Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Ririii88 είπε:

Σ ευχαριστούμε πολύ .. αν κ για μένα δεν είναι σίγουρο ακόμα .. αύριο θα ξέρουμε !!! Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι ;; 

Άντε μακαρι να επιβεβαιωθεί αυριο!!

επειδη εκανα και εγω τεστ (αφού ειχα πάρει αρνητική χοριακη, ήθελε ντε και καλά ο άντρα μου να δει μήπως έκανε λάθος το μικροβιολογικό) ήταν ξεκάθαρα αρνητικό! Άρα πιστεύω καλά θα είναι τα νέα αυριο!

εγω και ο σύζυγος ξεκινήσαμε βιταμίνες-αντιοξειδωτικά και ελπίζουμε μετά το 3μηνο να πάμε πάλι για εξωσωματική. 

πρίν από 37 λεπτά , dreamteam είπε:

Κορίτσια μόλις τελείωσα από τον γιατρό. Λοιπόν Τετάρτη μέρα διέγερσης με meriofert 300. Δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα η αριστερή ούσα συνδικαλίστρια δεν αντιδρά η δεξιά η καημένη έχει τρία τέσσερα των δέκα χιλιοστών. Μου αύξησε τη δόση σε 375 μέχρι την Δευτέρα και cetrotide ίδια ώρα και οι δύο μου είπε. Ο γιατρός ήταν καθηστυχαστικος ότι αυτά αλλάζουν και θα το βρούμε! Εγώ ψιλοαπογοητευτικα αλλά από την άλλη λέω γιατρός είναι κάτι ξέρει. Περιμένουν τώρα τις ορμονικές που μου έκαναν. Πείτε ρε σεις γνώμες να ηρεμήσω λίγο!!!

Καμια φορα πιστεύουμε ουι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο αλλα θα σου πω από την εμπειρία μου, όταν μου πήραν μόνο 1 ώριμο έμεινα έγκυος και όταν μου πήραν 7 ωριμα, δεν έμεινα και δεν έχω κρυοσυντηρησει! 1 και καλο χρειάζεσαι!! Μην απογοητεύεσαι!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 14 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Άντε μακαρι να επιβεβαιωθεί αυριο!!

επειδη εκανα και εγω τεστ (αφού ειχα πάρει αρνητική χοριακη, ήθελε ντε και καλά ο άντρα μου να δει μήπως έκανε λάθος το μικροβιολογικό) ήταν ξεκάθαρα αρνητικό! Άρα πιστεύω καλά θα είναι τα νέα αυριο!

εγω και ο σύζυγος ξεκινήσαμε βιταμίνες-αντιοξειδωτικά και ελπίζουμε μετά το 3μηνο να πάμε πάλι για εξωσωματική. 

Καμια φορα πιστεύουμε ουι όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο αλλα θα σου πω από την εμπειρία μου, όταν μου πήραν μόνο 1 ώριμο έμεινα έγκυος και όταν μου πήραν 7 ωριμα, δεν έμεινα και δεν έχω κρυοσυντηρησει! 1 και καλο χρειάζεσαι!! Μην απογοητεύεσαι!

Μακάρι να επιβεβαιωθεί κ να είναι καλές οι μονάδες … θα σας ενημερώσω μόλις πάρω τα αποτελέσματα αύριο .. 😝

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Dragonmom είπε:

Κορίτσια μου!! 195!!!! Επανέλεγχος την Παρασκευή! Να είμαι συγκρατημένη;; Εγώ τρέμω από χαρά κ είμαι κ στην δουλεια.. Συνεχίζω αγωγή μου είπαν.. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλα τα κορίτσια 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου !!!!!!!!! Όλα θα πάνε καλά από δω κ πέρα !!! Εύχομαι καλούς διπλασιασμούς !!!! Πόση χαρά !!!! Χαχαχαχα όλα θα πάνε τέλεια !!!!! 

