Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε? Εγω ειμαι χαλια. Χτες το βραδυ το ξενυχτισαμε λιγακι. Μας εβγαλαν οι κουμπαροι για φαι λογω της γιορτης του κουμπαρου.

Επεσα για υπνο 2 και στις 7 δεν ανοιξε το ατιμο το ματι. Ευτυχως που ξυπνησε κατα τυχη ο αντρας μου στις 8 ακομα θα κοιμομασταν. Τωρα στη δουλεια ειμαι καπως.

protoula εμενα λιγο πριν το κεντρο. Κοντα στον Μπεγνη. Τωρα πια θα ερθω κανα Σ/Κ αραια και που λογω του μωρου.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε? Εγω ειμαι χαλια. Χτες το βραδυ το ξενυχτισαμε λιγακι. Μας εβγαλαν οι κουμπαροι για φαι λογω της γιορτης του κουμπαρου.

Επεσα για υπνο 2 και στις 7 δεν ανοιξε το ατιμο το ματι. Ευτυχως που ξυπνησε κατα τυχη ο αντρας μου στις 8 ακομα θα κοιμομασταν. Τωρα στη δουλεια ειμαι καπως.

protoula εμενα λιγο πριν το κεντρο. Κοντα στον Μπεγνη. Τωρα πια θα ερθω κανα Σ/Κ αραια και που λογω του μωρου.

Καλημερα Μινα και εγω μια απο τα ίδια ξενύχτι αλλα λόγω Κων/λη. Καθε μισή ώρα πεταγόταν φωνάζοντας Οχι οχι μαμαααα, τι να πω όνειρο??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημερα Τονια.

Καταλαβαινω το ξενυχτι και το περα δοθε. Οταν συμβαινει σε μενα δεν εχω αντοχες να σηκωθω απο το κρεβατι και παρακαλαω να σταματησει τη μουρμουρα να κοιμηθω. Χτες επεσα ξερη και ευτυχως δεν ακουστηκε ουτε μια φορα.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε?ολες καλα?

μολις τελειωσα τις δουλειες μου και χαλαρωνω λιγο στο ιντερνετ η καλυτερη ωρα ολοι κοιμουνται μικροι μεγαλοι εγω δυστηχως δεν μπορω να κοιμηθω μεσημερι ουτε οταν δουλευα δεν μπορουσα.Αλλα ειναι αρκετο για μενα να ειμαι μονη και να χαλαρψνω στον καναπε μου .Αχ ,αυτος ο καναπες η καλυτερη αγορα που καναμε τον λατρευω ειδικα αυτην την ωρα.

Γεια σου Magy η καλυτερη ώρα, εγώ να σου πω οταν είμαι σπίτι το μεσημερακι εναν υπνάκο τον θέλω!!! Δυστυχώς εγω ειμαι ακομη στην δουλεια, περιμενω να παει 5 να την κάνω. Τα υπόλοιπα κοριτσάκια εκτος απο την Μινα δεν εμφανίστηκαν σήμερα Εσεις όλοι καλά?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλησπερα

ειμαι καινουρια στον καφε σας.

Μενουμε κι εμεις με τον ανδρα μου Σαλαμινα κι περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι τελος απριλιου με το καλο.

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Σαλαμινα

Protoula

Underage

Mariamb

Αnna_22

Περαμα

Εleni1

Dora

Τonia1712

Pashalitsa - Κορυδαλλος

Prosperous - Αθηνα

Xara25 - Αμφιαλη

Angel25 - Πειραιας

Magy 35 - Δραπετσωνα

aggeloudia-Κερατσίνι...

Mina G - Kερατσίνι

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

καλημερα..

Αννα 22 με το καλο να ρθει η κορακλα σου!!!

Σε ποια περιοχη μενετε στο ομορφο νησι?? εμεις εχουμε εξοχικο ΔΕΗ-ΧΑΛΙΩΤΗ (για του πολυυυ ντοπιους...porto galini τρομαρα μας!!!)

Και εγω βαριεμαι πιο ελεεινα. Ο μικρος ελπιζω οτι περναει καλυτερα. Χτες με τσακισε ολο το απογευμα. Κοιμηθηκε μιση ωρα (5μιση με 6) και προλαβα να βαλω το φαι, να πλυνω κατι ψιλοπιατακια και τελος ξυπνησε ντουρος. Αλλα δεν αντεχα αγκαλιες. Τον φορτωσα στο καροτσι και κοβαμε βολτα στο σπιτι. Και πως καμαρωνε και καθε φορα που περναγαμε μπροστα απο τον καθρεφτη κοιτουσε τον εαυτο του.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...