αποφύγουμε καινούριο σήριαλ ωτιτιδας ειναι με σταγόνες και σιρόπι, για να μπορει και να κοιμάται και το βράδυ γιατί μπουκώνει η μυτούλα ειναι ολο γκρινια και τον λυπαμαι τον έρημο βραδυατικα μες στον υπνο του να του κάνω ορο και να κλαει το παιδάκι μου. Τον έχουν βοηθησει αρκετά ομως

Ναι ειναι αδικο να ταλαιπωρουνται τοσο μικρα. Αλλα τι να κανουμε ολα στο προγραμμα. Εμεις δοκιμασαμε και αβγο. Την πρωτη φορα το εφαγε ωραια. Την δευτερη οχι με τοσο ευχαριστηση. Σημερα δεν θα φαει γιατι εχει πεταξει κατι κοκκινιλες στη πλατη και ειπε ο doctor αν δω κατι να σταματησουμε.

Y9MXp3.png

Ναι ειναι αδικο να ταλαιπωρουνται τοσο μικρα. Αλλα τι να κανουμε ολα στο προγραμμα. Εμεις δοκιμασαμε και αβγο. Την πρωτη φορα το εφαγε ωραια. Την δευτερη οχι με τοσο ευχαριστηση. Σημερα δεν θα φαει γιατι εχει πεταξει κατι κοκκινιλες στη πλατη και ειπε ο doctor αν δω κατι να σταματησουμε.

Ωπ? και θα τον παρεις τηλ ?? Τουλαχιστον δέχεται καλά τις καινουριες τροφές το έφαγε, εμένα με τίποτε μες το φαγητό του το βάζω.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

αμπα δεν παιρνω τηλ. εχω τις αλοιφες και μου ειπε αν δω κατι να σταματησω το αβγο. Το ιδιο και με το ψαρι και το πορτοκαλι. Θα δω μολις ηρεμησει θα ξαναδωσω.

Εμεις παλι δεν εχουμε προβλημα τα τρωει ολα. Στην αρχη μας εκανε λιγο το δυσκολο αλλα τα τρωει.

Y9MXp3.png

Μπραβο το μαιμουδακι. Εμενα με έχει χτικιασει για το φαγητο πολύ δυσκολο παιδι, ασε που εκτος απο πολυ λιγα πραγματα (και αυτά οχι κυριως φαγητο) τα τρώει λιωμένα. Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν δοκιμαζει καν και να τον πιεσεις τα βγάζει, δεν ξέρω τι να κάνω, έχω δοκιμάσει τα πάντα, η γιατρος λεει να μην τον πιεζω και οταν ειναι ετοιμος θα κοψει τα λιωμένα αλλά κοντευει 2,5 :(

Διαφημίσεις

Ελα ρε συ. Ακομα λιωμενα τρωει? Και εγω αγχωνομαι ποτε θα ξεκινησω να τον μαθω να τρωει σιγα σιγα ψιλολιωμενα και σιγα σιγα πιο λιγο λιωμενα και παει λεγοντας. Οποτε να μην το σκεφτομαι καν δηλαδη. Ειμαστε μωρα ακομα.

Ηθελα να ρωτησω και τον γιατρο τι μπορω να του δινω να μασουλαει ρε παιδι μου και μονος του. Να καταλαβει οτι υπαρχουν και αλλες γευσεις. Αλλα το ξεχασα. Τωρα τελη Φεβρουαριου που θα ξαναπαμε θα τον ρωτησω.

Παντως γενικα ειναι στο παιδι αλλα και στους γονεις. Ξερω κοριτσακι που τωρα ειναι 1 ½ που απο 6 μηνων ετρωγε πορτοκαλι μονο του, και φαγητα δοκιμαζε τα παντα. Οι γονεις δεν φοβοωτουσαν τιποτα. Και δεν επαθε και τιποτα μεχρι στιγμης. Εχει αγιο αυτο το παιδι

Y9MXp3.png

Αστα μεγαλο δραμα ζω με το λιωμένο. Ειναι ομως στο παιδι. Η μικρη της αδελφης μου που ειναι 2 μήνες μικρότερη σταμάτησε να τρωει λιωμένο απο 10 μηνων. Με τιποτε ομως ούτε και φαγητο μαγειρεμενο ξεχωριστα. Μιλησε με την γιατρο και ξεκινησε κανονικο φαγητό. Ουτε εσυ νομιζω θα έχεις προβλημα, δειχνει το παιδι απο μικρό. Εμενα ποτε δεν δεχτηκε ευκολα τίποτε