πρίν από 22 λεπτά , Ririii88 είπε:

Μακάρι να επιβεβαιωθεί κ να είναι καλές οι μονάδες … θα σας ενημερώσω μόλις πάρω τα αποτελέσματα αύριο .. 😝

Θετική σκέψη κ ενέργεια !!!!! Θα είναι Καλές οι μονάδες θα το δεις !!!! Ο μήνας ξεκίνησε καλά με την @Dragonmom και θα συνεχίσει για όλες ανεξαιρέτως σταδίου που βρίσκονται ! Θα το δείτε !! 😉

• Μου αρέσει 3

On 11/2/2023 at 10:28 ΠΜ, Stella0985 είπε:

Καλησπέρα, 

Καλή αρχή σου εύχομαι και καλή επιτυχία! Ίσως μπορώ να βοηθήσω με την δική μου εμπειρία μέχρι τώρα.Είμαι 37 χρόνων και ζω στο εξωτερικό. Εδώ σε μια κλινική της χώρας που μένω ξεκινησα τον κύκλο της  εξωσωματικής στις 4/1 με ένα χαπακι που ρυθμίζει την περίοδο λόγω ασταθούς περιόδου ( μεγάλοι κύκλοι 35-40 μέρες). Στις 20/1 με το που μου ήρθε η περίοδος ξεκίνησα τις ενέσεις που θα με βοηθήσουν στην παραγωγή περισσότερων του 1 ωάριου.Δεν είχα κάποια παρενέργεια από τις ενέσεις εκτός από υπνηλια και παροδικό κνησμό στην περιοχή που τις έκανα. 27/1 και 30/1 είχα ραντεβού στην κλινική για ενδοκολπικο υπέρηχο των ωοθηκών για να δουν τον αριθμό των ωαρίων αλλά και το μέγεθος. Η μια ωοθήκη είχε περισσότερα ωάρια από την άλλη αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρολο. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι να έχεις ώριμα ωάρια που να είναι κατάλληλα για ωοληψια. Η γιατρός έκρινε ότι έχω αρκετά ώριμα ωάρια σε καλό μέγεθος και μου ζήτησε το ίδιο βράδυ να κάνω την ένεση ovitrelle η οποία προκαλεί την ωορρηξία σε 36 ώρες. 1/2 έγινε η ωοληψια ακριβώς 36 ώρες μετά έγινε η ωοληψια. Συνολικά πήραν 14 ωάρια από τα οποία τα 13 ήταν ώριμα. Η ωοληψια σαν διαδικασία κράτησε 20 λεπτά και γίνεται με αναισθησία,οπότε δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Την ίδια ώρα ο σύζυγος έδωσε το σπέρμα του. Όταν ξύπνησα  από την αναισθησία είχα μια μικρή αιμορραγία που κράτησε μέχρι το απόγευμα εκείνης της ημέρας.Αυτο είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί τραυματίζονται οι ωοθήκες από την ωοληψια.Επισης είχα πόνους περιόδου για τις επόμενες 2 ημέρες. Στο διάστημα αυτό οι γιατροί σε ενημερώνουν καθημερινά για την εξέλιξη των εμβρύων. Εμένα από τα 14 ωάρια που πήραν, ήταν ώριμα τα 13 από αυτά γονιμοποιηθηκαν επιτυχώς τα 10. Μέχρι την 5η μέρα που έγινε η έμβρυομεταφορα τα κατάφεραν τελικά 3 έμβρυα. Στις 6/2 έγινε η έμβρυομεταφορα. Η διαδικασία κράτησε 15 λεπτά και η αίσθηση είναι σαν να κάνεις τεστ Παπ. Με έναν καθετήρα σου βάζουν το ωάριο/ωάρια. Δε χρειάζεται αναισθησία και μπορείς αμέσως να πας σπίτι σου. Ο γιατρός μου συνέστησε να μην σηκώνω βάρη, να ξεκουράζομαι αλλά όχι να μενω όλη μέρα στο κρεβάτι και να κάνω ήπιες δραστηριότητες όπως περπάτημα. Να σημειώσω εδώ ότι  μου έβαλαν ένα έμβρυο λόγω της ανατομίας της μήτρας μου (μήτρα σε σχήμα καρδιάς). Τα άλλα δύο έμβρυα κρυοσυντηρηθηκαν. Δύο εβδομάδες μετά από την έμβρυομεταφορα γίνεται η εξέταση αίματος για να δουν την τιμή της χοριακης και να μάθεις αν είσαι έγκυος. Σε αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων κάνω ενέσεις προγεστερόνης για να βοηθήσουν το έμβρυο να εμφυτευτει στην μήτρα.Εγώ είμαι σε αυτή τη φάση της αναμονης. Γενικά μιλώντας για την εξωσωματική ως διαδικασία, μου φάνηκε λιγότερο επίπονη από όσο περίμενα. Οι ενέσεις είναι κάτι που συνηθίζεται και από ένα σημείο και μετά γίνεται ρουτίνα και το λέω εγώ που έτρεμα τις ενέσεις και τώρα μπορώ να τις κάνω μόνη μου. Από παρενέργειες εγώ είχα πρήξιμο αρκετό λόγω της κατακράτησης υγρών και υπνηλία. Η διάθεση μου ήταν πολύ καλή χωρίς σκαμπανεβάσματα. Άγχος φυσικά υπάρχει μέχρι να μάθεις το αποτέλεσμα αλλά από τη στιγμή που έχεις κάνει όλη τη διαδικασία κατά γράμμα δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο,μόνο να περιμένεις. Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία εξωσωματικής σε κλινική του εξωτερικού. Αν έχεις κάποια απορία στείλε μου μύνημα.Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά. Καλή επιτυχία σε όλες μας! 💜

