Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Ririii88 είπε:

Ναι έκανα γιατί με τόσο πόνο θα έσκαγα .. κ βγήκε σχετικά άχνη δεν ξέρω κ αν μπορώ να βάλω φωτό εδώ … ναι αύριο το πρωί πάω για χοριακη γιατί θα τρελαθώ. !!! Βέβαια στα συγκεκριμένα τεστ κ ωορρηξίας  που έκανα ποτέ σεν έβγαινε πολύ έντονη σαν την εγκυρότητας ..

Δεν ανέβηκε όμως η ψυχολογία σου? Δεν λέω να κάνεις τούμπες αλλά χαλαρώσες κάπως έτσι δεν είναι?

πρίν από 10 λεπτά , dreamteam είπε:

Δεν ανέβηκε όμως η ψυχολογία σου? Δεν λέω να κάνεις τούμπες αλλά χαλαρώσες κάπως έτσι δεν είναι?

Τώρα αύριο δεν πας να μάθεις πας να επιβεβαιώσεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 13 λεπτά , dreamteam είπε:

Τώρα αύριο δεν πας να μάθεις πας να επιβεβαιώσεις!!!

Αν ανέβηκε ;;; Εννοείται .. να σου πω την αλήθεια τα έχω κάνει πάνω μου από την χαρά μου .. μόνη μου έτσι .. 🤣🤣 δεν μπορώ να κρατηθώ .. έτσι μου έρχεται να πάω σήμερα για χοριακη αλλά λέω ας περιμένω να πάει 10η μέρα 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά σας παρακολουθώ πολύ καιρό και σας θαυμάζω όλες

κοριτσια θέλω τα φώτα σας! Χθες ήμουν στην 9 μέρα εμβρυομεταφορας με δυο βλαστοκυστες 5 ημερών. Εκανα χοριακη μια εβδομάδα νωρίτερα απ ότι μου είπαν από το κέντρο διότι είδα λίγο ροζ και φοβήθηκα 

η χοριακη μου 453,10 η ε2 623,90 και η προγεστερονη μου 8,25

Να σημειώσω ότι παίρνω ήδη δυο υποθετα και ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω και ένα ουτροτζεσταν πρωί βράδυ συν μια ενεση.

ειδα και σήμερα δέκατη μέρα πολύ λίγο καφέ. Και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί η προγεστερονη μου είναι αρκετά χαμηλή; Μήπως είχε καμία σας παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει; Ανέβηκε με τα φάρμακα η προγεστερονη η τζάμπα χαρηκα με τηνχοριακη μου!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Anthiii είπε:

Καλημέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που γράφω αλλά σας παρακολουθώ πολύ καιρό και σας θαυμάζω όλες

κοριτσια θέλω τα φώτα σας! Χθες ήμουν στην 9 μέρα εμβρυομεταφορας με δυο βλαστοκυστες 5 ημερών. Εκανα χοριακη μια εβδομάδα νωρίτερα απ ότι μου είπαν από το κέντρο διότι είδα λίγο ροζ και φοβήθηκα 

Να σημειώσω ότι παίρνω ήδη δυο υποθετα και ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω και ένα ουτροτζεσταν πρωί βράδυ συν μια ενεση.

ειδα και σήμερα δέκατη μέρα πολύ λίγο καφέ. Και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί η προγεστερονη μου είναι αρκετά χαμηλή; Μήπως είχε καμία σας παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει; Ανέβηκε με τα φάρμακα η προγεστερονη η τζάμπα χαρηκα με τηνχοριακη μου!

Καλημέρα !!!! Μαζί ειμαστεεεεεεε .. εγώ αύριο κάνω χοριακη .. λίγο περίεργο δεν είναι στις 3 μέρες μετά την ετ να ανεβεί τόσο η χοριακη σου ;;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλημέρα !!!! Μαζί ειμαστεεεεεεε .. εγώ αύριο κάνω χοριακη .. λίγο περίεργο δεν είναι στις 3 μέρες μετά την ετ να ανεβεί τόσο η χοριακη σου ;;;

ΕΤ να φανταστώ εννοείς την εξωσωματική; 

Διαφημίσεις

12 hours ago, Tzo1 said:

Αυτά τα συμπτώματα περιόδου πόσο κοινά σε όλες μας! Είναι η 3η που κάνω, την πρώτη φορά εμεινα έγκυος αλλά 9 εβδομάδων σταμάτησε η καρδιά του μωρού  κ έκανα απόξεση, η δεύτερη δεν έδωσε καμία θετική τιμή κ τώρα την 3η, αναμένω για θετικό αποτέλεσμα ξανά… ε

Τρίτη και τυχερή εύχομαι να είναι 🙂

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Ririii88 είπε:

Χθες ήμουνα στην 9 μετά μετά την εμβρυομεταφορα εκανα δυο χοριακεσ και δυο τεστ η χοριακη το πρωί ητανε 408 και το απόγευμα 453,10 

μίλησα και με τον γιατρό μου αλλά και με το κέντρο μου είπαν συγχαρητήρια και απλά μου αύξησαν τα φάρμακα της προγεστερονη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Anthiii είπε:

Χοριακη εκανες χθες 9η μέρα ; Καταρχην συγχαρητήρια ! Η προγεστερονη θα ανεβεί , κ γώ χαμηλή είχα κοντά το 12 μου αύξησαν την προγεστερονη τη μετρούσαμε ανα 2-3 μέρες μέχρι που έφτασε 34 και όλα πάνε καλά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

Χοριακη εκανες χθες 9η μέρα ; Καταρχην συγχαρητήρια ! Η προγεστερονη θα ανεβεί , κ γώ χαμηλή είχα κοντά το 12 μου αύξησαν την προγεστερονη τη μετρούσαμε ανα 2-3 μέρες μέχρι που έφτασε 34 και όλα πάνε καλά 

Ναι χθες την εκανα. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα διαφορά στο Ίντερνετ και έχω τρομοκρατηθεί όλο το βράδυ μάτι δεν έκλεισα! 

πρίν από 10 λεπτά , Anthiii είπε:

Ναι χθες την εκανα. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα διαφορά στο Ίντερνετ και έχω τρομοκρατηθεί όλο το βράδυ μάτι δεν έκλεισα! 

Η ένεση θα βοηθήσει πολύ , να μην κουράζεσαι και όχι πολύ περπάτημα ορθοστασία κτλ γιατί μου μυρίζονται διδυμάκια , όλα θα πάμε καλά πολλά κορίτσια έχουν καφέ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Η ένεση θα βοηθήσει πολύ , να μην κουράζεσαι και όχι πολύ περπάτημα ορθοστασία κτλ γιατί μου μυρίζονται διδυμάκια , όλα θα πάμε καλά πολλά κορίτσια έχουν καφέ 

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί! 
μακαρι να πανε ολα καλά. Θα πάω να πάρω τώρα τις ενέσεις και βλεπουμε.

εσενα μετά από ποσό καιρό με τα φάρμακα ανέβηκε η προγεστερονη; 

πρίν από 41 λεπτά , Ririii88 είπε:

Εσυ ποτε έκανες εμβρυομεταφορα; Εγώ στις 20/2 

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Αν ανέβηκε ;;; Εννοείται .. να σου πω την αλήθεια τα έχω κάνει πάνω μου από την χαρά μου .. μόνη μου έτσι .. 🤣🤣 δεν μπορώ να κρατηθώ .. έτσι μου έρχεται να πάω σήμερα για χοριακη αλλά λέω ας περιμένω να πάει 10η μέρα 

Έλα έρχονται τα ευχάριστα!!! Σούπερ θετική θα είναι!

1 hour ago, Anthiii είπε:

Θα σου ανέβει τώρα θα είναι μια χαρά μην ανησυχείς! Με το καλό η υπόλοιπη εγκυμοσύνη! :)

• Μου αρέσει 1

Κράτα το

πρίν από 47 λεπτά , Anthiii είπε:

Χθες ήμουνα στην 9 μετά μετά την εμβρυομεταφορα εκανα δυο χοριακεσ και δυο τεστ η χοριακη το πρωί ητανε 408 και το απόγευμα 453,10 

μίλησα και με τον γιατρό μου αλλά και με το κέντρο μου είπαν συγχαρητήρια και απλά μου αύξησαν τα φάρμακα της προγεστερονη 

Συγχαρητήρια! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη, την prg τη φτιάχνουν μην ανησυχείς!

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Παλουκωσου τώρα και ξεκουράσου!! Ζεν μέχρι αύριο να σιγουρευτούμε!! Και ψυχραιμία!!!! ❤️💜💙 Άσε να χοροπηδηξω εγώ που δεν έχω κίνδυνο!!!🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...