Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

χεχεχεχε καλά θα περνάει με την γιαγιάκα του, εμείς τι κάνουμε ?!!! βρε τον πιτσιρικά μας, duracel εεε.. καλά αυτο το πράγμα με τον καθρέφτη φοβερό πως τα ηρεμει και τα χαζεύει...

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τους αρεσει παιδι μου να κοιταζονται. Εμενα παιρνει και ενα μοιραιο υφος (σηκω το ενα φρυδι). Αστα.

Τι αλλα νεα? Εγω επειδη τωρα δεν εχω δουλεια κανω λιστα με ψωνια για το σουπερ μαρκετ. Λεμε να παμε σημερα που σχολαει νωρις ο αντρας μου γιατι αυριο θαρθει 80μιση το σαββατο δουλευει μεχρι το μεσημερι οποτε καλυτερα σημερα.

Y9MXp3.png

Τους αρεσει παιδι μου να κοιταζονται. Εμενα παιρνει και ενα μοιραιο υφος (σηκω το ενα φρυδι). Αστα.

Τι αλλα νεα? Εγω επειδη τωρα δεν εχω δουλεια κανω λιστα με ψωνια για το σουπερ μαρκετ. Λεμε να παμε σημερα που σχολαει νωρις ο αντρας μου γιατι αυριο θαρθει 80μιση το σαββατο δουλευει μεχρι το μεσημερι οποτε καλυτερα σημερα.

Τοσο καλά εεεε, Σκλαβενίτη πάτε??

Και εγω στην δουλεια ειμαι......

Καλημερα Ελενάκι, τι κάνεις τα ζουζούνια σου?? Να υποθέσω οτι και εσυ για δουλεια μπααααα εεε??

Διαφημίσεις

Καλα έιμαστε οικογενειακός.

Εχω παει και εγω στην δουλεια τι να κάνω δεν γινεται αλλιως.

Κανε με φιλη σου καλέ να δεις και τις φωτογρφιες που εχω στο προφιλ μου.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Πηγαινε πανω στο ονομα μου πατα εμφανιση δημοσιου προφιλ και κοιτα δεξια κάτω θα δεις το αλμπουμ με τις φωτογραφιες μου.

Για δες....

Περιμενε να το κανω πριν κλεισω

Διαφημίσεις

Κουκλια ολα σας. Καλά τι φατσούλες είναι οι μπομπιρές σου?? Ο μεγάλος τι ματάκια είναι αυτά, φτου φτου να σου ζήσουν. Σου μοιάζουν εεε?? ο μεγάλος σίγουρα ο μικρος δεν ξέρω?

Τοσο καλά εεεε, Σκλαβενίτη πάτε??

Καλημερα Ελενάκι, τι κάνεις τα ζουζούνια σου?? Να υποθέσω οτι και εσυ για δουλεια μπααααα εεε??

Σκλαβενιτη παμε πολυ σπανια εως καθολου. Δεν βολευει. Παμε MYMARKET η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ.

Y9MXp3.png

Εγω έχω βολευτει πολύ με τον Σκλαβενίτη, ειναι κοντα και είναι και στον δρομο μου οταν γυρίζω απο την δουλεια, με πηγαινοφερνει ο πατέρας μου οποτε τσουπ οτι θελω μπαινω και ψωνίζω.

Δεν το συζητω βρισκεις τα παντα αλλα τις ωρες που ειναι να παμε εμεις (βλ. αργα το απογευμα) γινεται της τρελης. Και αυτο παλι με τα νουμερα που το βαζεις?

Οποτε προτιμουμε κατι πιο ησυχο.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...