Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Σποράκι είπε:

Συγχαρητήρια 🥰, μια τέλειομηνη εγκυμοσύνη. Είδες που ήσουν σίγουρη για το αντίθετο;

Αχ άντε να δούμε τι θα γίνει και με εμάς! Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα 🤨

Ούτε εγώ ένιωθα τίποτα μέχρι που το έμαθα εάν και νωρίς και από τότε δεν ξέρω άμα είναι στο μυαλό μου αλλά νιώθω σαν να τεντώνει κάτι εκεί χαμηλά στην κοιλιά! Κατά τα αλλα ούτε στήθος ούτε αναγούλες. Επίσης ζαλάδες πολύ λίγες και υπνηλία πάλι λίγη αλλά πιστεύω είναι από την προγεστερονη αυτά τα συμπτώματα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 11 λεπτά , Ririii88 είπε:

Σ ευχαριστώ πολυυυυυυ… ποτέ έχετε χοριακες κοριτσαρες ;; 

Εγώ πρέπει να είμαι τελευταία μαζί με τη @dec-e αν θυμάμαι καλά, την επόμενη Πέμπτη. Η @piglet λίγο νωρίτερα Ε;

πρίν από 11 λεπτά , Anthiii είπε:

Ούτε εγώ ένιωθα τίποτα μέχρι που το έμαθα εάν και νωρίς και από τότε δεν ξέρω άμα είναι στο μυαλό μου αλλά νιώθω σαν να τεντώνει κάτι εκεί χαμηλά στην κοιλιά! Κατά τα αλλα ούτε στήθος ούτε αναγούλες. Επίσης ζαλάδες πολύ λίγες και υπνηλία πάλι λίγη αλλά πιστεύω είναι από την προγεστερονη αυτά τα συμπτώματα! 

Θα σκάσω μια βδομάδα ακόμα από το άγχος!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, dreamteam είπε:

Πολύ καλή επιτυχία!!! Καλωσήρθες στο κλαμπ!!! Τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη θα έχεις απάντηση!!!

Ναι αυτό δεν ήξερα ήταν η επόμενη ερώτηση ! Ποτέ σου ανακοινώνουν την απάντηση ! Πέρνει τόσο καιρό Ε ;

πρίν από 56 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κοριτσιαααααααααα μουυυυυυυυυυυ 298,50 οι μονάδες μου .. 🥰🥰🥰🥰 καλά είμαι λέτε ;;;;

Συγχαρητηριααααααααα!!!!!!!!!! Καλούς διπλασιασμούς και μια τέλεια ανέμελη εγκυμοσύνη !!!! 

12 minutes ago, TaxAgg said:

Ναι αυτό δεν ήξερα ήταν η επόμενη ερώτηση ! Ποτέ σου ανακοινώνουν την απάντηση ! Πέρνει τόσο καιρό Ε ;

ποια επιτροπή περνάς; εμένα την μια μέρα τα πήγα, την άλλη πήγα και πήρα την απόφαση

@Anthiii kai @Ririii88 (ξεχνάω καμίαααα;;;;) συγχαρητήριααααααααα!!!!!!!!! Σας εύχομαι τελειόμηνες εγκυμοσύνες, με μωράκια ζουμπουρλούδικα!!!❤️

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα @Ririii88 κοντέψαμε να γκαστρωθούμε εμείς οι υπόλοιπες, τρεις φορές την ώρα κοίταζα το φόρουμ!!!! 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 57 λεπτά , Anthiii είπε:

Κορίτσια εγώ τα πήρα το πρωί διαπλασιαστηκε β χοριακη από την Τρίτη ανέβηκε και η προγεστερονη που είχα άγχος βέβαια είχα πάρει το πρωί τα χάπια και δεν ξέρω ένα είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα θα πάω και αύριο χωρίς να πάρω την αγωγή για να δω εάν θα είναι στα ίδια επίπεδα ! @Ririii88 αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα 🥰

Συγχαρητήρια !!! Όλα βαίνουν καλώς !!!! Τέλος το άγχος ! 

