Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κοριτσιαααααααααα μουυυυυυυυυυυ 298,50 οι μονάδες μου .. 🥰🥰🥰🥰 καλά είμαι λέτε ;;;;

Τρελαινομαιιιιιιιιι. Τέλειες είναι μαρή τρελή!!! Μπράβο κι επίσημα συγχαρητήρια!!!! Όλα να πάνε καλά που θα πάνε!!!! Αγαπηηηηη μόνο χαρές από δω και πέρα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 11 λεπτά , Anthiii είπε:

Κορίτσια εγώ τα πήρα το πρωί διαπλασιαστηκε β χοριακη από την Τρίτη ανέβηκε και η προγεστερονη που είχα άγχος βέβαια είχα πάρει το πρωί τα χάπια και δεν ξέρω ένα είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα θα πάω και αύριο χωρίς να πάρω την αγωγή για να δω εάν θα είναι στα ίδια επίπεδα ! @Ririii88 αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα 🥰

Τέλος το άγχος!!! Πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΆ!!! 

πρίν από 12 λεπτά , dreamteam είπε:

Τρελαινομαιιιιιιιιι. Τέλειες είναι μαρή τρελή!!! Μπράβο κι επίσημα συγχαρητήρια!!!! Όλα να πάνε καλά που θα πάνε!!!! Αγαπηηηηη μόνο χαρές από δω και πέρα!!!!

Σ ευχαριστώ παρά πολυυυυυυυυυυυτ … παναγία μου τρελαθεί κ είμαι στην δουλειά … επόμενη είναι η @piglet???

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Anthiii είπε:

Μπράβο κορίτσι μου μπράβο !!! 

Σ ευχαριστώ παρά πολυυυυυυυυυ !!! 😍

πρίν από 12 λεπτά , Tintin είπε:

Μπράβο βρε κορίτσια.. Να ακούσουμε κ κάτι χαρουμενο.. Να γεμίσει η σελιδα φουσκωμενες κοιλιτσες κ καροτσια!! 

Ναι ναι… είμαστε 100% αυτήν την στιγμή …

πρίν από 14 λεπτά , Anthiii είπε:

Κορίτσια εγώ τα πήρα το πρωί διαπλασιαστηκε β χοριακη από την Τρίτη ανέβηκε και η προγεστερονη που είχα άγχος βέβαια είχα πάρει το πρωί τα χάπια και δεν ξέρω ένα είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα θα πάω και αύριο χωρίς να πάρω την αγωγή για να δω εάν θα είναι στα ίδια επίπεδα ! @Ririii88 αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα 🥰

Συγχαρητήρια κοπελαρα μουυυυυυυυυ … με το καλο να ακούσεις την καρδούλα / καρδούλες  👼🏼👼🏼

• Μου αρέσει 1

@dreamteam ναι ρε σύ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα έχασα 5 χρόνια από την ζωη μου!! Αλλά πάλι καλά πάμε γερά!! Άντε τώρα να έρθει η ώρα για το υπερηχογράφημα.. μαρτυρικά θα περάσουν οι μέρες 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , Ririii88 είπε:

Κοριτσιαααααααααα μουυυυυυυυυυυ 298,50 οι μονάδες μου .. 🥰🥰🥰🥰 καλά είμαι λέτε ;;;;

Ε αυτά είναι νέα!!! Μπράβο γλυκιά μου!!!! Απλά υπέροχο νουμερο!!! 

πρίν από 15 λεπτά , dreamteam είπε:

Τέλος το άγχος!!! Πάνε ΟΛΑ ΚΑΛΆ!!! 

Μπράβο τέλεια πας!!!! 

πρίν από 14 λεπτά , Ririii88 είπε:

Σ ευχαριστώ παρά πολυυυυυυυυυυυτ … παναγία μου τρελαθεί κ είμαι στην δουλειά … επόμενη είναι η @piglet???

Ναι εγώ και το @Σποράκι!! Σίγουρα έκλεισε θετικά η βδομάδα με εσας!!!! 😍😍😍😍😍

πρίν από 21 λεπτά , Anthiii είπε:

@dreamteam ναι ρε σύ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα έχασα 5 χρόνια από την ζωη μου!! Αλλά πάλι καλά πάμε γερά!! Άντε τώρα να έρθει η ώρα για το υπερηχογράφημα.. μαρτυρικά θα περάσουν οι μέρες 

Πότε έχεις υπέρηχο?

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Ririii88 είπε:

Συγχαρητήρια, είναι θαυμάσια τιμή για πρώτη μέτρηση!!!Καλούς διπλασιασμούς και μια ξένοιαστη εγκυμοσύνη!

πρίν από 29 λεπτά , silvy22 είπε:

Πολύ καλά !!! Συγχαρητήρια !!!

Σ ευχαριστώ παρά πολύυυυυ … 🥰

πρίν από 11 λεπτά , EvgeniaCher είπε:

Συγχαρητήρια, είναι θαυμάσια τιμή για πρώτη μέτρηση!!!Καλούς διπλασιασμούς και μια ξένοιαστη εγκυμοσύνη!

Σ ευχαριστώ παρά πολύ .. εύχομαι κ σε εσένα το καλύτερο … 🙏🏼

• Μου αρέσει 2

πρίν από 33 λεπτά , Ririii88 είπε:

Συγχαρητήρια 🥰, μια τέλειομηνη εγκυμοσύνη. Είδες που ήσουν σίγουρη για το αντίθετο;

πρίν από 27 λεπτά , piglet είπε:

Ε αυτά είναι νέα!!! Μπράβο γλυκιά μου!!!! Απλά υπέροχο νουμερο!!! 

Μπράβο τέλεια πας!!!! 

Ναι εγώ και το @Σποράκι!! Σίγουρα έκλεισε θετικά η βδομάδα με εσας!!!! 😍😍😍😍😍

Αχ άντε να δούμε τι θα γίνει και με εμάς! Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα 🤨

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Σποράκι είπε:

Συγχαρητήρια 🥰, μια τέλειομηνη εγκυμοσύνη. Είδες που ήσουν σίγουρη για το αντίθετο;

Αχ άντε να δούμε τι θα γίνει και με εμάς! Εγώ πάντως δεν νιώθω τίποτα 🤨

Σ ευχαριστώ πολυυυυυυ… ποτέ έχετε χοριακες κοριτσαρες ;; 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...