Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 2

Μανούλες απο Σαλαμίνα - Πέραμα - Περίχωρα

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

Πρωτούλα χρονια πολλα!!!!Να χαιρεσε την οικογενεια σου.

Χαρά,

τέλειο το αντράκι σου έ ?

Τόνια,

περαστικά στον Κωνσταντινο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη Χρονια Τονια,

Τα παιδάκια καλά ειναι αν και ο Γιαννάκης ξυπνησε πριν λίγο και τρεχει η μυτούλα του...τρέμω μην μου κρυώσει και μου κολλήσει το μωρο..:-(

κορίτσια μου τι κανετε?

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας! χτες ηρθε η αδερφη μου με την οικογενεια της και η μικρη μου ηταν στο δωματιο της με τια ξαδερφες τηςαπο το απογευμα ως το βραδυ!!!

καλα περασαμε

περαστικα ευχομαι στα αρρωστουλικα μας!

prosperous ο αντρουλης σου πως παει? καλυτερα?

ZkXkp3.png

ο συζυγος καλα ειναι, μονο το αυτι του ειναι ακομη βουλωμενο λεει, εγω εχω μια αισθηση καταρροης αλλα ελπιζω οτι με λιγο υπνο (αν με αφησει η μικρη γιατι παλι καποιο δοντι την τυρραναει και δεν σταυρωνω υπνο δυο μερες μιας και στριφογυριζει στο κρεβατι ολη νυχτα) θα μου περασει..

παραλιγο να τον εψηνα να ρθουμε σημερα Σαλαμινα αλλα ειχε βαλει σκοπο να τελειωσει με το συμμαζεμα των χριστουγεννιατικων, καναμε και κατι δουλειες εξωτερικες και παει το Σαββατο...το φαγαμε..

αυριο Κυριακη θα σηκωθω να μαγειρεψω, θα συμμαζεψω τα απαραιτητα και μετα λεω να παω να δω μια φιλη πο χειδυο παιδακια και να παιξει λιγο η μικρη..και μετα παλι σπιτι για τα κλασσικα και προετοιμασια για την Δευτερα μιας και τα ψεμματα τελειωσαν (την σκαπουλαραμε καλα για τις γιορτες) και τωρα τα κεφαλια μεσα!!

παλι καλα που ρχονται συντομα οι αποκριες και θα βαλουμε παλι μια νοτα αισιοδοξιας στο σπιτι μιας και στολιζουμε με αποκριατικα (σερπαντινες, μασκες, γιρλαντες) ολο το σπιτι..

αχ μολις περασουν λιγα χρονακια και η Χριστουλα καταλαβαινει θα κανω και μασκε παρτι..

ειναι απο τα πραγματα που περιμενω πως και πως..

παντως με αυτες τις ιωσεις τι να πω..δεν σταματουν ποτε!

Διαφημίσεις

περαστικουλια σας!

χτες το βραδυ τα μαζεψα κι εγω ολα!

περσι την πηγα στο μασκε παρτυ των ανιψιων μου κ ξετρελαθηκε! στο συνιστω ανεπιφυλακτα, παρολο που ειναι μικρα το καταφχαριστιουνται.

παω να περασω το χαλι με τον ατμοκαθαριστη γιατι εχει γινει χαλια...

φιλια πολλα

ZkXkp3.png

Εδω Μανουλα απο Δραπετσωνα.Γεια σας κοριτσια,γεια σας γειτονεισες .Εχω ενα αγορακι 3,5 χρονων .

καλως την !!! Να σου ζησει ο γιοκας!! η παρεα μας μεγαλωνει..

Εδω Μανουλα απο Δραπετσωνα.Γεια σας κοριτσια,γεια σας γειτονεισες .Εχω ενα αγορακι 3,5 χρονων .

Καλως ηρθες!!!!!

Και εγω εχω τον Γιαννάκη 3,5 χρονων και ενα μωρακι 2,5μηνων.

Να σου ζησει και με το καλό το δέυτερο....:wink::P

Διαφημίσεις

Καλως ορισες στην παρέα μας. Να χαιρεσαι το αγοράκι σου. Είμαι η Τονια, έχω ένα αγοράκι τον Κων/λη ειναι 2,5 χρονών και μένω Πέραμα.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...