Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

6 hours ago, dreamteam said:

Κορίτσια μόλις τελείωσα από τον γιατρό. Λοιπόν Τετάρτη μέρα διέγερσης με meriofert 300. Δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα η αριστερή ούσα συνδικαλίστρια δεν αντιδρά η δεξιά η καημένη έχει τρία τέσσερα των δέκα χιλιοστών. Μου αύξησε τη δόση σε 375 μέχρι την Δευτέρα και cetrotide ίδια ώρα και οι δύο μου είπε. Ο γιατρός ήταν καθηστυχαστικος ότι αυτά αλλάζουν και θα το βρούμε! Εγώ ψιλοαπογοητευτικα αλλά από την άλλη λέω γιατρός είναι κάτι ξέρει. Περιμένουν τώρα τις ορμονικές που μου έκαναν. Πείτε ρε σεις γνώμες να ηρεμήσω λίγο!!!

Κορίτσι μου @dreamteam, όλη μέρα σε σκέφτομαι γιατί το πέρασα τώρα το Φλεβάρη, αλλά ήμουν στην δουλειά και δεν πρόλαβα να σου γράψω. Άκου:

Η αριστερή μου είναι και μένα τεμπέλα - "άϊντεεεε μαρή, κάνε κανα αυγό παραπάνω" της λέω συνέχεια και αυτή ντεν τέλει να συνεργαστεί, ντεν τέλει. 😂 Την 2η μέρα περιόδου είχα 3 καταβολές όλες και όλες συνολικά (είμαι 36, δεν ξέρω τι ηλικία είσαι εσύ) και μέσα έξω είχα καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να έχω ελπίδες, ότι θα πάμε κουβά, bucket ντε που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. 😂 Είχα πέσει στα πατώματα. Μέχρι να κάνω τις πρώτες ενέσεις και να πάω για τον επόμενο υπέρηχο (4η μέρα διέγερσης) ήμουν κάπου μεταξύ φάσης και αφασίας, με μπόλικο κλάμα.

ΌΜΩΣ, στον υπέρηχο της 4ης μέρας διέγερσης μου βρήκαν παραπάνω - 3 στην δεξιά και 3 στην αριστερή. 

Και μετά στον επόμενο υπέρηχο μου βρήκαν 8. Και μετά 6. Και εν τέλει έβγαλα 7. Ασχέτως που δεν ευδοκίμησε κανένα. 

Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι:

1. Είναι ΠΟΛΥ νωρίς ακόμα για να φανεί η τελική εικόνα. 

2. Ηρέμησε και μην στενοχωριέσαι - διότι σε αυτήν την φάση δεν μπορείς να ελέγξεις το τελικό αποτέλεσμα. Εσύ το μόνο που μπορείς να ελέγξεις είναι να κάνεις τις ενεσούλες σου όπως σου έχουν πει και να είσαι χαλαρή. ❤️ 

3. Σου στέλνω και πμ! 

Έλα, πάμε, δυνατά, βάλε δύναμη!!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 13 λεπτά , vasoula88 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσια!!! Όλο τέτοια νέα να ακούμε εδώ μέσα!! Εγώ τελικά θα πάω την Τρίτη για ετ 🤞!! Από αύριο ξεκινάω 5 μέρες προγεστερονη κ πάμε! Αρκετά αισιόδοξη είμαι αυτή τη φορά μπορώ να πω!! Για να δούμε!!!

Με το καλοοοο! Πολύ καλή επιτυχία 🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , vasoula88 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσια!!! Όλο τέτοια νέα να ακούμε εδώ μέσα!! Εγώ τελικά θα πάω την Τρίτη για ετ 🤞!! Από αύριο ξεκινάω 5 μέρες προγεστερονη κ πάμε! Αρκετά αισιόδοξη είμαι αυτή τη φορά μπορώ να πω!! Για να δούμε!!!

Με το καλοοοοοο.. όλα να πάνε τέλεια !! 

