Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

@Ririii88 είσαι έτοιμη για αύριο??? 
εγω τελικά αποφάσισα να πάω να ξανά αύριο μια εξέταση και τις ορμόνες για να δω άμα λειτουργούν τα φάρμακα προγεστερονης. Δεν με έχει ο τόπος δεν αντέχω μέχρι την Παρασκευή. Να δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ πάλι από την αγωνία μου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 28 λεπτά , Anthiii είπε:

εγω τελικά αποφάσισα να πάω να ξανά αύριο μια εξέταση και τις ορμόνες για να δω άμα λειτουργούν τα φάρμακα προγεστερονης. Δεν με έχει ο τόπος δεν αντέχω μέχρι την Παρασκευή. Να δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ πάλι από την αγωνία μου. 

Πολύ φίλη μου είσαι εσύ!!! Αν είναι να ηρεμήσεις πήγαινε! Απλά νομίζω ότι μέσα σε μια μέρα μην περιμένεις θαύματα. Απλά τσεκαρε ότι αυξήθηκε!! Γενικά πάντως τώρα πρέπει να είσαι πολύ ήρεμη! Χρειάζεσαι ηρεμία για τρεις!!!🍼🍼

πρίν από 56 λεπτά , Maria.26 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Ήθελα να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία σας παραπάνω από μια υστεροσκοπηση;; 

Έχω κάνει μια φορά βγάλαμε ένα μικρό πολύποδα, τώρα που άλλαξα γιατρό μου λέει ότι πρέπει να το ξανά κάνουμε γιατί κάτι βλέπει. Δηλαδή αυτή τι δουλειά θα κάνουμε; Και φοβάμαι και όλας.ειχε καμία σας ανάλογη εμπειρία;;; 

Ναι, εγώ. 12 παρακαλώ (ναι, 12 έγραψα). Είναι πολύ σπαστικό, αλλά συμβαίνει να ξαναεμφανιστεί πολύποδας μετά από αφαίρεση. 

Να μην φοβάσαι. Αν πρέπει να γίνει, πηγαίνε κάν'το για να φύγει από τη μέση κ όλα θα πάνε καλά.

• Μπερδεμένη/-ος 3

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Anthiii είπε:

Καλημέρα καλή μου !!!!! Την έκανα .. μόλις έχω αποτελέσματα θα σας ενημερώσω οοοοολες .. να μας πεις τα αποτελέσματα της εξέτασης .. 

πρίν από 49 λεπτά , dreamteam είπε:

@Ririii88άντε κορίτσι μου όμορφο καλή επιτυχία!!!! Πάμε γερά!!!

Καλημεραααααααα… αναμένουμε τα αποτελέσματα … μια αγωνία υπάρχει … πολύ θα έλεγα .. 🤣🤣🤣 ξύπνησα 4 τα χαράματα κ μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος μου .. 🥴🥴🥴

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Maria.26 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Ήθελα να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία σας παραπάνω από μια υστεροσκοπηση;; 

Έχω κάνει μια φορά βγάλαμε ένα μικρό πολύποδα, τώρα που άλλαξα γιατρό μου λέει ότι πρέπει να το ξανά κάνουμε γιατί κάτι βλέπει. Δηλαδή αυτή τι δουλειά θα κάνουμε; Και φοβάμαι και όλας.ειχε καμία σας ανάλογη εμπειρία;;; 

Εχω κανει 3 μέσα σε ένα εξαμηνο... Να κάνεις να έχει εικόνα ο γιατρός σου.. Εμένα ο πρωτος όλα τέλεια τα βρήκε.. Μόνο έναν πολυποδα αφαίρεσαν.. Στον δευτερο βρήκαμε φλεγμονή, πολυποδα, διάφραγμα και άλλα τέτοια ωραία... ΣΤο ίδιο πραγμα, αλλα μάτια βλέπουν διαφορετικά πραγματα!! 

2 ώρες πρίν, Ririii88 είπε:

Καλημέρα καλή μου !!!!! Την έκανα .. μόλις έχω αποτελέσματα θα σας ενημερώσω οοοοολες .. να μας πεις τα αποτελέσματα της εξέτασης .. 

Καλημεραααααααα… αναμένουμε τα αποτελέσματα … μια αγωνία υπάρχει … πολύ θα έλεγα .. 🤣🤣🤣 ξύπνησα 4 τα χαράματα κ μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος μου .. 🥴🥴🥴

Καλημέρα αναμένουμε κορίτσι μου τα αποτελέσματα, όλα καλά αυτήν την αίσθηση έχω! Να επιβεβαιώσουμε πάμε! Ας φτιάξουμε εμείς τον Μάρτιο 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , dreamteam είπε:

Αχ γιατί αργούμε??? @Ririii88 τόση δουλειά έχουν πια!!! Σεβαστείτε την αγωνία μας μανδαμ!!! Η μικροβιολογα αγάπη όχι εσύ!!!

Πραγματικά να σκάσω είμαι .. ήρθε ένα εμαιλ κ λέω παναγία μου αυτό είναι κ μπαίνω κ τι να δω ;;;; e-rouxa.. αν είναι δυνατόν !γινοταν χαμός το πρωί που πήγα λογικά αυτό θα φταίει … 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα με πήραν τώρα στις 13/03 περνάω επιτροπή ! Άντε να δούμε ! Έχω τόσο άγχος κ χαρά μαζί ! Θέλω να φτάσω στο σημείο να περιμένω θετική χοριακη κ αν έρθει κιόλας κ πάνε όλα καλά.. πάρτυ !!! 
@Ririii88 να ξέρεις μπαίνω κάθε τρεις κ λίγο κα δω αν ανέβασες κάτι !! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά !! Που θα πάνε !!!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 12 λεπτά , TaxAgg είπε:

Κορίτσια εμένα με πήραν τώρα στις 13/03 περνάω επιτροπή ! Άντε να δούμε ! Έχω τόσο άγχος κ χαρά μαζί ! Θέλω να φτάσω στο σημείο να περιμένω θετική χοριακη κ αν έρθει κιόλας κ πάνε όλα καλά.. πάρτυ !!! 
@Ririii88 να ξέρεις μπαίνω κάθε τρεις κ λίγο κα δω αν ανέβασες κάτι !! Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά !! Που θα πάνε !!!

Γλυκιά μου καλή επιτυχία με την επιτροπή … αχ σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου θα ενημερώσω αμέσως μόλις δω το εμαιλ .. 😍

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , TaxAgg είπε:

Πολύ καλή επιτυχία!!! Καλωσήρθες στο κλαμπ!!! Τέλη Μαρτίου με αρχές Απρίλη θα έχεις απάντηση!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...