@Σποράκι & @piglet άντε τώρα και σε εσάς πολύ πολύ μεγάλες χοριακες !!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , MarGe2022 είπε:

ποια επιτροπή περνάς; εμένα την μια μέρα τα πήγα, την άλλη πήγα και πήρα την απόφαση

@Anthiii kai @Ririii88 (ξεχνάω καμίαααα;;;;) συγχαρητήριααααααααα!!!!!!!!! Σας εύχομαι τελειόμηνες εγκυμοσύνες, με μωράκια ζουμπουρλούδικα!!!❤️

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα @Ririii88 κοντέψαμε να γκαστρωθούμε εμείς οι υπόλοιπες, τρεις φορές την ώρα κοίταζα το φόρουμ!!!! 😂

Αχαχαχαχαχαχααχαχαχααχα σαν κράτησα σε αγωνία .. σ ευχαριστούμε πολυυυυυυυυυυ … 🙏🏼

• Μου αρέσει 2

πρίν από 47 λεπτά , Anthiii είπε:

Δεν έχω ιδέα αλλά έτσι όπως το υπολογίζω τέλος της επόμενης εβδομάδας αρχές της άλλης. Αρκετές μέρες δηλαδή 

Κοίτα καταλαβαίνω οτι έχεις άγχος κι είναι λογικό αλλά πραγματικά οι τιμές σου είναι υπερβολικά καλές κορίτσι μου για να ανησυχείς τόσο πολύ!!! Κοίτα να ηρεμήσεις και να το χαρείς όσο μπορείς!!!

πρίν από 33 λεπτά , TaxAgg είπε:

Συγχαρητηριααααααααα!!!!!!!!!! Καλούς διπλασιασμούς και μια τέλεια ανέμελη εγκυμοσύνη !!!! 

Εγώ που πέρασα Θεσσαλονίκη έκαναν κάνα εικοσαημερο. 

• Μου αρέσει 1

Της @Anthiii είσαι διπλάσια άρα τι έχει 5δυμα ;;;; Όντως αυτή η τιμή είναι δίδυμα ;;;;

Αχ δεν είδα! Τι ν σ πω παίζει ρόλο κ η ημέρα και αν έβαλες βλαστοκυστες! Εδώ ακόμα κ εμενα μ είπε ότι μπορεί να ναι δίδυμα

Διαφημίσεις

Της @Anthiii είσαι διπλάσια άρα τι έχει 5δυμα ;;;; Όντως αυτή η τιμή είναι δίδυμα ;;;;

Χαχαχχα δεν θέλω να είμαι αχάριστη αλλά ελπίζω όχι 5δυμα Παναγία μου μέχρι δυο είμαστε καλά 😅

• Χαχα 3

πρίν από 11 λεπτά , Dragonmom είπε:

Αχ δεν είδα! Τι ν σ πω παίζει ρόλο κ η ημέρα και αν έβαλες βλαστοκυστες! Εδώ ακόμα κ εμενα μ είπε ότι μπορεί να ναι δίδυμα

Αλήθεια ;;;;;;

πρίν από 13 λεπτά , Anthiii είπε:

Χαχαχχα δεν θέλω να είμαι αχάριστη αλλά ελπίζω όχι 5δυμα Παναγία μου μέχρι δυο είμαστε καλά 😅

Θύμισε μου την τιμή την 10μερα .. γιατί με αγχωσατε τώρα .. 🤣

πρίν από 23 λεπτά , Ririii88 είπε:

Αλήθεια ;;;;;;

Θύμισε μου την τιμή την 10μερα .. γιατί με αγχωσατε τώρα .. 🤣

Εγώ εκανα χοριακη την 8η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα  ητανε 453

και σήμερα την 11 μέρα στην ουσία 865 

βεβαια την σημερινή τιμή στον γιατρό μου δεν την ειπα ακόμη γιατί θα την ξανά αύριο όπως ητανε κανονισμένο αλλά την Τρίτη που μίλησα και με το κέντρο και με τον γιατρό μου, μου είπαν λογικά έχεις δίδυμα με τέτοια χοριακη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Anthiii είπε:

Εγώ εκανα χοριακη την 8η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα  ητανε 453

και σήμερα την 11 μέρα στην ουσία 865 

βεβαια την σημερινή τιμή στον γιατρό μου δεν την ειπα ακόμη γιατί θα την ξανά αύριο όπως ητανε κανονισμένο αλλά την Τρίτη που μίλησα και με το κέντρο και με τον γιατρό μου, μου είπαν λογικά έχεις δίδυμα με τέτοια χοριακη 

Ε ναιιιιιι εγώ 10η μέρα έχω 298 … 🤪🤪🤪 πήγα να τρελαθώ προς στιγμή …

@Ririii88 κάτσε γιατί άρχισα να αγχώνομαι και εγώ τώρα.. Παναγία μου λες να πάω και να ακούσω τίποτα 3-4 καρδούλες; Εντάξει από την μια θεού δώρο δεν το συζητώ αλλά από την άλλη πολύτεκνη με την πρώτη δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω 😅 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...