Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2023 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Έκανα το Σάββατο εμβρυομεταφορα βλαστοκύστης 5η ημέρας (2 συγκεκριμένα) και σε τη Δευτέρα πρόκειται να κάνω τη χοριακη. Την έκανα στο Ιασώ με τον  κ .Ψ. Έχω ήδη ενοχλήσεις αλλά πιο ψηλά σε όλη την περιοχή της κοιλιακής χώρας. Εννοείται πως τα συμπτώματα στην καθεμία μας είναι «μοναδικά» αλλά θα ήθελα να μου πείτε κ εσείς την εμπειρία σας!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πρίν από 17 λεπτά , Tzo1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Έκανα το Σάββατο εμβρυομεταφορα βλαστοκύστης 5η ημέρας (2 συγκεκριμένα) και σε τη Δευτέρα πρόκειται να κάνω τη χοριακη. Την έκανα στο Ιασώ με τον  κ .Ψ. Έχω ήδη ενοχλήσεις αλλά πιο ψηλά σε όλη την περιοχή της κοιλιακής χώρας. Εννοείται πως τα συμπτώματα στην καθεμία μας είναι «μοναδικά» αλλά θα ήθελα να μου πείτε κ εσείς την εμπειρία σας!

Καλώς όρισες κορίτσι !!!!! Κ εγώ στο Ιασώ την έκανα την Δευτέρα κ Πέμπτη έχω την χοριακη !!!! Δεν νομίζω πως είμαι κατάλληλη να σου πω για συμπτώματα εγώ το μόνο που έχω είναι δυο μέρες πόνους περιόδου .. το στήθος ήταν πρισμενο κ ξεπριστηκε κ σταμάτησε να πονάει .. βέβαια ελπίζουμε για το καλύτερο !!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Tzo1 είπε:

Εγώ θα σου έλεγα να είσαι ήρεμη να σκέφτεσαι θετικά και να μην ψάχνεις για σύμπτωμα γιατί πολλά δημιουργούνται και από τα φάρμακα.

Εγώ προσωπικά στην πρώτη ετ δεν είχα κανένα σύμπτωμα και πήρα 0 χοριακη,στην δεύτερη ετ είχα όλα τα συμπτώματα και πάλι 0 χοριακη πήρα.

Μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!!!! 

• Μου αρέσει 1

Αυτά τα συμπτώματα περιόδου πόσο κοινά σε όλες μας! Είναι η 3η που κάνω, την πρώτη φορά εμεινα έγκυος αλλά 9 εβδομάδων σταμάτησε η καρδιά του μωρού  κ έκανα απόξεση, η δεύτερη δεν έδωσε καμία θετική τιμή κ τώρα την 3η, αναμένω για θετικό αποτέλεσμα ξανά… ε

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , Tzo1 είπε:

Πολλά από τα συμπτώματα ειναι από τα φάρμακα και την ωοληψια εάν δεν έβαλες κατεψυγμένα. Εγώ είχα καουρα ψηλά στο στομάχι, πονακια χαμηλά, κούραση και 2 μέρες πριν τη χοριακη λίγο αίμα(Ίσως εμφυτευσης ίσως και λόγω χαμηλής προγεστερονης,ποτέ δεν καταλαβα)

Εύχομαι 3ψηφια χοριακη!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Anna G είπε:

Εγώ θα σου έλεγα να είσαι ήρεμη να σκέφτεσαι θετικά και να μην ψάχνεις για σύμπτωμα γιατί πολλά δημιουργούνται και από τα φάρμακα.

Εγώ προσωπικά στην πρώτη ετ δεν είχα κανένα σύμπτωμα και πήρα 0 χοριακη,στην δεύτερη ετ είχα όλα τα συμπτώματα και πάλι 0 χοριακη πήρα.

Μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι!!!! 

Γενικά δεν με αγχώνει, σκέφτομαι θετικά απλά τώρα που πλησιάσουν οι μέρες για τπ αποτέλεσμα, ναι σκέφτομαι τα συμπτώματα! Τα οποία ωστόσο δεν προμηνύουν κ τπτ όπως σωστά λες 

πρίν από 10 λεπτά , Αγάπ είπε:

Πολλά από τα συμπτώματα ειναι από τα φάρμακα και την ωοληψια εάν δεν έβαλες κατεψυγμένα. Εγώ είχα καουρα ψηλά στο στομάχι, πονακια χαμηλά, κούραση και 2 μέρες πριν τη χοριακη λίγο αίμα(Ίσως εμφυτευσης ίσως και λόγω χαμηλής προγεστερονης,ποτέ δεν καταλαβα)

Εύχομαι 3ψηφια χοριακη!!!