• Ευχαριστώ 1

4 hours ago, dreamteam said:

Βγήκαν και οι ορμονικές fsh δεν μου έκανε καν. Lh 9 και Ε2 72. Τι εννοεί ο ποιητής θεός κι η ψυχή μου!!! Στις μιλφ τις καινούργιες εύχομαι τα καλύτερα 🌈🍼🍼🍼!!!! Ζοριζομαι λίγο σήμερα με τα δικά μου αλλά θα επανέλθω δριμύτερη!!! @Ririii88χαλαρά σήμερα, ξεκουράσου και λίγο κι αύριο θα έχουμε το τρελό το πανηγύρι!!! @Dragonmomκορίτσι μου όλα θα πάνε καλά την Παρασκευή μη αγχώνεσαι η αρχή έγινε!!! @Anthiii καραμπίνατη διδυμομανα στα βαθειά με τη μία!!! Εύχομαι και στις τρεις μέσα από την καρδιά μου τα χριστουγεννιάτικα ξωτικά σας να σας κάνουν τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου!!!

Είσαι 4η μέρα διέγερσης; Δηλαδή 5η μέρα κύκλου; 

eardp2.png

Διαφημίσεις

13 minutes ago, dreamteam said:

Σήμερα έκανα την Πέμπτη βελόνα το βράδυ!! 8η μέρα κύκλου 

Fsh δεν υπήρχε λόγος να σου μετρήσει σήμερα. Μόνο 2η μέρα κύκλου την μετράμε. Η Ε2 σε νοιάζει τώρα να ανεβαίνει. Είναι λίγο χαμηλή ακόμα αλλά είναι νωρίς, θα πάρει μπρος πιστεύω. Και για τα ωοθυλάκια μην ανησυχείς από τώρα, ίσως εμφανιστούν κι άλλα στην πορεία. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

eardp2.png

πρίν από 17 λεπτά , kateriiina25 είπε:

Fsh δεν υπήρχε λόγος να σου μετρήσει σήμερα. Μόνο 2η μέρα κύκλου την μετράμε. Η Ε2 σε νοιάζει τώρα να ανεβαίνει. Είναι λίγο χαμηλή ακόμα αλλά είναι νωρίς, θα πάρει μπρος πιστεύω. Και για τα ωοθυλάκια μην ανησυχείς από τώρα, ίσως εμφανιστούν κι άλλα στην πορεία. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ για το boost. Ναι ελπίζω ότι θα πάρουν μπρος τα άτιμα. Που θα πάει!!! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου ίσως κάνω λαθοσ Την ενότητα και συγνώμη. Λοιπόν μια μικρή βοήθεια η περίοδος μου έρχεται κάθε 28-30 μέρες γ τον μήνα Φλεβάρη ήρθε λόγω άγχους ήρθε στις 32 μέρες. Τελευταία περίοδος 9/2/23 ήταν η 11η μέρα τ κύκλου. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ? Επίσης ν σας πω ότι πονάω στην αριστερή ωοθηκη μ κ δεν είναι ωορρηξία Γτ την κατάλαβα μέρες πριν. Περιμένω περίοδο σε οκτώ με εννιά ημέρες

πρίν από 20 λεπτά , Mpoukou είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου ίσως κάνω λαθοσ Την ενότητα και συγνώμη. Λοιπόν μια μικρή βοήθεια η περίοδος μου έρχεται κάθε 28-30 μέρες γ τον μήνα Φλεβάρη ήρθε λόγω άγχους ήρθε στις 32 μέρες. Τελευταία περίοδος 9/2/23 ήταν η 11η μέρα τ κύκλου. Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης ? Επίσης ν σας πω ότι πονάω στην αριστερή ωοθηκη μ κ δεν είναι ωορρηξία Γτ την κατάλαβα μέρες πριν. Περιμένω περίοδο σε οκτώ με εννιά ημέρες

Καλησπέρα, είσαι όντως σε λάθος ενότητα και ελπίζω να μη χρειαστεί ποτέ να έρθεις επί τούτου. Είναι πολύ νωρίς για οποιοδήποτε σύμπτωμα εγκυμοσύνης. Επίσης τα συμπτώματα εγκυμοσύνης σε φυσική σύλληψη μοιάζουν με αυτά της περιόδου οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να δεις αν έχεις καθυστέρηση ή όχι για να κάνεις τεστ.