καλησπέρα!! Τελικά είχες θετικό αποτέλεσμα; Είμαι στην ίδια φάση, ζω και εγω έξωτερικό σε ποια χώρα;; Αντί για ενέσεις, εμένα μου έδωσαν κολπικά υποθετα προγεστερονης, έχουν περάσει τρεις μέρες από την εμβρυομεταφορά !! 

Καλησπέρα κορίτσια!! 
 Εγώ είχα κάνει μια αποτυχημένη εξωσωματική τον Ιούλιο, δυστυχώς κανένα ωάριο δεν γονιμοποιήθηκε  ( άλλωστε ήταν μόνο δύο)! Τον Φεβρουάριο κάναμε την δεύτερη προσπάθεια μας και κατάφερε να γονιμοποιηθουν τα τρία από τα δέκα που είχαμε! Δευτέρα έγινε η εμβρυομεταφορα! Θέλω να ρωτήσω υπάρχει κάποιο συναίσθημα σε όσες το τεστ ήταν θετικό; Δλδ έχω ακούσει το νιώθεις λέει ότι είσαι έγκυος ισχύει;; Εγώ δεν νιώθω τίποτα, να ανησυχήσω; Μόνο μια δυσφορία, κάποιες φορές πρήξιμο όπως και κάποιες κράμπες ενίοτε αλλά όχι κάτι φοβερό! Να φανταστώ όλα φυσιολογικά.. 😊😊😊εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Dragonmom είπε:

Κορίτσια μου!! 195!!!! Επανέλεγχος την Παρασκευή! Να είμαι συγκρατημένη;; Εγώ τρέμω από χαρά κ είμαι κ στην δουλεια.. Συνεχίζω αγωγή μου είπαν.. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλα τα κορίτσια 

Συγχαρητήρια!! Να το χαρείς και να το γιορτάσεις με τον άντρα σου όπως ολες οι εγκυμονουσες! Εμείς των εξωσωματικων με τοσο ζόρι που έχουμε περάσει είμαστε πολύ συγκρατημενες μέχρι τέλος και χάνουμε τη χαρά αυτής της όμορφης περιοδου. Εγώ την επόμενη φορά που θα ξαναμεινω με το καλό έγκυος θα απολαμβάνω την κάθε μέρα και ότι γίνει!