μμμ, με τα μη λιωμενα φαγητα παιζει ρολο η προτιμηση του παιδιου

η δικια μου εβλεπε εμας που τρωγαμε και ηθελε κι εκεινη να τρωει σαν κι εμας και ξεκινησε κομματακια (λιγα καθε φορα) απο 10 μηνων περιπου. τωρα τα τρωει ολα κανονικα και εχει ξεκινησει και το νερο να το πινει σε ποτηρακι (της το κρατας βεβαια)

αλλα θα πρεπει να το θελει κ το ιδιο το παιδι, να μην πιεστει κι οσο φαει

παω για μαθημα

ξου ξου παλιοιωσεις ειπαμε! ολα τα μωρακια να ειναι καλα!

φιλια

ZkXkp3.png

α, οσο για το facebook εγω εχω φιλους που ειναι εκτος αττικης κι ετσι μιλαμε απο κει

αλλα πιο πολυ το ανοιγω για τα παιχνιδια κι αν πετυχω καποιον μεσα εχει καλως

βασικα ειναι φιλοβλακεια ολο το κονσεπτ, εκτος κι αν εισαι απο τους τυπους που κανουν φιλους τους φιλους των φιλων κλπ

ZkXkp3.png

Αστα μεγαλο δραμα ζω με το λιωμένο. Ειναι ομως στο παιδι. Η μικρη της αδελφης μου που ειναι 2 μήνες μικρότερη σταμάτησε να τρωει λιωμένο απο 10 μηνων. Με τιποτε ομως ούτε και φαγητο μαγειρεμενο ξεχωριστα. Μιλησε με την γιατρο και ξεκινησε κανονικο φαγητό. Ουτε εσυ νομιζω θα έχεις προβλημα, δειχνει το παιδι απο μικρό. Εμενα ποτε δεν δεχτηκε ευκολα τίποτε

αΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

μμμ, με τα μη λιωμενα φαγητα παιζει ρολο η προτιμηση του παιδιου

η δικια μου εβλεπε εμας που τρωγαμε και ηθελε κι εκεινη να τρωει σαν κι εμας και ξεκινησε κομματακια (λιγα καθε φορα) απο 10 μηνων περιπου. τωρα τα τρωει ολα κανονικα και εχει ξεκινησει και το νερο να το πινει σε ποτηρακι (της το κρατας βεβαια)

αλλα θα πρεπει να το θελει κ το ιδιο το παιδι, να μην πιεστει κι οσο φαει

παω για μαθημα

ξου ξου παλιοιωσεις ειπαμε! ολα τα μωρακια να ειναι καλα!

φιλια

Καλο μαθημα και καλο Σ/Κ αν δεν τα ξαναπουμε.

Y9MXp3.png

αΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

Αυτο κάνω και υπομονή γιατι τρωει και πολυυυυ δύσκολα. Τελος πάντων. Εσυ ψωμάκι ή μπισκοτάκι στο μαίμουδάκι δεν δίνεις??

Μπα δεν εχω δωσει τιποτα. Ηθελα να ρωτησω τον γιατρο οταν πηγαμε αλλα με τα κλαματα και την γκρινια με το εμβολιο το ξεχασα η αμοιρη. Αλλα παλι οι γιαγιαδες λενε πως ισως μην κανει να του δωσω ψωμι επειδη εχει δοντια και μηπως κοψει κανα κομματι και πνιγει και φοβαμαι.

Y9MXp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :oops: :oops: Το ξέρω χάθηκα,

Πρωτούλα θα σε πάρω τηλ. εντός των ημερών. Χάσαμε λίγο τους ρυθμούς μας, να προσαρμοστούμε, να μας τιμήσει ο ΟΤΕ :evil: φτιάχνοντας μας το τηλ. να τα πούμε και να πιούμε κανά καφεδάκι

My girl: 23/08/05, My boy: 08/08/08 and:

as1cHsJ0g410010MTA3NzdkfDAwMDQ3MTdkfE91ciBsaXR0bGUgcHJpbmNlc3MgaXM.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...