Όσο για τον πόνο στην ωοθηκη, αφενός δεν έχει σχέση με εγκυμοσυνη αφετέρου πιθανόν να ήταν ωορηξιας. Αυτό που λες ότι ένιωσες μέρες πριν σαν ωορηξια πιθανόν να ήταν το ωοθυλακιο που άρχισε να μεγαλώνει πάνω από 16cm ενώ σπάει λίγες μέρες μετά στα περίπου 24, όπου πάλι νιώθεις πονο. Και εγώ τώρα κατάλαβα τους πόνους αυτούς στις ωοθηκες που με παρακολουθουσε ανά 2 μέρες από την περιοδο και μετά με υπερηχους ο γιατρός μου.

Επίσης αν θέλεις να υπολογίσεις τις γόνιμες να κάνεις τεστ ωορηξιας για να είσαι σίγουρη και από την ωορηξια και μετά να υπολογίζεις ότι θα πρέπει η περίοδος σου να έρθει σε 14 μέρες. Αν όχι κάνεις τεστ εγκυμοσύνης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και σε σας ξέρετε τι γίνεται ο πόνος δεν έχει περάσει είναι να μεν μειωμένος αλλά εξακολουθώ να πονάω. Σήμερα π ένιωσα τον πόνο είναι 21 μέρα τ κύκλου κ περίοδο περιμένω σε 8 μέρες περίπου. Λίγο παράξενο μ φαίνεται τόσο αργά ωορρηξία 

πρίν από 17 λεπτά , Mpoukou είπε:

Καλησπέρα και σε σας ξέρετε τι γίνεται ο πόνος δεν έχει περάσει είναι να μεν μειωμένος αλλά εξακολουθώ να πονάω. Σήμερα π ένιωσα τον πόνο είναι 21 μέρα τ κύκλου κ περίοδο περιμένω σε 8 μέρες περίπου. Λίγο παράξενο μ φαίνεται τόσο αργά ωορρηξία 

Αν συνεχίσεις να πονας ή να είναι πιο έντονος ο πονος να πας στον γιατρό σου για υπέρηχο για να αποκλεισεις οποιοδήποτε θέμα, πχ ρήξη κύστεως ωχρου σωματιου.

Επίσης πολλές φορές μπερδεύουμε πόνους του εντέρου με γυναικολογικους.

1 hour ago, Mpoukou είπε:

Όποτε για εγκυμοσύνη ούτε λόγος 😂

Καλέ είναι πολύ νωρίς για να καταλάβεις κάτι, εννοείται ότι αν είχες επαφές στις γόνιμες μέρες υπάρχει πιθανότητα να είσαι εγκυος! Κανε μια βδομάδα υπομονή και μη βλέπεις εμάς εδώ που παλεύαμε καιρό και ανακαλύψαμε μετα απο εξετάσεις οτι υπαρχει πρόβλημα.

Για συμπτώματα σου λέω να μην ψάχνεις ακόμη και οπότε δε νιώθεις καλά να συμβουλευεσαι τον γυναικολόγο σου.

Κορίτσια καλησπέρα!!! Ήθελα να σας ρωτήσω έχει κάνει καμία σας παραπάνω από μια υστεροσκοπηση;; 

Έχω κάνει μια φορά βγάλαμε ένα μικρό πολύποδα, τώρα που άλλαξα γιατρό μου λέει ότι πρέπει να το ξανά κάνουμε γιατί κάτι βλέπει. Δηλαδή αυτή τι δουλειά θα κάνουμε; Και φοβάμαι και όλας.ειχε καμία σας ανάλογη εμπειρία;;; 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...