Πολυ καλη φαίνεται η τιμή σου για πρώτη χοριακη! Σε ποια μέρα μετά την ΕΤ έκανες χοριακη για να χω και εγώ μια ιδεα τι να περιμενω?

Με το καλο θετικά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν σειρά!

• Μου αρέσει 2

Δευτέρα 20/02 έκανα την ΕΤ όποτε 9η περίπου! Είμαι πολύ συγκρατημένη έτσι είναι, να κάνω κ την επαναληπτική την Παρασκευή! 

πρίν από 14 λεπτά , Nels είπε:

Συγχαρητήρια!! Να το χαρείς και να το γιορτάσεις με τον άντρα σου όπως ολες οι εγκυμονουσες! Εμείς των εξωσωματικων με τοσο ζόρι που έχουμε περάσει είμαστε πολύ συγκρατημενες μέχρι τέλος και χάνουμε τη χαρά αυτής της όμορφης περιοδου. Εγώ την επόμενη φορά που θα ξαναμεινω με το καλό έγκυος θα απολαμβάνω την κάθε μέρα και ότι γίνει!

Πολυ καλη φαίνεται η τιμή σου για πρώτη χοριακη! Σε ποια μέρα μετά την ΕΤ έκανες χοριακη για να χω και εγώ μια ιδεα τι να περιμενω?

Με το καλο θετικά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν σειρά!

πρίν από 10 λεπτά , Dragonmom είπε:

Δευτέρα 20/02 έκανα την ΕΤ όποτε 9η περίπου! Είμαι πολύ συγκρατημένη έτσι είναι, να κάνω κ την επαναληπτική την Παρασκευή! 

Μακάρι κορίτσια ο μήνας να ξεκίνησε καλά και να πάνε όλα ΚΑΤ ευχήν για όλες μας! Εγώ μια που το είπα στον άντρα μου, και μια που μπήκα να σας γράψω εδώ! ❤️❤️❤️

1 ώρα πρίν, Ririii88 είπε:

Ναι κορίτσι μου ❤️❤️

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, dreamteam είπε:

Κορίτσια μόλις τελείωσα από τον γιατρό. Λοιπόν Τετάρτη μέρα διέγερσης με meriofert 300. Δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα η αριστερή ούσα συνδικαλίστρια δεν αντιδρά η δεξιά η καημένη έχει τρία τέσσερα των δέκα χιλιοστών. Μου αύξησε τη δόση σε 375 μέχρι την Δευτέρα και cetrotide ίδια ώρα και οι δύο μου είπε. Ο γιατρός ήταν καθηστυχαστικος ότι αυτά αλλάζουν και θα το βρούμε! Εγώ ψιλοαπογοητευτικα αλλά από την άλλη λέω γιατρός είναι κάτι ξέρει. Περιμένουν τώρα τις ορμονικές που μου έκαναν. Πείτε ρε σεις γνώμες να ηρεμήσω λίγο!!!

Βγήκαν και οι ορμονικές fsh δεν μου έκανε καν. Lh 9 και Ε2 72. Τι εννοεί ο ποιητής θεός κι η ψυχή μου!!! Στις μιλφ τις καινούργιες εύχομαι τα καλύτερα 🌈🍼🍼🍼!!!! Ζοριζομαι λίγο σήμερα με τα δικά μου αλλά θα επανέλθω δριμύτερη!!! @Ririii88χαλαρά σήμερα, ξεκουράσου και λίγο κι αύριο θα έχουμε το τρελό το πανηγύρι!!! @Dragonmomκορίτσι μου όλα θα πάνε καλά την Παρασκευή μη αγχώνεσαι η αρχή έγινε!!! @Anthiii καραμπίνατη διδυμομανα στα βαθειά με τη μία!!! Εύχομαι και στις τρεις μέσα από την καρδιά μου τα χριστουγεννιάτικα ξωτικά σας να σας κάνουν τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου!!!

