Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Καλησπέρα καλό μήνα σε όλους και καλή επιτυχία όλα να πάνε καλά!!! Και να είμαστε όλοι χαρούμενοι... 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι κάναμε την Δευτέρα εμβρυομεταφορά 2 αριστων βλαστοκυστεων 160 διαιρεσεων. Μας είπε ο έμβρυολογος ότι τα είδε πολύ δυναμικά και καλά. Πιστεύετε έχουμε πιθανότητες? 

Ή σύζυγος μου παίρνει αρκετή υποστήριξη cyclacur prolutex κάτι αυτοκόλλητα  utrogestan και prezolon.... 

Σήμερα είμαστε 3η μερα δεν νοιώθει κάτι πέρα από τα συμπτώματα της προγεστερονης. Εχθές το πρωί και σήμερα το πρωί είχε κάποιες αναγούλες.... 

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. 

Πολύ καλή επιτυχία σε όλα τα ζευγάρια... Στο τέλος εύχομαι να βγούμε όλοι νικητές από αυτό! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 16 λεπτά , Anthiii είπε:

@Ririii88 κάτσε γιατί άρχισα να αγχώνομαι και εγώ τώρα.. Παναγία μου λες να πάω και να ακούσω τίποτα 3-4 καρδούλες; Εντάξει από την μια θεού δώρο δεν το συζητώ αλλά από την άλλη πολύτεκνη με την πρώτη δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω 😅 

Θεωρώ πως είναι διδυμάκια … 🤣🤣🤣🤣 ομορφα κ ζουμπουρλουδικα.. 🥰

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, TaxAgg είπε:

Συγχαρητήρια !!! Όλα βαίνουν καλώς !!!! Τέλος το άγχος ! 

@Σποράκι & @piglet άντε τώρα και σε εσάς πολύ πολύ μεγάλες χοριακες !!!

Ευχαριστούμε πολύ 🥰

πρίν από 19 λεπτά , Georgebbi είπε:

Καλησπέρα καλό μήνα σε όλους και καλή επιτυχία όλα να πάνε καλά!!! Και να είμαστε όλοι χαρούμενοι... 

Ήθελα να ρωτήσω κάτι κάναμε την Δευτέρα εμβρυομεταφορά 2 αριστων βλαστοκυστεων 160 διαιρεσεων. Μας είπε ο έμβρυολογος ότι τα είδε πολύ δυναμικά και καλά. Πιστεύετε έχουμε πιθανότητες? 

Ή σύζυγος μου παίρνει αρκετή υποστήριξη cyclacur prolutex κάτι αυτοκόλλητα  utrogestan και prezolon.... 

Σήμερα είμαστε 3η μερα δεν νοιώθει κάτι πέρα από τα συμπτώματα της προγεστερονης. Εχθές το πρωί και σήμερα το πρωί είχε κάποιες αναγούλες.... 

Πολύ καλή επιτυχία σε όλα τα ζευγάρια... Στο τέλος εύχομαι να βγούμε όλοι νικητές από αυτό! 

Καλή επιτυχία!!! Είναι παρά πολύ νωρίς για να έχει συμπτώματα για να μη σου πω ότι οι περισσότερες δεν έχουν καθόλου μέχρι τη χοριακή. Δυο άριστες βλαστοκυστες φυσικά και έχουν πολλές πιθανότητες. Ότι νιώθει τώρα είναι από τα φάρμακα. Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Σποράκι είπε:

Ευχαριστούμε πολύ 🥰

Καλή επιτυχία!!! Είναι παρά πολύ νωρίς για να έχει συμπτώματα για να μη σου πω ότι οι περισσότερες δεν έχουν καθόλου μέχρι τη χοριακή. Δυο άριστες βλαστοκυστες φυσικά και έχουν πολλές πιθανότητες. Ότι νιώθει τώρα είναι από τα φάρμακα. Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια!

Σε ευχαριστούμε πολύ μακάρι να μείνει έστω ή μια από τις δύο μακάρι... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Georgebbi είπε:

Κορίτσι καλησπέρα … καλώς όρισες …κ εγώ στις 20/2 έβαλα δυο άριστες βλαστοκυστες … την 8η μέρα σταμάτησε να πονάει το στήθος μου , ξεπριστηκε και απογοητεύτηκα πολύ κ λέω ας κάνω τεστ να κόψω τς φάρμακα .. έλα όμως που βγήκε θετικό και η χοριακη σήμερα 298,5

• Μου αρέσει 3

πρίν από 26 λεπτά , Georgebbi είπε:

Καλησπέρα!!! Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και είναι πολλές!!! Συμπτώματα κι εγώ θα σου πω ότι δύσκολα να έχει γιατί είναι πολύ νωρίς. Δηλαδή πρώτα θα μάθετε τα ευχάριστα και μετά θα εμφανιστούν!!! Και μπράβο που είσαι τόσο ενεργός σε όλο αυτό!!! Οι περισσότεροι καίγονται και σιγολιωνουν από μέσα τους αλλά δεν φαντάζονται καν να το δείξουν!!! Σας εύχομαι πολύ καλή επιτυχία, χωρίς άγχος όσο γίνεται και όσο πιο χαρούμενα μπορείτε! Πάρε τη γυναίκα σου βγείτε για περπάτημα για καφέ, συναναστραφείτε με ανθρώπους που θα περάσετε όμορφα κι απασχολειστε όσο μπορείτε το μυαλό σας και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κορίτσι καλησπέρα … καλώς όρισες …κ εγώ στις 20/2 έβαλα δυο άριστες βλαστοκυστες … την 8η μέρα σταμάτησε να πονάει το στήθος μου , ξεπριστηκε και απογοητεύτηκα πολύ κ λέω ας κάνω τεστ να κόψω τς φάρμακα .. έλα όμως που βγήκε θετικό και η χοριακη σήμερα 298,5

Συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και σε λίγους μήνες να τα κρατάς αγκαλια. 

Μας είπε την Δευτέρα ότι το ενδομητριο είναι τέλειο και ότι παίρνω πολύ σωστά τα φάρμακα για τις βλαστοκυστες είπε ότι είναι άριστες. Μακάρι Παναγία μου έστω μια να τα καταφέρει 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Ririii88 είπε:

@Georgebbiμην την παρεξηγείς μόλις το έμαθε και είναι στα χαμένα!!! @Ririii88 θα σε κοροϊδεύω σήμερα όλη μέρα!!!

• Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , dreamteam είπε:

Καλησπέρα!!! Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας και είναι πολλές!!! Συμπτώματα κι εγώ θα σου πω ότι δύσκολα να έχει γιατί είναι πολύ νωρίς. Δηλαδή πρώτα θα μάθετε τα ευχάριστα και μετά θα εμφανιστούν!!! Και μπράβο που είσαι τόσο ενεργός σε όλο αυτό!!! Οι περισσότεροι καίγονται και σιγολιωνουν από μέσα τους αλλά δεν φαντάζονται καν να το δείξουν!!! Σας εύχομαι πολύ καλή επιτυχία, χωρίς άγχος όσο γίνεται και όσο πιο χαρούμενα μπορείτε! Πάρε τη γυναίκα σου βγείτε για περπάτημα για καφέ, συναναστραφείτε με ανθρώπους που θα περάσετε όμορφα κι απασχολειστε όσο μπορείτε το μυαλό σας και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες!!! 

Ναι δυστυχώς είμαι αγχώδης πολύ έχουμε περάσει μαζί όλα τα στάδια όταν βγούμε από όλο αυτό θα έχω πάρει πτυχίο γυναικολόγου χαχαχαχαχαχ

• Χαχα 8

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Georgebbi είπε:

Συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και σε λίγους μήνες να τα κρατάς αγκαλια. 

Μας είπε την Δευτέρα ότι το ενδομητριο είναι τέλειο και ότι παίρνω πολύ σωστά τα φάρμακα για τις βλαστοκυστες είπε ότι είναι άριστες. Μακάρι Παναγία μου έστω μια να τα καταφέρει 

Σ ευχαριστώ πολύ εύχομαι κ στα δικά σας σύντομα !! Είναι υπέροχος συναίσθημα και ειδικά όταν έχεις ανθρώπους όπως εδώ να σε καταλαβαίνουν … 🥰

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Georgebbi είπε:

Ναι δυστυχώς είμαι αγχώδης πολύ έχουμε περάσει μαζί όλα τα στάδια όταν βγούμε από όλο αυτό θα έχω πάρει πτυχίο γυναικολόγου χαχαχαχαχαχ

Χαχαχα το φαντάζομαι!!! Λίγη προσοχή μόνο με το άγχος σου να μην της το μεταδίδεις!!! Υπομονή και χαμόγελο κι όλα πάνε υπέροχα!!! Τα δύσκολα πέρασαν!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, TaxAgg είπε:

Συγχαρητήρια !!! Όλα βαίνουν καλώς !!!! Τέλος το άγχος ! 

@Σποράκι & @piglet άντε τώρα και σε εσάς πολύ πολύ μεγάλες χοριακες !!!

Μακάρι!!! Φοβάμαι πολυ είναι η αλήθεια... Αλλά για να δουμε!! 

• Μου αρέσει 2

3 hours ago, Σποράκι said:

Συγχαρητήρια 🥰, μια τέλειομηνη εγκυμοσύνη. Είδες που ήσουν σίγουρη για το αντίθετο;

Αχ άντε να δούμε τι θα γίνει και με εμάς! Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα 🤨

Ούτε κ εγώ νιώθω τίποτα απολύτως!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...