Κατεψυγμένα έβαλα κ αυτή τη φορά. Απλά νιώθω έντονα πόνους περιόδους σήμερα 

πρίν από 26 λεπτά , Ririii88 είπε:

Καλώς όρισες κορίτσι !!!!! Κ εγώ στο Ιασώ την έκανα την Δευτέρα κ Πέμπτη έχω την χοριακη !!!! Δεν νομίζω πως είμαι κατάλληλη να σου πω για συμπτώματα εγώ το μόνο που έχω είναι δυο μέρες πόνους περιόδου .. το στήθος ήταν πρισμενο κ ξεπριστηκε κ σταμάτησε να πονάει .. βέβαια ελπίζουμε για το καλύτερο !!! 

Στο εύχομαι να πάνε όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Tzo1 είπε:

Αυτά τα συμπτώματα περιόδου πόσο κοινά σε όλες μας! Είναι η 3η που κάνω, την πρώτη φορά εμεινα έγκυος αλλά 9 εβδομάδων σταμάτησε η καρδιά του μωρού  κ έκανα απόξεση, η δεύτερη δεν έδωσε καμία θετική τιμή κ τώρα την 3η, αναμένω για θετικό αποτέλεσμα ξανά… ε

Καλά αποτελέσματα να έχεις! Τα συμπτώματα ξεχνά τα

πρίν από 15 λεπτά , Ririii88 είπε:

Εύχομαι 3η και τελευταία !!!! Άρα πόσες είμαστε τώρα για χοριακες ;;; 5; 

Νομιζω ναι! Μήνας βόμβα, να δούμε ποσοστά επιτυχίας 😆

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Ririii88 είπε:

Εύχομαι 3η και τελευταία !!!! Άρα πόσες είμαστε τώρα για χοριακες ;;; 5; 

Ελπίζω σε όλες να υπάρχουν θετικές χοριακές!🎈

πρίν από 17 λεπτά , Ririii88 είπε:

Ελπίζω 100%

Το χουμε 💪💪💪

• Μου αρέσει 2

On 6/2/2023 at 2:23 ΜΜ, Katerina2992 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Γράψτε μου παρακαλώ αν κάποια από εσάς έχει επισκεφτεί τον κύριο Παπανικολάου και έχει να σχολιάσει κάτι. 

Ποιόν Παπανικολάου λες τον Ευάγγελο;;;

@Tzo1 @Ririii88 κοριτσια μου πειτε μου εντυπωσεις απο το κεντρο. Θα ξεκινησω κι εγω εκει σε λιγο καιρο. Ειστε ευχαριστημενες; ακουμε τοσα πολλα γενικα που ολα μας τρομαζουν!!!

8 ώρες πρίν, vasoula88 είπε:

Καλημέρα @Ninaki-, στην ίδια φάση βρίσκομαι κ εγώ…δεύτερη ετ..δεύτερος υπέρηχος σήμερα! Το ενδομητριο έφτασε 9,καλό είναι τώρα αυτό; Περιμένω κ τις αιματολογικές κ μετά οδηγίες! υποθέτω από βδομάδα θα κάνουμε την ετ αν ολα πάνε καλά!! 
Κοριτσια περιμένουμε ευχάριστα από όλες!!!

Πολύ καλό. Κ εμένα το ενδομήτριο είναι πολύ καλό. Θα βάλουμε μια 6ης ημέρας...4AB. Eλπιζω να είναι τι τυχερό. 9/3 η εμβρυομεταφορα και ο Θεός βοηθός . Ξέρετε κάτι για τις βλαστοκυστες 6ης ημέρας???

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

@Tzo1 @Ririii88 κοριτσια μου πειτε μου εντυπωσεις απο το κεντρο. Θα ξεκινησω κι εγω εκει σε λιγο καιρο. Ειστε ευχαριστημενες; ακουμε τοσα πολλα γενικα που ολα μας τρομαζουν!!!

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη .. θεωρώ όμως ότι παίζει ρόλο ο γιατρός κ όχι τόσο το κέντρο .. εγώ την κάνω με τον γυναικολόγο μου που τον έχω από τα 18 μου 

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...