πρίν από 16 λεπτά , dreamteam είπε:

Βγήκαν και οι ορμονικές fsh δεν μου έκανε καν. Lh 9 και Ε2 72. Τι εννοεί ο ποιητής θεός κι η ψυχή μου!!! Στις μιλφ τις καινούργιες εύχομαι τα καλύτερα 🌈🍼🍼🍼!!!! Ζοριζομαι λίγο σήμερα με τα δικά μου αλλά θα επανέλθω δριμύτερη!!! @Ririii88χαλαρά σήμερα, ξεκουράσου και λίγο κι αύριο θα έχουμε το τρελό το πανηγύρι!!! @Dragonmomκορίτσι μου όλα θα πάνε καλά την Παρασκευή μη αγχώνεσαι η αρχή έγινε!!! @Anthiii καραμπίνατη διδυμομανα στα βαθειά με τη μία!!! Εύχομαι και στις τρεις μέσα από την καρδιά μου τα χριστουγεννιάτικα ξωτικά σας να σας κάνουν τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες του κόσμου!!!

Γλυκιά μου έρχεται και η σειρά σου … σ ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 όσο για τος ορμόνες σου στειλτες στον γιατρο σου να μας πει .. δεν γράφει δίπλα τα όρια ;;;  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Ririii88 είπε:

Γλυκιά μου έρχεται και η σειρά σου … σ ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 όσο για τος ορμόνες σου στειλτες στον γιατρο σου να μας πει .. δεν γράφει δίπλα τα όρια ;;;  

Είπε θα με πάρει τηλ μόνο αν δεν είναι καλές. Αν δεν με ενοχλήσει συνεχίζω το ντόπινγκ κανονικά. Μακάρι ρε κορίτσι μου μακάρι. Αυτά τα κορίτσια που το κάνουν αυτό πολλές φορές πραγματικά τις θαυμάζω!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , dreamteam είπε:

Είπε θα με πάρει τηλ μόνο αν δεν είναι καλές. Αν δεν με ενοχλήσει συνεχίζω το ντόπινγκ κανονικά. Μακάρι ρε κορίτσι μου μακάρι. Αυτά τα κορίτσια που το κάνουν αυτό πολλές φορές πραγματικά τις θαυμάζω!!! 

Κοιτά αν είμαι τελικά τυχερή κ έγινε με την πρώτη πραγματικά είμαι πολύ τυχερή !!!! Θαυμάζω την δύναμη ψυχής των κοριτσιών που το περνάνε τόσες φορές !!!!δεν το βάζουν κάτω για κανέναν λόγο !!!! Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες !!!!! 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, dreamteam είπε:

Μακάρι κορίτσι μου να πάνε όλα τελεια και να μην ξαναμπεις σε αυτή τη διαδικασία. Όσο για το άλλο που λες όταν ξεκινάμε νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να το επαναλάβουμε αλλά στην πορεία δεν μπορείς να φανταστείς τι δυναμη εχουμε μέσα μας!!! Ευχομαι τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 3

8 ώρες πρίν, Dragonmom είπε:

Συγχαρητήρια!!Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!🍼🍼🍼🍼

Συγχαρητήρια κοριτσια!!! Όλο τέτοια νέα να ακούμε εδώ μέσα!! Εγώ τελικά θα πάω την Τρίτη για ετ 🤞!! Από αύριο ξεκινάω 5 μέρες προγεστερονη κ πάμε! Αρκετά αισιόδοξη είμαι αυτή τη φορά μπορώ να πω!! Για να δούμε!!!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...