Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 11 λεπτά , Dragonmom είπε:

Κορίτσια μου!! 195!!!! Επανέλεγχος την Παρασκευή! Να είμαι συγκρατημένη;; Εγώ τρέμω από χαρά κ είμαι κ στην δουλεια.. Συνεχίζω αγωγή μου είπαν.. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλα τα κορίτσια 

Ααααααααααα κοριτσάρα μου συγχαρητήρια !!!!!!!!!! Πολύ καλή τιμή!!!! 🥰🥰🥰🥰 την Παρασκευή να διπλασιαστεί και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη .. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

πρίν από 12 λεπτά , Ririii88 είπε:

Ααααααααααα κοριτσάρα μου συγχαρητήρια !!!!!!!!!! Πολύ καλή τιμή!!!! 🥰🥰🥰🥰 την Παρασκευή να διπλασιαστεί και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη .. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Κοριτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ και αναμενω και τα δικά σου χαρμόσυνα.. Από τη μια έχω τρελαθεί από την άλλη λέω συγκρατημένα έως την Παρασκευή 

πρίν από 18 λεπτά , Dragonmom είπε:

Κορίτσια μου!! 195!!!! Επανέλεγχος την Παρασκευή! Να είμαι συγκρατημένη;; Εγώ τρέμω από χαρά κ είμαι κ στην δουλεια.. Συνεχίζω αγωγή μου είπαν.. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλα τα κορίτσια 

Πολλά συγχαρητήρια!!! Καλούς διπλασιασμούς, εύχομαι ότι καλύτερο!!

πρίν από 20 λεπτά , Dragonmom είπε:

Παίζει πάρτυ στο νησί!!!!! Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!!! Κορίτσια μου πετάω με τις χαρές σας μπράβο!!!! Όλα θα πάνε υπέροχα είμαι σίγουρη!!! Περιμένω για υπέρηχο τώρα να δω τα δικά μου τα μαντάτα!!!! Αλλά πάω με άλλη ψυχολογία μετά τα νέα σας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Dragonmom είπε:

Κοριτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ και αναμενω και τα δικά σου χαρμόσυνα.. Από τη μια έχω τρελαθεί από την άλλη λέω συγκρατημένα έως την Παρασκευή 

Αύριο το πρωί θα πάω εγώ χαράματα πριν την δουλειά … ελπίζω να έχω ευχάριστα νέα κ εγώ .. 🙏🏼👼🏼

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Dragonmom είπε:

Σούπερ!!!🎉

εκανες και τις ορμόνες; 

πρίν από 25 λεπτά , Dragonmom είπε:

@Dragonmom@Ririii88 @Antiii Συγχαρητήρια κορίτσια!!να πάνε όλα καλά ευχομαι!!🥰🥰🥰

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

@Dragonmom@Ririii88 @Antiii Συγχαρητήρια κορίτσια!!να πάνε όλα καλά ευχομαι!!🥰🥰🥰

Σ ευχαριστούμε πολύ .. αν κ για μένα δεν είναι σίγουρο ακόμα .. αύριο θα ξέρουμε !!! Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι ;; 

πρίν από 41 λεπτά , Dragonmom είπε:

Τέλεια τέλεια τέλεια!!!!μπράβο!!!! Όλα καλά να πανε❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Dragonmom είπε:

Τι αρχή είναι αυτή κορίτσια μου. Πολλά συγχαρητήρια, να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος!!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Dragonmom said:

Συγχαρητήρια! Καλούς διπλασιασμούς!! 😊🥰

eardp2.png

Κορίτσια μόλις τελείωσα από τον γιατρό. Λοιπόν Τετάρτη μέρα διέγερσης με meriofert 300. Δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα η αριστερή ούσα συνδικαλίστρια δεν αντιδρά η δεξιά η καημένη έχει τρία τέσσερα των δέκα χιλιοστών. Μου αύξησε τη δόση σε 375 μέχρι την Δευτέρα και cetrotide ίδια ώρα και οι δύο μου είπε. Ο γιατρός ήταν καθηστυχαστικος ότι αυτά αλλάζουν και θα το βρούμε! Εγώ ψιλοαπογοητευτικα αλλά από την άλλη λέω γιατρός είναι κάτι ξέρει. Περιμένουν τώρα τις ορμονικές που μου έκαναν. Πείτε ρε σεις γνώμες να ηρεμήσω λίγο!!!

πρίν από 16 λεπτά , dreamteam είπε:

Κορίτσια μόλις τελείωσα από τον γιατρό. Λοιπόν Τετάρτη μέρα διέγερσης με meriofert 300. Δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα η αριστερή ούσα συνδικαλίστρια δεν αντιδρά η δεξιά η καημένη έχει τρία τέσσερα των δέκα χιλιοστών. Μου αύξησε τη δόση σε 375 μέχρι την Δευτέρα και cetrotide ίδια ώρα και οι δύο μου είπε. Ο γιατρός ήταν καθηστυχαστικος ότι αυτά αλλάζουν και θα το βρούμε! Εγώ ψιλοαπογοητευτικα αλλά από την άλλη λέω γιατρός είναι κάτι ξέρει. Περιμένουν τώρα τις ορμονικές που μου έκαναν. Πείτε ρε σεις γνώμες να ηρεμήσω λίγο!!!

Εγώ όλες τις φορές 3-4 εκανα και ας ήμουν 30 ετών τότε... Όποτε εμένα μου φαίνονται μια χαρά!!! Σίγουρα όταν ξεκινάς όλο αυτό θες περισσότερα αλλά εμένα πχ το σώμα μου τοσο μπορεί.. Πολυ καλη επιτυχία να έχεις!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , dreamteam είπε:

Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι … εξάλλου η ποιότητα μετράει όχι η ποσότητα .. ελπίζω να βγάλεις αυτά τα 4 κ να προχωρήσουν κ τα 4 σε άριστα εμβρυακια!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...