Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Και γω μια απο τα ιδια δουλευω κεντρο Πειραια. Μπαινω και γω σχεδον καθε μερα αλλα μονο απο την δουλεια. Οταν γυριζω σπιτι ειμαι με τον Αργυρη που οπως ξερεις και συ καθοτι μαμα, μου τρωει ολη την υπολοιπη μερα. Ουτε Σ/Κ δεν προλαβαινω να μπω. Αστα

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια απο τα ίδια. Ευτυχώς υπάρχει και η δουλεια χεχεχε. Πωπω δεν φανταζομουν ποτε οτι θα έβρισκα προσωπικό χρόνο στην δουλειά και οχι στο σπίτι. Φοβερό εεε?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Και εγω μπορω να σου πω οτι τις καθημερινες στη δουλεια ειμαι πιο ξεκουραστη απο οτι στο σπιτι. Ειδικα τα Σ/Κ μου φευγει η ψυχη με τις δουλειες και το μωρο. Ενω εδω στη δουλεια ειμαι αραχτη και μαζευω δυναμεις.

Y9MXp3.png

Ακριβώς, βέβαια τώρα είναι έτσι που δεν έχουμε δουλειά οπότε το εκμεταλλεύομαι δεόντως. Καλά Σ/Κ έχει καταντήσει χειρότερο απο καθημερινή. Τι να πρωτοπρολάβεις να κάνεις? Ψώνια, το σπίτι, τις κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν έχεις προλάβει μέσα στην εβδομάδα?? Αστα. Ο μικρούλης σου τουλάχιστον ειναι ήσυχος? Μαμά κοντά παίζει για βοήθεια? Εμένα ευτυχώς μένει απο κάτω μας. Εκείνη τον κρατάει οταν είμαι στην δουλειά.

ο μικρος σε γενικες γραμμες ειναι ησυχος περα του οτι θελει αγκαλια συνεχως. Η μαμα ειναι Σαλαμινα. Εχω την πεθερα μου που τον κραταει τις καθημερινες οσο ειμαι στη δουλεια και αν εχουμε καμια κοινωνικη υποχρεωση κανει και υπερωριες.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια .ολα καλα?εγω λιγο κουρασμενη .Χθες βγηκαμε μετα απο παρα πολυ καιρο λογω της γιορτης της κουμπαρας μου.Αλλα περασα πολυ ωραια. Ειχα πολυ καιρο μετα απο την ταλαιπωρια του χειρουργειου να βρεθω με παρεα ,ολο σπιτι,δουλειες και τιποτα αλλο.αφου μ αρεσε τοσο πολυ που εκανα και ενα τσιγαρο μετα απο πολλους μηνες.

Γεια σου Magy, το κάψαμε χθες?!!. Μπράβο κοριτσάκι μου ας βγαίνει και κάποια. Εγω βαριεμαι απίστευτα παροτι είχα πάρα πολύ δουλειά, σε 10 λεπτά την κάνω όμως.

Σαλαμινα

Protoula

Underage

Mariamb

Περαμα

Εleni1

Dora

Τonia1712

Pashalitsa - Κορυδαλλος

Prosperous - Αθηνα

Xara25 - Αμφιαλη

Angel25 - Πειραιας

Magy 35 - Δραπετσωνα

aggeloudia-Κερατσίνι...

Mina G - Kερατσίνι

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

και η λίστα μας μεγαλώνει!

πολυ μου αρεσει αυτο!

Καλως μας ήρθες κι εσύ Μίνα! να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

διάβασα ότι είχες μεγαλώσει Σαλαμίνα. Σε ποιά περιοχή? Έρχεσαι καθόλου από τα με΄ρη μας τώρα πια?

Τόνια Χρόνια Πολλά για την γιορ΄τη σου!

Ελένη πως πας με τα μικρά?

η underage εχει καιρο να δωσει σημεια ζωης...θα της στειλω πμ...

η μικρη κοιμαται κι εγω (καθοτι τωρα δεν καπνιζω) δεν εχω τι να κανω

τα πιατα να πλύνω? θα ξυπνήσει

να βάλω να μαγειρέψω? θα ξυπνήσει

......? θα ξυπνήσει

καλό και άγιο το κοριτσάκι μου, αλλά στον ύπνο δύσκολο ρε γμτ!

αυτα προς το παρόν

α, ξέχασα

έχει καμιά σας facebook?

ZkXkp3.png

Kαλά είμαστε!!!!!

Εχουμε κλειστει με το μωράκι αλλα που θα πάει θα ερθει η άνοιξη.

Εχω facebook Eleni Giagiakou

Ειμαι αυτή που ταίζω το παιδάκι(ειναι και αλλη με το ιδιο ονομα)κανε με add !!!

Kαι οποια αλλη θελει και γραψτε απο parents για να ξέρω και ποιες είστε......

Πολύ χαίρομαι που βλέπω κίνηση και κόσμο στο καφέ μας...έστω και αν εγώ μπαίνω αραιά και που...Ξεκίνησα πάλι σχολείο..και τα παιδάκια μου έχουν αποσυντονιστεί...και μετά το μεσημέρι έχω πριβέ νηπιαγωγείο στο σπίτι...με την μικρή να μου κάνει εντατικά μαθήματα. Παρόλα αυτά έκανα χτες και εγώ μια βόλτα στην αγορά...και πρόλαβα να με κεράσω και εναν καφέ και πήρα και κάτι ρουχαλάκια ..για να ανανεωθούμε λίγο. Μας έχει κλείσει μέσα και ο καιρός...και η άνοιξη αργεί. Καλή συνέχεια σε όλες...

mariamb

εισαι δασκαλα σε νηπιαγωγειο?

εγω λεω να παω sprider φετος για κανα τζινακι και κανα φορεμα

εχει παει καμια σας να μου πει τιμες?

ελένη με το που θα μπει ο μαης θα αρχισουμε να κανονιζουμε για καφεδακι στο περαμα να τα πουμε απο κοντα ετσι?

κι εμενα μαρεσει πολυ που επιστρεψαμε ολες στο καφε μας

...

αυριο εχω να κανω καποιες εργασιες στο σπιτι που τις αναβαλλω αρκετο καιρο...τουλαχιστον θα ναι ο αντρουλης μου εδω να κραταει την μικρη

φιλια θα τα πουμε αυριο

ZkXkp3.png

Φυσικά και θα τα λέμε για καφεδάκι και κους κους,πως και πως περημενω!!

Sprider πηγα προχθες και δεν μου αρεσε τιποτα....μαλλον εχω γινει περιεργη.:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...