Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 19 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εχω και τις 8 αυτες μερες συμπτωματα περιοδου. Και εχω παρει και παυσιπονα καποιες μερες. Αλλα δεν εχουν κατεβει. Με τον γιατρο δεν μιλησα. Λεω να περιμενω μεχρι Πεμπτη..

Ναι κάνε του μια κουβέντα αύριο αν δεν έχεις αδιαθετησει. Λογικά προσπαθεί να ισορροπήσει ο οργανισμός ορμονικά για να αδιαθετήσεις εφόσον έχεις συμπτώματα. Και εγώ έτσι ένιωθα. 

19 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν ένα μικρόβιο μπορεί να δώσει κακής ποιότητας έμβρυα, αυτό ο ανδρολόγος θα σου το απαντήσει. Σίγουρα μπορεί να δώσει προβλήματα στο σπέρμα και στον κατακερματισμό και στην κινητικότητα και στον αριθμό και στην μορφολογία. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι πως ο δικός μας ανδρολόγος έδωσε προληπτικά αγωγή στον σύζυγο για δύο βδομάδες πριν την ωοληψία και γονιμοποίηση. Και το έκανε σε σύμφωνη γνώμη και σε συνεργασία με τον εξωσωματιστή μας γιατί είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προς την αντιβίωση που ήθελε. Συγκεκριμένα ο εξωσωματιστής του είχε πει δεν θα σε βλάψει πουθενά οπότε κάντο για να είμαστε πιο σίγουροι. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες να σου πω την αλήθεια, το θεώρησα λογικό βήμα εκείνη τη στιγμή. 

Μακρύ πρωτόκολλο δεν έχεις δοκιμάσει καθόλου; 

Μακρύ πρωτόκολλο όχι καθόλου γιατί απ’ότι καταλαβα δεν έχει νόημα να τα ζορίζω τα ωάρια με φάρμακα γιατί χαλάνε ποιοτικά όπως διαπιστώσαμε στο βραχύ. Στο βραχύ είχα μαξ 2 τη μια φορά και την άλλη 3. Νομίζω το μακρύ δε ταιριάζει σε κοπέλες που είναι poor responders, αφορά κυρίως κοπέλες με κάποια αποθέματα όπως μου είχαν πει και 1-2 γιατροί που είχα ρωτήσει πριν καταλήξω στο γιατρό που είμαι. Παρόλα αυτά θα ρωτησω εκ νέου. Δε χάνω κάτι εφόσον ψαχνόμαστε ακόμα.

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

καλημερα σας!

Protoula ας ειναι καλα τα πλυντηρια..

αχ.αυτη τη Σαλαμινα την σκεφτομαι πολυ γιατι η οροφη εχει προβληματα και αντε να δω αν φετος θα κααφερω να την φτιαξω που χουμε καταχρεωθει σε ενα καρο πραγματα για το σπιτι στην Αθηνα και δεν εχουμε μια..δυστυχως η ευτυχως το να χεις ακινητα ειναι ευχη και καταρα..ιδιως οταν ειναι παλια θελουν πολυυυυυυ χρημα για συντηρηση και με δυο μισθους τι να πρωτοκανεις και εχουμε και βοηθεια απο την εταιρεια που εργαζομαι η οποια ειναι κατασκευαστικη..τελος παντων ο καθενας με τον πονο του..

εγω ανεκαθεν ετρωγα πρωινο εκτος αν δεν προλαβαινα τωρα βασικα δεν προλαβαινω γιατι το πρωι ασχολουμαι η με τη μικρη η με δουλειες η με πραγματα που με χαλαρωνουν οπως το να γραφω στο φορουμ καλη ωρα...και εστι κλασσικα ολο καθυστερω να φυγω..

στη δουλεια συνηθως τρωω κανα σαντουιτς και σπανια θυμαμαι να φερνω κατι αποτ οσ πιτι..τωρα σχολαω και ειμαι στις 16.00 σπιτι αρα δεν κουβαλαω φαγητο που πλεον ειμια μονο μεσα γραφειο (ολα τα αλλα χρονια δουλευα σε εργοταξια και ειμουν 90% εξω και να μαι ειλικρινης αν και ειναι ξεκουραστο το μεσα βασικα το βαριεμαι και με πνιγει)

αλλα ενεκα του παιδιου και ισως αργοτερα ενος δευτερου η σωματικη κατασταση προεχει..

αυτα τα ολιγα..μαλλον το τριημερο της Καθαρας Δευτερας θα ρθουμε κατα το ομορφο νησι και ανημερα της Δευτερας αφου πεταξουμε τον αετο αν ο καιρος βοηθησει θα επιστρεψουμε Αθηνα για να φαμε ολοι μαζι οικογενειακως..καλημερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

πως είμαστε σήμερα? Εγώ πάντως είμαι τέλεια είναι η πρώτη μέρα εδω και δυο εβδομάδες που κοιμήθηκα το βράδυ.

Τα ζουζούνια σας πως ειναι? Ελένη ο μικρούλης πως πάει ?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημερααα

σημερα μας ξυπνησε η γιαγια μου....θα ρθει απο δω να δει την μικρη

οπως το βλεπω το τριημερο της Καθαρης Δευτερας θα μαστε εδω, γιατι οικονομικως δεν μας παιρνει να παμε χωριο...κριμα κι ηθελα να δω την αλλη γιαγια μου...

