Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

@Tzo1 @Ririii88 κοριτσια μου πειτε μου εντυπωσεις απο το κεντρο. Θα ξεκινησω κι εγω εκει σε λιγο καιρο. Ειστε ευχαριστημενες; ακουμε τοσα πολλα γενικα που ολα μας τρομαζουν!!!

Το κέντρο σίγουρο είναι εξαιρετικό. Οι γιατροί επίσης εκτός αν έχουν κακές ημέρες όπως όλοι μας.. εγώ πχ τη 2η φορά δεν εμεινα ευχαριστημένη από το γιατρό μ..ήταν στον κόσμο του εκείνη την ημέρα..δεν μίλησε καθόλου ούτε όταν έβαζε τις βλαστοκύστες. Την πρώτη φορά πμως που είχα μείνει κ έγκυος άλλος άνθρωπος! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 ώρες πρίν, Tzo1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έκανα το Σάββατο εμβρυομεταφορα βλαστοκύστης 5η ημέρας (2 συγκεκριμένα) και σε τη Δευτέρα πρόκειται να κάνω τη χοριακη. Την έκανα στο Ιασώ με τον  κ .Ψ. Έχω ήδη ενοχλήσεις αλλά πιο ψηλά σε όλη την περιοχή της κοιλιακής χώρας. Εννοείται πως τα συμπτώματα στην καθεμία μας είναι «μοναδικά» αλλά θα ήθελα να μου πείτε κ εσείς την εμπειρία σας!

Καλή επιτυχία με τριψήφια χοριακη !!!!! Μην κοιτάς συμπτώματα δεν υπάρχουν... να είσαι αισιόδοξη !!

πρίν από 10 λεπτά , Butterfly 92 είπε:

Καλή επιτυχία με τριψήφια χοριακη !!!!! Μην κοιτάς συμπτώματα δεν υπάρχουν... να είσαι αισιόδοξη !!

Έχεις απόλυτο δίκιο και σε ευχαριστώ για τη θετική σκέψη! Απλά όλες βασιζόμαστε σε αυτά μέχρι να έρθει η οριστική απάντηση! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Tzo1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έκανα το Σάββατο εμβρυομεταφορα βλαστοκύστης 5η ημέρας (2 συγκεκριμένα) και σε τη Δευτέρα πρόκειται να κάνω τη χοριακη. Την έκανα στο Ιασώ με τον  κ .Ψ. Έχω ήδη ενοχλήσεις αλλά πιο ψηλά σε όλη την περιοχή της κοιλιακής χώρας. Εννοείται πως τα συμπτώματα στην καθεμία μας είναι «μοναδικά» αλλά θα ήθελα να μου πείτε κ εσείς την εμπειρία σας!

Καλή επιτυχία με πολύ πολύ πολύ μεγάλη χοριακη!!!! Όσο γίνεται πιο ψύχραιμη και αισιόδοξη σε θέλω αυτές τις μέρες!!!!

πρίν από 16 λεπτά , dreamteam είπε:

Καλή επιτυχία με πολύ πολύ πολύ μεγάλη χοριακη!!!! Όσο γίνεται πιο ψύχραιμη και αισιόδοξη σε θέλω αυτές τις μέρες!!!!

Αύριο κ μεθαύριο και όσο οι μέρες πλησιάζουν σε τεστ, τόσο η ψυχραιμία θα εξανεμίζεται 😂😁

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ririii88 είπε:

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη .. θεωρώ όμως ότι παίζει ρόλο ο γιατρός κ όχι τόσο το κέντρο .. εγώ την κάνω με τον γυναικολόγο μου που τον έχω από τα 18 μου 

Ναι ναι σιγουρα. Κι εγω θα την κανω με αυτον που με παρακολουθει τα τελευταια χρονια. Τον ειχα και πριν την εξωσωματικη δηλαδη. Θα δουμε πως θα παει γιατι σιγουρα αυτο το κομματι διαφερει απο μια απλη παρακολουθηση!