τσπ, θα κανω μινι παιδικο παρτυ την Κυριακη πριν την Καθαρη Δευτέρα, απλα και μόνο για να ντύσουμε τα παιδιά!!!

prosperous φυσικα και σας περιμενουμε!

κι εσας κορίτσια, όλες όσες μπορέιτε. τι λέτε?

την δικια μου θα την ντύσουμε φέτος μελισσούλα. Είναι η στολή που έχουν φορέσει κ οι 2 οι ανιψιές μου, θα την βάλει τώρα η μικρή και αν κάνω κι άλλο κορίτσι, θα την βάλει κι αυτό....κι αν τα καταφέρω και μείνει ανέπαφη θα την βάλουν και τα εγγόνια μου....

μου αρέσουν πολύ αυτά τα μικρά πραγματάκια που μπορούμε να περάσουμε στις επομενες γενιε΄ς

αν είχε κρατήσει η μαμά μου, την αγαπημένη μου στολή (λιονταράκι με χαίτη τα πάντα) θα την έβαζα οπωσδήποτε στα παιδιά μου!!!

ZkXkp3.png

αν το κανεις απογευμα θα ρθουμε..πρωι εξαρταται αν ο συζυγος δεν παει στη δουλεια..δυστυχως Κυριακες εργαζεται..

εκτος αν παρουμε λεωφορειο εφοσον το επιτρεψει ο καιρος..θα δουμε 99% θα μαι εξοχικο και θα ρθουμε..

protoula ευχαριστουμε για την πρόσκληση μακάρι να τα καταφέρουμε αλλά χλωμο οπως μας παει και με αυτον τον καιρο.

Ειναι ωραια αυτά τα ρουχαλάκια που περνάνε απο παιδι σε παιδι. Και εμενα μ'αρεσει πολυ γι'αυτο και εχω κρατησει ολα τα πρώτα του ρουχαλάκια καθώς και την πρωτη στολή (πειρατής).

Διαφημίσεις

για να δουμε απο καιρο τα ιδια μαλλον Τονια αν εχετε ορεξη παντως μην διστασετε, να γνωριστουμε κιολας

δημ σε περιμενω απογευματακι τοτε, πες μου ωρα μονο οταν το κανονισεις

ειναι ευκαιρια τωρα που θα κατσετε και δευτερα να γνωριστειτε κ με τον αντρα μου

παω να παρω την γιαγια μου απο το λιμανι

θα τα πουμε μετα

θετικη ενεργεια σε ολες εσας που ειστε στη δουλεια...

ZkXkp3.png

για να δουμε απο καιρο τα ιδια μαλλον Τονια αν εχετε ορεξη παντως μην διστασετε, να γνωριστουμε κιολας

δημ σε περιμενω απογευματακι τοτε, πες μου ωρα μονο οταν το κανονισεις

ειναι ευκαιρια τωρα που θα κατσετε και δευτερα να γνωριστειτε κ με τον αντρα μου

παω να παρω την γιαγια μου απο το λιμανι

θα τα πουμε μετα

θετικη ενεργεια σε ολες εσας που ειστε στη δουλεια...

Σ'ευχαριστουμε αν μπορούμε γιατί όχι ευκαιρία θα ειναι να γνωριστούμε. Ευχαριστούμε για την θετική ενέργεια, χρειάζεται... φιλάκια

κοριτσια τι κανετε? ολα καλα? τα μικρουλια σας τι κανουν?ετοιμαζεστε για τις αποκριες? εχουν παθει παρακρουση τα μικρα με τις στολες εμενα δεν ξερει τι θελει .την μια μερα θελει ζορρο την αλλη μερα θελει spiderman.χθες πηγαμε σστον Μουστακα τελικα και του πηραμε την στολη του ζορρο ,με το ζορι να την βγαλει το βραδυ για να τον κανω μπανιο.Και να σου μετα απο λιγοοιγονεις μου με την στολη του spiderman. Η αληθεια ειναι οτι του κατσαδιασα γιατι δεν θελω να μαθει στα πολλα ειπαμε μια στολη να διαλεξει και διαλεξε τωρα τελικα εχει και τις δυο ,αλλα ξερετε απο παππουδες και με ενα εγγονι μαλιστα δεν βρησκεις ακρη.

ηρθε η γιαγιακα μου και κατσαμε σε μια καφετερια στο λιμανι και ειδε και την μικρη....τι ωραια που περασαμε...

παω για μαθημα τωρα και βαριεμαι

φιλια

ZkXkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

που ειστε καλέ σήμερα?

παρασκευη και ηδη ειστε φευγατες?

ελενη πως παει ο μικρος?

Τωρα ειναι καλα ,αλλα ψηθηκε στον πυρετο το μωρακι μου απο το παλιο εμβόλιο...

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?

εμεις λειπαμε απο την κυριακη...

ειχαμε τραπεζι σε κατι φιλους και μετα παγκρατι στα πεθερικα μου

ε κατσαμε και τη δευτερα καθως δεν δουλευε ο συζυξ

και γυρισαμε σημερα!

ξανα στη ρουτινα και τη φασινα...

αυτα για την ωρα

παω να μαγειρεψω κ τιποτις να φαμε

φιλια πολλα

μου λειψατε

ZkXkp3.png