On 6/2/2023 at 2:00 ΜΜ, Katerina2992 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Γράψτε μου παρακαλώ αν κάποια από εσάς έχει επισκεφτεί τον κύριο Παπανικολάου και έχει να σχολιάσει κάτι. 

Ποιόν Παπανικολάου εννοείς;;;

πρίν από 56 λεπτά , Tzo1 είπε:

Το κέντρο σίγουρο είναι εξαιρετικό. Οι γιατροί επίσης εκτός αν έχουν κακές ημέρες όπως όλοι μας.. εγώ πχ τη 2η φορά δεν εμεινα ευχαριστημένη από το γιατρό μ..ήταν στον κόσμο του εκείνη την ημέρα..δεν μίλησε καθόλου ούτε όταν έβαζε τις βλαστοκύστες. Την πρώτη φορά πμως που είχα μείνει κ έγκυος άλλος άνθρωπος! 

Ναι εχεις δικιο! 

πρίν από 19 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Ναι ναι σιγουρα. Κι εγω θα την κανω με αυτον που με παρακολουθει τα τελευταια χρονια. Τον ειχα και πριν την εξωσωματικη δηλαδη. Θα δουμε πως θα παει γιατι σιγουρα αυτο το κομματι διαφερει απο μια απλη παρακολουθηση!

Σίγουρα !!! Το βασικό είναι να έχει εμπειρία κ να τον εμπιστεύεσαι !!

• Μου αρέσει 1

5 hours ago, piglet said:

Οχι δεν μου είχε πει να κάνω.. Την ημέρα της ετ ήταν 33...με ποναει πολυ η κοιλιά μου όλο το μεσημέρι.. Και είναι 23 ημέρα του κυκλου.. Καμια φορα αδιαθετω και τοσο γιατί έχω 25 κυκλο!! Έχω πια απογοητευτεί τελείως.. Εσυ έκανες και ενδιάμεσα εξετάσεις;

Με τόσο καλή προγεστερόνη δύσκολο να σου έρθει περίοδος άρα ίσως τα πονάκια να σημαίνουν κάτι καλό 🙏

eardp2.png

Διαφημίσεις

@Dragonmomπάμε κορίτσι μου!!! Τριψηφιο θέλουμε!!! Σου στέλνουμε όλες τη θετική μας σκέψη και ενέργεια!!!

Καλό μήνα κορίτσια μου με πολλά ευχάριστα κι επειδή μόλις είδα τι έγινε στα Τέμπη, σαν την υγεία μας τίποτα. Πρέπει να το θυμόμαστε πάντα αυτό!!! Παλεύουμε για κάτι όμορφο,άλλοι παλεύουν για τη ζωή τους!!!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 14 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλημέρα σε όλες και καλο μήνα !!!!! Μπορώ να ρωτήσω κάτι ;;; Μπορεί να βγει ένα τεστ άχνη θετικό και να είναι από τα φάρμακα ; 

Τρέλανε μας πρωί πρωί!!! Σίγουρα έχει τύχει σε κοπέλα αλλά θα σου πουν οι παλιότερες από μένα!!! Αν έκανες και έχεις άχνη γραμμή συντηρητική χαρά θέλω μέχρι την χοριακη!!

πρίν από 12 λεπτά , dreamteam είπε:

Τρέλανε μας πρωί πρωί!!! Σίγουρα έχει τύχει σε κοπέλα αλλά θα σου πουν οι παλιότερες από μένα!!! Αν έκανες και έχεις άχνη γραμμή συντηρητική χαρά θέλω μέχρι την χοριακη!!

Ναι έκανα γιατί με τόσο πόνο θα έσκαγα .. κ βγήκε σχετικά άχνη δεν ξέρω κ αν μπορώ να βάλω φωτό εδώ … ναι αύριο το πρωί πάω για χοριακη γιατί θα τρελαθώ. !!! Βέβαια στα συγκεκριμένα τεστ κ ωορρηξίας  που έκανα ποτέ σεν έβγαινε πολύ έντονη σαν την εγκυρότητας ..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...